Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הי, אני רוצה להתקין עוד עותק של xp, כדי שישמש אותי עם תוכנות עריכת מוסיקה שאני לא מעוניין שיותקנו על העותק הראשי שלי. יש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להתקין *חוקית* שני עותקים על אותו המחשב? 2. האם יש דרך להחזיק את שני העותקים באוויר בו זמנית? או לפחות לעבור ביניהם בצורה פשוטה? אני יודע שיש פתרונות VM, אבל אני לא מכיר את התחום מספיק טוב. תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם הנושא הזה לא מתאים לפורום הזה, התלבטתי בין זה לתמיכה טכנית... אתמול בלילה בזמן שהמחשב פעל, החשמל בבית שלי קפץ, אחרי שהדלקתי שוב את המחשב גיליתי שהוא מגיע עד לשלב שבו הוא מסיים לטעון את הwindows (החלון השחור עם הקוביות הכחולות האלה שרצות...) ואז הוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה, אני כן יכול להכנס דרך "safe mode" אבל לא בדרך הרגילה, שיחקתי קצת עם הביוס והצלחתי להכנס פעם אחת במצב רגיל אבל אחרי שכיבתי והדלקתי שוב הוא עוד פעם חזר לאותו מצב... עכשיו אני לא יודע למה אבל אחרי שעוד פעם שיחקתי עם הביוס הוא עוד פעם נכנס דרך המצב הרגיל ולכן אני יכול לכתוב, אני פשוט לא הולך לכבות אותו עכשיו עד שאני אגלה איך אני פותר את הבעיה חבר אמר לי שפשוט נדפק לי הדיסק הקשיח ואני…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
משום מה לאחרונה הפסיק להגיב. המחשב נקי . יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אם אני משדרג את המחשב (מעבד,לוח,זיכרון) אני יאלץ להתקין מחדש את הווינדוס (XP-PRO) או שיש דרך להימנע מכך?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מישהו יודע מה יהיה עם ה Speech Recognition בגרסה העברית של ויסטה??? אני כבר חושב על זה יומיים ולא מוצא תשובה... מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איך מסדרים את זה? עד עכשיו היה לי איסיקיו בעיברית ועוד כמה תוכנות שראו עיברית עכשיו אני רואה רק גיבריש מוזררר
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הסרט עובד לאט במחשב שלי, במחשב של חבר שלי (יש לו מחשב יותר חלש משלי) הסרט עובד מצויין אפשר לשלול את הבעיה של וירוס ועומס על הווינדוס בגלל תוכנות שעובדות ברקע... מקווה שתעזרו לי... יש לי מחשב כזה: p4 2.6gh ram 254mb כרטיס מסך g force 4mx 400 win98 windows media player 9 תודה לכל מתייחס
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי יש לי WIN98 SE. כבר לפני כמה חדשים הבחנתי כי ה PAINTBRUSH לא עובד, אבל לא הוטרדתי מכך כי לא הייתי צריך אותו. עכשיו אני צריך אותו ממש צמוד והוא מסרב לעלות. הסרתי אותו, התקנתי ושום כלום. הוא מחזיר לי הודעת שגיאה כפי שתראות בתמונה המצורפת לעזרתם אודה ???
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
לאחרונה יש לי תופעה שאני פותח מסמכי טקסט הכונן דיסקטים מתחיל להרעיש ולהשתגע, שמעתי פעם על וירוס כזה אך סריקות עם נורטון 2005 לא מצאו כלום. איך אני עולה על הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי לאחרונה Windows 2000 SP4, הורדתי את הדריברים של מיקרוסופט ל- MS Wheel Mouse Optical 1.1A שלי. חיברתי את מתאם ה USB ל- PS/2 שלי כי ה PS/2 מסוגל להגיע ל rate של 200 לעומת ה- 125 של ה USB. אך ב- Advanced Settings של העכבר ב- Device Manager (שם קובעים את ה- rate) אני לא יכול לשים מעל 100. ב- XP יכלתי. יש למישהו מושג איך מתגברים על זה?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את התוכנה נורטון סיסתם וורק ומאז אני לא מצליח לעשות לינק לכתובת אתר אינטרנט שאני מקבל במיל להלן ההודעה שמתקבלת לאחר הלינק: this operation has been canceled due to restriction in effect on this computer please contact your system administration אשמח לסיוע ע"מ להחזיר המצב לקדמותו בתודה יוסי (מערכת הפעלה:xp
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (או מספר תוכנות) שמשנה את המראה של Windows 2000 Professional SP4, כך שהוא יראה כמו Windows XP. אני מעוניין בעיקר שהמראה של חלון של תוכנה (וחלון של המחשב שלי) וה-Task Bar יראו כמו ב-Windows XP (בצבעים של כחול, ירוק ואדום). אני מעוניין גם בתוכנות טובות שמאפשרות לבצע Tweaks למספר רב של מאפיינים ב-Windows 2000. הדברים החשובים לי בעיקר הם Tweaks שקשורים למראה של Windows ולמיקום של תיקיות מערכת שונות (כמו Favorites). אני רוצה שהתוכנות ישנו את המאפיינים של Windows מבלי לרוץ בזיכרון ברקע, ומבלי לשנות את המעטפת של Windows (כמו Aston). בקיצור, אני רוצה להשתמש ב-Windows 2000 ולהרגיש Windows XP, מבלי להכביד על המערכת.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני משתמש בגירסה הרגילה שמגיעה עם הווינדוס. השאלה שלי היא כדלקמן: יש לי כמה חשבונות ... אחד מהחברה שאני עובד בה(POP3 כמובן) ועוד אחד של Gmail. שניהם מוגדרים בoutlook. הבעיה היא כזאת...כל האימיילים שמגיעים משניהם נכנסים ישר ל inbox. איך אני יכול לדעת איזה מהם הגיע לחשבון של gmail ואיזה לחשבון של החברה... יש אפשרות לפתור inbox נפרד לכל חשבון????? אם כן איך??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לקחתי את הדיסק של הווינדוס שלי ועשיתי כמו במדריך עם סרוויס פאק 2 והוספתי בוט והוספתי תיקיות של כמה תוכנות. בצריבה עשיתי overburn. לאחר החלק של הפירמוט יש את החלק של העתקת הקבצים, בחלק הזה כל המזן אני מקבל שגיאות שמלא קבצים לא נמצאים ושאני בודק הם שם. מה אני עושה? למה זה? יכול להיות שזה בגלל ה-OverBurn? אם אני אצרוב על דיסק גדול יותר זה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום מאיזו שהיא סיבה אני מקבל IP מוזר ולא משנה מה אני עושה הוא משתנה יש לחצן של " תקן " והוא עדיין לא מצליח לשנות אמרו לי שהדרך היחידה לתקן את הבעיה היא או לעשות שיחזור מערכת { מה שלא עבד } או לפרמט ולהתקין הכל מחדש האם יש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1)מהראשון ליולי עד היום קיבלתי36 הודעות נגועות בnetsky ועוד עם sasser 2)קיבלתי היום הודעה שנדבקתי ב bloodhound.exploit 6 , התקנתי את ה security patch רק אחרי שנדבקתי , פעם ראשונה שזה קורה לי 3) spybot כל הזמן מודיע לי שאני מנסה להוריד avenue A inc. ושואל אותי אם לאשר או לא כי זה "איום מוכר" spybot לא מוצא שום דבר בסריקה
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעיה - שככל הנראה קשורה בבעית אבטחה - בכל הקשור לכניסה לאתרים שדורשים סיסמה. הכוונה שלי מתיחסת לכניסה ישירה לאתר כאשר בשם האתר כבר מופיה הסיסמה, לדוגמה: http:\\1234:5678@walla.co.il בהתחלה לא היו לי בעיות בכניסה ישירה ע"י הכנסת הכתובת הזאת, אבל אחרי שהתקנתי עדכוני אבטחה של IE מאתר Windows Update אני לא יכול לעשות זאת יותר - וכשאני מנסה אני מקבל מסך כמו של כתובת לא נכונה. איך אפשר לבטל את האיסור הזה של שם וסיסמה דרך כתובת האתר?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום תמליצו לי על תוכנות שיגרמו למערכת ווינדוס XP לפעול יותר מהר.. Home Edition.. תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
msn toolbar נעלם לי ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסיתי כמובן view וכו מה קרה??????
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ברור שאבטחה ומה עם כל הדריוורים,מתקינים אותם בזמן ההתקנה של חלונות?או שאחרי?(נגיד שזה מחשב חדש לגמריי שרק עכשיו הרכבתי אותו)
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי דיסק SP1, אני רוצה ליצור ממנו דיסק זהה רק עם כל העדכונים של מיקרוסופט מדייה פלייר 10, DX9, ועוד כמה טוויקים... המדריך בסטיקי לא אומר לפחות לי איך לעשות את זה.. תודה שמעתי על התוכנה NLITE היא עושה את זה? אפשר מדריכון אליה?
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול חזרתי מטיול שנתי , פתחתי את המחשב והוינדוס ניתקע לי בקטע של היוזר של הברוך הבא זה רושם לי . Loading your setting - saving setting - Logging off אין לי מושג מה אני צריך לעשות , האמת אולי לפרמט אבל יש לי פול דברים שאני צריך לשמור לפני זה . אם יש מישהו שמבין בזה או שיש לו משהו לעזור בקשה בקשה תרשום ניסיתי לעשות הרבה פעמים להכנס על מצב בטוח אבל גם זה לא עוזר ואני צריך לדעת אם אפשר לעשות אופציה בוינדוס שאפשר לעשות התקנה מחדש בלי למחוק קבצים שיש על המחשב . אם מישהו מבין שיעזור תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אממ כל כמה דקות יש הודעת שגיאה כזאת, סתם זבל, אני יודע, אבל המחשב עבר פירמוט, ולא נראה לי הגיוני שנכנס לי זבל כל כך מהר..אני מתעלם מזה ולוחץ לו אישור, וזה ממשיך להופיע..תראו את התמונה ותבינו כבר..כל פעם שגיאה אחרת..סתפ ספאם, אבל מציק.. פעם קודמת הצלחתי להפסיק את זה איכשהו..אני פשוט לא זוכר איך..אולי מישהו פה יודע..? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
במנהל המשימות>> ביצועים יש חלונית שימוש בcpu עכשיו לפעמים כשזה קרוב ל 100% (הפסים עד למעלה) יש פסים אדומים ולפעמים יש ירוקים . מה זה אומר שזה אדום או ירוק? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-