עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, אתם בוודאי מכירים את התוכנה שמשלימה ריבועים, אז רציתי לדעת מה בעצם היא עושה ? תודה *TaZoK החדש!

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  2. שידרגתי לפני כמה ימים מחלונות 8.1, ובינתיים אני לא מוצא שום דבר מרגש או מלהיב במערכת החדשה. ה-Action Center נחמד, אבל קיים כבר שנים במערכות סלולריות. תפריט ה-Start החדש עדיף על מה מסך ה-Start שהגיע עם המערכת הקודמת, אבל יותר מצועצע ופחות נוח לדעתי מזה של ה-Classic Shell. דסקטופים ווירטואליים מעולם לא היו חסרים לי. הדפדפן החדש (Edge) נראה נכה ומוגבל, ממש לא משהו שיגרום לי לזנוח את כרום ופיירפוקס. בקיצור, מה אני מפספס?

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by HaimTS,

אני סוגר את הפרוסס אבל הוא כל הזמן חוזר והוא גורם למחשב לעבוד בcpu Usage 100% אפשר למחוק אותו?, למה זה קורה? תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. כשאני מדליק את המחשב כמובן שהטעינה איטית ויש הרבה שימוש בהרד דיסק(אין לי SSD). אבל לעיתים אחריי שהמחשב דלוק נהיית איטיות מוזרה. בTASK MANAGER אני רואה שכל מיני תהליכים של ווינדוס גורמים לנציול של 100% או קרוב ל100% של התעבורה של ההרד דיסק. ואז אני צריך לעשות RESTART כדי "לתקן" את זה.(הCPU דווקא מראה אחוזים נמוכים. גם הRAM) האם יש משהו לעשות בנידון? לפעמים יש סריקה נגד ווירוסים אז זה מובן שזה מאט את המחשב, אבל לא תמיד מתבצעת סריקה ובכל זאת המחשב נהיה פתאום איטי. כמה מקום פנוי צריך בHDD בשביל שלא תיווצר איטיות כזו או שזה לא קשור? אם יש 30GB פנוי זה מספיק?

5. Started by Googleness,

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso התקנתי את גרסת ההדגמה הזאת על Virtual Box ואם נגיע למצב שמחייב אותנו לעבוד עם המערכת הזאת אני בשיא הריצנות עובר ללינוקס או OSX בעתיד. נתחיל מזה שמבחינת מצב הDESKTOP היא זהה לW7 פחות או יותר. אבל כעת במקום תפריט ההתחל יש מין אייפון SCREEN מוזר עם קוביות וכל מיני אפליקציות. זה מחשב שולחני וזה ממש לא נוח זה נראה כאילו מישהו התקין לי אנדרואיד על המחשב... פשוט זוועה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Ran234,

וזה לא קורא רק על הnotepad זה קורא על חצי מהתוכנות ושאני מפעיל את המחשב תעזרו לי!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  7. Started by e.t,

* למה אי אפשר לכתוב הודעה בלי תוכן? *

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. נתקלתי במונחים הללו מבחינת בסיס נתונים של אורקל והיתי רוצה לדעת יותר על הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by GAL SHAMIS,

ולמה יש לי 5 כאלה שאני עושה קונטרול אלט דליט זה מופיע ב PROCESSES ובמיוחד שאחד תופס לי כמות זיכרון כמו אימיול

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אצל חבר שלי חסר מקום בהראד דיסק וכשהפעלנו את הכלי ניקוי שלו הוא הציג ליד :"קבצים מהתקנות קודמת של windows" 15 גיגה זה נראה לי מוזר זה משהו קריטי ? אפשר למחוק את הקבצים? מה שכן הוא שאל אותי אם להפעיל את הניקוי רק למשתמש הנוכחי או לכולם ובחרתי את כולם אולי זה משהו של המערכת? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. היי ראיתי פה הרבה שמדברים על לעשות שיחזור מערכת הפעלה, אז דבר ראשון מה זה בכלל??? ואיך עושים את זה? ובמה זה עוזר? ואם זה לא מתאים לפורום הזה אז מנהים בבקשה תעבירו לפורום המתאים תודה מראש Install

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  12. הכל כתוב בכותרת חברים, מצורפת תמונה להמחשה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  13. Started by Miros,

האם הכרטיס שאני יקנה יתמוך בזה? 1950PRO? ומה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by unkown7,

משהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה bootable ? יש לי בעיה עם לפרמט את הווינדוס ומשהו אמר לי שזה קשור ל-bootable

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by sherlock1212,

? ואיך מטפלים בבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה זה DHUPDT, ISTSVC , DHSVR? החודש שמתי לב פתאום שיש לי כל מני תוכניות, שבחיים לא ראיתי קודם, שפועלות ברקע (CRT+ALT+DEL) ולוקחות לי מלא זיכרון מהמחשב. למשל בלי ה- DHSVR וה-DHUPDT המחשב פועל על 150-165 PF ועם התוכנות זה על 180 PF לפחות. עד היום תמיד היתי סוגר אותם כל פעם שהיתי נכנס למשחק או לפעמים סתם כהמחשב פעל לאט מדי, היום עשיתי חיפוש ומצאתי את קבצי הEXE שלהם בתיקיה של ווינדוס, ואני לא יודע אם למוחק אותם או לא, אתם יודעים מה השימוש שלהם? אם יש בכלל?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  17. צירפתי תמונת מסך מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by FORMAT1,

מה זה FAT 32/NTFS ? תירשמו מה זה כול אחד תירשמו מה האבדל.. ומה יותר מומלץ? 2-מה זה להתחל-->הפעלה-->Chkdsk מה זה?CHKDSK?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by mrraz,

לא ברור לי מהו רכיב התוכנה הנ"ל, האם מישהו יודע ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nehmia,

יש לי אפשרץ כזאת בביוס ומה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by yotamoo,

כל פעם שאני מנסה להיכנס לאתר המשחקים של יאהו אני מתבקש להוריד את זה. כשאני לוחץ על הרוד זה הולך לדף כלשהו של מייקרוסופט ואומר שלא ניתן מסיבה כלשהי ששכחתי. הלכתי לאתר של sun והיו שם מיליון קישורים, לא ידעתי מה להוריד. מישהו יודע מה צריך להוריד? (קישור ישיר יעזור מאוד)... תודה! נ.ב. יש לי winXP ואקספלורר 6 אם זה חשוב.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by tsarfin,

ולמה הדבר הזה תוקע לי את המחשב ? יש לי עוד שאלה בקשר ל - riched.dll, הדיירקט x, לא מזהה אותו, למה ? ???

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by FireandicE,

אוקיי ראיתי לינק להורדה של LindowsOS.beta.v0.90 מערכת הפעלה. אבל מה האם זה שילוב של LINUX + WINDOWS = LINDOWS??? מישהו יודע? ???

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by nore0,

היום זה עלה לי בהפעלה של המחשב מה זה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מה זה microsoft silver light ? מה שבטוח הוא לוקח לי 6 אחוז מהזכרון במחשב

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.