Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב אני מחפש שיטה לעקוף סיסמא במחשב נייד עם ווינדוס 7,אני כמעט בטוח שהשיטה עם הSAFE MODE כבר לא עובדת ולכן אבקש עזרה בנושא. זה עניין די דחוף ,תודה מראש לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מחפש את ההתקנה המלאה של ה-IE6 (אפשר גם SP1 שלו) - אבל כל הקבצים. לא החצי מגה שמתחבר לאינטרנט ומוריד הכל. למה? ככה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן מדריך בפורום איך אני יכול לבצע התקנה של מערכת ההפעלה על דיסק קשיח ולאחר מכן לחבר אותו למחשב אחר (עם לוח אם שונה). לבצע כמה שינויים בהגדרות וואלה! יש לי מערכת הפעלה מותקנת על המחשב ההוא. אני צריך את זה בשביל: יש לי מחשב נייד שאין בו CD ROM והוא לא מזהה CD ROM חיצוני. אני רוצה להתקין על הדיסק קשיח שלו את מערכת ההפעלה במחשב אחר, לבצע את ההגדרות הדרושות ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב הנייד ובכך אני פותר את בעית ההתקנה עליו (למרות שאין לו CD ROM). תודה רבה!! שבוע מעולה לכולם!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ראיתי בנעוץ של שינוי עיצוב לWIN שיש את הפאטצ' UXTheme Multi-Patcher v2.5.1 שאמרו שהוא בשביל לפתוח את כול סוגי הערכות אבל הקישור שם שבור אז משהוא יכול להיבא לי קישור לזה בבקשה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי בעבר היה תוכנה בXP של שליחת פקסים דרך המודם! יש דבר גם כזה בVISTA רק שאני לא זוכר היכן ואיך וקראים לתוכנה.. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
נתקלתי כבר בכמה אתרים שדורשים הרשמה בחינם\בכסף\סתם אתרים שחסר בהם חצי מהEvents מישהו פה מכיר אתר טוב? תודה(:
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בצער ויגון מנתקים לי בראשון לאוגוסט את האינטרנט ואני אחזור רק באוקטובר , גם עוד שבועיים אני מקבל את הלוח אם , המעבד והקירור מעבד החדשים ומתקין WIN XP PRO , אני מחפש אתר שיהיה ניתן להשיג בו דברים כמו DIRECT X 9.0B ו SP 1 לXP , אני לא אוכל לעשות ווינדוס UPDATE כי לא יהיה לי אינטרנט , אז מישהו מכיר ? (אני מתכוון לדריברים המלאים אם כל הקסצים ולא 295 KB שמורידים אחר כך !) בתודה SOLARIS
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים עם מאגרי צלילים יפים לפעולות של הוינדוס בעיקר לצליל שעימו עולה וניכבה המחשב..... אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש מין אתר של Newibes שמסביר למשתמשים דברים בסיסיים בהפעלת המחשב - איך לשלוח דואר, גלישה, הורדה של דברים, התמצאות בחלונות XP ודברים כאלה. אני צריך אתר כזה בשביל חברה שלי, עדיף ורצוי בעברית(האנגלית שלה לא הכי טובה), היא קנתה לא מזמן מחשב והתחברה לאינטרנט והיא לפעמים מבקשת ממני עזרה בדברים ממש בסיסיים שלפעמים לאנשים "מבינים" שכמונו (בלי לזלזל חס וחלילה ושלום ובטח שלא בחברה שלי) זה נראה ממש מוזר להסביר דברים כאלה. גם אני לא תמיד יכול להיות לידי כי אני גר בנתניה והיא בחדרה ככה שזה בעיה... אפשר להסביר בטלפון או בICQ אבל זה לא תמיד יעיל ולפעמים זה עוזר לקרוא את זה מהכתוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
חיפשתי מידע על תוכנית שאני לא מכיר- wininit. אתר אחד אמר שזה חשוב לוינדוס, ואתר שני אמר שזה תועלת. אפשר המלצה על אתר אמין וטוב?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
למשל כול מיני SERVICES שפועחים עם הויסטה..מה אפשר לכבות ומה לא....?הכול כדי להפוך את ויסטה ליותר קלה ומהירה... יש אתר כזה או אולי מישהו יודע ויכול לתת כמה עצות מה לסגור מה לכבות בויסטה..כול מה שלא נחוץ וסתם זולל משאבים..? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים פה שכבר משתמשים בחלונות VISTA, לגבי דברים כמו יציבות, אבטחה, מהירות, זמני BOOT וכיבוי, גלישה ברשת, מהירות בעבודה עם עבודות משרדיות כמו OFFIC ובעבודות עם משחקים. הבדלי ביצועים מול XP או חלונות 2000 ניצול משאבי מערכת ועוד יש USERS שיכולים בבקשה להעלות ביקורות מקיפות על המוצר? ???
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מישהו מכיר גדג'ט של מילון עברי - אנגלי אנגלי - עברי ?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
לאחר התקנה של וינדוס ויסטה WINDOWS VISTA 64 BIT, נתקלתי בהמון ישומים וסרביסים שרק מאטים את המחשב.. יש איזו גירסא שעברה מודינג שנועדה בעיקר לגיימרים? שתהיה מהירה ככל הניתן. או איזו תוכנה שמנטרלת את הכל היישומים והסרביסים הלא רצויים..
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב מהיכן אני יכול להוריד mshtml.dll version 6.0.2600.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
כל הגירסאות שהורדתי עד כה מחתברות לאינטרנט ומורידת דברים מהאתר של מיקרוספט. איפה אני מוצא גירסה שאפשר להוריד בבת אחת?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי חברה... אני כבר חודשים מחפש ברשת גירסה ל"וינדוס ויסטה אולטימט עברית 64 ביט"..!!!(WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 BIT **HEBREW) האם למישיהו יש מושג איפה אפשר להשיג ברשת גירסה כזו ?? תודה לכל מי שעוזר :
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחפש דחוף קוד ל windows98 בבקשה מאיפה אפשר להשיג?
-
-
את הנייד שלי קיבלתי עם XP ורישיון לויסטה ביסנס, אך בלי הדיסק או דרך לעבור לויסטה עזבו למה אני לא משיג מהחברה את הדיסקים אני פשוט מחפש מישהו עם דיסקים של ויסטה ביזנס מאיזור המרכז (או ירושלים) שאני יוכל לצרוב ממנו את הדיסק אם למישהו יש דיסק והוא מוכן זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש את הדריבר הזה כבר כמה ימים ולא מוצא.. ראיתי בגוגל כמה אנשים שהייתה להם את אותה בעיה אבל לא מצאתי שום דריבר שעובד לי.. אני חייב עזרה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שלום! התקנתי win7 על המחשב נייד של אמא שלי LENOVO C100, PENTIUM M 1.73, INTEL 915 וכו' כעת הוא לא מצליח להפעיל WINDOWS AERO בגלל שאין דרייבר WDDM.. מחיפוש באתר אינטל נמצא המאמר המייאש הבא: http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-023606.htm#5 האם יש לי עוד סיכוי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אני מחפש דרייבר ל I\O - זה אמור להיות תמיכה ליציאה הפרללית או משהו בסגנון העיקר שיתאים גם לוינדוס XP סבבה צ'קצ'וקה!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מנסה להתקין WIN XP 64 BIT ללא הצלחה לא מוצא ללוח שלי דרייברים RAID-0 בגירסה של 64 ביט האם יש פיתרון
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-