עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BrAvE_HeArT,

יש עכשיו וירוס חדש באינטרנט שפוגע במערכות ההפעלה windows xp וגם windows 2000 הוא מכבה את המחשב בלי סיבה בזמן שאתם גולשים באינטרנט :'(

2. Started by X-It,

אני צריך עזרה,על המחשב שלי יש ויסטה וXP ועכשיו נמאס לי מויסטה ואני רוצה למחוק אותה וניסיתי למחוק אבל אין לי הרשאות למחוק אותה כשאני נמצא בXP ואמרו לי שאפשר לעשות רק FORMAT ,אבל כרגע אני לא יכול כי אין לי מקום לגבות את הדברים שלי יש שם משהו כמו 60 גיגה של מידע שאני אצטרך לגבות וכרגע איני יכול... מה עליי לעשות? וגם הייתי רוצה להעיף את ויסטה מתפריט הBOOT כדאי שהמחשב ייכנס ישר לXP בלי לשאול אותי לאיזה מערכת הפעלה להיכנס... דרך אגב הויסטה על D וXP על C(אבל יש רק הארד דיסק אחד פיזית) ואולי יש איזושהי דרך לתת לי הרשאות כדי שאני אוכל למחוק את כל התייקיה של WINDOWS ופרוגרם פיילס מכשאני בXP...? תודה מראש בבקשה עיזרו לי!

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by kobi-50,

כל פעם שאני רק נוגע סתם אפילו רק כדי לשנות את השם של הקובץ אז מופיע לי ההודעה "מניעת ביצוע נתונים" והוא רושם לי כדי לסיע בהגנה על המחשב windows סוגר תוכנית זו ואחרי שאני לוחץ סגור הודעה הוא סוגר לי את כל התוכניות שפועלות לי באותו רגע יש אולי פתרון.?! כי זה משגע אותי... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Hello. I tried to install WINDOWS 7 build 7600 64 bit on this system: CPU - E8400 Motherboard- Gigabyte EP43DS3L Memory- 4GIGABYTE DDR2 Video Card- HD4870 512MB conncted to samsung T220P via DVI PSU-Thermaltake thoughpower 600W. so installation was fine. but just after install was completed after the symbol of Windows 7, there was just Black Screen, nothing else. it's somthing with configuration of my bios because its 64-bit version? maybe its somthing with my graphic card?. please help me THNX.

5. Started by Xstyle,

אני מישתמש בוידנוס ויסטה וכל פעם כשהוא עולה לי הוא מראה הודעה כזהות: http://up9.siz.co.il/up3/lentmm24zrzo.jpg

6. קודם כל הנגן bsplayer בכלל לא מצליח להראות שום דבר כנראה עדין אין תמיכה במדיה פליר בכל מקרה שאני שם סרט וכתוביות אני רואה את הכתוביות בג'יבריש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

7. אהלן! שבוע שעבר פירמטתי את המחשב, ולפני כן הייתי רגיל שכל פעם שאני מחבר את המצלמה המחשב מזהה אותה לבד וב"מחשב שלי" מופיע לי כונן של המצלמה. היום חיברתי אותה והמחשב לא זיהה לי אותה ככה, הוא התקין לי כמה קבצים של המצלמה שיש בוינדוס והוא מפעיל לי את המצלמה ע"י "אשף המצלמה". רציתי לדעת איך ואיפה להגדיר שיזהה לי את המצלמה ככונן נשלף כמו שהיה עד כה. תודה מראש. המצלמה היא קנון75, וינדוס אקס פי פרו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tomtomtom24,

שלום אני קונה מחשב חדש וצריך לרכוש וויסטה האם גירסת OEM פרימיום 64 יכולה להיות מופעלת גם על המחשב הבא שלי ? או הגירסה טובה רק למחשב אחד ? שאלה שנייה האם יצא או יוצא ויסטה עם SP1 ? שאלה שלישית האם ויסטה 64 BIT מהיר יותר ? מה 32 BIT ?

9. יש לי מחשב כזה מעבד e2180 לוח p5gc-mx\1333 הארדיסק סטה 2 160+80 זכרון 2 גיגה מ.ה:windows xp sp2 קיצר אני בא מתקין עדכון פתאום המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה קורה לאחר התקנת עדכון שיפור מיקרו משו למעבדי אינטל.. מה הבעיה סעסעעמסעמעממקקממקק?!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  10. sp3 4xp שוחררה http://hwzone.co.il/news/1197483144/12603/ כתוב בכתבה: ה-SP3 (ר"ת Service Pack) מכילה את כלל העדכונים שיצאו עד כה למערכת ההפעלה האם הם כן מכילים את העדכונים הבעייתיים כגון בודק את חוקיות המערכת, OneCare שמשנה את הגדרות המערכת? http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1187431 ייתכן שיש שם עוד כמה דברים בעייתיים. מישהו יודע על עוד דברים שעלולים להיות בעייתיים בחבילה ונמצאים או שלא נמצאים בה? אם כן, והיות ואני מעריכה שבכל אופן החבילה חשובה, האם יש דרך לא להתקין עדכונים אלה? נכתב גם הסרת הצורך בהכנסת הרישיון של מערכת ההפעלה בעת התקנתה על גבי המערכת, איך בדיוק הסיפור הזה עובד? אם כך, מה קורה אם משלבים את ה- SP3 דרך ה- NLITE עם ה- XP לדיסק התקנה? האם עדיף במצב כזה…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. Started by thebenjamin,

התקנתי ווינדוז מחדש (SP3) ואני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים עם מחשב אחר (SP2) 2 המחשבים באותה רשת (אחד חוטי ואחד אלחוטי) מוגדרים על אותה קבוצה בworkgroup אבל המחשב עם הSP3 לא מראה את המחשב השני ב"מחשבים נוספים בקבוצת עבודה" ובמחשב עם הSP2 זה אומר שאני לא יכול להתחבר למחשב השני.. בנוסף במחשב עם הSP3 זה לא נותן לי להתקין net framework 2 זה אומר שאיזה רכיב אינו מוכן או משהו בסגנון

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by Omerole,

שום כונן חיצוני שאני מחבר לא עובד,בXP הכל עבד ובויסטה 64 של חבר שלי זה גם עובד, לא צריכה להיות בעיית דרייברים בכלל עם החומרה הזאתי.. וזה פעם עבד ועכשיו שום דבר לא עובד...אין שום אתר באינטרנט שמספק דרייברים כמו שצריך,אז אל תשלחו אותי בבקשה לשם.

13. Started by vacuuuum,

אתמול עשיתי פורמט, ורציתי להתקין windows 7. אבל באמצע ההתקנה, המסך איבד את האות מכרטיס המסך ועובר לSTANDBY כאילו המחשב מכובה. ניסיתי עוד פעם, ואז ניסיתי גרסא אחרת וניסיתי עוד 2 גרסאות של XP. בסוף אחרי בירור הבנתי שהמסך, בצורה אכראית, מפסיק לשדר לDVI ומשדר רק לVGA. זה קרה לי רק בהתקנת WINDOWS ובשום מקום אחר לא. מישהו יודע אם יש תיקון לזה? יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4670

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  14. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה כאשר אני פותח את הדפדפן, עולות לי הרבה הודעות ריגול ופופ אפ, ניסיתי להסיר אותן עם Adware וגם אם SpyBot 1.3 ושום דבר מהם לא עזר. למישהו יש תוכנה טובה לתת לי שתסיר אותם? יש דרך אחרת? תודה צראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. שלום לכולם, מדובר בויסטה עם SP2. לפעמים קורה לי מצב, סתם ככה פתאום, שהשימוש במחשב נעשה כאילו אני לוחץ באופן קבוע על החץ ימינה במקלדת. זה בא לידי ביטוי בכתיבה למשל, אי אפשר לכתוב ככה בעברית כי הסמן חוזר להתחלה. לפעמים זה משתחרר, ולפעמים צריך לעשות ריסט. ובדקתי כבר שאין לכלוכים במקלדת, זה לא משהו פיזי שלוחץ על החץ. אשמח לפתרון

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. Started by elad-k1,

ישר שאני נכנס לוינדוס זה פותח לי תיקיה איך עושים שזה לא יפתח לי את התקייה מתי שהונידוס עולה לי

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  17. Started by avidan28,

שלום.יש לי זיכרונות מתוקים ממשחקי קומודור 64 ומצאתי אותם. אבל אין לי את המחשב עצמו.מישהו יודע איפה אפשר למצוא אמולטור שיכול להריץ מצחקים ישנים על מחשב חדש ועוד ממערכת הפעלה שונה לגמרי שאינה דוס או NTFS.כי קומודור 64 זה לא משהו שאפשר ללכת לקנות היום בחנות....

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  18. שלום עכשיו פירמטטי את המחשב ונתקלתי בבעיה שאני לא מצליח לפתור מדובר WIN XP PRO ENG SP3 אני רוצה להתקין את עדכוני מיקרוסופט ואני מקבל חלון מעצבן: microsoft office pro edition 2003 the feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable. click ok to try again or enter the alternate path to a folder containing the instalation package 'pro11.msi' in the box below מה קורה כאן?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  19. Started by ofirp89,

שלום, לאחר שהתקנתי אוסף של משהו כמו 1300 פונטים נדפק לי הקידוד בדפדפנים אקספלורר ופיירפוקס (לא משנה כמה אני משחק עם האפשרויות קידוד בדפדפנים עצמם- בכרום הכל תקין אגב) וגם בתוכנת הדואר ט'אנדרבירד של מוזילה. אין לי ממש אפשרות לעשות שיחזור מערכת (כי עבר כבר זמן והגיבוי הכי מוקדם הוא מתחילת החודש). אני מצרף תצלום-מסך לדוגמא (זאת האופציה הכי טובה שהגעתי אליה בפיירפוקס) איך אני פותר את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by Idan-h,

טוב זאת הפעם השנייה שזה קורה לי. המחשב נתקע, ואז אחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב נותן לי לבחור איך להכנס לוינדוס (Safe Mode, Normally וכו'), לא משנה מה שאני בוחר, הוינדוס נטען אבל לא עולה ועושה ריסטרט. פעם ראשונה, לא ידעתי מה לעשות אז פירמטתי. הפעם, השתמשתי בRepair של הוינדוס, ועשיתי שם בדיקת דיסק, ולהפתעתי זה הסתדר והוינדוס עלה. אני לא מבין מה הסיבה לזה. אני דיי חושד בספק אולי, אבל לא בכלל לא בטוח. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה. זה המתחים של הספק לפי אוורסט: Voltage Values: CPU Core 1.49 V CPU Aux 2.29 V +3.3 V 3.26 V +5 V 5.08 V +12 V 12.16…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. Started by volvo2005,

עשיתי קוד באקס פי לפני כמה שבועות ולא הישתמשתי כבר כמה זמן יש מצב לעלות על הקוד לגלות אותו איך שהוא?...תודה לכולםם!!!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  22. Started by redead,

יש כאן מישהו שעבר לויסטה לא משנה באיזה גירסה ומרוצה מהצורה שבה המשחקים עובדים לו עם הכרטיב הנ"ל או אפילו משהו בסביבות אותו הכרטיס? לא יודע אם יש לי בעיה של חומרה או שפשוט הויסטה הזה מקצץ לי בביצועים..

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. ניסיתי לתקן את הבעיה דרך האתר שלהם עשיתי כל מה שהיה רשום וזה עדיין לא עובד

24. כרגע אני עם ויסטה ורציתי לדעת אם אני אתקין ווינדוס 7 ויהיה לי באגים או משהוא איתה,אני אוכל לחזור בחזרה אל ויסטה?,או שווינדוס 7 מונעת את זה כמו שהויסטה מנעה חזרה לXP

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  25. Started by KoM,

לאחרונה, כשאני מתחיל את המחשב בפעם הראשונה לאחר לילה מנוחה הוינדוס עולה כרגיל, אבל אז האקספלורר של הוינדוס קורס... לאחר איתחול מחדש הוינדוס חוזר לעצמו כרגיל... אתמול התקנתי את הראדון, אבל אני לא ממש יודע אם זה בגלל זה, מה הסיבה לכך לדעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.