Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב היום והתקנתי ווינדוס עם הווינדוס שיש לי (גרסה עברית). לצערי הכל מופיע לי עכשיו בעברית (הפיירפוקס, ההתחל לוח הבקרה, הכל) ואני ממש ממש שונא לעבוד עם עברית. איך אפשר להפוך את הווינדוס העברי שלי לאנגלי? תודה. נ.ב. אני מתחרפן פה. תשובה מהירה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי!! ניסיתי לעשות system restore בגלל בלגן במחשב, אך לא משנה איזה תאריך אני בוחר, הפעולה אינה מבוצעת והמחשב נפתח בלי restore איך אפשר להתגבר על הבעייה? תודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני כל יום מקבל תמונות במסנג'ר, היום קיבלתי תמונה שכנראה בגלל השם שלה או לא יודע למה שאני באתי לפתוח אותה קיבלתי הודעה ממרכז האבטחה של הווינדוס SP2 שהוא חסם אותה כי זה יכול להיות וירוס. כתוב שם מה לעשות כדי לבטל את החסימה - שזה להעתיק את הנתיב של התמונה החסומה למחשב שלי ואז ללחוץ קליק ימני עליה ועל בטל חסימה. שמתי לב שיש לי בטל חסימה על כל קובץ במחשב שאני לוחץ עליו - זה העדכון האחרון של הוינדוס? מטומטם... בקיצור, עשיתי את זה והוא לא פותח לי. ושאני נכנס ידני לתוך המקום שבו נמצאת התמונה אני בכלל לא רואה אותה למרות שבאפשרויות תיקיה מוגדרים להראות קבצים מוסתרים.. בקיצור איך אני מבטל את זה שלא יהיה את הדבר הזה בכלל שהוא חוסם לי את הקבצים, לא צריך את השטות הזאת
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מיקרוסופט הוציאה 2 עדכונים חדשים לווינדוס XP! אחד מהם הוא שיפור של מסנן הדואר של אאוטלוק 2003 ואחד הוא הOffice SP2,משום מה לא הצלחתי להתקין את שניהם כי זה כותב שיש שגיאה (כל העידכונים שהם הוציאו בעבר הצלחתי להתקין),האם העידכונים קרייטים??? נ.ב: אני לא משתמש באאוטלוק!
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם! הזזתי בטעות תיקיה שנקראת Application Data ליעד אחר בטעות! ידוע לי שזו תיקיה חשובה!היכן עלי למקם אותה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שמעתי לאחרונה שמיקרוספט הוציאו עידכון אבטחה כושל. התקנתי תעידכונים של החודש האחרון והמחשב קרס לי אחרי כמה ימים פירמטתי ואני מפחד עכשיו להתקין עידכונים קריטים.אז מה להתקין ? ומה לא ?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מחדש את ווינדוס XP ..... השאלה שלי אם לאחר הפירמוט אחלוקה של הכוננים תישאר או שהיא תעלם? כלומר אני אצתרך להגדיר מחדש את המחיצות שלי (יעני כוננים C ו D?) תודה לעוזרים נ.ב. אני חייב דיסקט אתחול כדי להתקין את הווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה חמורה. כשאני עושה עדכון של הווינדוס הוא מבקש לעשות ריסט בסיום.. אני אומר לו כן וכשהוא עושה את הריסט עולה הווינדוס עם מסך כחול שאומר ש ntdll חסר.... יש למישהו עצות? |(חוץ מלא לעשות עדכון לווינדוס חהחהחה =\ )
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי SP2 ואני משתמש בפיירוול של ווינדווס והפיירוול הפסיק לעבוד משום מה...
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חיפושים רבים איני מצליח לאתר את העדכון, רציתי לשאול האם ניתן גם להגדיר חיבור של מעל ל50 חיבורי P2P ברשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם, תיקיות ה- SENT ITEMS וה- DELETED ITEMS ריקות, אבל משום מה קבצי ה-DBX שלהן מנופחים ביותר מ-100MB . אודה לכל מי שיסביר לי את העניין וימצא לזה פיתרון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד בבקשה עזרה דחופה מחקתי בטעות תיקיה אחרת ממה שהייתי צריך למחוק ולחתי על shit del ככה שזה לא לסל מיחזור בבקשה יש דרך להחזיר את תכולת התיקיה זה דחוף לי! בבקשה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך פותחים את מס' החיבורים המקס' בחלונות SP2, יש לי בעיה רצינית עם זה... בהתקנה הקודמת הורדתי פאץ כזה של BAT שעשה את זה תחת DOS -רציתי לשאול אם זה כדאי -האם זה מסוכן וכו'. מחכה לשמוע אותכם. SANDLEGION
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד amd 64 ביט ואני שמעתי שיש מערכת הפעלה מיוחדת ל64 bit האם זה נכון? זאת מערכת הפעלה חדשה?, או רק שדרוג לxp הקיים? אם כן איך משיגים האם שווה להתקין? האם היא יותר טובה? האם יש בעיות תמיכה אודה לכם על מידע מסוג זה על המערכת הפעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום,יש לי ווינדוס XP באנגלית,הווינדוס לא כולל משיום מה תמיכה בעברית כיצד אני יכול להתקין עליו תמיכה בעברית? חיפשתי ברשת עבור חבילת עברית או משהו דומה ללא תוצאות.(אני כותב ממחשב אחר) כמו כן משום מה האייקונים על הteskbar אצלי מטושטשים ו"מפוסקלים" מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בבקשה במציאת פאטצ' של התקנת עיברית ל- windows xp home edition, היכן אני יכול למצוא אותו?, חיפשתי באימיול לא מצאתי. יש לי את אותו פאטצ' אבל של אקס פי פרופשיונל, וכתוב שם שזה עובד אך ורק על פרו, ולא על הביתי. יש דרך לשנות את זה ולהפעיל את זה גם בביתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי בעיה שבה המחשב מקפיץ לי מסך שחור ועליו הכיתוב C:\WINDOWS\SYSTEM32\RUNDLL32.EXE בכל הפעלת המחשב או בכל ניסיון שלי בלהיכנס לפריטים בלוח בקרה אפילו בלחיצה על "מאפיינים" בשולחן עבודה . בדקתי את המחשב לוירוסים או רוגלות למיניהם ולא מצאתי ( הבדיקה נעשתה גם במצב בטוח). אשמח לעזרה ולתשובה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל מחשב חדש עד סוף השבוע הקרוב. אני מקבל אותו ללא מערכת הפעלה. ("השגתי" מחבר.) האם לפני שאני מתקין את מערכת ההפעלה אני צריך לפרמט את הדיסק הקשיח. או שלפי מדריכים שראיתי עם הדיסק התקנה יש אפשרות לפרמט לעשות מחיצות וכו... ובבקשה הסבר על הקטע של המחיצות.מה עדיף/צריך מחיצה PRIMARY? ומה זה מחיצה EXTENDED
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
סתכלו מה הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
המחשב שלי עשה בעיות והתקנתי כמה מערכות הפעלה שונות ומשונות וכו' וכו'... אני רוצה למחוק את אלה שכבר לא רלוונטיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה.. הוא משתמש ב322 מגה זכרון... איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-