עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shmaia1,

התקנתי WINDOWS לפי ההוראות של הדיסק התקנה. אני מה זה לא מבין בזה (5 שנים לא נגעתי או הסתכלתי על מחשב) אז ניסתי להתקין דריברים (פעלתי מההיגיון שלי) שקיבלתי עם המחשב, דיסקים של הכרטיס מסך ולוח אם. הכנסתי לכונן ועשיתי INSTALL. אבל יש לי הרגשה כאילו משהו לא בסדר ניסיתי להריץ משחק די ישן CM2002 וכשניסתי בתוך הממשק של המשחק להתחיל לשחק הוא כותב לי שאין לי מספיק MEMORY ושאני צריך לפנות מקום. מה שבעצם אני רוצה לדעת זה 1)איזה דרייברים צריך להתקין 2)מה צריך לעשות במערכת הפעלה חדשה כדי שתתחיל לעבוד כמו שצריך 3)מאיפה אני מתקין DIRECTX ובכלליות הסבר מה אני צריך לעשות. תודה

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  2. חברים,אני לא מאמין שזה קרה לי תמיד הייתי בטוח לי זה לא יקרה היום גלשתי באינטרנט וראיתי כתבה בוואלה שאומרת שיש תקלה באחד מהעידכונים ושהעידכון הזה יכול לגרום לכל מיני בעיות. אני שמתי לב שכבר מלא זמן אין לי עידכונים למרות שהגדרתי שכל פעם שיהיה עידכון יקפוץ לי הודעה... נכנסתי לאתר של מיקרוסופט ועשיתי חיפוש עידכונים זה מצא לי 8 היו 6 בקבוצה אחת ועוד 2 בקבוצה שניה! הורדתי את ה 6 העידכונים הראשונים מתוכם אחד נכשל(פעם ראשונה שקרה לי בחיים) בסדר עשיתי ריסטארט שוב נכנסתי לאתר וביצעתי חיפוש והורדתי את שני העידכונים סיים להוריד וכאשר בא לעדכין הוא רושם לי הודעת שגיאה ורשם לי שאני צריך לעשות ריסטאטרט לחצתי אוקיי ופתאום הופיע לי מסך כחול(פעם ראשונה שלי אם המחשב הזה) הוא רשם לי אם זה פ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני מנסה לחבר חומרה למחשב שפועלת עם USB 2 בלבד... והתקנתי כבר SP2 וממה שהבנתי רק בSP1 יש את הדרייבר דרך הווינדוס אפדייט. אז הUSB2 שלי לא מזוהה.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by waizman,

כשאני פותח את הדפדפן הוא פותח לי את האתר של Microsoft Update אפילו שמוגדר לו לפתוח את about:blank, אין לי מושג למה... הוא עובר לכתובת הבאה: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?Prd=ie&Pver=5.0&Ar=ie5update&O1=b1 ואז מועבר ל: http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx ואז ל: http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=en-us איך אני מעיף את זה? תודה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by huba,

איפה נמצא הקובץ registry שממנו אפשר למחוק דברים על המשחב בצורה מבוקרת...? תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by netanelbs,

מאמר בעברית המתאר את תהליך ההתקנה של Vista: http://www.ben-shushan.net/install_windows_vista.htm

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by stason,

שלום פורום יש לי בעיה בPROCESSES יש לי 30 שהם AD AWERE AND SPY AWERE לא עזרו גם AVAST לא עזר במחיקת הקבצים אני לא יוגע מה לעשות בבקשה עזרה http://img489.imageshack.us/my.php?image=302kb.jpg

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by UltraWaveMUSA,

בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…

9. השאלה בכותרת.. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. Started by roeiw,

:s05:

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by אריאלקה,

נכנסתי לדוס ואני לא מצליח לצאת משם (יש כיתוב \:c על מסך שחור ואין לי מושג מה לכתוב)

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by apelzig,

אני נמצא במצב של חוסר מקום קריטי בכונן. יש לי בספריית הווינדויס המוןתיקיות מוסתרות שכולן נקראות כמו: $NtUninstallKB821253_RTM$ $NtServicePackUninstall$ $hf_mig$ $NtUninstallKB833330$ $NtUninstallKB834707$ וכ"ו... 900 מגה כאלה... האם אני יכול למחוק אותם, או את חלקם?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by אריאלקה,

מותקן לי במחשב חלונות 98 והתקנתי עליו חלונות xp. במקביל מחקתי את רוב מרכיכי חלונות 98. התקלה: הדלקתי את המחשב מחדש והוא אינו פותח את החלונות ועל המסך השחור כתוב באנגלית שהוא לא מוצא את החלונות. מה עלי לעשות?

14. Started by אריאלקה,

התקנתי במחשב xp בנוסף על חלונות 98 למניעת כפילויות מחקתי את מירב מרכיבי חלונות 98 עכשיו שאני פותח את המחשב כתוב באנגלית שהמחשב אינו מזהה את החלונות (זה כתוב על מסך שחור)

15. Started by Chefach,

כשאני פותח את "הוספה\הסרה של תוכנות" הוא מעלה את החלון ואומר לי לחכות בזמן שהוא עושה את הרשימה, ואז הוא אמור לעלות את כל התוכנות במחשב, אבל הוא לא מעלה לי את התוכנות הוא כאילו נתקע במצב. איך ני פותר את הבעיה? תודה דור

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. אני לא כל כך מבין בהבדלים בין בוט לפירמוט וכל הבלאגן שיש בוינדוס אז אני מבקש סליחה מראש אם עברתי על חוק מסויים של הפורום. יש לי בעיה. מדי פעם אני צריך לעשות פירמוט למחשב (מכל מני סיבות) ושמעתי שיש אפשרות להתקין את הוינדוס על מחיצה ניפרדת, להכין לו דיסק גיבוי כלשהו עם כל הקבצים , ואז במידה ורוצים לפרמט פשוט מוחקים את הקבצים של הוינדוס ומעתיקים את הגיבוי... הגיוני? או שלא הבנתי נכון ומתכוונים ללעשות דיסק בוט? וחוצמזה מה זה בוט בכלל?? זה שוב התקנה של וינדוס או מה??? תודה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  17. זה אפשרי בכלל ב word , זה מין לחן ומילים שלי .. הקובץ mp3 הוקלט ... אני מנגן על הגיטרה והכתיבה גם שלי מדף למחשב וכתבתי את זה כבר בהword אך אני יכל לאפשר לזה להתנגן ביחד עם הקובץ word מבינים למה אני מתכוון זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by zaroor,

שלום לכם ראיתי תופעה מוזרה במספר מחשבים שלוחצים במחשב שלי על מאפיינים המצגת 2 שורות תחתונות רשום סוג מעבד והמהירות ושורה למטה רשום גודל הזיכרון ולידו גם מהירות המעבד שלא תואם לקיים בשורה מעליו לדוגמא: cpu 3.00 ghz ram 480 2.00ghz דוגמא שנייה: p-4 cpu 3.00ghz ram 1000 2.80ghz מישהו יודע מה זה אומר אני זוכר במקרה אצלי לפני 3חודש שהמחשב היה חדש הנתונים היו תואמים השנוי המוזר הוא מס, ghz בשורה ליד גודל הזיכרון ?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. אני לא רוצה את SP2 אלא רק את SP1.... מאיפה אני משיג??????? (ובקשה אל תענו לי שמהאתר של מיקרוסופט....)

20. Started by mathan,

אממ כל כמה דקות יש הודעת שגיאה כזאת, סתם זבל, אני יודע, אבל המחשב עבר פירמוט, ולא נראה לי הגיוני שנכנס לי זבל כל כך מהר..אני מתעלם מזה ולוחץ לו אישור, וזה ממשיך להופיע..תראו את התמונה ותבינו כבר..כל פעם שגיאה אחרת..סתפ ספאם, אבל מציק.. פעם קודמת הצלחתי להפסיק את זה איכשהו..אני פשוט לא זוכר איך..אולי מישהו פה יודע..? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by shiranbi,

I formated my computer and installed windows xp sp2 and everything went ok (there were no disk problems before just a case of installing to much junk) when I restart the computer I get the message DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER and the only way I can get the system to boot is if I leave my Windows CD in the drive. I ignore the "Press any key to boot from CD....." message and Windows simply starts up. Otherwise I can't get past the error message. I installed the windows on the extended partition in one of the logical drives, and before it was on the primary partition. Could this be the problem Please help

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי שני הארדיסיקים על המחשב, אחד IDE ואחד SATA. כאשר התקנתי מחדש את ווינדוס המחשב זיהה את ה IDE כדיסק 0 ואת ה SATA כ דיסק 1. מה שגרם לאותיות של המחיצות להתחיל מה IDE ואני רוצה שב SATA ישב מחיצה C כבר סידרתי בבוט שה SATA ראשון אבל למקרה שלא עשיתי את זה נכון אנא ספרו בדיוק איך למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה, (רק לא לנתק את הדיסק השני בזמן התקנת הווינדוס, אני מכירה את זה כבר ולא בא לי לפתוח את המחשב אם אני לא חייבת) תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  23. טוב הורדתי קראק לאיזו תוכנה זה היה בדיוק אחרי התקנה של ווינדוס ככה שלא היה לי עוד אנטי וירוס.. והקובץ פשוט נכנס לי לקבצי הפעלה שפועלים עם המחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן לו הוראה להתכבות ככה שאני אפילו לא רואה את שולחן העבודה שלי.. פעם קראתי על זה משהו והבנתי שאפשר איכשהו במצב דוס למחוק איזה קובץ ולשנות משהו כשאתה במצב דוס.. תוכלו להנחות אותי מה כמה איך למה..תודה..

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by THE-MASTER,

אחרי גלישה באינטרנט נפתח לי כל הזמן פיירפוקס מעצמו ואני לא יודע מה פותח אותו חיפשתי עם התוכנה Hijackthis ולא מצאתי משהו מוזר (הכל SAFE) בדקתי עם Pestpatrol מחקתי הכל ועדיין הבעיה נשארה בנוסף לזה כל הזמן קופצים לי פרסומות על המסך(MACROMEDIA) . איך אני יכול להתחקות אחר הגורמים לבעיות האלו?????????????

25. ניסיתי לתקן את הבעיה דרך האתר שלהם עשיתי כל מה שהיה רשום וזה עדיין לא עובד

דיונים חדשים בפורומים