Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה לשיחת וועידה חוץ מי WINDOWS MESSENGER ( כי רואים ממש קטן ואין אפשרות להגדיל... ) וזה ממש דחוף לי אז תודה רבא
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
יש לי שרת עם WIN 2003 SERVER ואני מחפש תוכנה שמשנה אוטמטית את הסיסמא של השרת כל 24 שעות הבנתי שיש דבר כזה ושזה מחליף את הסיסמא בהתאם לתאריך, שזה עובד לפי איזה נוסחא מסוימת. מישהו מכיר משהו?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי, זה קצת יותר מסובך ממה שהגדרתי. אני עובד כל יום מהבוקר עד הערב (גיבור גדול שכמוני...), אבל אני עדיין רוצה שתהיה לי האפשרות לראות את הסטאטוס של ההורדות שלי ב uTorrent. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר מהעבודה או למחשב שלי או לאיזה אתר שדרכו אני אוכל לראות פרטים על ההורדות הרצות שלי. לא איכפת לי אם זה משהו שייקח Screen Shot כל 5-10 דקות ויעלה את זה לאינטרנט שאני אוכל לראות או משהו אפילו טקסטואלי שמושך מ uTorrent את המידע ומעלה את זה לאתר, אבל הבנתם את הרעיון. שאלה מסובכת למדי... למישהו יש רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוריד את ה- RAM בויסטה 32 משהו מכיר תוכנה להורדת RAM בויסטה 32 ולא XP
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להריץ ווינדוס 7 למשל, על מחשב עם XP בלי לגעת במערכת הנוכחית. יש משהו חינמי טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עבודה מאוד סיזיפית ומשעממת שאני אמור לעשות על הרבה מערכות. חיפשתי איזושהי תוכנה שאוכל להקליט את פעולותיי לשמור אותן ואז להריץ את אותו תהליך על מערכת אחרת עם שינויים קלים בעיקר בטקסטים שונים. האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו מנסיונו? מן מקליט macro איכותי שניתם גם לערוך אח"כ את המקרוס ולשנות טקסטים. הורדתי כל מיני תוכנות כאלה מהרשת אבל לא הצלחתי למצוא תוכנה שיכולה לעשות את העבודה בצורה טובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
עקב בעיה בתפקוד WIN7 אני נאלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש. אין לי אפשרות לעבוד מתוך המערכת במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מלבד גיבוי מה שאפשר יחד עם רשימת התקנות חוזרות של כל התוכנות אני צריך גם לגבות את כל הסיסמאות הקיימות במערכת הכל כולל הכל. האם ישנה תוכנה שיודעת לרכז את כל הסיסמאות והיוזרים בצורה מסודרת יחד עם השיוך שלהם? (סיסמאות בכרום/באתרים שונים וכו) כמובן שתהיה אפשרות לייצא את המידע לקובץ טקסט על מנת שאוכל לשמור זאת על מדיה נשלפת. ובאותו עניין, האם ישנם מדריכים המסבירים איך לגבות כל מיני תוכנות יחד עם שמירת כל ההגדרות כמו, יוטורנט, כרום, תוכנת דואר צד שלישי וכו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דרך להשתלטות מרחוק על המחשב שלי, למשל שירות DNS להשתלטות מרחוק דרך remote desktop manager של מיקרוסופט או תוכנה כמו לוגמיאין, אבל בחינם... ואם קיים אפליקציה לאנדרואיד שגם ממנה אוכל להתחבר זה מעולה! תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, תודה. יש לציין שהצורך הוא לוינדוס XP חוקי שכבר עבר אקטיבציה, הצורך הוא שינוי מספר סריאלי ואקטיבציה מחדש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה נניח ויש לי תיקייה עם תמונות בגודל מלא בשם original, ועוד תיקייה עם אותם התמונות אבל מוקטנות (small) עכשיו אני רוצה למחוק כמה תמונות מהתיקייה small,והתוכנה תמחוק לי את אותם התמונות מתיקיית original (שמות הקבצים זהים) אפשרי? אני רוצה את זה בעיקר לסינון ראשוני ומהיר של תמונות וגם כשאני מוסר ללקוח תמונות לבחירה להדפסה והוא יחזיר לי רק את התמונות שהוא רוצה להדפיס שלב הבא זה שבתיקיית original יהיו קבצי RAW (סיומת שונה) WIN 7
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי , אני יודע שהנושא נטחן , אבל אני מחפש תוכנות שרצות ב 64 טהור , לא כאלה שהם 32 ויש להם תאימות כרגע אני מה שאני מחפש בעיקר זה אנטי וירוס שלא מצאתי , דרייור לכרטיס קול AC97 של REALTEK שלא מצאתי ועוד ממולצים . אני יודע שהנושא נטחן אבל אני חורש ולא מוצא , כמובן שקראתי מלא טראדים בנושא בבקשה עזרה . ולמי ששואל ה XP 64BIT מדהימה , אני נהנה ממנה יותר מה VISTA בהרבה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי טובה שיש היום בשוק להאצת הXP , אני לא מדבר על תוכנות חינמיות כאלה. והאם הם באמת עוזרות, מנסיון שלכם?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מחפש תוכנות לתחזוק* המחשב כמו ה BUGDOCTOR...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעולה בין הPOST לטעינה של הווינדוס ומבקשת את היוזר והסיסמה של הווינדוס ברגע שהווינדוס עולה היא עושה לוגין עם הפרטים שהקלדתי לא מעניין תמיכה בסביבה דומיינית, זה לשימוש בייתי פשוט מעצבן אותי שאני מדליק את המחשב ואני מחכה שהוא יעלה את הווינדוס ואז אני שם סיסמה והוא ממשיך לחשוב כדי לטעון את הדסקטופ ושאר השטויות.... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם חיפשתי תיקיה מסויימת ללא הצלחה, אני יודע שהתיקיה נימצאת בתיקיה של הווינדוס איפה שנימצאים קבצי ה minidump אים מישהו יכול לעזור לי תודה, עמית
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תכנה שיודעת לעדכן את השעון של מערכת ההפעלה. הwin xp שלי משום מה מתקשה לעשות את זה בעצמו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בהפעלת חלונות 7 יוצאות לי שתי אפשרויות של חלונות להפעלה יש תוכנית שרות שמאפשרת לערוך את דף הפתיחה ולמחוק את האופציה המיותרת מכיר אבל שכחתי את שמה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
התקנת WIN7 לעומת XP, על אותו מחשב חזק שיכול לסבול הכל, לפי הנתונים הידועים ומפורסמים, עדיף להתקין את 7 ונרוויח מהירות וביצועים גבוהה. המידע הכל כך ידוע הזה מבוסס על בדיקות שנעשו על מחשבים חדשים בלבד [ככל הידוע לי] לכן אני תוהה אם ננתח ביצועים של אותו מחשב עם 7 לעומת XP באותו מחשב חזק אבל! במצב המדמה גיל של שנה או שלוש שנים שזה אומר מערכות וHDD מפוצלים בעשרות אחוזים, רגיסטרי עמוס, ועבר עשיר של התקנות והסרות ,קבצי TEMP , וכל שאר הזבל של מערכות ישנות וקראתי פעם שיש מבחנים שעושים כאלה הדמיות השאלה שלי האם 7 בגלל נפחה ומספר הקבצים הגדול תמשיך להיות מהירה באותו יחס אל מול XP או שהתוצאות תהיינה אחרות למעשה זה שאלה עקרונית המתאימה לכל מערכת הפעלה עמוסה וגדולה לעומת רזה, כולל לינ…
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב יש לי XP PRO SP2 באנגלית. בטעות מחקתי מהרג'יסטרי את הערך FWCFG שנמצא תחת HKLM-SOFTWARE-MICROSOFT-TRACING-FWCFG נמחקו גם כל הערכים שהופיעו בצד הימני של העמוד תחת הערך הזה. האם גרמתי נזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה שיחייב אותי להתקנה מחדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות אולי מישהו יכול לעזור לי היו לי 2 חשבונות ADMINISTRATOR אחד המקורי והשני בשם SHAHAR שגם הוא אדמיניסטרטור ומחקתי את ה-SHAHAR עכשיו אני לא יכול להכנס כאדמיניסטרטור נגיד אני מנסה להכנס ל"מנהל ההתקנים" או לMSCONFIG הוא לא נותן לי מישהו יכול לעזור? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ''צייר'' =\ יש איזושהיא דרך לשחזר אותו?שאני אומר מחקתי אני מתכוון לא רק לshortcut אלא לכל הנתונים שמפעילים אותו (הרצתי חיפוש וכלום) בקיצור,חיפשתי פתרון והפיתרון היחיד היה להתקין מהדיסק,שזה פתרון לא כך כל ריאלי בשבילי.יש דרך לזחר את התוכנה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
פרמטי לפני שבוע וכל פעם אני נתקל בבעיה אחרת...עכשיו נכנסתי לתיקייה של המשתמש שלי ומחקתי מישם תיקיות שחשבתי שאני לא צריך (ספריות) בניהן: מועדפים, חיפושים,3 קיצורי דרך "ושולחן העבודה". עכשיו פתאום שאני נכנס לתיקייה של המשתמש שלי או לתיקיית הסיפריות או בכלל פותח חלון כדי לשמור קובץ (כמו בוורד למשל)+, קופצת הודעת שגיאה שבתמונה. יותר מיכך אני לא יכול להעתיק כלום לשולחן העבודה או לשים בו קיצורי דרך! איך אני מחזיר את תיקיית שולחן העבודה? את שאר התיקיות תמיד הייתי נוהג למחוק אבל כנראה ששולחן העבודה היא חייבת להשאר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-