Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הכוונה היא למחיצה הבאה: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp המחיצה הזאת תופסת כמה מגות באופן קבוע ואני לא בטוח מה אפשר למחוק בלי לגרום נזק למערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מכירים את הלינקים האלה[כמו בדיקת ציוני בגרויות ברשת וכו'] שהם מתוכנתים בעזרת פקודות JAVASCRIPT? הקודות האלה שבצד שמאל למטה(איפה שרשום DONE) בפדפן רשום את קוד ה-JAVASCRIPT ... בכל מקרה, משום מה הלינקים האלה לא עובדים לי באינטרנט אקספלורר או מאקסטון. אני משתמש בדפדפן אחר - פיירפוקס - ופה זה עובד אבל יש המון אתרים מהסוג הזה שהם נתמכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן זה לא פתרון. השוויתי את בגדרות שני הדפדפנים ואני לא רואה שום שינוי שבאמת יכול להשפיע על היישומים האלה. גם הורדתי את גרסת ה- JAVA האחרונה שבכלל לא קשורה כי אלה שתי שפות תכנות שונות כך שזה לא הפתרון. מישהו מכיר דרך מוצא מזה?[אני יודע שאני לא היחידי שיש לו את הבעיה הזאת] תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי! המחשב לא עולה אני מקבל הודעה זו והוא נתקע: unknown flash type boot from atapi cd-rom: failure... disk boot failure insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר לא עולה המערכת. פירמטתי את המחשב פתחתי "גוסט" לא עוזר ,מה הענין? המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היה לי וירוס על המחשב שמחק לי את התהליך WINLOGON.EXE אז החלטתי לפרמט את המחשב הכנסתי את הדיסק של XP והופיע הודאה שהיא אפשר להתקין כיוון שאין דרייברים לכונן הקשיח האם יש משהו שפיספסתי?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון התלבטתי אם לשים את זה בפורום תוכנה, אבל מאחר והאקספלורר שייך לWINDOWS אז חשבתי שכאן יותר מתאים. ולבעייתנו: אתמול, הורדתי קובץ מסוים, עכשיו בדיאלוג שאפשר לבחור Open Save וכל זה, יש כזאת תיבה: Always show this dialog for this type of file או משהו בסגנון. עכשיו בטעות הורדתי את הסימון מהתיבה, ולחציתי Open. מעכשיו כל פעם שאני מנסה להוריד קבצים מהסוג הזה (ZIP אם זה משנה) זה ישר פותח לי אותם, ולא מראה את הדיאלוג. אם אני רוצה לשמור, אני צריך ללחוץ לחצן ימני ו Save Target As. איך אני גורם לזה לחזור לאיך שהיה קודם? (XP) ניסתי כבר ללכת ל Internet Options -> Advance -> Restore Deafults וזה לא עזר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אוקי יש לי פה משהו מעפן במחשב איזה ספייר וואר השתלט לי עליו קיצר כול שנייה זה שולח משהו ושאני משחק סיאס הפינגים בשמיים :\ קיצר נמאס לי ואני מחליט היום לפרמט עכשיו יש לי xp עברית עם sp1 עליו מקורי שלי עם סידקי מקורי שקניתי עכשיו אני מוריד ממיקרוסופט תsp2 עכשיו אני צריך לינקים להוריד את שאר עדכוני האבטחה שיש מה אני יכול לעשות כדאי שמשהו הזה לא יחזור אלי ? יש לי פיירוואל מובנה על הלוח (nfore 3 250gb) שאני יפעיל לאחר הפרמוט ואז אני יתקין ת sp2 ואז אני ישים ת ad were sp se ו nod32 ו spybot s&d וhighjakcthis וכמובן יתקין firefox ורק אז! אני יתחבר לאינטרנט!!! האם זה יספיק על מנת שהזבל הזה לא יחזור אלי ? ואילו עדוכני אבטחה חסרים לי עם יש לי sp1 ואני יתקין sp2 ו איזה עדו…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שהוא השווה את הביצועים של אותו XP SP2, על שתי מחיצות שונות (אחת FAT והשניה NTFS), עם SiSoft Sandra 2005 ו- Norton Performance test 2005 והתוצאה הייתה שהביצועים של ה-XP על ה-FAT היו טובים פי 2 . בשתי ההתקנות לא היו יותר מתוכנת דואר, אנטיוירוס ו- SPYBOT. הבנאדם גם שם לב שה-XP עולה יותר מהר על ה-FAT. יכול להיות?
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
תראו במחשב יש לי שני HD אחד דיי חדש של 80GB SATA ועוד אחד של 40GB רגיל. שניהם WD. על ה80SATA מותקן הוינדוס. עכשיו אני מעוניין שה40GB יפעל אך אני יוכל מתי שאני רוצה לכבות אותו דרך הוינדוס. הסיבה - הוא רועש. האם זה אפשרי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשיון של XP HOME רגיל ואני צריך להתקין על העמדה WINDOWS נקי הבעי היא שאין לי את ה XP HOME הרגיל יש לי רק אתה גירסאת XP HOME SP2 והמספר הסידורי לא מתאים ל התקנה. מה אפשר לעשות? אפשר אולי להתקין גירסא לא חוקית של SP2 ואז לשנות עם איזו תוכנה למספר המקורי או אולי איכשהו לשדרג את המספר לגירסאת ה SP2? תודה מראש זה נורא דחוף.
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד שהוא הביא מבלגיה יש על המחשב winxp pro יש אי תאימות בין המקלדת לבין הפלט כלומר: אם מקישים a מקבלים q אם מקישים q מקביל a וכו' איך אני מגדיר בוונדוס את המקלדת כדי שהיא תעבוד טוב?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש אפשרות, כשאני יוצר קיצור דרך לקובץ מסויים, לבטל את צמד המילים "shortcut to" לפני השם של הקובץ?? אם כן איך?!
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
איך אפשר לקבוע אילו תוכנות יעלו ואיזה לא בהדלקת המחשב? כי יש לי המון תוכנות שעולות לי עם המחשב-הרבה זמן לוקח לי לסגור אותם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול תוכנת האנטי וירוס שלי נוד32 התריאה כי יש במחשב שלי סוג של וירוס\סוס טרוייאני עם ההודעה הזאת: היום היא הפסיקה להתריע, אך משום מה גיליתי שתי קבצים מוזרים במנהל המשימות: הם נראים לי חשודים מכיוון שלא ראיתי אותם קודם , בדקתי בwintasks ואין לו מידע על הקבצים האלו. האם יכול להיות שהם חלק מהוירוס?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות אם אני מוחק מחיצה אחת במנהל מחיצות (סיומון ולחיצה על D כדי למחוק) אז נהיית לי מחיצה אחת? או שכל הקבצים באותה מחיצה נמחקים?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה אחי החכם החליט לבטל את ה אנטי וירוס שלו בגלל שהוא "מאט" אותו ולעשות כל מיני ניסיונת אם המחשב תוצאה יש מאל וירוסים וחוץ מ SAFE MOD שום דבר לא עולה.. אנחנו רוצים לעשות שיחזור מערכת כדי שהוא יכול להכנס במצב רגיל אך אין גישה מהSAFE MOD ניסיתי כבר לעשות F8 ואז לטען את ההגדרות החארונות שפועלות במצב תקין.. לא עבד וכדומה מישהו מכיר פקודה/דרך לשחזר את המצב לקדמותו דרך ה SAFE MOD או משהו דומה.. שוב אין לי גירסה לSTART הרגיל המחשב פשוט ניתקע ב "טוען את ההגדרות האישיות שלך" אין לי את הדיסק של ה WINDOWS.. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי בעיה באקטיבציה של windows xp הודעת השגיאה מופיעה בתצלום המצורף נסיתי את פתרון מס. 3 בלינק הבא : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;816897 ועדיין לא עובד, לא כל כך הבנתי מה הם מציעים בפתרון מס. 1 , אולי זה יעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
נגיד וקימפלתי את האקספלויט עם התוכנה cygwin וזה עבד,ועכשיו אני פורץ עם האקספלויט.ומה צריך להיות לי אם אני במחשב האחר?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב אני באמת מקוה שזהו אכן הפורום הענייני ביותר לתוכן ההודעה. כמו שרובכם פה יודע יש בדפדפן של האקספלורר אפשרות של השלמה אוטומטית של תיבות טקסט וכד'. יש לי אתר שהמון אנשים נכנסו מהמחשב שלי אליו. אני לא רוצה למחוק את כל הרשימה (את זה אני יודע לעשות!), אלא אני רוצה לעשות "סלקציה" ולנפות השלמות מסויימות. אני חושב שההסבר ברור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם רואים אני מקליד בעברית בלי בעיה ואני משתמש בווינדוס אקספי פרו מקורי באנגלית. הוספתי את השפה העברית לבד ועכשיו אני יכול לראות אתרים בעברית והכל למעשה חוץ מבעיה אחת, בתוכנות שאמורות לתמוך בעברית כמו אימיול ואייסיקיו אני רואה או ג'יבריש או סימני שאלה במקום עברית וזה מעצבן. באייסיקיו לדוגמא אני רואה את השמות של האנשים במלבן למעלה בסימני שאלה אבל בחלון שאלה איפה שמקלידים אני רואה את השם רגיל. אני גם לא יכול לכתוב בעברית בחיפוש אבל כן יכול להקליד הודעות בעברית. לגבי אימיול כל מה שקשור בעברית זה סימן שאלה. לא יכול לחפש בעברית לא יכול לראות עברית על בפאנל עצמו וכו'. אודה לכם אם תקדישו מזמנכם היקר.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
(כולל קבצי מוזיקה וצלילי ההפעלה והכיבוי) זה התחיל היום למישהו יש מושג מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חב'רה.. אז ככה השאלה שלי היא .. יש לי ווינדוס אקס פי פרו ועכשיו יש לי בעיות אם הצורב ויש לי וירוסים אז יש לי דיסק של הווינדוס אקס פי פרו ואני רוצה לדעת אם אני מתקין אותו כל מה שיש לי במחשב ימחק ?!? כי אני לא רוצה שימחק אני רק רוצה שהוא ישלים לי דברים ואולי זה יפתור לי תבעיות אם המחשב ותוירוסים.. תנו לי הסבר איך אני עושה את זה מבלי למחוק את הדברים במחשב שזה רק ישלים לי דברים בבקשה דחוף :
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי בMSCONFIG ואין שם את זה, גם בStartup אין את זה. מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני יודע שיש את הפקודה הזאת: convert x:/fs:ntfs מה צריך לשנות בפקודה הזו כדי לשנות מ-NTFS ל-FAT32?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמיר סרטונים שנערכו ב-windows movie maker וקיבלו את הסיומת WMV. הסיומת הנ"ל לא מאפשרת צפיה בטלוזיה דרך מכשיר DVD. הסיומת MPG כן מוכרת למכשיר. בתודה גדעון
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-