Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה הפעלתי את התוכנה diskeeper ואז יצאה לי אותה הודעה שצירפתי תמונה שלה, רק שהיה כתוב שהתוכנה diskeeper ניסתה לשדר למשהו מסויים באינטרנט. אחרי זה יצאה לי את אותה ההודעה, רק שהפעם winrar ניסה לשדר לגוף מסויים באינטרנט. כמובן שחסמתי את הגישה, אבל מה זה בדיוק? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כמה תוכנות שניסיתי להתקין אמרו לי שיש לי בעיה ב COM שאי אפשר לאתר אותו או משהו! והתקנתי את התוכנה uICE וכשאני בוחר ביציאה COM1 המחשב נתקע! יש לי לוח ג'יגבייט K8NF-9 מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [F:\WINDOWS\Minidump\Mini112405-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path is: ************…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני הפורמט האחרון היתה לי מחיצת FAT32 והייתי מפרמט אותה דרך דיסקט פירמוט בדוס, אחרי זה שיניתי אותה לNTFS ועכשיו אני רוצה לעשות פורמט וזה לא נותן לי לפרמט את המחיצה בדוס. איך אני מפרמט NTFS?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה ראיתי שאחד מ6 תהליכי הSVCHOST שרצים בדר"כ במערכת (זה SVCHOST שהמשתמש שלו זה SYSTEM עפ"י הtask manager) לוקח כ30MB מהזכרון הפנימי - ולא זכור לי אי פעם שאף אחד מה SVCHOST שרצים ברקע לקח כל כך הרבה זיכרון - יש סיבה הגיונית לשינוי? לא יודע אם זה קשור אבל המחשב אחרי פירמוט עם כל העדכונים והכל... וזה בכלל אין לי מושג אם זה משנה אבל העליתי את מהירות האינטרנט לאחרונה ל2 מגה (לעמות 750 שהיה...) אז למישהו יש מושג איך פותרים בעיה שכזאת? זה נורמלי? ד"א מישהו יודע אם אפשר לבדוק בבירור מה מהירות האינטרנט שיש לי בלי להעזר במידע שבזק יתנו לי? פשוט אני לא כל כך מרגיש שינוי בגלישה מאחרי המעבר מ750 K ל2M... תודה רבה לכולם!!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכם, מדוע אחרי שאני מוחק קבצים זמניים הגלישה באקספלורר פשוט הרבה יותר מהירה? והאם יש דרך להגדיר שזה כל הזמן יפעל ככה מהר? שמתי לב שכשאני לא מוחק קבצים זמניים לוקח לקליקים באתרים להגיב די הרבה יותר לאט.. יש דרך לגרום לאקספלורר לעבוד יותר מהר וחלק גם בלי למחוק קבצים זמניים כל יומיים שלושה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שקניתי ממש לא מזמן עם כונן קשיח sata 160 גיגה. אני התקנתי את הwindows ורק עכשיו שמתי לב שהוא נמצא בsafely remove hardware כמו כל הדברים של הusb. זה אמור להיות ככה? ואם לא מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO ועוד כמה דברים בסיסים (כרטיס מסך USB מודם וכו...) עכשיו כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL נפתחת לי הבחירה, כשאני בוחר TASK MANAGER הוא מופיע ל שניה-שתיים ומייד נסגר. מה עושים :? (חיפשתי משהוא דומה בפורום אבל לא מצאתי) נ.ב - SP1 MAT
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ווינדוס אקס פי אום אדיישון ואין לי cd key יש מצב אפשר להתקין בלי או לעשות עם זה משהו כדי שזה ייעבוד?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP ובכל פעם שאני פותך את My Computer הוא מחפס את הכוננים וזה לוקח איזה חצי דקה מה אני צריך לעשות :s05:
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הבעיה קיימת כבר כמה חודשים, ביום בהיר אחד הופיעו על שולחן העבודה שלי ששה קבצים שמסרבים להימחק. ניסיתי להעביר אותם למקום, ניסיתי להסתיר אותם, השתמשתי ב-Adaware, אך כלום לא עזר. הנה כמה תמונות שימחישו את הבעיה :
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כאשר אני פותחת את הסייר ורואה את הכוננים בכונן D אני רואה הספריות ויכולה לפתוח כל ספריה רק ספריה אחד לא ניתן לפתוח המחשב ניתקע בספריה הזאת יש תוכנה הפעלה ומתחת לספריה הנ"ל יש תת ספריות עם נתונים יש 329 תתי ספריות הכונן לא מלא בדקתי עם יש וירוס או בתוכנות פרזול ואין שום דבר שיכול להצביע על התקלה האם יש הגבלה לכמות תתי הספריות שיכול לפתוח הסייר או גודל הקבצים יש לציין ממחשב אחר ברשת ניתן לפתוח את הספרייה הנ"ל כולל תתי הספריות ניסיתי להעתיק למחשב אחר את הספרייה הראשית וגם שם תקע את המחשב לכן החשד שלי שיש מגבלה של פתיחה תתי ספריות או שיש הגדרה שניתן להגדיל את כמות הפתיחה של הספריות
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להגיע לאפשרות הזאת בווינדוס XP SP2 תודה
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני יודע, נושא טחון, אבל אין מה לעשות, כל יום יש משהו חדש! בקיצור, ככה: יש לוח asus K8V, דיסק WD80Gb SATA. מנסים להתקין ווינדוס, ומה רואים? נכון, אין לכם הרדיסקים המחשב, על מה אתה רוצה להתקין?? כמו ילדים טובים, מכניסים דיסק שבא עם לוח אם, בתקווה למצוא שם דרייוורים ומגלים שהוא non-bootable. כמה נחמד... טוב, יש אינטרנט של השכן, מורידים דרייוורים SATA אורגינל, עושים דיסקט כמו שצריך. מפעילים שוב התקנה של וינדוס, לוחצים F6, בוחרים איזה דרייוור להתקין ו... שוב אותה הודעה: אין הרדיסקים המחשב... WDF??? עריכה: תשובה נכונה לפתרון החידה: מסתבר שלוח אם מאוד מתוחכם ובנוי למזוכיסטים! זוג אחד של SATA עובד דרך VIA (שעליו יושב ההרדיסק, כך התגלה) וזוג אחר דרך PROMISE ושניהם תומכים בRAID. ב…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לפני כחודש פירמטתי את המחשב (ביחד עם דוד שלי שהוא טכנאי מחשבים במקוצועו בצבא) , מכיוון שלא היה לי דיסק של אנטי וירוס לא הקנתי בהתחלה ורק אחרי שבועיים שהביאו לי את הדיסק התקנתי אותו. קצת לפני שהיה לי אנטי וירוס מותקן הופיעה לי בעיה מסויימת במחשב , זה מתבטא בכל פעם שאני פותח חלון חדש , אם זה באקספלורר כשאני פותח חלון הוא נפתח ישר ואני רואה אותו אבל לוקח לו איזה 5-6 שניות להיפתח בשורת חלונות למטה , בזמן שזה כביכול תקוע אני לא יכול לצאת מהדף שאותו פתחתי. זה מתבטא גם שאני פותח עוד תוכניות שמצריכות חלון בשורת חלונות. ניסיתי לפתור את זה ע"י סריקת וירוסים (אין וירוסים) , סריקה בתוכנת אד-וור שהוא מצא כמה וממחק אותם (לאחר מכן מחקתי את התוכנה) , וסרקתי גם בתוכנת ספייוור (לא מצא כ…
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם קבל מוצלבואחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט... הדגרתי הכל לפי המדריך פה אבל במחשב עם האינטרנט הווינדוס בעיברית וב "חיבורי רשת" מופיע לי רק החייגן ולא "חיבורי רשת מקומיים" או משהו כזה...(תמונה מצורפת למטה) משהו יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך את הפקודה לעשות תיקון קבצים דרך הדוס...שכחתי אותה אבל אני זוכר שזה משו ככה "scannow" ויש לזה עוד המשך... תודה למי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נכנסתי אתמול לאתר של סריאלס שהייתי נכנס אליו תמיד בלי בעיות, ואתמול הוא פשוט שבר לי את המחשב.. מיליון ווירוסים. עשיתי סריקת ווירוסים, ADAWARE, SPYBOT SEARCH AND DESTORY ועוד כמה דברים כמו SYSTEM MECHANIC.. עכשיו המחשב עובד בסדר שוב ואין יותר ווירוסים אבל בכל זאת כל הזמן קופצים לי חלונות של ה-EXPLORER עם אתרים לא קשורים בווינדוס.. יעני אם אני אשאיר את המחשב סתם ככה בשולחן עבודה לכמה שעות, אני אחזור כל השולחן עבודה יהיה מפוצץ בחלונות EXPLORER עם פרסומות.. מישהו יודע מה אוכל לעשות? תודה מראש..
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני גולש באינטרנט ופותח את חלון הדפדפן אוו שאני לוחץ על אחד הקישורים שבדפי האינטרנט אז זה נפתח לי בגדול כמו שאני רוצה אבל עים אני לוחץ עים הכפתור הימני של העכבר על אחד הקישורים ונותן הוראה פתח בחלון חדש אז הוא פותח לי את הדף בגודל קטן ולא על כל המסך מי שיודע איך אפשר לגרום שתמיד יפתח בגדול אודה לו מאוד נא לא להגיב להודעותי ביום שבת תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
סרקתי עם ביטדינפדר 9 נתן ללוג לדבר Movedמה זאת הספריה הזאת, C:\System Volume Information\_restore{093E8EF5-031C-42E8-B267-BF730E1A8417}\RP53 למה היא מלאה בטרויאנים ?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
[XP SP2] הקדמה: כאשר עושים Arrange Icons By Type ווינדווס ממיין לפי ה-File Type, ולא לפי ה-File Extension. ניתן לראות את ה-File Type של קובץ באמצעות מסך ה-Properties שלו. לדוגמה, אצלי קובץ MP3 מוגדר מטיפוס Winamp media file וקובץ PDF מוגדר מטיפוס Adobe Acrobat 7.0 Document ולכן קובץ ה-PDF יבוא לפני הקובץ MP3 במיון, פשוט מעצבן! שאלה: כיצד אני מציג את הקבצים ממויינים לפי ה-Extension? משהו מקביל ל-dir /oe של דוס. יש אולי Registry Patch שמשנה את ה-Arrange Icons By Type לעבוד לפי ה-Extension ולא לפי ה-Type?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אחרי 15 דקות חצי שעה ה TASK MANEGER פשוט מסרב להיפתח,עשיתי סריקה עם קספרסקי Ad-Aware וספיי בוט והמחשב נקי! והמחשב נורא נורא מאיט!! עשיתי פירמוט רק לפיני יומיים מה הבעיה?
-
שלום יש לי מחשב חדש אם שלושה מחיצות פרטישן התקנתי את ה- XP PRO על המחיצה הראשית C ולאחר ההתקנה כאשר הוצאתי את דיסק ההתקנה מהכונן. המחשב לא יכול לאתחל מהכונן הקשיח הוא אומר שחסר לו סיסטם דיסק רק כאשר אני שם בכונן התקליטונים את הדיסק התקנה או את דיסק של לוח האם של המחשב רק אז לאחר הרבה זמן הוא מצליח לאתחל אם מערכת ההפעלה XP . לידיעה הכונן שהותקן ה- XP הוגדר כאקטיבי כך שזה לא בגלל זה. יכול להיות שצריך לפרמט את C עם איזה קבצי סיסטם כמו שבדוס עושים sys c: . אני חדש ב XP!! האם אפשר לפרמט את C דרך ה- XP בכדי שהוא יוכל לאתחל? או שזו בעיה אחרת? בתודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הקובץ נמצא בתייקה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson שם הקובץ: drwtsn32.log עד כמה שאני יודע זה קשור לדיווח שגיאות, האם אפשר למחוק אותו? גודלו 740 מגה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-