עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kobibo,

היום התקנתי את גירסת הבטא של ה vista ומה אגיד לכם.......................... לא כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה. אני דיי אוהב את השטויות האלו של לנסות מערכות חדשות ,אבל לפני שפירמטתי והתקנתי את ה vista דאגתי לבצע image למערכת הנוכחית שלי (על כל מקרה שלא יהיה ואם יהיה אז שיהיה לי...). קודם כל ישנם דברים בסיסיים שהיא לא הצליחה להתקין כגון: כרטיס קול שלי (דיי פשוט) ואת מצלמת ה web . המערכת דיי איטית (לי יש 512MB זיכרון) נראה לי שעדיף יותר,לא אהבתי במיוחד את הממשק שלה למרות שהוא מאוד מזכיר את ה XP ,מדיי פעם נתקלתי בכל מיניי הודעות שגיאה ולטעמי היא תופסת לא מעט מקום (כמעט 2GB רק המערכת איפה שאר ההתקנות). כמובן שלא ניתן לבצע עדכונים כך שנשארים דיי חשופים. מה אגיד ...טוב שהכנתי…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by KrustyTheKlown,

הרבה פעמים שאני מנסה להתקין תונות אני מקבל הודעת שגיאה של WINDOWS: לינק לתמונה: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=file.view&path=200508121426545951&id=200508121427522186 יש למישהו מושג? אני ממש נואש אני לא יכול להתקין מלא תוכנות.....

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום! פירמטתי לפני כמה ימים התקנתי ווינדוס וזה באתי לשים פיירווול הוא לא נותן לי הוא אומר לי את הדבר הבא אחרי שאני מסמן את ה FIREWALL באפשרויות של האינטרנט .. : Cannot enable shared access Error 1060: The Specified service does not exist as in installed service. מה זה אומר ? שאין לי את הקובץ של הפיירוול או משהו ?C: אגב אין לי אנטי וירוס אני צריך לפחות פייר וול .. תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  4. Started by Snufkin,

how can I deny acces to folders if the person doesn't have administrator rights? I have 3 profiles on my comp and i don't want the other 2 people entering the windows folder! can i block this folder? perhaps from the registry?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  5. http://neowin.net/comments.php?id=29891&category=main עד שהם עושים משהו טוב, הם כרגיל לוקחים עליו כסף... בסוף תקופת ה BETA של ה ANTISPYWARE שלהם, הוא ישולב במסגרת MICROSOFT CARE ONE שזה יהיה חבילת הגנה ותחזוקה למחשב שכנראה תתחרה במוצרים הקיימים (אנטוירוס וכו'), וכמובן שתעלה כסף .... כמובן שה BETA יגמר, המוצר יפסיק לעבוד.

• 62 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. כשהתקנתי את הWIN2000 במחשב נאלצתי להפסיק בשלב מסויים התחלתי להתקיון שוב הפעם עד הסוף אבל מה שההתקנה הראשונה יצרה לי זה תפריט בחירה של מערכת הפעלה (כביכול מותקנות לי 2 מערכות הפעלה, שתיהן WIN2000) איך אני מסיר את המערכת שלא השולמה?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by OmerS,

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע ל- Windows Vista: 1. האם מישהו התנסה בעבודה עם גרסת Beta 1 של המערכת ומוכן לספר קצת האם כדאי להתקין? 2. האם ניתן לעשות UPGRADE מ- XP ל- Vista Beta? 3. מתי צפויה לצאת הגרסה הסופית של Vista?

8. האם מייקרוסופט מאפשרת להתקין את עידכוני האבטחה על מערכות הפעלה חוקיות בלבד?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by ^HocK^,

אהלן, אני לא בטוח אם הבאג מופיע רק בווינדוס שלי (2000) או בכל הווינדוסים אבל זהו מין פופ-אפ שמופיע כל חצי דקה על המסךף ומשגע אותי!!! זה סוג של פופ-אפ שמופיע.. מופיעים עוד אלפים כאלו!! איך אפשר להוריד אותם?! תודה, יאן.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  10. יש לי מין באג כזה בווינדוס, שכל כמה דקות (או אולי לחיצות?) הלחצן השמאלי של העכבר הופך לימני. זאת אומרת שאני לוחץ על השמאלי וזה בעצם עושה כאילו לחצתי על הימני... וכדי להחזיר את זה לרגיל, אני צריך לעשות Refresh... יש לי את זה כבר דיי הרבה זמן ואני כבר רגיל ללחוץ Refresh כשזה קורה לי, אבל אולי יש לזה פתרון ואולי אני אמצא אותו פה! דרך אגב, זאת לא בעייה בעכבר, כי כבר החלפתי שני עכברים מאז. אם מישהו מכיר פתרון לבעייה הזאת אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  11. אם מישהו יכול לעזור לי ולומר היכן נמצא רובץ ההתקנה של sp2 ושל עידכונים אחרים לאחר שהורדתי והתקנתי אותם (ממזמן אגב) במחשב ע"י עדכונים אוטומטיים?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by trxman,

שלום לכולם!:] יש לי שאלה על רישיון האקס פי (הסיריאל, כמובן מקורי). אם למשל, ישנם 4 מחשבים שמתמשים באותו סיריאל מקורי (הרישיון הוא לא לעסק) ולפתע כתוב שאי אפשר לבטל את ה - 30 יום הללו, מכיוון שישנם הרבה מחשבים שמשתמשים בסיריאל הזה. (אני חושב -בו זמנית-). (אם היו 3 מחשבים או 2, זה לא היה קורה). אז השאלה שלי היא כזו, אם מוחקים במחשב אחד או שניים את ה - Winxp, זה נקרא כאילו "התפנה מקום" לשימוש בסיריאל? אם לא הבהרתי את עצמי היטב: נגיד ההגבלה היא עד 4 מחשבים. מוחקים את ההתקנה ב-2 מהם. אם תתקין ב-3, לא תיהיה בעייה של ה - 30 יום הללו? אני מקווה שזה מובן, שאלה קטנטנה :], תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. שלום לכולם ותודה על עזרתכם ביעוץ לי יש מחשב עם מעבד AMD 3000+64BIT VENICE אם נתונים שכתובים למטה אני כרגע עובד ב WINXP PRO 32 BIT האם כדאי לי לשדרג ל64 BIT בהנחה שכל החומרה שלי תומכת במערכת 64 BIT האם המחשב יעבוד יותר מהר? האם מערכת 64BIT תנצל ותייעל את המעבד יותר טוב מאשר הוא עובד עכשיו?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by SEangel,

התקנתי לחבר וינ XP פרו על XP64 3000+ ולוח של MSI K8N Neo4-F . ישנם 2 הארד דיסקים 20G ATA ו160G SATA התקנתי על הSATA את הוינדוז (בלי שום בעיה מיוחדת- F6 וכל זה), אך בסיום ההתקנה, כשהוצאנו את דיסק ההתקנה מהכונן, לאחר אתחול הוא מחפש דיסק בכונן וכותב שאי אפשר להפעיל כי אין דיסק מערכת. לאחר התקנת מע ההפעלה, התקנתי גם את הדרייברים החדשים ביותר של NVIDIA (6.66 . אם מנסים להפעיל ללא הדיסק של הוינדוז, המחשב לא עולה (אם משנים את הדיפולט של הסיקוונס (פלופי, דיסק, הארד דיסק (שבהארד דיסק העדיפות היא ל160 ואז ל20)) אז הוא גם לא עולה. כמו כן, כשהוא כן עולה, הוא לא עושה בוט מהכונן אם למישהו היתה בעיה דומה עם חומרה דומה, אשמח אם הוא יעזור לי

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  15. היום ברוב חוכמתי החלטלתי לנקות את הרסגטרי בעזרת התוכנה minisdp ולעשות tweek של UTM שאמור הלאיץ את האיטנרנט קיצר זה דפק לי לגמרי תאינטרט ולא יכולתי להתחבר לאף מקום אז מזל שאתמול היה system point איזה מזל קיצר שחרזרתי לנקודה הזותי ועכשיו אחרי השחזור הופעיו לי 2 תיקות msi.config בכול כונן c ו d האם אפשר למחוק אותם ? מהם התיקות האלה ? תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by shon,

חברה אני חייב עזרה דחוף!!! יש לי מסך lcd וקראתי בעיתון על איזה תוסף מהאתר של מייקרוסופט שמכוון את הכתב שיהיה בתצוגה אופטימלית. התקנתי את התוכנה והוא הרס לי את כל הכתב ב windows ולמרות שמחקתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך אני לא מצליח להחזיר את המסך לקדמותו. חייב עזרה ותודה רבה לעונים!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by dids22,

תראו בזמן האחרון המחשב שלי ניהיה איטי לוקח לו יותר זמן להיכנס למשחקים להפעיל תוכנות וכאלה בערך לפני חודש פרמטתי אז אני לא מתכון לפרמט סרקתי ווירוססים בעזרת קספרסקי ולא נמצאו ווירוסים עכשיו אני חושב שאולי יש לי בעיה עם ספיורים השתמשתי ב Ad-Aware SE Personal הרצתי סריקה והוא כזה מתקע באמצע (וזה לא מראה לי את הקובץ שעליו הוא נתקע) אז יכול להיות שזה בגלל זה מה נראה לכם?

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by urim,

אהלן, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לאחר ההרכבה כדי לא להתקין את הווינדוס מחדש בצעתי repair והכל היה בסדר. יכולתי לגלוש באינטרנט בלי שום בעיות והכל עבד כרגיל. מכיון שהוינדוס שהיה לי היה בלי שום service pack החלטתי להתקין sp2. לאחר ההתקנה לא נתקלתי בשום בעיה והכל התנהל כרגיל. ואז בצעתי כמה דברים: 1. התקנתי את המסנג'ר 7.0. בסוף ההתקנה הוא משום התקין לי גם את ה - windows messenger, כך שבעצם היו לי שתי תוכנות מסנג'ר. המסנג'ר לא הצליח להתחבר אף פעם, לכן החלטתי להוריד את ה - windows messenger. המסנג'ר עדיין לא התחבר. 2. במקביל ה - zone alarm הודיע לי שיש עידכון גירסה. הורדתי את הגירסה והתקנתי אותה . לאחר שתי הפעולות הנ"ל משום מה החיבור שלי לאינטרנט התחרבש לחלוטין :pissed:!!!! …

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by lioron7,

עד עכשיו עידכנתי window רגיל ועכשיו הוא התחיל לבדוק אם הwindow חוקי השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהי לעדכן כי המחשב לא מתקין תודה

20. אז ככה כאשר אני הולך לניהול > מציג הארועים > מערכת . . ברשימת המידע מופיעה לי השגיאה DumaNT?? : The following boot-start or system-start driver(s) failed to load אין לי שמץ של מושג מה זה.. :s05: תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by Aviram,

משום מה, שיחקתי במשחק מחשב ואחרי שיצאתי, הסמל של המחשב שלי השתנה: חשבתי שברגע שאני אפעיל מחדש זה יהיה בסדר, אבל זה עדיין ככה... מחקתי אותו משולחן העבודה והחזרתי ואותו דבר. זה בכלל לא מפריע לי, אבל אני רוצה לדעת למה זה בכלל קורה מה הבעיה שלו. תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. מאז שיש לי את הדיסק SATA2 החדש, הוא מופיע לי למטה ב TRAYBAR בתוך רשימת הדברים שניתנים לניתוק (כמו נגני MP3 וכו'), אך מכיוון שזה הדיסק הראשי שלי, אני מעוניין להסיר אותו מהרשימה, האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by ksp69,

אז ככה.. אני מגבה הכל מריץ תדיסק הכל בסדר..ואז יש את השלב שצריך ללחוץ על "d" כדי למחוק את הכונן שמסומן..פה יש את הבעיה.. אני לוחץ על די..והכונן מסומן..הכל בסדר..ואז זה מעביר אותי למסך אחר שהאפשרות היחידה שלי זה אנטר..ושאני לוחץ אנטר זה מחזיר אותי לתפריט של הפרמוט או להתקין תווינדוס במקום הרוצי..הנה התמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. Started by PCguy,

עכשיו שאפשר להשיג ברשת את הויסטה האם היא מגיע ב64 ביט??

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים