Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי ראיתי שיש אופציה לאפשר או שלא לאפשר "Public Profile" בפיירוול של WIN7 המחשב שלי הוא ביתי בלבד ולא משתמש ברשתות ציבוריות. האם אני יכול לנתק את ה Public Profile בביטחה ? נראה לי שהגדרה זו סתם לוקחת משאבים ומיותרת.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
חבר הביא לי את הווינדוס ורשום שם שהוא מתאים ל-אינטל "Windows XP 64-Bit Edition will run on the Intel Itanium processor" האם הוא יתאים לי (יש לי AMD 64-Bit)
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי חלונות בעיברית ואני מעוניין להתקין חבילת שפה (MUI) ברוסית , בכל פעם שאני מכניס את הדיסק של החבילת שפה אני מקבל הודעה שהחבילת יכולה לרוץ רק על חלונות בגירסה האנגלית האם יש פיתרון לזה או שאני חייב להשיג חבילת שפות חדשה שמתאימה לגירסה העיברית?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
בהתקנת WINDOWS על לפטופ חדש של ASUS (VivoBook PRO), כשאני מגיע לשלב של חיבור רשת אלחוטית, הוא לא מזהה אף רשת (מחשבים אחרים כן מזהים). אין לי אפשרות להתחבר לרשת קווית... וההתקנה תקועה... איך אני מתגבר על זה? *** עריכה *** כבר ניסיתי את הפתרון הזה: [Notebook] Troubleshooting - How to fix no Wi-Fi network connectivity when installing Windows 11 | Official Support | ASUS USA זה לא עזר. רשימת הרשתות ריקה, ואין לי את האופציה לדלג....
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
- 2 followers
-
-
-
אהלן רציתי לדעת אם יש הבדל כולשהו בית התקנה של ווינדוס על מחשב שכבר היה עליו ווינדוס לבין מחשב חדש שרק עכשיו נקנה . אני התקנתי ווינדוס בעבר במחשב שלי אבל אני לא יודע אם יש הבדל כולשהו כאשר מתקינים במחשב חדש. אם יש הסבירו בבקשה מה צריך לעשות.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, מדגם Asus X301A-RX011V, לא שדרגתי שום רכיב, אך שהוא נשאר במפרט המקורי שלו. ברשותי Windows 7 Ultimate ו-Windows 8.1 Pro שתיהן בגרסות של 32 ביט ו-64 ביט. אשמח להמלצתכם לאיזה ווינדוס ואיזו גרסה מומלצת להתקנה על המחשב הנייד שלי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התקנתי ווינדוס ויסטה הום פרימיום, כשהתקנתי את המערכת פיצלתי את הדיסק לשתיים כאשר בכונן C מותקנת המערכת ובכונן D שאר הדברים.. השימוש הזה נעשה לי לא ממש נוח ואני רוצה להחזיר את הדיסק למצב שיהיה רק כונן C ושלו יהיה את כל המקום של הדיסק, כיצד אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - עידכנתי את הדריברים של כרטיס המסך, שניהם אך עדין מופיעה לי התקלה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה יש לי מלא בעיות בווינדוס 10 שימוש מוגזם של CPU ודיסק בעיקר ישומים מתארחים וכל מיני שטויות ניסיתי מלא פתרונות כולל סריקות של ווירוסים ונקיונות במצב בטוח. וקצת מתחיל להימאס לי המווינדוס 10 כל הזמן יש תקלה כזו עדיין האינטרנט מקרטע בוויפי למרות שאני יושב מטר וחצי מהראוטר וגם בכבל מלא בעיות ועכשיו גם השימוש בנתונים והמחשב הנייד מתחמם מאוד. איך אני חוזר לווינדוס 7 היישן והטוב שהיה לי לפני מבלי צורך לפרמט את כל המחשב ולאבד נתונים יקרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים יש לי בעיות אבל אין לי מושג עם מה לפתוח את ה-minidump מישהו פעם אמר שהוא פתח עם הכתבן.. אבל לפי מה שהבנתי יש דרך יעילה יותר..
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש (דל) עם מערכת הפעלה windows XP. קיבלתי אותו מותקן, עם SP3. רציתי את הדיסק המקורי ופניתי לחנות. הם הסבירו שמיקרוסופט לא מוכרת יותר XP עבור ניידים, אבל מאפשרת להתקין ומוכרת רישיון חוקי. כדי לבצע התקנה מחדש הם הציעו להגיע אליהם (רחוק מדי), או לשאול דיסק של חבר ולהזין את מספר הרישיון שבמדבקה (לא מצאתי חבר). לפי מה שאני מבין מהמדבקה שבתחתית הלפטופ, מדובר בעותק מקורי עם SP3, דהיינו - לא דיסק SP1/SP2 ושדרוג, אלא דיסק OEM חדש (שלא נמצא בידי). גם מעיון בקבצים בתוך התיקייה i386 גיליתי קבצים בעלי שמות הכוללים את האזכור sp3.כעת, אני מעוניין ליצור דיסק 'התקנה מחדש', שניתן להפעילו רק באתחול מחדש ובפירמוט, שלפי מה שהבנתי מכונה Slipstream. חיפושים באינטרנט הניבו בעיקר…
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן חברה,אני בבעיה קטנה ישלי מחשב שלא מצליח להעלות את הפלופי דרייבר מסיבה כולשהיא,וכרגע יש עליו מערכת הפעלה 2000,אני רוצה לפרמט אותו ל98 או מי אבל הוא אומר שאפשר רק דרך דוס,ובשביל זה אני צריך פלופי,האם יש דרך לצרוב אותו על דיסק ולעלות אותו מהדיסק? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותו כי גם במחשב הזה הוא לא קורא אותו
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כל פעם בהפעלה המחשב הראה לי איזה הודעה לגבי זה שיש דיסק קשיח שמחובר בSATA ומוגדר כIDE ונתן לי 2 אפשרויות "כן..." ו "לא..". כשלא בחרתי כלום תוך 10 שניות הוא העלה לי את המחשב והכל היה תקין. בשלב שההודעה הזאת התחילה לעצבן אותי (השלב שאני מתחרט עליו) בחרתי ב YES בשביל שיפסיק להציק לי. מאז המחשב פשוט לא עולה. הוא מתחיל לטעון את ווינדוס נתקע לשניה ועושה ריסטרט. ניסיתי לעשות startup repair אבל זה לא עזר. ניסיתי system recover וגם לא עזר. המחשב לא עולה בsafemode. אני חושב שיש קשר לזיהוי של ההארד דיסק. הוא גם התחיל לעשות בהפעלה איזה SCAN להארד דיסק שמציג את הפרטים של ההארד דיסק. כדאי לעשות restore default ב bios? מישהו? o: תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי מחשב נייח ל-WIN10 כשלפני כן היה עליו WIN7. כמו כן, קניתי לפטופ חדש עם WIN10. שמתי לב לדבר מאוד מעצבן שלא היה ב-WIN7 ואלו הן כל מיני היתקעויות קטנות כאלו. לכמה שניות שמסך של חלון משחיר והעכבר הופך לסימן עגול של טעינה. לאחר כמה שניות זה חולף. זה יכול לקרות באמצע הקלדה של משהו או גלישה ברשת וזה תמיד קוטע רצף ומציק. מכיוון שהדבר קורה בשני מחשבים שונים ולשניהם חומרה מאוד טובה, אני מניח שזה באג במערכת ההפעלה. האם עוד אנשים חווים את אותה בעיה והאם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
וזו לשון ההודעה: explorer caused an invalid page fault in module KERNEL32.DLL at 016f:bff7b9f5 :registers EAX=7fc29e61 cs=016f eip= bff7b9f5 eflgs=00010202 EBX= 018CFF88 SS=0177 ESP=01890000 EBP=01890024 ECX=01891DF8 DS=0177 ESI=00000001 FS=1317 EDX=00000001 ES=0177EDI=8197155CGS=0000 BYTES AT CS:EIP e8 75 04 33 c0 eb 54 85 c0 74 4b c7 65 89 57 56 stack dump cff88 7fc29e61 00000001 018cff88 7fc29e61 01891df8 018 bffc1564 bff79250 ffffffff 01891e08 bff7ce23 7fc29e61 000000017fc23046 7fc29e61 01891e30 שאלותי הן: 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. מה המשמעות של הבעיה? 3. כיצד אפשר לפתור הודעות אלו בכוחות עצמי? תודה מראש. …
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
hetkanti windows mehadash vegiliti sheani lo yahol lehtov beivrit... afshar ladaat efo ani magdir hosafa shel ivrit? toda merosh
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות רשיונות מקוריים לווינדוס 7 ו8 במחיר הכי זול? במידה וקונים כמות מסוימת המחיר יורד? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים צריכה את עזרתכם אם אפשר.. יש ברשותי CD של HIRENS 9.7 משם אני מעלה את תוכנת GHOST לשיחזור מגיבוי . קובץ האימג' של הגיבוי נמצא בדיסק קשיח חיצוני המתחבר USB למחשב . כרגע אני מבצעת את הגיבוי בצורה של עלייה מהדיסק של HIRENS ואז מפנה בגוסט עצמו לאימג' שנמצא בדיסק הקשיח החיצוני . יש אפשרות שתוכנת הGHOST או כל דיסק הHIRENS יהיו בדיסק הקשיח החיצוני ומשם אני אעשה את הBOOT למחשב (הלוח תומך בBOOT מהתקן USB) כולל קובץ האימג' של הדיסק . כך זה יחסוך שימוש בCD של התוכנה . אם אפשרי..תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך שה-BOOT מסתיים והשולחן עבודה עולה מופיע לי החלון הזה: פתאום היום זה קרה, למישהו יש מושג למה זה?? ומה עושים שזה לא יהיה ככה כל פעם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי התקן אחד לא מזוהה במנהל ההתקנים, אין לי מושג מה הדבר הזה ואיך להתקין אותו תמונה: מה זה בקר אפיק SM ואיך להתקין את זה?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי ווינדווס 7 בעברית. מה אני צריך לעשות עכשיו?? אני צרבתי אותו על דיסק. אני פשוט מכניס אותו ל ולוחץ אל read from disk ?? או שיש דרך אחרת ?? ועוד משהו. אחרי שאני מתקין אותו אני לא צריך סיסמא או משהו?? אם לא אז תסבירו בבקשה מה עושים. ושאלה אחרונה בקשר לעדכונים של הווינווס.. זה מעדכן אותו או שלבטל את האופציה הזאת?? כל השאלות האלה מתייחסות למחשב חדש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
פיירוול, יש בו עוד דברים ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן Windows 7 לצד הויסטה במחיצה נפרדת משלו. אחרי זה מחקתי את המחיצה של הwindows 7 עם כל הwindows אבל כשאני פותח את המחשב הוא עדיין שואל אותי אם אני רוצה להעלות אות דרך ויסטה או 7 אבל את ה- הוא לאמעלה כי מחקתי אותו. איך אני מוחק משם את ה-windows 7 כדי שהוא יעלה את הויסטה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-