עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום קניתי לילדים מחשבים חדשים די חזקים: מעבד אינטל 8400 כרטיס מך 250GTS 4 גיגה זיכרון לוח אם מבוסס P45. אני חושב על להתקין להם Win 7. השאלה היא מה לעשות עם דרייברים. ל gigabyte אין עדיין דרייברים ל win 7 עבור לוח האם. האם ניתן להשתמש בדרייברים של Vista במקום? תודה.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  2. ברשותי VISTA ULTIMATE X64 בשפה האנגלית כאשר אני מגיע למסך הראשון של ויסטה (מסך ה-LOG ON ל-USER שרוצים) אז שפת ברירת המחדל היא HEB והסיסמה של כל היוזרים היא באנגלית מה שמצריך אותי כמובן לשנות את השפה במקלדת ל-ENG כמובן שמדובר בלחיצה פשוטה של SHIFT + ALT אבל זה סתם מעצבן. איך אני מגדיר ששפת הברירת מחדל במסך הכניסה תהיה ENG ? תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. בזמן האחרון מערכת ההפעלה לוקח לה הרבה זמן עד שהיא עולה לוקח כ 4-6 דקות . המסך נפתח . למטה רואים הכל ( את השעון . רמקולים . תוכנות סריקה . התחל . אאוטלוק וכד' ) אך לוקח הרבה זמן עד ששולחן העבודה כולו עולה . מה עושים ??? ד.א. ביצעתי סריקה של combo fix -אך אני לא יודע כיצד לנתח את הנתונים - אם זה יכול לעזור . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by 246810,

יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by minor,

למה בחנויות דוגמת newegg אפשר לקנות גרסאות OEM בלי קשר לרכישת החומרה (כפי שלכאורה מתחייב?) כמובן שמצוין במפורש שאלו מיועדות עבור system builders, המחוייבים לתת תמיכה וכד', אבל מן הסתם הם לא היו עושים זאת אם מיקרוסופט לא היתה מאפשרת להם. עד כמה שידוע לי, מחנויות בארץ לא ניתן לרכוש גרסאות OEM.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by gkman,

התקנתי תוכנה בשם magicdisk ואחר כך הורדתי אותה מהמחשב אולם התוכנה עדיין שומרת רשומה ב-startup manager ( ראה תמונה מצורפת) איך אני מעלים אותה משם??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by galila,

שלום יש לי win xp pro ובעיה עם אקספלורר שנתקע כל חצי שעה בערך או פחות ולא מגיב. אני מנסה כל פעם לסגור את הדפים התקועים בעזרת alt+ctrl+del אבל גם עם זה יש קושי וזה מגיב רק אחרי הרבה נסיונות. זה התחיל לפני כמה ימים ולא בעקבות שינויים או התקנות חדשות, שלשום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת ולא היתה לי שום אפשרות לעשות שיחזור מלבד לאותו היום, היום שניסיתי לעשות שוב שיחזור זה נתן לי אפשרות ללכת אחורה רק עד שלשום. התקנתי היום עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 6 Service Pack 1 מאתר מיקרוסופט וזה לא עזר. למה נוצרת בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה??? תודה לעוזרים גלי.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by Stanly,

כמה תהליכים רצים לכם במנהל המשימות של WIN? לי רצים 42.. יש כאלה שאתם יודעים שאפשר למחוק?! כיוון שניראה לי שיש הרבה תהליכים שאני חושב שאנ לא ממש משתמש בהם...

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  9. Started by kong5,

אני לא בטוח שזה מתאים לכאן. לא מצאתי מקום אחר. אני לא חושב שהבעיה היא באינטרנט כי אני כרגע כותב ממחשב אחר בבית ויש רשת בין שתי המחשבים. אז ככה פתאום אני לא מצליח לעלות קבצים לרשת. אני מנסה לעלות קבצים דרך כל מיני אתרים ברשת זה טוען הרבה זמן ואז נפתח דף שגיאה. יש לי גם שרת פרטי, ניסיתי לעלות דרכו ואותה בעיה. עוד בעיה שבאה יחד עם זה. אני לא יכול לשלוח הודעות ארוכות דוגמא בפורומים. ההודעה הזאת שאני שולח עכשיו היא לא דרך המחשב שלי. דרך המחשב שלי זה טוען ואז נפתח דף שגיאה. תודה!!

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  10. is there a big diffirence between SP2 and SP2 GHOST ZERO ??

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  11. ראיתי שיש בויסטה כמו סרטון שבו כמה חברים משחקים סנוקר.. ותוך כדי המשחק הם מסבירים איך לכוון את הצבעים במסך. רואים את הסרטון דרך המדייה סנטר כבוחרים לכוון את הצג. אני כרגע משתמש באקס פי ונורא חשוב לי להשיג את הסרטון הזה... מישהו יכול לומר לי את שם הקובץ? באיזה תיקייה הוא נמצא בויסטה? מאיפה אני יכול להשיג אותו...? כל פרט יעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by ziv0798,

יש לי מחשב : מעבד E8400 Core 2 Duo זיכרון פנימי 2GB כרטיס מסך 9400GT 512MB ואני רוצה לדעת אם מערכת ויסטה אולטימייט תעבוד טוב על המערכת....

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by gil_hazan,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את ההודעה.. Invalid boot.ini file booting from c:\windows בדקתי בכונן C וגיליתי שהקובץ נעלם! כנראה משהו מחק אותו.. הבעייה שלי אני לא בתוח איך אני אמור לערוך אותו.. יש לי Windows XP SP2 אז אני צריך לרשום: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional With Service Pack 2" /fastdetect או: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2" /fastdetect אקיצר א…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  14. אני מתעסק הרבה עם אתרים בפלאש ויש לי בעיה שהאקספלורר שלי מאוד מאוד אוהב לשמור קבצים ישנים ובשביל לעדכן קבצים אני צריך ללחוץ בסביבות ה 29374982342 על ריפרש אז חשבתי לבטל לגמרי את אפשרות השמירה של קבצים זמניים מהאקספלורר *מה הסיכונים שבדבר - תופעות הלוואי הלכתי למאפייני אינטרנט-> "מחיקת קבצים" הגדרות -> "לעולם לא" וכמות שטח אחסון לשטויות האלה הורדתי ל10 מגה השאלה אם זה יגביל לי\ לא ישמור לי גם את העוגיות ? עריכה: הדפדפן שם עלי ז ... הוא ממשיך לשמור את הקבצים האלה.. זה כזה מעצבן

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  15. אני מעדכן את הווינדוס לחבילת שירות מספר 2.....זה מתחיל לעדכן לי הכל והכל טוב ןיפה ואז זה פתאום נתקע בקובץ sp2.cab מה אני יכול לעשות????....אנא עזרו לי בבקשה.....חשוב לציין שהמחשב פורמט לאור בעיות קודמות...

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by STi,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP ובאחת ההפעלות מחדש בגלל כל ההתקנות החדשות כאשר עושים כיבוי,הוא מספיק להרעיש,כאילו נכנס למצב המתנה,הנורה של הביקורת על המארז דולקת,ואז הוא רושם NOW IT SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER אני מאמין שזו איזו הגדרה שצריך לשנות,אבל לא יודע איפה,יש למישהו מושג? תודה!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  17. אני מדבר על WINDOWS 7 מה ההבדל(מבחינת אבטחה כמובן) בין משתמש אדמיניסטרטור עם UAC ברמה הכי גבוהה לעומת משתמש רגיל עם סיסמה בלינוקס למשל אתה תמיד משתמש רגיל עם סיסמה רציתי לדעת מה הסיסמה וכל זה נותן?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  18. לא יודע למה אבל התחילה לי בעיה מוזרה, בכול פעם שאני מנסה להעביר קבצים ה-explorer קורס (גם כשאני מנסה למחוק קבצים צצה לי הבעיה ). מערכת ההפעלה: WIN XP גירסה:SP3 אנטי וירוס: נורטון 2008 אם יש פיתרון שלא כולל פירמט אני אהיה מאושר כי אני לא יכול לפרמט את המחשב... תודה לעוזרים. יום טוב, שחר

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by DL,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ולהתקין לבד את ה Windows , יש לי דיסק של Windows XP Home Edition English אני בטוח ששאלו את זה כבר קודם אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז מישהו מוכן לומר לי איך אני מתקין את הווינדוס? שמעתי שצריך לעשות משהו בביוס כשהדיסק בפנים אבל אם משהו יוכל לתת לי צעד אחרי צעד מה לעשות אם הערות זה יהיה נהדר! דרך אגב, הלוח אם שלי הולך להיות Neo2-LS אולי זה משנה... תודה!

21. לקבצים יש שמות שונים כמובן. זה כמו שארצה להוסיף את המילה "טיול לצפון" לקבצים בעלי שם שונה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי התקנה מחודשת אחרי פורמט של ויסטה הבעיה היא שכאשר המחשב נכנס למצב של כיבוי מסך העכבר לא חוזר לעבוד למרות שהוא תקין לחלוטין שמתי לב שכאשר המסך נכבה גם העכבר כבה הזזה של העכבר מדליקה אותו שוב אך הוא לא זז בניגוד למקלדתלפני הפורמט זה היה תקין לחלוטין אגב רק ריסטרט מחזיר את העכבר לקדמותו

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  23. שלום לכולם מחשב מסוג פנטיום 1 233MHz, זיכרון של 64MB SDRAM וכונן קשיח של 3GB. המחשב פעל מצויין והריץ את מערכת ההפעלה הנ"ל ללא בעיה, אך שפת הממשק היתה באנגלית ורציתי לפרמט כדי להתקין את מערכת ההפעלה בעברית. פירמוט הכונן בוצע בהצלחה אך תוכנית ההתקנה לא עולה, אני אסביר: בחוברת של וינדוס 98 (עותק מקורי) רשום כך: לשם ביצוע התקנה חדשה באמצעות גרסת התקליטור של Windows 98 1. הכנס תקליטון אתחול של וינדוס 98 לכונן התקליטונים. (בוצע בהצלחה). 2. הפעל מחדש את המחשב. תפריט ההפעלה של וינדוס 98 מופיע. (בוצע בהצלחה). 3. הכנס את תקליטור וינדוס 98 לכונן התקליטורים. (בוצע בהצלחה). 4. הקלד את הספרה 1 ולאחר מכן הקש "אנטר". (בוצע בהצלחה). מתבצעת סדרת סריקות ולאחר מכן מופיעה שורת הפקודה של דוס…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by TscR,

שלום לכולם אתמול העברתי כמה קבצים לתיקיה אחת מתוך כל התיקיות שאליהם הם היו מחולקות. השאלה היא האם אני יכול לבטל עכשיו בעזרת איזה תוכנה את העברה ושהכל יחזור למקום? תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by dinsh,

היי! יש לי vista ultimate מקורי. הייתה לי בעיה בלוח האם אז החליפו לי אותו (לאותו דגם אבל חדש) ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל הודעה שהקוד שאני רושם כבר נמצא בשימוש! תגידו הם עושים ממני צחוק? אחרי המחיר ששילמתי עבוד זה?!

• 8 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.