עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאשר מדובר ב WIN XP פשוט אחי נכנס כאן לאתרי סקס וכל פעם מחדש דופק לי את המחשב :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: !!! ... אני רוצה לנעול אותו ?!?! כמו ב WINDOWS 2000

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by אנדי,

שלום לכולם, בעת לחיצה ימנית על קובץ כלשהו, מופיע לפנינו תפריט תלוי הקשר שבתחתיתו מופיעה האפשרות 'מאפיינים'. בכרטיסיית המאפיינים ניתן לראות באיזה תאריך נוצר קובץ מסויים. זה לפחות מה שאני מבין. לאחרונה ביצעתי התקנה נקייה של חלונות (עקב קריסת הדיסק של המחשב) והתקנתי מספר תוכנות. החלטתי לבדוק באיזה תאריכים נוצרו קבצים אחדים של מערכת ההפעלה, וראה זה פלא - לא היתה אחידות בתאריכים! יותר מזה - מתברר שלחלק מהקבצים יש תאריך קדום בהרבה מהתאריך האמיתי שבו התקנתי את המערכת (לפעמים הפער הוא שנתיים אחורה)!! החלטתי לבדוק האם זה מה שקורה גם בקבצים של תוכנה כלשהי ובדקתי את תאריכי היצירה של קבצי ה'מיול'. גם כאן, מתברר, אין אחידות. בפועל, אם כך, איני יכול לקבוע באיזה תאריך התקנתי תוכנה מסויי…

3. מעל ה start השתנה מ ...Shut down ל Log off אם אני לוחץ על הכפתור כיבוי/הפעלה של המחשב, הוא לא מכבה את המחשב כמו פעם אין חשבונות אחרים פועלים חלק מיכולת האדמין נעלמו לי, ככה נראה לי, לפעמים הוא רושם "אין הרשאה מלאה" או משהו כזה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. סאפ אני משתמש WINAMP וותיק, ושומע MP3 כמובן עכשיו לאחרונה אני נתקל בבעיה ממש מעצבנת, שאני נכנס לתיקיית השירים שלי, במקום הסמל המסורתי של ווינאמפ אני רואה את האייקונים של קובץ לא מזוהה כשאני פותח הכל נורמאלי אבל אני רוצה את האייקונים שלי חזרה ! ניסיתי להתקין מחדש WINAMP דרך אגב .. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by Maor_T,

אהלן לכל הבא לעזור תודה מראש.. לפני כמה ימים פתאום שבאתי לעשות Switch User הופיע לי חלון שבראשו רשום Unlock Computer והיה אפשר לשים בו רק את המשתמש שלי שהוא האדמניסטרטור ואם ניסיתי לרשום את המשתמש של אחי זה אמר שהוא לא אדמיניסטרטור לפני הבעיה הזאת הייתי לוחץ על Switch User ומגיע למסך פתיחה ובוחר משתמש בהתחלה ניסיתי להגדיר את ההגדרות של החלפת משתמשים ובכניסה להגדרות היה רשום לי Automation Server can't create object סידרתי את זה ע"י הורדת Microsoft Windows Script ואז הגדרתי ב-V את החלפת משתמשים מהירה וב-V את הצג מסך פתיחה... אך עדיין יש לי את החלון Unlock Computer במקום המסך Welcom מה אני יכול לעשות כדי לחזור למצב הקודם פליזזזז תעזרו.....

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  6. היי משהו יודע אייך אני מחזיר את היוזר למצב הקודם שלו

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by avivlevy,

יש לי מה זה בעיה תשמעו כשאני מדליק תמחשב אז אחרי שהמסך של Windows עולה אז יש לי מסך שחור וזה נטקע (לא מגיב לא זז .... נדה ) אז הפעלתי תמחשב במצב בטוח וזה עובד אבל זה לא פיתרון אני לא יודע מה לעשות?... עזרה דחוף!!! ואם אי אפשר לעשות כלום אז איך אפשר לעשות שבמצב בטוח יהיה קול(כי אין)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. רכשתי מחשב חדש והתקנתי אקס פי והבעיה היא שהווינדוס לא רוצה להתכבות אוטומטית כאשר לוחצים על כיבוי... כלומר הוא מראה הודעה שצריך לכבות את המחשב.... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by yarl,

שלום לכולם יש לי בעיה ב-XP מוזרה שלא יודע מאיפה הגיע . כל יום בשעה 2:09 המחשב נתקע אבל לא נעצר העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום שום פעולה לא מגיבה או מעירה את המחשב ולבסוף צריך לעשות ריסטרט או לכבות מה עושים בבקשה עצות זה דחוף !.....

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  10. נדמה לי שפעם נתקלתי בזה שאחד ה- switch - ים שאפשר לתת לפקודת ה- setup של windows זה לתת שם קובץ ובו התשובות לכל השאלות שה- setup שואל את המשתמש בזמן ההתקנה כך שאפשר יהיה להריץ את ה- setup להתפנות לעיסוקים אחרים, לחזור ולמצוא את ה-מחשב מוכן עם המערכת מותקנת. השאלה היא אם מישהו ניסה את זה ? , זה אמין ? ואיך כזה קובץ נראה ואיך בונים אותו

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by hassan88,

התקנתי windows 98 במחשב שלי אבל יצא לי בעיה עם הצבעים וגם עם הקול כלומר הצבעים לא חזרו כמו שהיו אמרו לי שצריך להתקין תוכנה כל שהיא ואני לא יודע כרטיס הקול הוא מסוג CMI 8330 כרטיס המסך SIS 6320 ,

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. יש לי מערכת הפעלה XP PRO בנייד,ויש לי בעייה אחרי שאני חוזר ממצב שינה או המתנה,המסך נתקע,הסמן של העכבר לא זז והוא לא חוזר למצב הרגיל. ניסיתי להסיר התקנים ולהחזיר וזה לא פותר את הבעייה. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

1. במסך הראשי אין את ספר הכתובות , איך מחזירים אותו 2. איך שומרים את ספר הכתובות , משום מה האפשרות לעשות export היא אפורה , כלומר אי אפשר לבחור בה 3. אני מתקין פה למחשב windows98 יש לו הארד דיסק אחד עם שתי מחיצות , האם בבטחון מוחלט בעת ההקתנה המידע במחיצה השניה ישמר?

14. שלום לכולם, שמתי לב לתופעה הבאה אצלי במחשב : אם אני משאיר את המחשב דלוק במשך הרבה זמן (כמה ימים), Services.exe לאט לאט תופס יותר ויותר CPU. בהתחלה זה נסבל, הוא תופס רק כמה אחוזים בודדים, אבל זה הולך ועולה, ולאחר מספר ימים הוא תופס כמעט 100% מה - CPU. הוא לא תופס את ה - CPU כל הזמן כך שאי אפשר לעבוד, אלא הוא רץ על 0% למשך 2-3 שניות ואז קופץ ל - 20-30% למשך כשניה ואז קופץ ל-90%+ למשך כשניה או שתיים וחוזר חלילה. חוץ מזה אני לא רואה שום דבר יוצא דופן. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ? אני יודע ש - Service.exe הוא פרוסס של מערכת ההפעלה, כך שאני לא מבין מה גורם לו לעלות לגבהים כאלה. תודה מראש על העזרה, אורי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Shasoosh,

לאחר שהובא לידיעתי שה - Canon pixma ip1500 לא תומכת ב x64, אני מחפש מדפסת זולה שתומכת ב - 64 ביט, כמו כן האם מישהו נתקל ברשת ברשימה שכוללת בתוכה את כל המדפסות הנתמכות? תודה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  16. שלום, לא מזמן רכשתי ראוטר חדש (D-LINK DI 704UP) המשמש גם כשרת מדפסות (יש לו חיבור USB למדפסת). התקנתי את התוכנה המצורפת לנתב המאפשרת לכל מחשב בבית להגיע למדפסת הרשת וזה עבד בלי בעיות למשך כמה ימים. (אני משתמש ב-Windows XP PRO sp2) המחשב הפסיק לתקשר עם המדפסת עקב בעיה בראוטר, חיברתי שוב את המחשב ישירות למדפסת (לא דרך הראוטר), מאז כמעט שלא ניתן להגיע לתפריט printers and faxes ב- control panel כדי לשנות את ההגדרות, מידי פעם אם אני מאתחל את המחשב אז יש אפשרות להגיע, אחרת החלון נתקע ב- NOT RESPONDING ולא מתאפשר לי להגיע לתפריט המדפסות. ניסיתי להתקין מחדש את הדריבר של המדפסת, החזרתי את המצב לקדמותו לפני התקנת הראוטר וזה לא עוזר. כמו כן, תוכנות אחרות מתחילות להתקע (בתדירות נמוכה…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  17. הפונט השתנה וגם ניסיתי לשנות וללא הצלחה צירפתי תמונה: מה אנייכול לעשות לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

I am using Avast.... a virus was found i cant remove/move/rename/repair it.... Please help me.. what can i do ? Thnx ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת אני נחשב בתור חשבון אדמין במחשב כאשר החשבון רשום על שמי! במחשב יש עוד חשבון על של אדמין שאני מעוניין למחוק אותו הוא לא נותן לי למחוק אותו מנשום מה למרות שאני מורשה! כיצד אני מבצע את המחיקה כדי להשאיר אך ורק את החשבון שלי?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  20. נעלם לי האדמינסטרטור שדרכו הייתי נכנס לעשות פורמט ועו, אין אפשרות ctrl+del ואי אפשר לעשות דיפרגמטציה גם בתוכנות חיצוניות. כאילו לא מזהה כונן קשיח האם הלך לי הכונן קשיח או ווינדוס. המחשב עובד חוץ מזה. נדמה לי שזה קרה אחרי שניסתי לעשות בדיסקיפר פרופשיונל( נעלם לי הווליום בתוכנות האלו אך לא בחלונות XP ) בקשה הצילו!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  21. Started by hellyeahmofo,

עברו הרבה שנים מאז פעם אחרונה שהתקנתי במהלך ההתקנה הוא מבקש להכניס פלופי עם לייבל של windows 98 startup disk אני לא זוכר שבעבר זה התבקש אי אפשר בכלל לתת label כ"כ ארוך לפלופי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  22. יש לי xp אני צריך להתקין 98 בשביל לעשות עליו ניסויים יש לי bootable cd בתחילת ההתקנה כתוב setup will now configure your 1st hard drive for use with win 98 caution: all files will be deleted פחדתי להמשיך כדי לא למחוק את כונן המערכת שלי מה עושים? שאלה שניה את ה win xp שיש לי התקנתי אחרי פירמוט למרות הפירמוט, עם האתחול לוקח לאייקון של bitdender ושל הכרטיס רשת הרבה מאוד זמן לעלות ה pf usage מתחיל מעל 200 ,מה כבר התקנתי שיכול לגרום לכל התופעות האלה? בטח לא התקנתי משהו שונה, זאת אולי הפעם המיליון שאני מפרמט ואני כל הזמן מתקין אותו דבר ואף פעם לא קרה שכל כך מהר המחשב לקה בסימפטומים האלה

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by Maor_T,

פתאום לא יודע למה יש לי במקום המסך Welcom screen של לבחור משתמש יש לי ברגע שאני עושה החלפת משתמש חלון שבו מופיע לי למעלה Unlock computer בהגדרות מסומן לי להתשמש בWelcom screen ומסומן לי Fast User Swiching איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו שאני עולה Swich user ועובר למתמש אחר במסך בחירת משתמש...

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  24. היי היו לי מותקנים תמיד 2 מערכות הפעלה xp ו win 2000 החלפתי לוח אם וה xp השתגע אז התקנתי חדש עכשיו ה win 2000 לא עולה כי יש לו בעיה של ntldr חסר וכשאני מנסה דרך ה recovery consol לסדר לו את הבעיה אני רק רואה את מחיצה c שעליה מותקן ה xp ואני לא יכול לגשת ל win 2000 כדי לסדר את הבעיה אני חייב לגשת לשם איכשהו להציל כמה קבצים חשובים ודרך ה xp המחיצה הזאת לא מזוהה ואי אפשר לגשת אליה גם מה אפשר לעשות במקרה כזה כי אני יודע שבדרך כלל צריך להתקין את ה 2000 לפני ה xp אבל הפעם לא היתה לי ברירה אם למישהו יש רעיון אני יודה לו מאוד תודה ביי

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  25. יש לי רשת מחשבים שכולם נמצאים על אותו WORKGROUP. לאחד מהם יש מדפסת. במחשב שלי הוספתי את המדפסת בקלות, פשוט בחרתי אותה מהרשימה של המדפסות רשת, הוא ביקש להתקין DRIVERS אמרתי OK, ואז היא הופיע ולא היה בעיה להשתמש בה. לעומת זאת, ב LAPTOP, ברגע שאני מסמן אותה הוא מבקש סיסמא (אחרת אומר ACCESS DENIED), כאשר אני עושה בדיוק מה שעשיתי במחשב שלי (וזה עבד)... ניסית להכניס ADMINISTRATOR וכו', אבל הוא לא מקבל אותם, למישהו יש פתרון, וגם הסבר למה זה שונה בין המחשבים ?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים