עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by OFIRN,

טוב נתחיל ככה ישלי את ההודעה הזו NTLDR Is Missing כשאני אני מדליק את המחשב יש לי על ההארד דיסק WIN 2000 PRO מה שהורג אותי זה ככה במחשב שלי כשאני מחבר את ההארד דיסק כן עולה הWIN2000 ובמחשב השני כשאני מחבר את ההארד דיסק לא עולה ומופיעה הבעיה NTLDR Is Missing ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל דיסקט בכונןן!!) כולל לפרמט ולהתקין מחדש עדין אותו הדבר (רק לפעמים נעלמת ההודעה NTLDR Is Missing ומופיעה סמן לבן מהבהב) ניסיתי גם לעשות GHOST והעברתי את אותם כל הנתונים שכן מעלים WIN2000 במחשב לכונן אחר וגם מופיעה הודעה NTLDR Is Missing בבקשה צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by Imtheman,

לילה טוב... יש לי איזה בעיה קצת מסובכת . יש לי קובץ של GHOST שעליו יושב WINDOWS200 ועוד כמה קבצים ותוכנות שממש חשובים אבל המחשב שעליו נעשה ה גוסט מת ! עכשיו אני פותח את הקובץ על מחשב אחר אבל המחשב נותן לי מסך כחול ! למישהוא יש איזה שהיא דרך איך לעקוף את המסך הכחול הזה ולהכנס למערכת ???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Rinkadink,

איך אני עושה שאת קובץ הBAT הכנתי הוא יעתיק את עצמו ל STRTUP של הוינדוס? מישהו יכול להגיד לי בבקשה את הפקודה?

4. פתאום באמצע החיים המחשב שלי החליט שאחרי רבע שעה שלא נוגעים בו הוא מתחיל לבצע איחוי. זה די מעצבן... שומעים את המחשב פועל (לא מסוגל להשאיר אותו דלוק בלילה) והוא מגיב לאט כשחוזרים לעבוד. בדקתי ומצאתי שזאת פעולה שמופעלת בXP בתור ברירת מחדל אבל אמורה להסתיים מהר, רק שאצלי זה לא מצליח. הבנתי שזה מתקשר למפתח הבא ברג'יסטרי: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Dfrg\BootOptimizeFunction ככה זה נראה אצלי: דבר ראשון הייתי רוצה לדעת אם גם במחשב שלכם Enable מכיל את הערך Y (כלומר הפעולה הזו מופעלת)? הבעיה אצלי זה שבOptimizeComplete כתוב No ובOptimize Error רשום No Free Space. אני זוכר שלפני כמה ימים השגיאה הייתה שונה, ואז עשיתי בדיקת דיסק או משהו והיא השתנתה לNo Free Space. ולא…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  5. תעזרו לי אני נכנס למשל ל"התחל" ויש לי שם את כל התועונת למשל אימיול ואז רשום לי בתפריט ההתחל בגיבריש כזה וגם שאני פותח מסמך יש לי בגבריש ובלוח בקרה עשיתי בשפות הכל עברית אני מה לעשות יאללה חבר'ה שמישהו יעזור לי!!!!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. האם "מצב שינה" עוזר איכשהו למחשב מבחינת ביצועים? כי שמעתי שזה איכשהו עוזר... למשל אם אני מפעיל את המצב שינה הזה ל4 שעות?? איך זה עוזר לי? או שזה לא עוזר לי בכלום? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by Dimer,

קניתי מחשב חדש ATHLON64 3200 DFI NF4 ULTRA X800GTO2 1 GB RAM SAEGATE 160GB SATA במחשב הקודם שלי היה לי DUAL BOOT של 2000 ו-XP כשב -XP היו כל התוכנות וב- 2000 היו משחקים בלבד כדי להוציא בהם את מקסימום הביצועים. כעט אני מתלבט האם להתקין DUAL BOOT של XP או להישאר עם DUAL BOOT של 2000+XP. מצד אחד ברור ש-2000 לוקח פחות RAM מה- XP , אבל מצד שני XP מנהל את הזיכרון יותר טוב, נותן ביצועים טיפה יותר טובים, יש לו תמיכה טובה יותר של מייקרוסופט (התמיכה ל -2000 תיגמר ככל הניראה עוד שנה או משהו כזה...) אבל כאמור יותר כבד. מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  8. התקנתי בטעות את הגרסה העברית וכבר התקנתי דרייברים והכל ,אבל יש 4-5 תוכנות שלא עובדות לי בגרסה הזו רק בגלל שהשפת ממשק לא מובנת להם ובמקום עברית הוא רושם ???????? אז יש אפשרות להתקין איכשהו את הממשק באנגלית במקום בעברית,או אפילו לסדר את ה????? בתוכנות? תודה ענקית לעונים

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. Started by psxr,

כשאני מפעיל את המחשב הwindows עולה עד המסך השחור עם הפס הכחול שרץ עליו ואז הוא עושה ריסטרט. ניסיתי להפעיל בsafe mode וגם זה לא עוזר. יש למישהו איזה פיתרון למצב ?

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  10. אני לא סגור שההודעה מתאימה לפורום הזה... בכל אופן שאני נכנס להוטמייל אני קודם כל מזין את השם משתמש והסיסמה שלי ובדף הבא איפה שרשום "תיבת הדואר שלי" אני לא מצליח להיכנס... ס'תומרת אני לוחץ על תיבת הדואר שלי אבל זה לא נכנס...זה יעני עושה ריפרש ואני נשאר באותו העמוד... חשוב לציין שהיתה לי את הבעיה הזאת לפני שפירמטתי....אחרי הפירמוט בדקתי אם עדיין יש את זה וזה לא היה... אבל אתמול שוב פעם בדקתי והבעיה חזרה... עשיתי סריקה לרוגלות עם שלושה תוכנות (Ad Aware SE. Spy Sweeper, Spybot S&D) והעפתי את כל הרוגלות שנמצאו... והבעיה עדיין קיימת...אנשים אין לי כח לפרמט שוב ולעשות את כל התהליך מהתחלה... תעזרו לי למצוא פיתרון לזה... - - -

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בבעיה הראשונה הסתדרתי בקשר לעריכה של התמונה נכון יש ת'אפשרות CTRL+E (סגירת תוכנית זו ופתיחת התמונה לעריכה) אז שאני לוחץ זה פשוט יוצא והצייר לא עולה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. שלום היום המחשב התחיל לאתחל את עצמו מחדש כל חצי שעה שעה בערך. לפני זה הוא מראה מסך כחול ואז עושה איתחול.... וזה התחיל רק מהיום.. זה יכול להיות וירוס? היום הקנתי מחדש גם אנטי וירוס , אולי בגלל זה? אך אפשר לבדוק? עשיתי בדיקת וורוסים ורגולות והוא לא מצא כלום :s05: תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ace11,

קראתי שאם מוסיפים את /usepmtimer לקובץ boot.ini זה עוזר מאד למשחקים כאשר יש מעבד AMD X2 . ואז לא צריך להשתמש ב affinity ע"מ למנוע קפיצות ותופעות אחרות במשחקים . למשהו כאן יש נסיון עם זה ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי אקס פי פרו והוא שומר לי את כל מה שאני רושם במנועי חיפוש-שמות סיסמאות וכו....מה עושים??? איך יוצאים מזה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by J0HNiE,

שלום לכולם עכשיו שרצתי להפעיל את הregedit אני מקבל מסך כזה לשניה וזה לא עושה כלום יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

16. שלום, סוף סוף החלטתי סופית לעבור לפיירפוקס אחרי שנמאס לי מIE. הבעיה היא האייקון של הFF על השולחן עבודה שלי לא נמצא במקום האייקון של הIE אלא איפהשהוא באמצע כי אני מסדר אותם כל הזמן לפני שם. יש איזה דרך שאני יכול לעשות שהוא יהיה איפה שהIE היה? כאילו שהוא לא יזוז כשאני עושה סידור על פי שם כמו המחשב שלי וסל מחזור. תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by asaf_a,

מתי יוצא הווינדאוס החדש? windows vista תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

Couple monthes ago i saw a guide that tells you exactly what is the meaninhg of each service and if it safe to disable it, can someone please tell me where is it ? Thank you very much !

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  19. היי, יש לי דיסק של ווינדוס,רוצה לדעת את שלבי התקנה של העיברית בלבד מחדש. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  20. הפס התחתון של הדפדפן איפה שרואים את הדף נטען (מקווה שהסברתי נכון) .

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  21. Started by +Eliran+,

יש לי כמה בעיות שפתאום קרו לי(יש לי XP) אז הנה: 1. כל פעם שאני מדפיס משו לא משנה דרך איזה תוכנה(גם משו שסרקתי, או שהוצאתי מהאינטרנט) זה יוצא לי עקום כזה. מישו יודע מה אפשר לעשות? 2. עוד משו זה שפתאום כשאני באמצע כתיבה של איזה עבודה או משו כזה, אז תמיד שרציתי למחוק משו, אז הייתי מסמן את זה, ולוחץ על המחיקה(לא DELETE מה שליד המקש של ה+וה=), או שהייתי פשוט כותב מה שרציתי במקום. אבל עכשיו זה לא מביא לי, זה לא מוחק את מה שהיה מודגש.מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מתחת הסמלים שבשולחן העבודה, יש שכבה כזו מגעילה של צבע מתחת לכל סמל. איך מורידים את השכבה, ועושים שמתחת יהיה כמו "צל" שחור כזה, אבל חזק? כמו ב Windows XP Home Edition.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by NIVTOL,

לצוות הפורום שלום מזה ככחודש יש לי בעיה חמורה בWINDOWS בהתחלה זה התחיל בתוכנת המסנגר - כל הזמן שכאשר הייתי מקליק על האיקון שיפתח תתוכנה הוא היה מתחיל להראות לי תדף סיסמא USER ואז החלון היה ממוזער בסרגל כלים . בין השעון להתחל את פתרתי על ידי התקנה של מסנגר יותר ישן הבעיה שעשכיו הוא עושה לי את זה גם בWORD כל הזמן שאני פותח תתוכנה WORD הוא ממעזר לי אותה לסרגל כלים ואני לא יכול לראות תתוכנה האם מישהו נתקע בבעיות אלה. הרצתי את כל האנטי וירוסים והאנטי טרואינים שיש בשוק וכלום לא עזר. אשמח מאוד עם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by amitey,

משהו יודע לאן נעלם האתר? איפה אפשר למצא משהו חלופי באותה רמה?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. Started by kong5,

בעיה שצצה לה פתאום לבד. כשאני מנסה לראות דוגמא סירטונים דרך האינטרנט נפתח חלון ורשום: שגיאת windows media player ל windows media player אין אפשרות להפעיל קובץ זה. התחבר לאינטרנט או הכנס את אמצעי האיחסון הנשלף שבו נמצא הקובץ, ולאחר מכן נסה שוב להפעיל את הק'ובץ. זה בא לבד ..מה עושים בבקשה?? למה זה קרה?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.