Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נישא עם ווינדוס אקס פי אבל הדיוידי שלו לא עובד השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות סידירום (או דיוידי רום לא משנה עכשיו) חיצוני ולהתקין את הווינדוס מהדריב החיצוני? (אחרי פירמוט כמובן) אני שואל כי אחרי הפירמוט אני לא יודע אם הוא יזהה את הסידירום החיצוני ואם זה לא יעבוד אז איך אני יכול לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש אם דריב שבור? ( אני לא מעוניין לשלוח לתיקון ) תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה זה קבצי החלפה(pf) והאם זה צריך להיות ככה: (1.85GB http://img400.imageshack.us/img400/2988/150015001488151315014ca.png והאם הicq צריך להעלות כל כך הרבה? (לפני שהפעלתי את הicq זה היה על איזה 300 מגה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות SE 98, אני רוצה תוכנה קטנה שמאפשר לי לראות כל מחיצות בצורה ב- NTFS. ולהיסתכל קבצים ותיקיות ולשמור קבצים בתוך המחיצות האלה.ולעתיק אותם. ולעשות הכל. פעם שאלתי בפורום איפה יש תוכנה כזאת. אבל הם נתנו לי תשובה קישור לאתר של התוכנה. אבל התוכנה עובדת בדוס זה לא עזר לי. אני רוצה לעבוד בחלונות 98 ולא בדוס. אפילו להכניס פקודות קבצים של מערכת הפעלה שעובדת תחת דוס. לא עוזר. אני מעדיף בדרך חלונות 98. איפה אוכל לימצוא תוכנה טובה מאוד שמאפשרת לי לראות ב- NTFS בחלונות 98? מיקי
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי חבר בעל הארד דיסק sataואני לא מצליח להתקין לו וינדוס מחדש איך אני יכול לפרמט את הארד דיסק שלו??????????? אין לי את הדיסק של ההארד דיסק
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
המחשב שלי מסרב לעלות והוא רושם לי שחסר לי קובץ או קובץ פגוע עכשיו הוא אומר לי להשתמש ב-windows repair console אז אמרתי בסדר נשתמש בו. אי מגיע לתפריט, לוחץ r ( לתקן ) ואז הוא מגיע לי למסך שחור ששם אני אמור לרשום משהו מה לעזאזל אני אמור לרשום שם? לחצתי על פתור ה-helph כדי לראות איזה פקודות קיימות ובתקווה למצוא פקודת repair אבל לא היה שם במקום זה היה שם שתי פקודות תיקון שהם fixboot ו- fixmbr לא יודע מה הם עושות. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? ולהסביר לי איך לעשות את ה-repair הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתקין שוב XP מתוך השולחן עבודה ואני מקבל הודעת שגיאה אודות תוכנות שלכאורה עובדות ולכן ההתקשנה מסתיימת. מה עלי לעשות? (אני רוצה להתקין שוב את XP כי נמחקו לי קבצים מSYSTEM32). מצ"ב 2 קבצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח קיצור דרך כל שהוא במחשב אני מקבל את הדבר הזה שמראה לי איזה תוכנות אני יכול לפתוח את הקובץ..... חייב לפתור את זה הייתי מראה סקרין שוט אבל אין לי אפשרות זה עושה לי את אותו הדבר על הצייר יש פיתרון כל שהוא לזה? או חייב פורמט
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. הבעיה שלי היא שהמחשב לא מסיים את התהליכים של התוכנות לדוגמא: אם אני יפעיל את EMULE ואז יסיים לעבוד עם התוכנה התהליך ימשיך לפעול ב TASK MANAGER ואז מה שקורה שאם אני ירצה שוב להפעיל את EMULE התוכנה לא תעבוד עד שאני יבצע הפעלה מחדש. את האמת אין לי מושג מה מקור הבעיה ואני מקווה שתוכלו לפתור לי אותה. עוד דבר ששכחתי לציין, את התהליכים אני לא יכול לסיים גם דרך ה TASK MANAGER. בזמן שחיפשתי כל מיני בעיות במחשב מצאתי בעיה אחת ב"מנהל ההתקנים" (תמונה) הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי מה בדיוק הבעיה גם כאן ואיך לטפל בה. בתקווה שתפתרו את בעיותיי... תודה גדולה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי רק ב-fire fox אבל היה איזה אתר שלא עבד איתו אז נסתי אם ie והוא כן פועל אבל הבעיה היא שאי אפשר לכתוב בעברית(/'חט???הי??ג?ד,\?ב??אז) משהו מכיר פיתרון חוץ מ"אל תשתמש באתר","תחליף אתרים" וכו'
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי. התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש לפני שלושה ימים. אתמול SP2 ירד לי דרך העדכונים האוטומטיים והתחלתי בהתקנה, לאחר ההתקנה המחשב הופעל מחדש, ואז לפני שהווינדוס אמור לעלות קיבלתי מסך שחור עם כיתוב לבן שאומר- "אנחנו מצטערים על השגיאה שקרתה, כנראה שזה קרה בגלל התקנת תוכנה או חומרה לפני זמן קצר" ואז אמרו לי שאם אני רוצה להפעיל את הווינדוס בכל זאת אז ללחוץ על- Start Windows Normally לחצתי עליו אבל אז המחשב הופעל שוב מחדש והגיע למסך השחור וחוזר חלילה, עד שנכנסתי דרך מצב בטוח והסרתי את ה-SP2. ואז הכל עבד מצוין. חשבתי שזה כנראה ארוע חד פעמי כי בחיים לא הייתה לי בעיה עם התקנת SP2, אז ניסיתי גם היום להתקין אותו, אבל עוד פעם התקבל מסך שחור והווינדוס סירב לעלות, עד שעוד פעם בלית ברירה …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-Explorer שמסומן בכחול מה זה התהליך הזה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/768233 אני מאמין שעל זה נאמר - OWNED.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם ניתן לשנות מ דיסק אשר על FAT 32 ל NTFS מבלי לפרמט טת המחשב? תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב יום אחד נפל לי ומאז הווינדוס לא עולה לי וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהקובץ הזה חסר: windows root system32\ntoskrnl.exe. please re-install a copy ot the above file. מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יעלה מבלי לפרמט את המחשב??? תודה ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול 2 דרים: 1. האם ניתן להתקין באיזו שהיא דרך את גסרת הדרוג של XP HOME על חשב נקי? 2. אם השתמשתי בתוכנה לפני כמ השנים במחשב אחד ועכשיו אני מתקין אותה במחשב אחר היא עדיין חוקית נכון?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה ווינדוס 98 SE באנגלית. כפי שאתם רואים אני מסוגל לכתוב בעברית לפחות בדפדפן , אבל ברוב התוכנות העברית לא ממש עובדת טוב... באוטלוק אקספרס אני רואה רק סימנים מוזרים במקום עברית , ובאיסיקיו העברית הפוכה לחלוטין. את התמיכה המעטה שיש לי כאן לעברית הצלחתי להתקין מאתר windows update. פרט לזה את כל הצעדים האלה כבר ביצעתי: לוח הבקרה - הגדרות איזוריות - בחרתי עברית. לוח הבקרה - מקלדות - בחירת הטאב של "שפה" - הוספתי מקלדת עברית. משום מה אני לא יכול לבחור אותה בתור ברירת מחדל. כשאני מנסה אני מקבל את ההודעה הבאה: windows could not change the default language because it does not match the character set (code page) that your computer is currently using. Choose another langu…
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
פתאום יום אחד נעלם לי סרגל השפה, ועכשיו אני יכול לכתוב רק באנגלית, מישו יודע מה אני יכול לעשות? וממה זה יכול להיגרם? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דסקטופ כיאלו רקע צבעוני בכל השטח ומתחת לאייקונים יש צבע אחיד אצל כל האיקונים וזה הורס את המראה של הכל מישהא יודע לאן צריך ללחוץ כגדי לעשות את הצבע מתחת לאייקון כדי שיהיה שקוף עם צל בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי היא כדלהלן: לצורך חישוב ארוך (יצירת קטע אנימציה) החלטתי לחלק את העבודה בין ארבעה מחשבים. כאשר התחלתי להריץ את החישוב, קיבלתי הודעה (אצל שלושה מתוך ארבעת המחשבים) שגודל ה virtual memory שלי קטן מדי. עצרתי את החישוב, הגדרתי virual memory גדול יותר (3 במקום 1.5 ג'יגה) והבעיה נפתרה. עבור המחשב הרביעי קיבלתי הודעה כי גודל ה RAM שלי (512 מגה) קטן מדי וכי החישוב ייעצר, כלומר ללא התייחסות לאפשרות השימוש ב virtual memory. גם במקרה זה הגדלתי את ה VM באותו אופן, אך ללא הועיל. מתקבל הרושם כי במחשב זה לא נעשה שימוש ב VR כהרחבה ל RAM. נשאלת השאלה האם אמנם כך, כלומר המחשב לא מנצל את ה VM, ואם כן, כיצד מגדירים זאת. בתודה מראש, יואב
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
משום מה הקאזה שלי לא פועל וכמו כן אח שלי לא מצליח לשחק באינטרנט ההוטמיל לא עובד לאחותי ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה שמראים על חסימת פורטם מסויימים. אני מנסה להתחקות אחר התוכנה שחוסמת לי את כל הפורטים האלה ואיני מוצא שום דבר שיכול לחסום לי את ההתקשרות. אין לי פיירוול והפיירוול של ווינדוס על OFF . אני מחפש דרך לפתור את כל הבעיות הנ"ל ולהתחקות אחר הדבר שחוסם לי את כל הפורטים הנ"ל. אשמח מאוד אם תוכלו לתת את עזרכתכם לפתור לי את כל הבעיות האלו.\ אם יש תוכנה מסויימת שתוכל לעקוב ולשלוח לי הודעות בדבר חסימת פורטים על תוכנה מסויימת ותודיע לי על ההליך הסורר אשמח מאוד.
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
זהו הלינק - http://msnvideo.msn.co.il/video/ משום מה אצל חבר שלי ניתן לצפות בכל קטע וידאו ,ואצלי את רוב הקטעים הוא פשוט לא מצליח להקרין... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש לי XP פנטיום 4 עם כ.מסך מתקדם. יש לציין שזה כן עבד עד שהתקנתי איזה סקרין סייבר שכבר הספקתי להסיר.... תודה....
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי בעברית ואני צריך תוכנה שתהפוך לי אותו לאנגלית
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
1) בעת הפעלת המחשב, כמה דקות לאחר מכן ה-Auto protect מפסיק לעבוד. מגדירים אותו - ועד ל-Restart הבא הכל תקין. 2) לחלק מהאתרים אני לא יכול להכנס - אין הודעת שגיאה, רק עמוד לבן. אם אני נכנס ל-כלים-אפשרויות אינטרנט-מתקדם-שחזר ברירות מחדל, הכל בא על מקומו בשלום, הבעיה היא שאם אני סוגר את ה-Internet Explorer ופותח אותו מחדש, שוב פעם חלק מהאתרים לא עובדים. אין לי סימן מסוים על אתר זה שעובד ואתר אחר שלא עובד. משום מה יש לי הרגשה שהבעיות קשורה אחת בשניה. הרצתי סריקת ספייוורים ולא עזר לי כלום! די דחוף, אשמח לקבל פתרון. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
זה לא בדיוק תוכנה אלה אפשרות באתר שלה למצוא ווירוסים על המחשב http://www.microsoft.com/security/malwareremove/default.mspx
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי 2 יוזרים במחשב אחד שלי אחד של אחי אני משתמש בשלי כמובן.המחשב פתאום סתם נתקע והצלחתי איכשהו להגיע למנהל משימות ראיתי תEXPLORER.EXE על 100 אחוז בCPU עשיתי ריסטרט למחשב ועכשיו כל פעם שאני בוחר תיוזר שלי הוא נכנס אבל לא מפעיל הרבה כי האקפלורר כידוע פועל ראשון ותוקע תמחשב (זה קורה אחרי הריסטרט !!) מה אני יכול לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-