Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
וינדוס ויסטה - ככה אני רואה אותו : התקנה דורש NTFS, אבל ההתקנה נוחה וקלה ביותר. בחלונות - מכניסים את תקליטור הDVD לוחצים על התקנה מכניסים קוד עוד פעם או פעמיים הבא וזהו עכשיו רק לחכות פעם הבאה שהמחשה יעשה ריסט הוא כבר יעלה בווינדוס ויסטה מוכן לשימוש! בדוס - אותו העיקרון רק צריך להגדיר לביוס לקרוא בוט מכונן הDVD. חזות חזות תלת מימדית מרשימה ביותר, צבעוני וגדול והרבה מידע ש"מסתובב" ברקע! נוחות נוח לשימוש, מהיר. בכל חלון בו אנו נמצעים ובכל קובץ עליו אנו מצביעים או בוחרים מופיע פס מידע בתחתית החלון (כמו בצד בארקס פי) רק שהפעם בגרפיקה נהדרת והרבה מידע חשוב. לגבי תפעול הזורם, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות רק בנושא המשתמשים ישנה בעיה לא מובנת ומעצבנת, כאילו זה לא רץ חלק. לגבי השינויי…
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב-XP שהשעון חול ליד הסמן של העכבר כל הזמן מהבהב פעם ראשונה שאני רואה את זה וזה מרגיז רצח מה עושים ??? בכדיי להוריד את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
התקנתי משחק ישן אחד ואז ראיתי ש WIN דורש MAC98 בשביל להפעיל את המשחק. איפה אפשר להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר איזה חצי שנה אם המחשב ואני לא יודע מה זה. יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 800 באס אם 5 דיסקים כש3 על raid 5 אם כרטיס יעודי 2 גיגה זיכרון איכותי כרטיס מסך gigabyte 9600 pro וספק כח antec smartpower 400w שהגיע אם המארז מארז antec 1040B אני חושב ככה קוראים לזה שחכתי לציין אבל העניין קורא כשאני משחק במחשב או משתמש בגוגל earth יש לי הרגשה שזה בגלל הכרטיס מסך. המחשב פשוט נתקע, בלי מסך כחול ובלי כלום. ואני צריך לעשות reset
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין במשחב הישן שלי windows 98 אך אני עושה את זה..?
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב בנעוץ יש מדריך שהוא למשתמשים שיש להם windwos על המחשב והם רוצים להתקין אותו מחדש לי אין windows על המחשב ואני רוצה להתקין אותו בפעם הראשונה לגמרי שהדיסק קשיח הוא חדש וכלום לא הותקן עליו לפני זה אפילו לא מערכת הפעלה מכל סוג!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לוקח הרבה זמן עד שמערכת ההפעלה נסגרת , כדקה. איך פותרים את הבעיה? האם יש מדריך (בעברית)להגדרות אופטימליות של מערכת ההפעלה (XP) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התעסקתי בלוח בקרה קצת ונוסף לי מין כונן כזה שרשום עליו .. בקיצר ראו בתמונה /\ /\ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! עד שחזרתי מהצבא אתמול באתי הייתי שניה על המחשב ואז פתאום קפץ הכפתור אז המחשב נכבה אז הדלקתי אותו בחזרה והכל עבד טוב אבל אז זה קרה עוד פעם והפעם זה לא עבר טוב מתי שהווינדווס בא לעלות הוא אומר לי שחסר קובץ ב windows/config/system משהו כזה והוא אומר לי להכניס את הדיסק של הווינדווס וללחוץ על r בשביל לעשות restore עשיתי את זה ומתי שאני בא לעשות את ה restore פשוט הכל קופא ולא קורה כלום חיכיתי איזה חצי שעה ולא קורה כלום...בבקשה עזרה ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
what is better..? the defragment of the xp or a special program for better results ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי win xp וקבצים שכתובים בעברית הפכו לג'יבריש . עכשיו יש לי תמיכה בעברית והתקנתי את כל השפות אז מה עוד נשאר לעשות בבקשה עזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP עם SP2 . אני מנסה להתקין Quake 4 וממש בתחילת ההתקנה כאשר הוא כותב Configuring Windows Installer מיד לאחר מכן מוצגת שגיאה בנוסח הבא : Error -1607 Unable to Install InstallShield Scripting Run Time אחרי חיפוש בגוגל וכאלה, הגעתי למס' לינקים כגון - http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108340 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315346 עקבתי אחר ההוראות ושום דבר לא עזר, באחת מהפעמים קראתי שיש להריץ פקודה ב"התחל--הפעלה" בשם msiexec /regserver . ניסיתי להריץ אותה וקיבלתי את השגיאה שמצורפת כתמונה. חיפוש על השגיאה הזו העלה גם כמה תוצאות, אך הן לא סייעו . אשמח אם תוכלו לסייע לי, מכיוון שאחרי שבירת ראש של שעתיים אני לא מצליח . במחשבי…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1.7GHZ סטיק אחד של זכרון 512 SDRAM ו.. השאר לא חשוב יש לי הארד דיסק שמותקן עליו WIN XP עכשיו כל פעם שהוא שהוא מגיע לקו הטעינה של הווינדאוס הוא חושב ומופיע מסך כחול לשניה (ככה שאין מצב לקרוא מה כתוב) וריסט אחריו. אין לי מושג אם זה בעיית ווינדאוס או חומרה,ניסיתי לבדוק כמה דברים במחשב כמו ספק כוח כרטיס מסך.. פשוט השאר אין לי איך לבדוק. ניסיתי גם להגיע דרך סייף מוד אבל גם כשהוא קורא את הקבצים כדי להגיע למצב הזה הוא מגיע לאיזה קובץ שהוא חושב וחושב מופיע שוב מסך כחול לשניה וריסט אחריו. אם למישהו יש רעיון התקבל בברכה. נ.ב אולי זה קשור.. התקנתי את הווינדאוס על ההארד דיסק דרך המחשב החדש שיש לי בבית ה AMD בגלל שהפנטיום עשה לי בעיות,לא רצה לקרוא את ההארד דיסק למרות…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בעיה מוזרה קצת... אני לא יכול לשמור תמונה מאתר מסויים בתור קובץ jpg הוא נותן לי רק אפשרות של שמירה בקובץ bmp.זה קורה לי רק באתר מסויים , שאר האתרים זה שומר לי רגיל את הקובץ כמו שהוא.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הביאו לי דיסק של WINXP. כאשר עולה המסך הראשון רשום, WINDOWS XP PRE SP2. מה זה גרסת PRE? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
נכנסתי לבעיה רצינית... לכל מי שראה את ההודעות האחרונות שלי... התקנתי ויסטה בטא וזה הפך לי תכונן ל - NTFS ואני טיפש שלא התקנתי בנוסף לאקס פי.. אלה במקום! יש לי קצת בעיות עם האנגלית של הויסטה (למשל אי אפשר לצרוב קבצים בעברית). אני חייב חייב להתקין אקס פי! בגלל שהכונן שלי הוא NTFS הדוס שבתקליטון אתחול 98 לא מזהה אותו.. ואז שאני מתקין XP (אחרי פירמוט) הוא לא נותן לי בגלל שהוא לא מזהה בוט בכונן האקטיבי שלי. אני חייב חייב לשנות את הכונן שלי לFAT32 ... אחרי זה אני כבר יסתדר. הפתרונות שיש לי ראש הם: 1. להכנס דרך תקליטון אתחול לFDISK למחוק את הכונן וליצור אותו מחדש... אבל זה בעייתי כי אני חייב למחוק גם את שאר המחיצות באותו דיסק קשיח. ואז אני מאבד את כל השירים שיש לי בכונן D (וזה ה…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אני כבר משתגע,אני מנסה לסדר לחבר את המחשב,מחיצת C עברה פירמוט,הסידירום שלו פשוט לא רוצה לעשות בוט,אני לא יכול ליצור לו את ה bootdisks של SP1 כי אני רץ על 64 ביט (נותן לי שגיאה שהוא לא יכול להריץ)....מה אני כבר יכול לעשות חוץ מאשר להתקין לו את 98 ועל זה את ה XP?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסויים לייתר דיוק אתר של אוניברסיטת באר שבע כל פעם שאני מנסה להיכנס ללינק שם כתוב לי בצד השמאלי למטה של ה explirer pop- up window blocked עכשיו אז נכנסתי להגדרות ועשיתי לתוכנה POP UP לא לעבוד ועדיין אני לא מצליח לפתוח לינקים מה אפשר לעשות גם הפיירוול של WINDOWS מכובה תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לצורב \כונן dvd. מסוג GSA4082B של LG. מערכת הפעלה: Windows XP Professional בעברית.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כבר פתחתי אשכול בקשר לבעיה שלי.. אבל עכשיו אני די סגור על משהו, והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין גירסת חלונות ישנה על חדשה, אבל בלי למחוק את הגרסה הקיימת. ליתר דיוק יש לי וינדוס ויסטה בטא 1 עכשיו ואני רוצה להתקין בנוסף אקס פי . כשאני מפעיל את ההתקנה המחשב לא נותן לי להתקין בגלל שיש מערכת חדשה יותר מותקנת. חשוב לי שהיו לי שני מערכות מותקנות ותיהיה אפשרות לבחור בניהם באתחול המחשב. (כמו שכל מי שמתקים אקס פי על 98, יכול לבחור באפשרות של שני מערכות) תודה לכל מי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ייתכן שקבצי DBX inbox.dbx sent items.dbx לא באמת מייצגים את הגודל של הדוא"לים בתיבות כי מחקתי הרבה דוא"לים והגודל של הקבצים רק גדל
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה מסובכת ביותר, יש לי במחשב שלושה דיסקים קשיחים (שישה כוננים). כונן C "הראשי" הוא בתוצרת NTFS והשאר FAT32. כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה Windows Vista Beta 1 וכל מי שמבין יודע, שאם אני ממש רוצה לעבוד עם מערכת בעייתית שכזאת מומלץ שהיו לי שתי מערכות מותקנות שאחת מהם תיהיה יציבה ובלי בעיות! ופה הטעות שלי, התקנתי ויסטה אחרי פירמוט ושכחתי להתקין אקס פי לפני. למישהו יש דרך להתקין מערכת הפעלה ישנה יותר בנוסף לחדשה? כי האפשרות היחידה שאני מכיר ז להתקין את האקס פי וממנו להתקין ויסטה ולבחור באפשרות של שתי מערכות הפעלה! הפתרון היחידה שאני מכיר זה הפתרון הארוך של פירמוט והתקנת אקס פי ואחר כך ויסטה (כל הסיפור מחדש) אבל גם פה נוצרת לי בעיה, בגלל שכונן C שלי הוא NTFS אני לא י…
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אתמול הופיע לי בועה בשורת המשימות ובה היה כתוב שיש לי קובץ פגום ולכן יש לעשות CHKDSK. היום הפעלתי את המחשב, נעשה CHKDSK אוטומטית וכשה-Windows עלה, הוא עלה כמו חדש אחרי ההתקנה (הקבצים לא נמחקו מה-HD). מאוד התבאסתי כי כל ההגדרות והעוגיות נמחקו, אבל כשנכנסתי ל-Documents and Settings, הופתעתי לגלות שפשוט מאוד נוצר לי משתמש חדש (מיכאל.FREAK-COMPUTER) והמשתמש הקודם עדיין קיים (מיכאל)! מישהו אולי יודע איך אני מחזיר את המשתמש הקודם עם כל הגדרותיו ועוגיותיו?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
התקנתי IIS והכל טוב ויפה... עכשיו אחרי כמה חודשים הוא עושה כמה בעיות: 1. אני לא יכול ליצור אובייקט FSO. השגיאה שאני מקבל היא: invalid class string
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-