עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by LazyBoy,

הידיעה: http://news.com.com/Microsoft+confirms+next+XP+service+pack/2100-1016_3-5886274.html?tag=nefd.top וגירסת בטא לאמיצים ביננו: http://www.thehotfix.net/

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by M7a,

ממש לא איכפת לי עם היא טובה יותר או באותה הרמה של האקספי.... וגם עניין הזיכרון לא ממש מפריע לי! אבל למישהו כאן יש אולי את גירסת הבטא שהוא יכול לשלוח לי או איזה לינק לתוכנה! 153270830 זה האיי סי קיו שלי תהיו גברים בא לי בטירוף להתקין אותה אני רוצה משהו חדששששששששששששש נמאס לי מהאקספי הזה1 תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  3. Started by Dilbert Marker,

אז ככה: כל מה שבנוי בVB מתחרבש במחשב שלי. לדוגמא: יאקי: http://img193.imageshack.us/img193/62/yak6pz.jpg התוכנה הלא חשובה הזאת: http://img193.imageshack.us/img193/4193/prog1yp.jpg המבחנים בתוכנה "נהיגה נכונה 2004": http://img7.imageshack.us/img7/8154/rd20044ex.jpg (רק המבחנים, שאר התוכנה נראית בסדר) האמת אני לא יודע אם כל השלושה בנויים בVB אבל שני הראשונים כן (נכון?) אז קצת נמאס לי מזה... למישהו יש/היתה אותה בעיה? למישהו יש רעיון מה הבעיה?

4. Started by dorman2,

מערכת הפעלה XP נפגעה כנראה. אחת התוצאות היא שאין לי אפשרות לצפות בחיבורי רשת. כשאני נכנס ל services ומנסה להפעיל את השירות network connections אני מקבל הודעת שגיאה 126 שהמערכת אינה מוצאת את המודול. למיטב חקירותי נראה לי שהפגם הוא בדרייבר netman.dll. ניסיתי לבצע רישום מחדש של הדרייבר באמצעות הפקודה: regsrv32.exe netman.dll אבל אז אני מקבל הודעת שגיאה שהמודול לא נמצא. למיטב הבנתי הבעייה כנראה נמצאת ב registry. על-מנת לאפשר את המודול צריך כנראה לשנות ערכים מסויימים שאינני יודע מה הם? האם זה הכיוון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by skywalker13,

נכון יש את תיקיות הברירת מחדל של המוסיקה שלי והתמונות שלי שאם מוחקים אותם זה כל הזמן מופיע מחדש.... איך אני יכול לעשות שזה לא יופיע כל פעם מחדש אחרי שאני מוחק את זה? תודה מראש לכל העוזרים.

6. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי בתיקיות (ב-Web View) את הקישורים הבאים: My Documents, My Network Places, My Computer. איך אפשר להוסיף קישורים לתיקיות נוספות (תיקיות אישיות לא תיקיות מערכת)?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by dannygnh,

איך ניתן להתחבר לאינטרנט דרך כל משתמש קיים, ולא רק אחד ספציפי.

8. Started by yaloner,

שלום, ניסיתי מספר פעמים להתקין WinXP על מחשב חדש ובכל פעם ההתקנה נעצרת עם הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק קובץ מסוים. בהתחלה חשבתי שהדיסק פגום אז השתמשתי בדיסק התקנה אחר, הבעיה חזרה על עצמה. ניסיתי כמה פעמים את שני הדיסקים ובכל פעם קיבלתי הודעת שגיאה על קובץ שונה שלא ניתן להעתיק. חשבתי שהבעיה היא אולי בכונן האופטי, אבל גם עם כונן CD אחר הבעיה חזרה על עצמה. אולי חשוב לציין שמותקנים שני דיסקי SATA ב-RAID1. אשמח לקבל כל רעיון שיש לכם כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by sagi5,

איך לעזאזל אני מפרמט אותו עם ווינדוס 98?!??! מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by Cyron,

שלום וחג שמח יש לי בעיה במחשב השני בבית, אני מנסה לבצע פורמט והתקנה מחדש, אני מפעיל את המחשב דרך הדיסק של windows xp, ולוחץ על "R" כדי שאוכל לבצע פירמוט, הבעיה שבשלב שהוא מבקש ססימת Admin אין לי סיסמה, אני לוחץ "אנטר" והוא אומר שהסיסמה שגויה, בדקתי 10 פעמים ואין סיסמה בכלל ב-Admin היתה בעבר אולם ביטלתי אותה. מה אפשר לעשות ? תודה

11. Started by overload,

איך אני מזהה את הHOST ID? (בגוגל לא מצאתי תשובה)

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. Started by shai265,

איך אני מחליף סמל לתיקיות כמו במוסיקה שלי , התמונות שלי???

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  13. יש לי מחשב שמותקן עליו Windows XP בעברית , האם ניתן להחליף לאנגלית ללא פירמוט ? אגב , יש לי language pack שהופכת מאנגלית לעברית , האם יש language pack מעברית לאנגלית ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הכונן הקשיח שלי WD 200GB 7200RPM 8MB SATA2, מופיע באופן קבוע ב - Safely remove hardware, וזה די בעייתי, כי לא נראה לי שזה יהיה ממש טוב אם אני רוצה לעשות Remove hardware לאחד מחיבורי ה USB שלי, ובלי כוונה אני מכבה את ההארד דיסק, למה זה מופיע שם בכלל ? זה לא כונן נייד או משהו.... והאם יש דרך להוציאו משם ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by skywalker13,

כמה שאלות לגבי המערכת בעיקר למי שכבר ניסה אותה. - המערכת לא אמורה להיקרה לונגהורן? ממתי זה ויסטה? - אם אני יתקין אותה יכולות להיות לי איתה באיות (אימיול, אנטיוירוס, אופיס, משחקים, אינטרנט!) - בגירסה המוקדמת שאפשר להוריד יש הרבה באגים? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by ZZR,

האם ניתן להתקין טלאי לתמיכה ב USB 2.0? אני מקבל הודעה מעצבנת hi speed usb device plugged into non hi speed.

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by ofir2222,

שלום, פניתי לכמה פורומי חלונות בקשר לבעייה הזו וגם חיפשתי ברשת, אולי מפה תבוא הישועה. אז ככה, יש לי מחשב P4 עם חלונות XP, סרוויס פאק 2, כרטיס מסך ATI עם דרייבר Catalyst 5.3. אני המשתמש היחידי במחשב שהוא גם האדמין. עד לפני כמה זמן, לאחר חזרה משומר מסך, הופיע מסך בחירת משתמשים. כמו כן, בהגדרות תצוגה:שומר מסך, התיבה "On Resume, Display Welcome Screen" היתה מסומנת. (ראה תמונה מצורפת: welcome screen.jpg). כמו כן, בהגדרות משתמשים: logon and logoff options, שתי התיבות היו מסומנות (ראה תמונה מצורפת: logon options.jpg) עד שיום אחד (ואני מניח בגלל עדכון הדרייבר לכ. מסך אבל אני לא בטוח) לאחר חזרה משומר מסך, לא הופיע מסך בחירת המשתמשים. יותר מזה, בהגדרות תצוגה: שומר מסך, הופיעה תיבה …

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by X7-007,

לדוגמא שאני מתקין את התוכנה SPYWARE DOCTOR הוא רושם לי שהוא לא יכול להירשם ברגי'סטרי משהו עם הקובץ Scrrun.dll אז בעיקרון תיארתי לעצמי שיש בעייה וניסיתי כעיקרון כמעט כל מה שאני יודע את הפקודה להוציא רישום ולהירשם בצורה ידנית regsvr32 -u C:\WINDOWS\system32\scrrun.dll regsvr32.exe c:\windows\system32\scrrun.dll עדיין לא התקנתי את ההתקנה של microsoft script 5.6 שזה קשור לזה, ובעיקרון שם מצאתי שבהתקנה הוא רושם לי משהו בקשר לקובץ הזה כי הוא מנסה לעשות לו רישום אוטומטי ואז הוא אומר שסיים את ההתקנה. בעיקרון זה ההודעה שאני מקבל יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. או קיי פירמטתי את המחשב שלי שהוא פנטיון 4 1.7 בל 512 זיכרון ו 40 גיג'ה.. המחשב הוא כזה שעובד בלי אימיול וללא משחקים יענטו אחד שחי קל יחסית.. אי סי קיו ווינאמפ מסנגר וכאלה... אין לי מושג למה הוא ניתקע לי פתאום ממש סתם..נגיד הויינאמפ ממשיך לנגן אבל שום דבר שהעכבר עושה הוא לא מגיב... לא על ההתחל גם לא קונטרול אלט דליט לא עולה...השעון של המחשב גם ניתקע כל החמשב קופא קיצר אבל המוזיקה ממשיכה להתנגן.. והעכבר זז רגיל... מישהו יודע מה הבעיה ....? תודה עריכה : קראו את ההודעה השנייה שלי בטרד תודה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by orengreen,

Ok Guys, I need your help urgently!!! A few weeks ago, I started to get blue screen crashes with KERNEL_STACK_INPAGE errors After a few crashes, the computer stopped booting, and sometimes the BIOS didn't even recognize the Hard-Disk (It's a WD SATA HD) I took it to the shop, and they said that a virus changed the HD from NTFS to RAW, and they did a low-level format and everything was fine 3 weeks have passed, and now I'm starting to get the same thing!!! I did a memory diagnostic - OK, I did a HD diagnostic (both symantec and WD apps) - it's OK also. I always have firewall and antivirus. Also, the problems are not sudden, but they gradually get worse and worse. I really …

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by אבי11,

לאחר הפעלת המחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה XP , נפתח החלון הכהה שיש בו חלון אופקי ובו סימון ההתקדמות עם הנקודות הכחולות. במצב זה נעצרת המשך עליית התוכנה, המחשב לא קופא, הנקודות הכחולות ממשיכות לנוע אבל המערכת לא עולה. אשמח לקבל תשובות רציניות. תודה אבי

22. Started by brum,

שלום. אני רוצה להקל על חייה של אישה מבוגרת שהתרגלה לכך שבכל פעם שלחצה על אייקון האקספלורר נפתח גם החייגן והיא פשוט לחצה על "התחבר". עכשיו אחרי פירמוט האפשרות הזו כבר לא קיימת והיא צריכה להתחבר קודם עם החייגן ורק אח"כ לפתוח דפדפן. איך מסדרים את זה ? הכוונה איננה לחיבור עם ההדלקה וכו - אלא לחיוג שעולה עם הדפדפן. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  23. שלום רב כל תוכנה שאני מפעיל כולל CONTROL PANEL וWORD וכו וגם המחשב שלי מנסה לפעול במדיה פלייר מה עושים??? כל פעם אני צריך ללחוץ מקש ימני בעכבר ואז RUN AS.. ואז אני מקבל שאלה באיזה USER לפתוח ורק אז זה נפתח. יש למישהו מושג???

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by x-pac,

התקנתי style xp אחרי שהתקנתי שיחקתי אם זה והכל וכש נכנסתי לחלון של boot screens וזה רשם לי שאני צריך לשנות משהו ולחצתי כן ועכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש זה רושם לי widows xp home edition (boot widows xp home edition מה לעשות ואני לא מבין שום דבר בboot וכאלה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  25. מה ההודעה הזו אומרת: A disk read error occurred Press ctrl+alt+del to restart הבעיה לא אצלי ...אצל חבר...והוא אומר שזה קרה לו באמצע סריקה של הסורק ושהוא ניסה לעשות ריסט ופיתאום אי אפשר להיכנס לווינדוס ושההודעה הזו מופיעה בחלון דוס... אני צריך לתת תשובה עד מחר

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים