עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by J.allmighty,

שלומות, אני צריך להתקין win98 על דיסק שני יש לי כבר מותקן winxp איך? (אני יודע לעשות הפוך אבל כאן אני נתקל)

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by Norm4nde,

שלום לכולם מחר המחשב החדש שלי יהייה מורכב. מפרט: AMD 3800D DualCore LanParty Ultra-D 1GB Geil Leadtek 7800GT 250GB SATA 2 SONY FLOPPY NEC X16 HEC 580 אני רוצה לעדכן בווידוס (אני מתקין עליו XP PRO) האם כדי להרכיב עליו משהו אחר? אני שם עליו אנטי וירוס של KASPERSKY איזה עידכון של windows הייתם בוחרים? אני צריך גם לרכוש בו קוד כניסה!כך שהאחים שלי לא יגעו בוא! (בגלל זה גם קניתי מארז עם מפתח) ד"א מה הייתם מתקינים ראשון במחשב לפי סדר. תודה יעקב!

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by moonjib,

תראו בתמונות.... כל הדפים נמשכים לצד שמאל! מה עושים כדי להחזיר אותפ למקומם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by shirNoshe,

בעת ניסיון לאבחן את המחשב דרך כלי העזרה והתמיכה של XP קורים מספר דברים: 1) אבחון חומרה מראה שאין חומרה ותוכנה במחשב 2) אבחון רשת נתקע ב-99% WINUPDATE נכשל בהתקנת העדכונים (עד לפני מספר ימים התקין בהצלחה). התופעות קרו לאחר שמקפי נעלם בפתאומיות ועכשיו גם אי אפשר להתקין מקפי חדש למרות שהוצאתי את הכל מהרגיסטרי למעט MCAFEE WSC INTAGRATION ו MCAFEE.COM MCSHIELD [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by sheff2k1,

משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. כאשר אני לוחץ על כונן כל שהוא (במחשב שלי), במקום לפתוח אותו הוא עושה לי חיפוש .. איך אפשר להחזיר למצב הרגיל שדאבל קליק פשוט נכנס לכונן? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by Tal555,

יש לאחי מחשב חדש עם לוח אם עם כרטיס קול מובנה.... INTEL ComancheCreek D915PCML עכשיו המיקרופון עובד דרך "הבקרת עוצמה" וכו' והוא בחיבור הנכון... הקטע הוא שתוכנות שמדברים איתן כמו סקייפ אמסן לא מזהה את המיקרופון כי ההתקן שלו לא מצויין שם... מצויינים התקנים אחרים אחד משהו עם rear green או צבע אחר לא זוכר ושניים עם front .... עכשיו אין לי בקדימה של המארז כניסות אודיו אז מן הסתם אני לא יכול לבחור את האפשרויות האלו והאפשרות של ה REAR לא נותנת כלום.... בקיצור אני לא יודע איך לגרום למיקרופון לעבוד ואח שלי בכלל מעוצבן אשמח לעזרה כלשהי בנידון תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

יש דרך לסגור את זה בכוח? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  9. ואם יש אפשרות כזאת איך מבצעים אותה בדיוק? אודה לתגובות.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by lm,

שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל להעלות את הוינדוס ושהוא גומר להעלות אז במקום להיכנס לוינדוס הוא מראה לי משתמש אחד ואני צריך ללחות עליו כדאי להיכנס לוינדוס זה משו קטן אבל זה דיי מציק לי ד"א יש לי וינדוס אקס פי פרו 32 ביט עברית

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. המחשב שלי לא מצליח להחזיק WINDOWS 98 ואני צריך כל הזמן לפרמט את אחד ההרדיסקים שלי ולהתקין שם מחדש WINDOWS 98 . אני משתמש בWINDOWS 98 מאחר והמשחקים עובדים בו יותר חלק ואין בעית איטיות בDIRECT X כמו שיש לי באקס פי [sTART:RUN:DXDIAG תעשו את ההשוואה ותראו. הבעיה שהמערכת תמיד קורסת לי והסאונד משתבש ודברים נמחקים פתאום למרות שאין ווירוסים או SPYWARE ויש בעיה לעבוד עם 1 ג'יגה זיכרון ב98 אני נואש ולא יודע מה לעשות אודה למישהו מומחה שמבין בנושא ויוכל להציע לי מה לעשות על מנת שאוכל עדיין להמשיך להשתמש ב98 .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by solet,

התקנתי אתמול אאוטלוק 2003. וכל פעם שאני מנסה לשלוח או לקבל מיילים. אני נחסם אוטומטית ע"י התוכנה. ומקבל את ההודעה Unable to relay for ואז מופיעה כתובת המייל ששלחתי אליה. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by davidz,

יש לי בעיה בחלוקה למחיצות של הדיסק הקשיח כפי שאפשר לראות בתמונה על C מותקן win2000 זו המחיצה הראשית על D מותקן winxp ביניהם יש לי שטח לא מנוצל שלא שאינו ממופה. שאר הדיסק משמש לאיכסון (ללא מע' הפעלה) כשמחשב עולה יש לי אפשרות לבחור בין 2000 לXP מאחר וחסר לי מקום ב D אני רוצה לאחד בין שטח הדיסק הלא ממופה למחיצה D בלי להתקין מחדש את ה XP. חשבתי לעשות IMAGE של D , למחוק את המחיצה D ואז לשחזר (בעזרת תוכנה כמו acronis true image למשל) האם זה יעבוד? יש דרך קלה ופשוטה יותר? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by satlan1,

קיבלתי היום את המחשב החדש וזה לא כולל התקנה של XP. יש לי את ווינדוס XP והכל.. אבל לא יודעמה אני עושה איתו http://assafmedia.com/xp.asp המדריך הזה מתאים גם להתקנה של ווינדוס שהמחשב בלי מערכת הפעלה? או שזה רק לפירמוט? ועוד שאלה, את הדרייברים של הכרטיס מסך וכל השאר.. מתי אני אצטרך להתקין? תודה!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by OFIR N.O.S,

שלום.. יש לי בעיה במחשב ..פירמטתי את המחשב ואחרי הפירמוט הוא מתקין קבצים בשביל לעלות לווינדוס (win xp) אחרי שהוא מסיים להתקין מופיע לי מסך כחול ..עשיתי ריסט ונכנסתי לHD ..הוא מתחיל להתקין ואז שוב פעם באמצע הוא עושה לי מסך כחול .. ניסיתי את זה על מחשב אחר עם אותו HD ודיסק התקנה וזה עבד .. במסך הכחול כתוב : A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damge to your computer IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואז כתוב שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה לעשות ריסט,אם המסך מופיע שוב פעם לעקוב אחרי הפעולות הבאות : לבדוק אם החומרה החדשה מותקנת כראוי או ה software, אם זאת התקנה חדשה לשאול את ה hardware softwre manufacturer for any windows updates you might ne…

16. Started by coorva,

מה רמת הפרטיות המומלצת באקספלורר לגלישה בטוחה? האם אוכל לגלוש ללא בעיה גם ברמת פרטיות - meduim high? האם כדאי לעשות override להגדרות ולקבוע לא לקבל בכלל third party cookies?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  17. Started by AdiR^SiNaI,

מחקתי את הוינדוס עכשיו אין לי מערכת. עכשיו, יש אפשרות להתקין וינדוס בלי הדיסקטים של boot disk ו ghost ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by solet,

היי, אחרי שהתקנתי את התוכנה עדיין בהרבה מקרים אני רואה סימני שאלה או ג'יבריש במקום לראות עברית-->למשל בשלב התקנה, השמות של השירים ועוד. נכנסתי כבר לregional and settings והתקנתי את התמיכה בעברית, וגם סימנתי בחוצץ שגהשמבקג את כל HEBREW. מה יכול לגרום לכך?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. Started by idofr,

היייי ייש לי בעיה מאוד מוזרה אז ככה שפותחים משימה אז היא מופיע בשורת משימות למטה עכשיו אם אני לוחץ על אחת המשימות עם הכפתור הימני של העכבר אמור להופיע תפריט אבל הבעיה היא שהוא לא מופיע =\ אני יודע שזה כניראה ערך ברג' אבל אין לי מושג מי ולמה למישו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. לחבר שלי הלך כונן קשיח. הצלחתי להעתיק את מה שהיה בכונן C להרד דיסק אחר שיש במחשב והתקנתי חלונות על אותו הכונן. עכשיו הכוננים שלו מתחילים מכונן H... (וינדוס מותקן על H) איך אני יכול להחליף את האות של H ל-C?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז ככה, אני לומד לומד למבחן הסמכה A+, ואני זקוק למערכות הפעלה כמו ME Win 95/98 ו NT 4.0 Workstation לצורך תרגול, מישהוא יכול לתת לי עצה לגבי איפה להשיג אותן?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by buuhaa,

שלום. התקנתי בהצלחה את חבילת השפה בעברית לXP . אבל הכל עדיין באנגלית כמו מקודם. מאיפה אני מפעילה את השפה עכשיו ?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. אז כמו שבכותרת יש לי XP SP2 בעברית וכמובן ש IE גם בעברית. נוציא לרגע מן המשוואה FIREFOX או כל תחליף אחר שתגידו לי ואז תענו לי: אפשרי לשדרג ל IE באנגלית?(בלי לשאול למה בבקשה, אני פשוט מעדיף, ולא אין לי כח להתקין WINDOWS גם באנגלית,עצלן יש יגידו)? אני שואל כיוון שכאשר הורדתי IE 6 SP1 הוא כתב לי שיש לי את הגרסה האחרונה של IE ולא צריך לשדרג(אמא שלו!). שאלה אחרת בלי קשר(לפחות לא ישיר) : כאשר אני לוחץ CTRL+ENTER הוא מוסיף לי WWW ו CO.IL , האם יש דרך בגרסה העברית שישלים ל WWW ו .COM? תודה מראש לכל העונים(והאונים)

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. שלום לכולם אז הבעיה ככה לפני מספר ימים שרצתי להפעיל את הregedit דרך start>run>regedit ניתקלתי בבעיה שהחלון של הREGEDIT עלה לשניה ונסגר אבל אני יכול להפעלי אותו ידנית (כל הדרך הארוכה) ואז ניסיתי להפעלי CMD דרך start>run>cmd והחלון של הCMD עלה אבל נשאר "תקוע" ולא זז אבל אם אני מפעיל את זה בדרך הארוכה זה עובד ואז שרציתי להיכנס לתיקיה system32 לא מצאתי אותה אבל שהסרתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת זה הציג אותו וזה גורם לי גם לבעיות עם האינטרנט ובעיות כלליות ככה אני חושב האם יש דרך לסדר את זה או משהו...? וסרקתי וירוסים דרך NOD32 וגם SPYWARE ולא מצא משהו מיוחד חוץ מקבצי מירק ועוד כמה מיני לא חשובים ובכל זאת החלטתי למחוק אותם אבל לא עזר הנה כמה תמונות (התמונה …

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים