Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני קונה מחשב חדש ומעוניין להתקין עליו Vista 64bit. בהנחה שאין לי מגבלת תקציב, האם שווה להשקיע ב-8GB זיכרון או שמספיק 4GB. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים... תודה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
XP HOME SP2 מקורי הדיסק אצלי הקוד אבד למי אני פונה כדי לשחזר/ להחליף את הקוד?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום כולם, פתאום אתמול נעלמו לי כל החלונות משולחן העבודה (הלינקים), סרגל הכלים למטה קיים ואפשר להיכנס להכל בעקיפין רק הם לא מופיעים ולא חוזרים בשום מצב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כשחזרתי ל WINDOWS XP לאחר שהויסטה קרסה שמתי לב שלוקח הרבה זמן לפתוח קבצי RAR בניגוד לויסטה שהיה הרבה יותר מהיר. אמנם החלפתי את כבל ה SATA שבא עם הלוח לכבל 90 מעלות לא נראה לי שזו בעיה של כבל כי כל הכבלים הם אותו דבר,לא? האם גם לכם לוקח הרבה זמן לפתוח קבצי RAR? תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי קבצים מוצפנים ב-NTFS על ההארדיסק שאני יודע את הסיסמא שלהם אך אין לי מושג איך לפתוח אותם מההצפנה. מה שקרה זה שהיה לי XP מותקן, הצפנתי את הקבצים ב-NTFS ואז התקנתי מחדש XP ושכחתי לפני הפירמוט לבטל את ההצפנה של הקבצים. אני זוכר את הסיסמא שהיתה לי על ה-XP הקודם שאיתה כנראה הם הוצפנו - אך איך אני מבטל את ההצפנה? כרגע ה-XP מזהה אותם כקבצים מוצפנים וצובע לי אותם בירוק. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מע' הפעלה XP. אפשרות ה"חיפוש" נעלמה לגמרי מהמערכת. כלומר, אין את האיקון בתפריט ההפעלה (התחל), אין אותו באפשרויות של תפריט ההפעלה ולחיצה על F3 לא עושה כלום באף מקום. יש למישהו רעיון? תודה רבה אייל
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ב-Device Manager מזוהה אצלי כונן SCSI CDROM אשר לא קיים במציאות. בביוס הוא לא קיים (מן הסתם, שכן הוא באמת לא קיים..). הדרייבר שהוא "משתמש" בו הוא אותו דרייבר של כונן אחר שכן קיים (DVD), לכן אני לא יכול למחוק אותו (cdrom.sys של חלונות). אם אני מבצע Uninstall להתקן, הוא מזוהה ומופיע מחדש בהפעלה הבאה של המחשב. הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה Disable Device וזה בעצם המצב כרגע. יש למשהו רעיון אחר מה עלי לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן לאחרונה שמתי לב שההודעות על התגובות בפורומים מתחילות להציף לי לגמרי את ה Inbox ב Outlook Express, ואני מניח שגם לכם, לכן החלטתי לכתוב מדריך קטנטן על איך לגרום לכל ההודעות האלה להגיע לתיקיה מסוימת אשר אתם קובעים. אחרי הכל ה Inbox לא נועד רק להודעות מ HWzone (או שכן?! ). קודם פתחו כמובן את Outlook Express. בחרו: Tools --> Message Rules --> Mail.. זה אמור לפתוח לכם חלון האומר New Mail Rule, בחלון #1 סמנו את האפשרות Where the From line contains people. בחלון #2 סמנו Move it to the specified folder. בחלון #3 לחצו על Contains people המודגש בכחול, פעולה זו תפתח לכם חלון שבו אתם אמורים להכניס webmaster@hwzone.co.il וללחוץ על Add. לאחר מכן לחצו על specified …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, כבר מספר ימים המחשב מסרב להתכבות\הפעלה מחדש, כל פעם אני נותן לו איזה 10 דקות לראות אולי הוא יתכבה, אבל לא, הוא נשאר על המסך הכחול שכתוב "מתנתק..." מה עושים לכל הרוחות? תודה מראש. .swg
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם אז לקחתי תמחשב לאחריות והחליפו לי לוח אם ועכשיו המחשב שוב עובד והכל טוב, עכשיו בווינדוס הקודם אני לא יכול להשתמש כי זה לוח אם חדש אז התקנתי לבנתיים על כונן אחר עוד ווינדוס במקביל כדי שאני יוכל להציל את הקבצים שלי.. הצלחתי להציל את כל הקבצים מלבד הקבצים שהיו בתוך התיקיה של המשתמש שלי מהווינדוס הקודם (היה לי ווינדוס עם שני משתמשים, אחד מוגבל ואחד מנהל עם סיסמא, אני מדבר על הקבצים של היוזר מנהל עם סיסמא). אני מנסה להכנס לתיקיה של המשתמש הזה והוא אומר לי שאין לי גישה לתיקיה הזאת.. (והוא מחשיב את התיקיה כאילו היא ריקה..) איך אני יכול לעקוף את ההגנה הזאת? כל המועדפים והמסמכים שלי ממש חשובים לי! אני חייב להציל אותם.. בבקשה תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כן כן למרות שחשבנו שאין כזה דבר יש בסופו של דבר הנה שתי מסמכים שמראים לנו מהי דרישות המערכת של LongHorn! מסמך 1 מסמך 2
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה. שהוא נכנס למסך הפירמוט של ווינדוס על מנת לפרמט את הכונן הוא מקבל הודעה שהוא צריך דרייברים לשם כך. אני יודע שבמקרה של RAID צריך דרייברים, אבל זה לא המקרה אצלו, כי אין לו RAID. מה עוד זה יכול להיות ואיך פותרים את זה בדיוק? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ראיתם מחשב פנטיום אחד שמריץ Windows XP Pro + SP1 עם Office 2000 ורץ חלק ? נטען תוך דקה ועשרים מרגע לחיצת הכפתור ועד לטעינה מלאה. מריץ כמה יישומי אופיס במקביל ומשחק בפינבול ? :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על מחשב שנכבה אוטומטית ב- WIN98 הותקן WINXP וכעת הוא לא נכבה אוטומטית. למישהו יש רעיון לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בסריקה תקופתית ברג'יסטרי שלי, מצאתי ב My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run קובץ מוזר שהוא כנראה מעלה כל פעם באתחול בשם nyydj.exe אין על הקובץ יותר הערות, הוא נמצא ב C:\WINNT\System32 ואין לי מושג מה הוא ומי הוא ומה הוא עושה. עשיתי חיפוש על השם הזה בגוגל ולא העלתי כלום. למישהו עוד יש את הקובץ הזה במחשב או שהוא יודע מה הוא בדיוק עושה ולמה הוא ברג'יסטרי שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני טכנאי רשתות ומבין מאוד במחשבים. (חומרה ותוכנה) ...רציתי שתבינו שאני לא "ירוק" בתחום. ואני מתחזק את המחשב שלי ברמה הכי גבוהה שאפשר. הבעיה שלי היא שבזמן האחרון ה- XP עולה ותמיד כאילו משהו מקרטע ומאיט את המחשב שלי וזה אומר: * העכבר זז לפעמים באיטיות *התוכנות פתאום עולות טיפה יותר לאט , המשחקים טיפה איטיים *כשאני שומע סאונד כלשהוא או צופה בסרט אז מרגישים באיטיות וגם הצלילים מקרטעים. וכו'.... וכל המאוורים עובדים במחשב אז זאת לא בעיה של חימום. רק שתבינו , האיטיות היא לא כל כך קריטית. אני מסוגל לעבוד ולשחק חופשי אבל זה מציק נורא. החומרה שלי היא: AMD ATHLON XP 1600+ 512MB SDRAM יונדאי לוח אם של ג'גהבייט (לא זוכר את הדגם) WD 40GB - שלושה מחיצות פנויית לפ…
-
- 40 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני לוחץ על התחל על הסמל של החלפת משתמש ומופיע לי הדבר הזה בלי החלפת משתמש מה אני עושה כדי שזה יסתדר ?! ואני יוכל לעשות החלפת משתמש !
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
http://www.shiker.co.il/IMG_0015.JPG אין לי מושג איך לפתור את זה...לצערי עזרה בבקשה.. יש לי windows vista 32bit ge force 8800gt 512MB גרסת דרייבר: 180.48 (או הסתכלו בקישור הבא http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_180.48_whql.html) זכרון: 2 giga 800MHZ של Crosair מעבד: quad 2 core q6600
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה ב XP. כשאני מכניס CD לכונן היא לא עושה שום רושם שהיא מודעת לזה. זאת אומרת שאם יש ל CD קובץ auto run אז היא לא מפעילה אותו, אם הוא CD רגיל אז היא לא פותחת את התפריט המיוחד שלה autorun, ותחת my computer או windows explorer שם ה CD שמופיע הוא שם ה CD הקודם.. כשהמחשב עושה reboot עם CD בכונן הפרטים הנכונים יופיעו אבל כמו שאמרתי אם אני מחליף את ה CD בכונן אז אין שינוי. אם אני אכנס ל CD אז הקבצים הנכונים כן יופיעו.. וזה קורה גם על הקורא וגם על הצורב. דברים שניסיתי עד עכשיו: שתי התקנות של XP. שינוי בלוח בקרה של התנהגות autorun בדיקה של ההגדרות תחת חומרה -> CD ROM בדיקה ב registery של שתי ההגדרות שמטפלות ב autorun. הורדתי win XP Tweak UI ושיחקתי עם ההגדרות של …
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
PXE-53: No boot filename received - נעצר בזמן העליה ומראה את ההודעה הבאה מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הרצתי את התוכנה tcpip שנמצאת בה www.speedguide.net היא לא עשתה רע אני פשוט מעוניין בהגדרות שבאות אחרי התקנת ה windwos העם קיים ? קובץ כזה ? שלrag
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי היום מחשב חדש המבוסס על ווינדוס 7 64 ביט. במחשב הנוכחי יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט. כעת אני מתחיל לשמור מידע, שבו ארצה לעשות שימוש כאשר אקבל את המחשב החדש. מדובר בשמירת "מועדפים", תיקיות של הודעות דואר (שמרתי בפורמט של windows mail), אנשי קשר וכדומה. השאלה אם ווינדוס 7 לא יעשה בעיות, כאשר ארצה לטעון מידע זה למחשב החדש? האם יש דברים נוספים שעליי לקחת בחשבון, כי אחר כך זה כבר יהיה בלתי הפיך? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם ביוס שמוגן בסיסמא. יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מבטל את הסיסמא. 2. מצאתי שאפשר לאתחל את המחשב עם דיסקט של 98 במקום סידירום (הביוס נעול-כאמור) - איך אני ממשיך משם לפירמוט ל-XP. הפקודה SETUP הרי לא עובדת תחת דוס. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אחים שלי ! יש לי בעיה גדולה. אז ככה עשיתי פורמט התקנתי את הווינדוס עכשיו אני בא לכבות את הפיירוול אני נכנס לקונטרול פאנל לווינדוס פיירוול ומבטל אותו, אחרי זה אני ניכנס לסיקיורטי סנטר ואני רואה שהפיירוול עדיין דולק באור ירוק יענו עובד אבל הוא מכובה !!! ניסיתי לעשות עוד פעם ועוד פעם ולא עזר עכשיו הוא לא מביא לי להפעיל שום תוכנה כמו אימול או קאזה וכדומה. מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-