Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול אם כדי לבטל אותו במקרה שיש לי 1GB ראם ואני מעריך שהקריאה לזיכרון תהיה הרבה יותר מהירה מקריאה להארד דיסק אני צודק? האם כדי?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם היא פועלת כמו xp הרגיל והאם חייבים להשתמש בדרייברים שמיועדים ל 64bit או שאפשר גם ברגילים, ומה קורה עם משחקים ושאר תוכנות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפני שבוע שאלתי פה את השאלה הזאת אבל משום מה control userpassword2 לא פותח לי כלום !! למשהוא יש דרך אחרת לבטל את המסך המעצבן הזה??
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב מופיע לי ה 'Safely remove hardware' ועל האייפוד מצויין בגדול "Do Not Disconnect" ועד שאני לא מגדיר לו שזה בעצם האייפוד (ע"י לחיצה על properties ב Safely remove hardware) האייפוד לא מאפשר לי לנתק אותו. ה iTunes מזהה אותו בלי בעיות, גם בלי שאני מגדיר אותו ב Safely remove hardware, אז יש איזשהי דרך להגדיר אותו פעם אחת ולתמיד שזה האייפוד ? מקווה שהבנתם.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עשיתי ריסט למחשב, הcheck disk עלה והייתה רשימה ארוכה של דברים שכביכול הוא תיקן, אבל הוא נתקע באיזה קובץ אחד. מאז אני לא מצליח לעשות check disk... זה תמיד נתקע. מיד אחר כך מתברר שהמשתמש שלי נדפק וכל בdeskop נעלמו... זה כאילו עכשיו פירמטתי והפעלתי את ווינדוס מחדש. דבר זה קורה כל פעם שאני עושה ריסט... בקצרה, כל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא עושה כאילו הוא עכשיו פירמט את עצמו (הוא לא מוחק כלום, רק את הcookies). מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
פעם בכמה ימים אני מרגיש פתאום שהמחשב נהיה איטי מאוד! אני נכנס למנהל המשימות ורואה תהליך בשם CMD.EXE שתופס את כל הזיכרון! הנה התמונה: מה לעשות? איך אני מעיף את זה?
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היו לי בתוך התקייה של אי מיול בערך 200 שירים והחלטתי למיין אותם לתוך תיקיה אחת של שירים.... בתוך התקיה פתחתי עוד תקיות לפי זמרים והתחלתי להעביר שירים מתיקית ה incoming לתוך התקיותשל הזמרים.... ומהלך ההעברה סימנתי עוד כמה שירים ובאתי להעביר אותם לתיקיה שיצרתי אבל...... התקיה נעלמה!! פשוט נעלמה מתקיית ה incoming איך? היא אבודה? אפשר להציל אותה או שהלכו לי יותר מ 200 שירים?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מתי בדיוק ? CANT WAIT TO USE IT YAY נ.ב: קניתי AMD 64BIT 3000+ VENICE אתם ממליצים להתקין עליו WXP רגיל או W64BIT ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום! אח שלי העתיק למחשב שלי קבצים דרך הרשת. כיום, כאשר אני מנסה למחוק את הקבצים אני לא יכול. לאחר בירור קצר בלשונית הSECURITY ראיתי שלחלק גדול מהקבצים יש הרשאת Everyone לקריאה בלבד, ולא ניתן לשנות הרשאה! פשוט הכל נעול! אז ניסיתי למחוק בכל השיטות שאני מכיר כמו במצב דוס, במצב דוס "נקי" (ישירות אחרי Restart), דרך תוכנות צד שלישי להסרת קבצים ברוטלית ו... שום דבר לא עזר! אז מה היה לנו שם: קבצים עם הרשאת Everyone לקריאה בלבד, שלא ניתן לשנות להם את ההרשאה בשום אופן ולא ניתן למחוק אותם. נ.ב. אני מחובר למחשב עם חשבון Administrator כאשר אני מנסה לשנות את ההרשאות ולא מצליח. מישהו מכיר פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יכלתי להגדיר כל כך טוב, אבל תמונה שווה אלף מילים: http://img102.imageshack.us/img102/5333/14951512148814971512149315110t.jpg רואים את הרקע הירוק המעצבן על השמות של האיקונים? הערות: הבעיה היא אצל חבר שלי לא אצלי. ניסינו לבטל את הlock desktop items מהגדרות כרטיס המסך.. זה מאוד מעצבן :-\ תודה לכל מי שעוזר, אבי.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לשכן שלי מחשב וכל מה שאני מתקינה למחשב אחרי הפעלה מחדש נמחק אפילו אפילו אם אני עושה msconfig כל מה שהגדרתי אחרי הפעלה מחדש כאלו לא עשיתי כלום למשהו יש רעיון אייך לסדר את הבעיה הזאת ללא פרמוט זה חשוב תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המחשב של דוד שלי החליט לא לעלות יום אחד... הוא מראה לו את השגיאה הזאת: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \windows\system32\config\system you can atempt to repair this file by starting stup using the original setaup CD-ROM select 'r' at the first screen to start repair עשיתי מה שהוא רשם אבל זה לא עזר... יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP באנגלית התקנתי עליו עברית מתוך דיסק ה MUI של הווינדוס (Microsoft Windows XP Multilingual User Interface Pack) עכשיו הפעלתי מחדש את המשחב והווינדוס נטען כרגיל ועדיין במצב אנגלית.. ניסיתי להחליף USER אבל יש לי רק USER אחד והוא הרגיל שאני משתמש בו והוא באנגלית איך אני יכול להכנס לווינדוס במצב עברית שלי?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני כבר לא יודע איך לפתור אותה. מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה Windows 2003. עד לפני יומיים היא הייתה בגירסת Enterprise. לאחר זמן מה של שימוש, נהייתה לי בעיה מרגיזה בסאונד. כל כמה שניות יש תקיעות וחפירות כאלה שאני לא הכי יודע איך להגדיר אבל זה ממש מטריד. המחשב שלי ממוצע יחסית: AMD 2500 512 RAM והכרטיס קול שלי הוא סמי מקצועי של Audiophile. אני חושב שניסיתי הכל ושום דבר לא עובד: מותקן אצלי אנטי וירוס מעודכן של Norton ו-6 תוכנות ספייוורים מועדכנות שונות ואני כל הזמן עושה בדיקה לספייוורים. עדכנתי את הדרייבר, ניסיתי לשחק ב-DirectX ולהעביר את זה שהחומרה תאיץ את הסאונד. שיניתי את הבאפר של הכרטיס מההכי גדול (2048) להכי קטן (64) כבר הגעתי למצב שפירמטתי את המחשב והתקנתי…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש שם את ה Address Book הזה נכון?? איך אני מבטל את האפשרות שבכל פעם שאני שולח אימייל לכתובת XXXXXX או כל כתובת אחרת,היא נשמרת שם??? אני רוצה שיהיו שם רק כתובות שאני מכניס לשם ידנית. זה די מעצבן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איך מוחקים network connections? הכוונה היא לא ל"חייגנים" עצמם, אלא ל - Local area connections וכו'
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים (כאילו שיש פס שחור ביינהם...) והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8 סתכלו על הקבצים שהם בין התאריכים הכי חדשים מכולם כי אני מאמין שבכל כמה יש בעיה שונה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי עליו תוספת של עברית. כשאני מנסה להתקין את הקובץ של סקייפ איך שאני מפעיל את קובץ הוא כותב שגיאה : ?????? ??????????? ????????,???????? משהו כזה... נכנסתי מאדמיניסטרטור ושם הוא גם ישר עשה שגיאה וכתב file name folder or syntex error. אני חושב שזה בעייה בוינדוס כי הורדתי שוב את הקובץ ושוב הוא עשה אותה הודעה... במחשבים אחרים הוא התקין לי. ויש מצב שהוא עושה את זה בעוד תוכנות שאני מנסה להתקין... בינתיים התקנתי רק וורד ומסנגר אבל שם הוא התקין... אולי זה משהו עם תמיכה בעברית או משהו? לא יודע אם אתם מכירים איזה פאץ או משהו שמיקרוסופט הוציאו לבעייה או שהבעיה מווכרת לכם תגידו לי בבקשה מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני עובד עם ווינדאוס XP PRO, ויש לי עוד 3 חשבונות במחשב חוץ משלי! כל אחד מאיתנו אוהב לסדר את הרזולוציה במחשב שלו בצורה שונה, ומה שמעצבן הוא שאם א' משנה את הרזולוציה אצלו היא משתנה לאותה אחת גם אצלי בחשבון! וזה נורא מציק כל פעם לשנות רזולוציה בחזרה לאחת שאני הגדרתי אותה, ואז להתחיל לסדר את האייקונים שעל שולחן העבודה (הסדר משתנה עם שינוי הרזולוציה). זה עניין של דקה, אבל בכל זאת משהו מציק אחרי כמה זמן. יש לכם מושג איך לסדר את זה שכל אחד יגדיר את הרזולוציה אצלו מבלי שזה ישפיע על החשבונות האחרים?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, יש בעיה במחשב והוא לא עולה כמו שצריך. בתור התחלה, אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש כדי לוודא שאין בעיית חומרה. מערכת ההפעלה היא WIN XP הבעיה: אני רוצה לגבות את הקבצים של המשתמשים, אבל לא יודע איך. כשמחברים את ה-הארד דיסק למחשב אחר, אי אפשר לגשת לקבצים בלוגינים של המשתמשים. למישהו יש רעיון איך כן אפשר לגבות את הקבצים האלו? זה די דחוף כי זה מעכב את הפירמוט של ההארד דיסק. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
נתקע במסך הכחול של ההתחלה לבסוף עושה logging off וחוזר לאותו מסך כחול של שם משתמש וסיסמא.. מה עושים ? (זה קרה יום לאחר התקנת antiblax)
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, לפני כמה דקות, כשגלשתי לתומי באינטרנט, פתאום המחשב השמיע כמה צלצולים חזקים וקצרים. כמו צלצולים של טלפון ישן, רק הרבה יותר קצרים. זה קרה לגמרי בפתאומיות, מייד סגרתי את האקספלורר, ואז הווינדוס עשה ריסטרט, וחזר עם ההודעה the sysem has recovered from a serious error. לא גלשתי בשום אתר מפוקפק, אלא באתר קונבנציונלי לגמרי, והצלצולים האלו היו ממש מבהילים. ניסיתי לחזור לאתר, והצלצולים לא חזרו. האם זו תקלה שיכולה לקרות סתם במערכת ההפעלה, או שיותר סביר שהאקר פרץ לי למחשב?? מותקנים לי אנטי-וירוס ופיירוול מעודכנים. במידה ומדובר בפריצה של האקר, מה אני צריך לעשות (לדוגמא האם כדאי לשנות IP)? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, הזזתי כמה מחיצות ועשיתי כמה שינויים קטעים, הוא ביקש reboot וממש לפני שהווינדוס עלה ה=PQMAGIC נכנס לפעולה. הוא התחיל בתהליך ועבר כ-33% ואז הודיע על שגיאה מס' 1517 (לא יודע מה זה אומר..) וביקש לעשות שוב reboot. אחרי הreboot הזה, הווידנוס לא עולה, לא רגיל, לא ב-safe mode ולא ב-last known good configuration. מה אפשר לעשות? להכין דיסקט הצלה של PQMAGIC ? אולי להעביר את ה-HD למחשב אחר בבית, שיש בו PQMAGIC ולנסות לשנות כמה דברים במחיצות...? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP Pro ולאחרונה שיחקתי עם הגדרות התצוגה כי ניסיתי להפוך את הרקע באייקונים על שולחןהעבודה לשקוף כדי שיראו את הרקע יותר טוב לא רק שלא הצלחתי לעשות זאת גם משהו השתבש וכעת הרבה מהאייקונים של תוכנות, קבצים וכד הפכו להיות אייקון הלבן הסטנדרטי (כמו זה שיש לקובץ שאין לו תוכנה קבועה שפותחת אותו) הכל עובד רק ללא האייקון וזה מאוד מעצבן! אז קודם כל איך אני מתקן את המצב ושנית איך אני הופך את האייקונים לשקופים??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-