עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by drordror,

שלום, ברשותי לוח אם של חברת גיגהבייט 7n400v-l. לאחר שאני בוחר את אופציית STANDBY, הנורות של העכבר והמחשב נכבות. ואינני יכול להחזיר לפעילות את המחשב. כמו כן, המסך נכנס גם לסטנד-ביי. המסך חוזר, רק לאחר שאני עושה ריסטרט. כמו כן, משום מה אופציית ה-hibernate חסומה בפניי. אני משתמש בXP. האם מישהו יודע מה עליי לעשות בביוס או במערכת ננפעלה על מנת שאוכל להשתמש באופציית הסטנד-ביי. תודה

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  2. גיביתי מחיצת C:\ במחשב בנורטון גוסט 2003, משום שהייתי חייב להגדיל את המחיצה. ביצעתי פרטישנינג מחדש למחיצה, ב-PM, ופורמט ל-C. החזרתי גיבוי (פרטישן) מהגוסט, כל הקבצים שוחזרו, אבל לא ניתן לעשות BOOT. ראיתי שחסרים הקבצים NTLDR IO.SYS ו- BOOT.INI, העתקתי אותם ממחשב אחר, ועשיתי מדיסקט ההתקנה של ה-XP את הפקודות FIXMBR ו- FIXBOOT. ועדיין אני מקבל DISK BOOT FAILURE. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by tood,

-------------------------------------------------------------------------------- היי חבריה, לוח אם- אינטל dp35dp מערכת הפעלה win 7 כאשר אני נותן את הפקודה "הפעלה מחדש" המחשב נכבה ועולה מחדש אך נתקע על מסך שחור.הוא נדלק מחדש רק כאשר אני מכבה אותו כיבוי מלא ומדליק אותו. מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה, אהוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. ערב טוב, אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך התחל כיבוי וגם לא לעשות ריסטארט. זה היה קורה לי פעם ב.... אבל עכשיו בכל הפעמים שניסיתי זה לא הגיב.. זה יוצא לי מכל התוכנות ופשוט נשאר בשולחן עבודה ואז אני מכבה דרך הכפתור במארז מישהו יודע מה הבעיה? מדובר בויסטה 32

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by pakariel,

קניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון וכאשר אני מתקין win7 גם עם 32bit וגם 64bit הוא מזהה לי רק 1.68 ג'יגה זיכרון למה? איך לפתו את זה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ydyehuda,

שלום ממה זה יכול לנבוע כל בזבוז המשאבים? יש לי P4.2.4_HT עם ערוץ 800MHZ וחצי גיגה ראו קובץ מצורף תודה יהודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. שלום, בהדלקה המחשב מגיע לתפריט של העלאה רגילה, SAFE MOD וכו', ולא משנה מה אני בוחר, הוא עושה ריסטרט לאחר מספר שניות. מה ניתן לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לפני כשנה קניתי מחשב דל D830 הוא הגיע עם ויסטה ביזנס 32 ביט באנגלית והתקנתי אנטי וירוס נורטון 2007 עם רשיון שהגיע עם המחשב .לאחר מס' שבועות המחשב לא התחבר לשום דבר, לא לרשת ולא לבלוטות' וכמו כן הוא פסק להציג את החלון הצדדי, המחשב זיהה רשתות אלחוטיות אך לא התחבר לאינטרנט, גם לא דרך מודם קווי. לפני חודש התקנתי ויסטה אולטמייט בעברית SP1 , בהתחלה הוא עבד מצוין והתחבר לרשת ללא בעיות והקפדתי לעדכן אותו בתוכניות אנטי וירוס. אך שוב לאחר מס' התחברויות הוא הפסיק להתחבר לכל סוג רשת אע"פ שהוא מזהה אותם. וגם הג'אדגטים בסרגל הצדדי לא עובדים. הפעלתי תוכניות אנטי וירוס עדכניות אך הם לא זיהו כלום.. ניסתי להתקין חלונות מחדש אך המחשב מודיע לי קוד שגיאה 45 ולא מתקין , לא ביזנס ולא אולטמייט. …

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by tecore,

מדובר במערכת windows 7 המחשב נכנס למצב שינה והכפתור power שלו מהבהב. כאשר לוחצים עליו על מנת להעירו הוא נדלק אך במסך כתוב כי "אין אות" מדובר במחשב נייח. אשמח לעזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כאשר אני מבצע כיבוי מחשב ב WIN 10 המחשב לא מכבה את עצמו אלא נידלק מחדש כאילו הוא מבצע הפעלה מחדש במקום כיבוי.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by KoDkOd,

שלום , הבעיה היא שאני לחוץ על הכפותר של ה - turn off במקום לכבות את המחשב הוא עושה ריסטרט מישהו יודע איך אני מתקן את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ran1809,

יש לחבר שלי בעיה כזו: יש לו VISTA והוא מבצע כיבוי --> המחשב מתחיל בתהליך יש מסך שבו כתוב "יציאה" וכל המחשב נתקע שעות ולא נכבה, חייב לעשות לי כיבוי כפוי מהכפתור. מה יכולה להיות הבעייה? כמו כן אין עדכונים הכל מותקן. תודה מראש רן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by y_i_c,

היי התקנתי מערכת הפעלה מחדש על המחשב של חבר שלי (פנטיום 3 800) לאחר ההתקנה + דריוורים המחשב לא נכבה אוטומאטי אלא הוא נותן הודעה שניתן לכבות את המחשב אבל לא מבצע כיבוי מדובר בהתקנת וינדוס XP. אני זוכר שהיתה הגדרה איפה שהוא, אני לא זוכר איפה...אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח. עידו

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by PsyGhost,

המחשב לא עולה במצב רגיל, לא ידוע לי על שום דבר חדש שהותקן שם אבל העידכונים האוטומטים פועלים אז יכול להיות שבגלל זה. במצב רגיל הוא עולה ומקבל מסך כחול כשכל מה שאני רואה זה את ההודעה FILE_SYSTEM במצב בטוח הוא כן עולה בדרך כלל למרות שהוא גם התרסק לי פעם אחת במצב בטוח. ניסיתי שחזור מערכת בלי הצלחה, גם chkdsk לא פתר לי את הבעיות. המחשב מריץ windows xp יש לו 256 RAM (שכנראה תקינים כי עשיתי בדיקה לא מזמן והוצאתי את הסטיק הפגום) המעבד יושב על קצת חום (51 מעלות) זה אמנם לא נשמע לי קריטי אבל זה לא הכי קר בעולם אז אולי זה קשור, למרות שקשה לי להאמין. בכל אופן, מצורף DUMP [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by satlan1,

היי, היה לי קודם הפסקת חשמל של איזה 2 שניות, המחשב נכבה ונדלק ומאז אני מקבל מסך כחול. הווינדוס מתחיל להיטען ואחרי 10 שניות מוצג המסך הבא: ניסיתי להפעיל במצב בטוח וזה גם לא עולה :\ מה אפשר לעשות? * ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים למחשב..השארתי רק מקלדת/עכבר ומסך ועדיין יש את השגיאה תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ido11,

לאחר הורדת עדכון KB979202 (קשור ל-silverlight) המחשב נכבה וכל הניסיונות לבדיקה עצמית של ה-recovery tool של windows 7 הובילו לבעייה ב-system integrity. מס' ניסיונות להשתמש בנק' שחזור וב-image גם לא עבדו. כרגע המחשב בתיקון ושם אומרים לי שצריך להחליף לוח אם ודיסקשיח, אבל לי זה נראה מוזר כי windows מצליח להעלות את תוכנת ה-recovery. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. עשיתי עכשיו עידכון ביוס עם דיסקט המחשב רשם לי שהכל עבר בהצלחה. אבל המחשב נתקע לי ליפני שה WINDOWS עולה ורושם לי הודעה: NTLDR IS MISSING ומבקש שאני יעשה התחלה מחדש אני עושה וזה חוזר על עצמו בבקשה אני לא יודע מה לעשות :s05:

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by bilbo6,

שלום ביצעתי לאחרונה פרמוט למחשב שמריץ WIN 7 לאחר ביצוע עדכוני תוכנה של ווינדוס, המחשב מאתחל את עצמו ואז קורה אחד מ-2 הדברים הבאים: 1. המחשב מתחיל לעלות, רואים את הזמל של WIN 7 ואז המסך נהיה שחור ללא תגובה והמחשב פועל רגיל או כך זה נראה. 2. המחשב מנסה שוב ושוב לעלות ולא מצליח. ב-2 המקרים, אם אני עושה כיבוי ידני מכפתור ה - ON/OFF ומדליק שוב המחשב עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? החלפתי סוללה פנימית לחדשה אם זה עוזר לפרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zam,

אני לא מצליח לפתור את הבעיה. את הדיסק עצמו הוא מסרב להכיר (boot from cd) וגם דיסקטים הוא לא מכיר יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה?

• 20 תגובות
    • 7.3k צפיות
  20. שלום, כבר כמה שעות שאני מנסה לתקן את הקבצים במחשב שלי וכל פעם לפני שהמחשב אמור לעלות לשולחן עבודה הוא מציג לי לשניה מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 0x0000006B ובנוסף גם ההודעה הזאת: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? לפי מה שהבנתי יש שלושה אפשרויות לתקלה או רכיבים חדשים שלא מותקנים הייטב שאת זה לא עשיתי, או ווירוסים שאין לי, או קבצים של ווינדוס שחסרים שזאת הבעיה אצלי, אבל אני לא מצליח לתקן אותם בשום דרך... תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by levi-tal,

היי, נתקע לי הווינדוס ועשיתי ריסטרט... מאז הווינדוס לא עולה וה Safe mode מודיע loading sptd.sys ושוב המחשב עושה באופן אוטומטי ריסטרט. מה ניתן לעשות? דיברתי עם חנויות מחשבים והסיפור עולה 200 שקל בכדי להגיע לווינדוס. תודה לעוזרים טל

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by OmriF,

אני מנסה להתקין ווינדוס 7 64 BIT על מחשב שיש לו כבר מותקן ווינדוס 7 32 BIT ולא מצליח. נכנסתי לביוס, שיניתי את הפירסט בוט והסקנד בוט ל CD ROM והמחשב מריץ ישר את המערכת הפעלה ולא נותן אופצייה להפעיל את הדיסק על ידי לחיצה על אחד המקשים. כמו כן ניסיתי לבצע את ההתקנה עם 2 דיסקים שונים ובשניהם המצב דומה.. כשהמחשב עובד הוא מזהה את הדיסקים כמו שצריך ומזהה שמדובר בהתקנה של Windows 7.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by STi,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP ובאחת ההפעלות מחדש בגלל כל ההתקנות החדשות כאשר עושים כיבוי,הוא מספיק להרעיש,כאילו נכנס למצב המתנה,הנורה של הביקורת על המארז דולקת,ואז הוא רושם NOW IT SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER אני מאמין שזו איזו הגדרה שצריך לשנות,אבל לא יודע איפה,יש למישהו מושג? תודה!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  24. Started by IL ORANGE,

שלום! יש לי כרגע XP ורציתי להתקין ויסטה אך כשהמחשב עולה הוא לא קורא אותו דרך ה BOOT אבל כבשמחשב עולה הוא כן קורא אותו. שמתי דיסק של XP ואותו הוא כן קורא דרך ה BOOT . מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  25. ערב טוב לכל הפורם. טוב אז ככה יש לי פה מחשב שאני כבר כמה זמן מנסה להתקין עליו ווידוס החל מ98 עד לאיקס פי. הבעיה שתמיד בהתקנה הראשונית הוא לא מצליח להעתיק את כל הקבצים ואז הוא לא ממשיך את ההתקנה. המפרט של המחשב הוא DURON 750 GIGABYTE GA-7IXE4 196 SDRAM RIVA TNT2 ושני הרדיסקים מסריחים של 2 ג'יגה עכשיו אין לי שמץ של מושג למה המחשב לא מצליח להתקין. כמו שאמרתי ניסיתי מלא דיסקים ככה שזה לא הדיסקים בטוח. ההרדיסקים גם בדקתי וכן הצלחתי להתקין עליהם, היום גם לקחת את ההרדיסק מהמחשב השני והוא גם לא רצה להתקין עליו. מישהו פה יכול אולי לעזור לי למה הוא לא מתקין? תגידו לי אני מוכן לנסות הכל אני כבר משתגע מזה. תודה מראש CM

• 15 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.