Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי XP ללא שום SP... אני רוצה להתקין את SP3 אבל הוא חייב שיהיה את אחד קודם.. אני מחפש לינק להורדה של SP1 לXP Home edition 32ביט בעברית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני צריך לעשות MOUNT ל FOLDER (לא לISO או IMAGE) ז"א יש לי כמה ספריות בנות 60-70 ג'יגה שאני רוצה לשתף ברשת .. אבל ,אני צריך שהם יראו כאילו הם LOCAL ולא ממחשב אחר ברשת. אפשרות מסורבלת לעשות את זה היא להפוך את כל ה70 ג'יגה לISO ואז לעשות לו MOUNT עם DEAMON TOOLS או משהו דומה. אבל אני לא רוצה לבזבז זמן וכפול מקום על פתרון כזה אם היה אפשרות לתת לDEAMON TOOLS ספריה במקום ISO ושהיא תופיע לי ככונן זה היה טוב (אבל לא מצאתי אפשרות כזאת) לחילופין היה יכול לעזור לי אם היה משהו שבמקום לעשות קובץ ISO רגיל (שמכיל את כל המידע בתוכו בנוסף לספריה עצמה) אם היה קובץ ISO שהוא רק לינק למידע ולא מאחסן אותו (כמו QUICKTIME REFERNCE מי שמכיר - שזה קובץ QUICKTIME קטנטן שרק מחזיק בתוכ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי זאת פעם לא זוכר היכן משנים?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
ראיתי פעם מדריך, לא יודע איפה, שכתוב בו איזה סרויסים [sercives] אפשר להוריד ב XP בלי חשש. אשמח לקבל את רשימת הסרויסים האלו\לינק למדריך. ועוד משהו, היה עוד מדריך, בפורום אחר, להרכבת מחשב, אשמח לקבל גם לינק אליו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
TWEAKING XP היה מדרין באתרPC SPOT אבל האתר לא קיים יותר מישהו מכיר מדריך טוב
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לחלוקת מחיצות אחרי התקנה חדשה של ווינדוס בעזרת הכלים שיש בווינדוס ולא עם תוכנה חיצונים כמו PM תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השגתי את הדיסק התקנה של הוינדוס xp ואני רוצה לפרמט את המחשב.לכן אני מחפש מדריך מפורט כיצד לפרמט את המחשב ולהתקין את הוינדוס מחדש. ואם יש למשהו מדריך כיצד לפצל כוננים אשמח שיביא לי קישור.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יצא לי כמה וכמה פעמים לפרמט לחברים את המחשב וכל פעם הייתי צריך להתקין ההכל מחדש, תוכנות דרייברים וכו. האם יש שיטה לעשות דיסק התקנה (WIN 7 OR 8) שעליו יהיה כבר את כל התוכנות מותקנות? תודה הרבה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מצאתי בפינת המדריכים או בחיפוש בפורום... לצערי אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מישהו יכול לתת לי לינק למדריך? יש לי XP ואני רוצה לפרמט את כונן C. תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך של פירמוט המחשב ועוד מדריך אך להתקין את חלונות XP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
והאם זה מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
האם אני יכול לשלוט שליטה מלאה במחשב השני (האם אני יכול לפתור עבור חברים תקלות בשלט רחוק?)
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
פעם פורסם באתר מדריך בשני חלקים כמדומני למחשב ואינטרנט יותר מהירים (ע"י ניקוי ה- reg וה- spywares וכו'). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע לאן הוא נעלם?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אם למישהו יש מדריך לתוכנה של ניהול משתמשים ACTIVE DIRECTORY 2008 אשמח לקבל ואם יש בכלל מדריכים בנושא רשתות או ויינדאוס סרבר אני גם ישמח תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב פנטיום 3 התקנתי עליו אקס פי פרופשיונל המחשב לא סוחב יותר מ 2 דפדפנים במקביל. שמעתי שיש מערכת XP "קלה" שלא עולה כסף ואפשר להוריד אותה, האים זה בגדר שמועה? אים צריך לרכוש על איזה מערכת XP כדי ללכת שלא תעמיס על המחשב יותר מדי?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לדעת איזו מערכת התקנה להתקין עבור מחשב מדיה בסלון XP או VISTA הפרט שאני מתכנן לקנות הוא מאתר זה בקטגוריה מפרטים של 4000 שח מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 3600 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet 65 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty 480 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Di…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד לצרכי תיכנות בC, אני עכשיו צריך להשתמש בו בוורד, ווינדואס 95 בקושי יזוז עליו (486) לכן אני מעוניין להתקין עליו ווינדואס 3.11 בעברית וורד 95 בעברית אני כבר מספר ימים מחפש את התוכנות הנ"ל ולא מצליח למצוא באף אתר או אצל אף חבר, אם למישהו יש את ההתקנות על המחשב, או על דיסקטים אני נורא אשמח אם הוא ייצור איתי קשר או יגיב כאן ונתאם תודה רבה רבה, יאיר yz@newmail.net icq - 13980922
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמכיל טקסטים של ספרי הדרכה, ביחוד בנושא של רגיסטרי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חייב שיהיה בעיברית אבל מומלץ ושלא יהיה למתקדמים מידי אבל גם לא שיסביר על ההתחל, אתם יודעים משהו בין לבין. תודה !
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן עם מעבד Pentium III מסוג טואלטין שבימי התיכון העליזים השתמשתי בו בעיקר ליצירת מוסיקת טראנס, מיקסוס ועריכה של שירים. בזמן האחרון המחשב הפסיק להגיב מדי פעם והיום גיליתי שהכונן הקשיח (של חברת Seagate), שמכיל את מערכות ההפעלה, מלא בסקטורים פגומים, ולכן לא היתה לי ברירה אלא להחליף אותו ולהתקין את כל 8 מערכות ההפעלה מחדש. Windows '98 ו-Windows ME מלאים בבאגים ולכן צריך לעדכן אותם. הבעיה היא שחברת Microsoft הפסיקה את התמיכה במערכות אלה ולא ניתן עוד להוריד עדכונים עבורן. אני זקוק למחשב הזה משום ששמרתי בו המון שירים ומיקסים שיצרתי בעבר, תמונות שסרקתי ואספתי, סרטוני וידאו, מוסיקה, ספרים אלקטרוניים, מסמכים ועוד הרבה דברים שאספתי בימי התיכון (מ-2000 עד 2003). האם …
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום בחברה שלי יש צורך במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה XP רצוי גם שתהיה יציאה 9 פינים (לא חייב יש מתאם) האם יש מישהו שמכיר חנות שמוכרת?? הכוונה למעבד I5 ומעלה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה המפרט שלי X1600 PRO 512 D 2.8 DDR2 512*2 זה שהמחשב שלי יחזיק את המערכת אני יודע,אבל אני אצליח להריץ איתה את המשחקים שלי? אני לא חיית גרפיקה ולא משחק משחקים יותר כבדים מHEROES5,NFSC,PRO6 ... ויש בהתקנה הרבה גירסאות שאפשר להתקין .(אולטימטיבי,ביתי בסיסי,ביתי מתקדם) איזה מהם מומלץ לי להתקין?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הייתי עכשיו איזה שעה ב- DeviantArt וחיפשתי ערכת נושא כמו שאני רוצה ולא מצאתי (הורדתי איזה 20 שלא היו מה שרציתי או לא עובדים). מצאתי תמונה של ויסטה ויש בה את הפרטים הכי חשובים שאני רוצה שיהיו בערכת הנושא: 1. שה- Start button יהיה קצת גדול יותר מה- Taskbar. 2. שהתמונה של המשתמש תהיה בולטת החוצה. 3. שזה יהיה שקוף. 4. שיהיה בצבע שחור או אפור (לא כמו בתמונה = כחול). שלא יהיה ערכת נושא ל- Style XP או WindowBlinds, שיהיה ShellStyle. אם למישהו יש ערכת נושא כזאת אז בבקשה שיגיד לי מאיפה הוא הוריד אותה, אני עכשיו הולך לחרוש על wincustomize.com. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פתרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-