עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eliaz_b,

מיצטער עם כבר ענו על זה אבל בחיפוש לא מצאתי כלום!!! יש לי ווינדוס XP פרופשונל באנגלית וכול צ'ט שאני בא להיכנס זה לא נותן לי לא בנענע לא בתפוז לא בוואלה וכו וכו זה פותח לי את החלון ואז בימקום לחבר אותי וליפתוח לי רשימה של אנשים וכו יש לי כזה איקס אדום קטן..... למה? איזה הגדרה אצלי לא טובה ...ומה לשנות שזה יעבוד? תודה מראש

2. Started by id3232,

שלום בימים האחרונים,אין לי מושג למה המחשב שלי קורס כל הזמן עם מסך כחול. שהווינדוס שוב עולה מופיע לי חלום כזה: שאני לוחץ שיבדוק לפתרון זה לא עושה כלום... הנה גם העלתי את קובץ המיני דאמפ שמי שיכול בבקשההה יעזור לי. אני על VISTA דרך אגב. קובץ המיני דאמפ: http://rapidshare.com/files/92526639/Mini021708-01.dmp.html תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. כי נראה לי שהם לא בנויים לעבוד יחד עם sp2,ובכללי זה יכול לעשות בעיות,אי תאימות וכו' במשחקים ובסביבת העבודה?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. איזו מערכת הפעלה להתקין על המחשב החדש? אז כבר הזמתי מחשב חדש עם אינטל שתי ליבות E8400 ו 4GB זיכרון DDR2-800 וכרטיס מסךRADEON 4850 אז תהיתי איזו מערכת הפעלה תוציא את המקסימום מן המחשב החדש וגם שהתוכנות שאני בדרך כלל משתמש בהן ירוצו כמובן- 32 או 64, XP או ?VISTA והאם ה XP PRO 32 שכבר יש לי לא תבזבז את המשאבים של המחשב החדש?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  5. Started by kkffiirr,

הורדתי משהו שנקרא NUSB או NATIVE USB DRIVERS אבל זה דפק את המערכת וגיגול קצר גילה שזה לא תומך במערכת עברית LOC או ENA.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  6. שאלה שניה: כיצד ניתן לכתוב סקריפט שיודע לבטל/להפעיל סרביס מסויים? (XP)

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  7. אין לי אפשרות לשנות את זה דרך האפשרויות של הוינדוס.. מה עושים בנידון?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  8. תודה לעוזרים או שיש למישהו תוכנה כמו PARTITION MAGIC אבל בחינם ?

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by giladz,

כיוון שהמצב רק החמיר ולא היה לי חומר קריטי על המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש WINXP. אבל למחשב רצון משלו- לא נותן לסיים את ההתקנה- לא "מצליח" להעתיק כמה קבצים מדיסק ההתקנה (ניסיתי להתקין מדיסק תוכנה שלי וגם תוכנה של חבר- בשתיהן אותה הבעיה רק עם קבצים שונים) בסוף כותב FATAL ERROR 800B0100..... וזהו... אין מוצא- מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by ronin,

What should I do In the languges setting already installed hebrew so what's the problam ?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  11. יש לי כמה תוכנות בשפה ברוסית שאני חייב לשנות את 'איזור המערכת'(SYSTEM LOCALE) כדי להצליח לצפות בהן. השינוי הוא מעברית לרוסית וכל שינוי שכזה דורש הפעלה מחדש. זהו תהליך מעצבן למדי. יצרתי משתמש חדש במערכת וניסיתי לקבוע איזור שונה עבורו, אך זה שינה עבור שאר המשתמשים גם. אני תוהה אם יש דרך לשנות לקבוע עבור כל משתמש איזור שונה? ואם אין, מה לעשות בדבר התוכנות שרואים בהן סימני שאלה כאשר האיזור הוא על ישראל(עברית). תודה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. כבר הרבה זמן זה ככה אף פעם אני לא מצליח לסדר את זה ואז אני עושה שיחזור מערכת.. הפעם אני מקווה שתעזרו לי.. בקשה. http://planet.nana.co.il/alonzur/look.JPG זה הקישור לתמונה.. יש פס כזה באמצע לא יודע למה ואני לא מצליח לסדר אותו.. ועכשיו גם הכיתוב של הסמלים לא שקוף.. תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  13. ברשותי VISTA ULTIMATE X64 בשפה האנגלית כאשר אני מגיע למסך הראשון של ויסטה (מסך ה-LOG ON ל-USER שרוצים) אז שפת ברירת המחדל היא HEB והסיסמה של כל היוזרים היא באנגלית מה שמצריך אותי כמובן לשנות את השפה במקלדת ל-ENG כמובן שמדובר בלחיצה פשוטה של SHIFT + ALT אבל זה סתם מעצבן. איך אני מגדיר ששפת הברירת מחדל במסך הכניסה תהיה ENG ? תודה.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה עם המעבר בין האנגלית לעברית ולהפך כאשר אני לוחץ ALT+SHIFT זה לא נותן לי לשנות לעברית או לאנגלית ואני תמיד צריך לבחור עם העכבר את סוג השפה שאני רוצה לכתוב הפעלתי מחשב מחדש וזה לא עוזר מישהו יודע איך פותרים???

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  15. מישהו יכול לתת לינק לקובץ של הוספת דרייבירים של מיקרוסופוט לווינדוס XP?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  16. יש לי 2.4 mhz 512mb כרטיס מסך עם 256mb! ואני מתכוון להתקין את הhome premium! הוא יפעל טוב? אני לא מחפש מדהים ולא אכפת לי אם זה יהיה קצת איטי...אני רק רוצה לדעת אם זה יהיה ממש גרוע או סביר! וסך הכל אם זה לא יפעל הכי טוב..אני עדיין יוכל לסגור את 3d נכון?? תודהה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  17. כולנו מכירים את זה. יישום כלשהוא קורס (וורד?) ומייד אח"כ מבקש מאיתנו לשלוח דו"ח שגיאה למיקרוסופט. זה אף פעם לא עוזר, אבל זה תמיד לוקח זמן יקר. אז איך לבטל את שליחת הדוח למיקרוסופט? המדריך הזה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_04.html

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by shaidope,

שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by נטלי(:,

אחרי כמה דקות שאני מפעילה את המחשב זה עולה לי :\ וזה מציק!!! ואם אני לוחצת "סגור" או "אתר באגים" אז מתנתק לי האינטרנט ואני צריכה להפעיל את המחשב מחדש.. מישהו יודע מה עושים ???? ???

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by trxman,

שלום לכולם! יש לי בעייה ב-win וכתוב איך לפתור אותה אך אני לא מבין משהו: If you have a dual-boot or multiple-boot computer, select the installation that you want to access from the Recovery Console. מה זה אומר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. כותרת.. תודה.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  22. זה התחיל אתמול, אין לי מושג למה. כל פעם שאני לוחץ על איזה שהוא לינק והוא פותח חלון חדש, החלון שאמור להפתח פשוט "מנסה להטען" ולא עולה.. גם כשאני עושה לחצן ימני של העכבר על איזה שהוא לינק ואז פתח בחלון חדש זה קורה... מה עושים?.. למה זה קורה? תודה.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by warezman,

יש לי מחשב עם מערכת Windows Vista 32 bit ואמרו לי שאני יכול להתקין את אותה המערכת רק 64 ביט, השאלה היא? המערכת הזאת מתאימה רק למעבדים 64 ביט? או שאני יכול להתקין אותה על 32 ביט והמחשב ירוץ יותר טוב?

24. Started by idani1983,

שלום, התקנתי VISTA RTM ויש לי 7800GT לאחר נסיונת רבים לא הצלחתי להפעיל את ה TV OUT למרות ששמתי את הדרייברים מאתר של NVIDIA ל VISTA, מישהו יודע על פתרון? שאלה נוספת , האם אני יכול עכשיו לאחר שהתקנתי כבר את הויסטה לעשות מחיצה נוספת במחשב ולהתקין עליה את ה XP ואז פשוט לבחור מבינהם? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by omerha,

היי , יש לי כונן שאני מחבר חיצונית ע"י חיבור USB זה HD רגיל בחיבור פשוט של IDE ל USB בקופסה. יש לי XP עם יוזר אחד בבית שהוא ADMIN , אבל אני רוצה להגביל גישה לכונן בלי הגדרת עוד יוזרים על המחשב האם יש דרך?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים