עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. חלק מהקבצים בווינדוס נצבעו בכחול למה??? ואיך משנים את זה (דוגמה בתמונה) בחלק גדול מהספריות של הווינדוס [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by adam12345,

יש איזשהי דרך להתקין ויסטה על מחיצה של 9.6GB אם אני לא מתכוון להתקין על המחיצה הזאת שום דבר אלא רק בשביל משחקים DX10?

3. שלום, יש לי 2 מערכות הפעלה על 2 כוננים שונים: על כונן IDE יש VISTA ועל כונן SATA יש XP עד כמה שאני יודע צריכה להופיע לי האפשרות לבחור איזה מערכת אני רוצה לעלות כאשר המחשב עולה. הבעיה היא שאוטומטית עולה לי ה-VISTA. האם זה קשור לכך שמדובר על 2 כוננים שונים ? דרך הגב, ה-IDE מחובר על slave (הצורב שלי מחובר כ-master) האם יש דרך לפתור את הנושא ?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. מזה יכול להיות ? זה קורה לי עם עוד כמה תוכנות... ווינאמפ וכו'... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  5. מערכת: athlon 64 3500 1G RAM המחשב משמש לעריכת תמונות, מוזיקה אינטרנט ביטורנט וקצת ומשחקים. כרגע מותקנת XP SP3 האם שווה לי לעבור למערכת הפעלה 64 ביט ואם כן איזו מהן? תודה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  6. אני משתמש ב-fax console של windows XP בשביל לשלוח ולקבל פקסים. לפני כמה שבועות התקנתי מחדש את ה-windows, וכל הפקסים השמורים נמחקו. דאגתי מראש לגבות את ה-Documents and Settings, אבל אני לא מצליח למצוא בגיבוי הזה את הפקסים הישנים (חיפשתי קבצי tif ולא מצאתי). מישהו יודע איפה הם אמורים להיות? תודה.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by Sp_RuS,

המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה לה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לןחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... :s05: מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  8. -כותרת- הדיסק הוא דיסק BOOT כמובן (נוסה בהצלחה כבר הרבה פעמים) מה עושים ? הדיסק CD מוגדר כעדיפות ראשונה בבאיוס..

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  9. אני מנסה להבין את כל הקטע הזה של ה page file ולא הולך לי,שאני מגדיר בווינדוס שהוא לא יחשב את ה PF אוטומטי אלא אני מחליט לתת לו מקסימום 100MB,אני בודק ב task manager ואני רואה שהוא לוקח לי איזה 1.6GB!! למה זה? בסך הכל אני רוצה שהמחשב ישתמש יותר בזכרונות עצמם ולא כל כך הרבה ב PG. (אם אני אומר ללא PG אז בכלל אני בצרות).

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  10. Started by Tbox27,

שלום לכולם , לאחרונה הופתעתי לגלות שיש תהליך תחת המשתמש שלי בווינדאוז בשם pokapoka79 התהליך אינו מזוהה עם התוכנות שאני מפעיל עקבתי עד לקובץ המקור שלו שנמצא בתקיה של הווינדאוז אך אינני מצליח למחוק אותו , הוא בשימוש כל הזמן וכשאר אני מנסה לסגור אותו דרך מנהל המשימות הוא פשוט נפתח מחדש ... חשבתי אולי להכנס דרך הסייפט מוד לווינדאוז ולנסות למחוק אותו , אך כשאר אני מאתחל את המחשב ולוחץ על כפתור ה - F8 אני מגיע למצב בו אני יכול לבחור ממה המחשב יעשה BOOT ואין אפשרות להכנס לסייפט מוד אם מישהו יודע כיצד למחוק את הקובץ הנ"ל אני אשמח לדעת , והאם יש דרך נוספת להכנס ל סייפט מוד ?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by Alex Kidd,

כל פעם שאני לוחץ על לחצן כלשהו (הייפר לינק) בתוך כל אתר אני מקבל הודעה בסגנון הנ"ל למישהו יש פתרון? חוץ מלעבור לפיירפוקס (אני גם ככה משתמש בשניהם, אבל יש דברים שהדפדפן של מיקרוסופט יותר טוב בהם) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by vipic,

שלום רב.. לאחר שניסיתי את גרסאת הנסיון שמיקרוסופט סיפקה (RC2) , החלתי לחזור ל XP הישן והטוב. התקנתי אותו על תיקיה נפרדת, הכל טוב ויפה.. רק בעיה קטנה, שהוינדווס ויסטה נמחק מקובץ ה BOOT, ואני לא יודע איך לחזור ולהפעיל אותו (בימים שאני מתעגע למערכת) אם מישהו יודע איזו פקודה או נתיב שאני צריך להוסיף ב BOOT, אני אשמח לדעת. אגב, ה XP על כונן C הויסטה במקור הייתה על כונן G, לאחר ההתקנה של XP , שונה הכונן אוטומטית ל E[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 15:41:42 סליחה על ההקפצה , אבל למישהו יש מושג? ???

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

סרקתי עם ביטדינפדר 9 נתן ללוג לדבר Movedמה זאת הספריה הזאת, C:\System Volume Information\_restore{093E8EF5-031C-42E8-B267-BF730E1A8417}\RP53 למה היא מלאה בטרויאנים ?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. טוב מכיוון שהחשמל מחובר וגם ה IDF לכונן הצורב וה DVD שלי, וגם הם מזוהיים בביוס, נתקלתי בבאג לאחרונה והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני משתמש במערכת הפעלה WINXP SP1. מסיבה לא ברורה שני הכוננים האלו נעלמו. גם דיוויס מנג'ר אין עונה ואין נראה. אחי אמר לי שזה באג בוינדואז שהיה גם לו והוא בעבר מצא לזה פתרון בכיוון הרג'יסטר של וינדואז. חיפשתי רבות בגוגל אך לא מצאתי פתרון לתקלה. בבקשה התוכלו לעזור לי ? האם פירמוט הוא הפתרון היחיד ? כי עשיתי התקנה בריאה ל WINDOWS עם מלא טוויקים ומלא תוכנות והתקנים, ככה שפירמוט הוא לא אופציה שבילי ! אשמח לקבל תגובות ועזרה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון - בתודה, עודד.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  15. לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב, התוכנות והאפליקציות שמופעלות אצלי ב STARTUP, לא מופיעות בTASKBAR חוץ מ2 בודדות: NETLIMITER ו ZONE ALARM, אבל התוכנות כן מופעלות הן רק לא מופיעות למטה. אם אני עושה LOG OFF ואז LOG IN ליוזר שלי (שהוא היחיד במחשב שלי - XP) אז הם כן מופיעות בTASKBAR.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by susuFOX,

למי שיציא לראות מערכת הפעלה של WindowsXP באנגלית יודע שלכתב על שולחן העבודה שי צל שהוא גם outline... פיתרון מצויין לרקעים בהירים. לעומת זאת במערכת ההפעלה בעברית הצל הוא רק צל ובטפט בהיר הכתב נבלע לתוך הרקע... איך אפשר לכוון את הצל של הכתב???

17. אני מנסה להתקין XP על מחשב פנטיום 3, 866, דיי חזק יחסית, מעולם לא עשה בעיות ועבד תמיד חלק. בשלב ההתקנה, כאשר הוא מעתיק קבצים הוא נתקע ב: setup is loading files (Kernel Debugger)DLL אני משאיר אותו המון זמן אך זה נתקע ולא מתקדם הלאה. החלפתי הארד דיסק אחר, החלפתי 2 כונני דיסקים, הוצאתי והכנסתי זיכרון,כרטיס מסך וכל החיבורים - אך עדיין. זה דיי דחוף לי לסיים השבת, אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  18. ברשותי פנטיום 3 עם XP2 ויש לי אופציה בווינדוס אפדייט לשדרג ל-XP3 המידה והשדרוג מכביד ומעמיס יותר מהנוכחי, אז לא אשדרג.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. Started by Leo101,

שאני מסתכל במנהל משימות אני שם לב שיש לי את התהליך svchost חמש פעמים ואפילו 6 לפעמים אצל אנשים אחרים לעומת זאת אני רואה שיש להם את זה 4 פעמים עכשיו אני זוכר שהסתכלתי פעם באיזה אתר והם אמרו שצריך להיות 4 האם מישהו יוכל להגיד לי למה יש לי כל כך הרבה והאם זה מיותר ואם כן איך אני מסיר את זה.... ;D ;D ;D הנה תמונה של זה...

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by ronbs100,

שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז. כל העדכונים כולל SP1 נעשו ויש אנטי וירוס ונעשו כל הסריקות האפשריות יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק עדכנתי גם את כל הדרייברים של הלוח אם- גיגה בייט -EP45 DS3R הבעיה: מדי כמה שעות באופן אקראי פתאום לא ניתן לגשת ל MY COMPUTER המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא " COMPUTER " קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום.בנוסף גם שקעי ה USB מנוטרלים ומה שמחובר אליהם משותק. חלק מהתוכנות ממשיכות לעבוד אבל לאט. זה קורה לעיתים ולא באופן קבוע במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 80% ויותר. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. זה קרה גם עם …

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  21. אהלן! בזמן האחרון רציתי לקנות מחשב לשימוש משחקים מאוד כבדים ומצד שני תוכנות יומיומיות. היום הייתי בחנות מחשבים ונתקלתי בבעיה. מצד אחד, יש משהו שלא נתון לויכוח - אני צריך 4 ג'יגה זיכרון. 4 ג'יגה זכרון דורשים ווינדוס שיידע לקרוא אותם כלומר מערכת הפעלה של 64 ביט. היום בחנות אמרו לי שה-64 ביט תעשה לי בעיות התאמה עם הרבה תוכנות ושהרבה מאוד מהן לא ייעבדו על המערכת הנ"ל. כך שאני לא יודע מה לעשות- אם להתקין 32 או 64 או בכלל ישנה אפשרות לחלק את ההארדיסק ל-2 ולהתקין עליו את שתי המערכות. כך שאני אוכל להפעיל כל אחת בנפרד בהתאם לשימוש (נראה לי קצת מסובך). אז מה לעשות??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

המצב הוא כזה, ישנם 2 משתמשים, בעלי דרגה של אדמין ז"א לא מוגבלים או משהו.. עכשיו כשאני משאיר את היוזר הראשון דלוק, ועושה Switch user ליוזר השני (בעוד שהראשון עדיין פועל) אז כאילו אין כ.מסך, המסך מתכווץ, 4 גוונים, רזולוציה הכי נמוכה.... לעומת זאת כשאני מכבה את היוזר ואז עובר לשני (כשרק יוזר אחד פועל בו זמנית) אז הכל בסדר גמור. מה הבעיה? אני מעוניין שהיוזר הראשון ישאר דולק במהלך פעילותו של השני.,.זה דיי חשוב לי, מישהו יודע כיצד אני מסדר? המפרט הוא אינטל 2.4 ג"ה, 256ראם, כ.מסך מובנה של לוח אם של אסוס P4P800-VM הבעיה ממש מוזרה ולא ברורה לי בכלל..................אם מישהו יודע או יש לו נסיון מבעיה כזו, אז.. תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by rjjb7,

כיצד ניתן לבצע שחזור מערכת עוד לפני שעלה הווינדוס???

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Master Boo,

מקווה שזה המקום לשאול בו. 1. בזמנו ניסיתי להתקין את ויסטה על מחשב עם X800. הדרייברים לא התאימו וכל האירו לא פעל. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, והאם זה תוקן? 2. חיפשתי בזאפ והמחיר עומד על 1,000 ש"ח. למה בעצם לקנות את האולטימייט ולא את אחת הגרסאות הפשוטות יותר? מה היתרון של האולטימייט, בקצרה? תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים