עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by se7en,

האם יש אפשרות ב-XP לעשות גיבוי בלחיצה אחת. אני רוצה לחבר פעם בשבוע Disk On Key ובלחיצה אחת לגבות את ה-My Documents . משהוא דומה ל-My Briefcase ב-98.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ידעתי לבטל את זה פעם אבל שחכתי... תזכירו לי בבקשה ,אם אפשר תרשמו את התהליך המסודר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  3. מה עוד יכול לפגוע לי בביוס חוץ מהCIH??

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by Dan4,

יש לי וינדוס XP הקול עבד בסדר גמור עד שאתמול ניסיתי לשים את האוזניות במקום הרמקולים ופתאום הקול נעלם.. עשיתי ריסטרת והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה שיש לי על האסוס A8NE שלי אבל זה לא עזר... יש לכם פיתרונות? אני יכול לשמוע צלילי מערכת כמו למשל כשהוינוס עולה אבל אני לא יכול לשמוע בסרטים או בסקייפ או בכך תוכנה אחרת

5. שלום. איך אני מגדירה בווינדוס 98 שכל התיקיות יפתחו בקליק אחד במקום שניים ? בעיקר על שולחן העבודה. ישנה אפשרות כזו שהאייקונים מקבלים קו מתחת ואז ההפעלה היא בקליק בודד. תודה.

6. Started by mrmoti,

יש לי מחשב ישן של PACKARD BELL עם מדבקה של WINDOWS 98, רוצה למכור את המחשב אבל לא את הרישיון. איך מורידים את המדבקה בלי לקרוע אותה?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  7. היי! כיצד אני מתקין וינדוס 98 במחשב שלא מופיע בביוס boot cd אם אפשר לפרט את השלבים בפירוט ע"י תקליטו איתחול . תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לאחר שהתקנתי חלונות שוב XP PRO עם שינוי הממשק והכל לעברית, עשיתי ייבוא של המועדפים ששמרתי ומה שקיבלתי זה גיבריש, איך משנים זאת חזרה לעברית? תודה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by dolevh2,

שלום רב לכולם! לאחרונה התקנתי ווינדווז XP PRO (שוב) אך הפעם, כשהמערכת עולה ישנו תהליך אחד (שרואים בTASK MANAGER) שנקרא "תהליך לא פעיל של המערכת" תחת ה"משתמש" SYSTEM ומשתמש ב 99 CPU. התהליך לא מאפשר לפתוח אף חלון ולא ניתן לסגירה ונעלם לאחר כ15 שניות ורק אז אפשר להמשיך ולעבוד עם המחשב....התהליך לא חוזר שוב עד הפעלה מחודשת של המחשב. יש למישהו רעיון איך נפתרים מדבר שכזה? 10x דולב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם נגעו לי במחשב ויש לי את התופעות הבאות (כאשר הכל נראה כעובד כרגיל): 1) על הדסקטופ כל התוכנות נראות אותו דבר ללא איקונים מיוחדים (אבל זה עובד) 2) ב-CONTROL PANEL זה אותו דבר - ריבועים עם שמות ללא הציורים ה צ י ל ו א ו ת י תודה תודה תודה לעוזרים ראו קובץ מצורף תמונות מסך יהודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by Satlan,

ברשותי WinXP Pro SP2 מקורי, עכשיו אני רוצה לפרמט תמחשב והייתי רוצה לדעת האם תיהיה לי בעייה באטיבציה של הווינדוס כלומר הוא יגיד הוא בשימוש .. מי שיוכל להסביר קצת אודה לו.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. התקנתי SP2 ואני לא מצליח להכנס ללינקים של אתרים. הוא מראה לי הודעת שגיאה: שגיאה של תחביר לא חוקי לפי מה שהבנתי, זה איזה עדכון אבטחה באקסלפורר שמיקרוסופט שמו. כמו כן, הבנתי שיש איזה טלאי שמתגבר על זה. מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by Satlan,

הוא נעלם ואני לא מוצא אותו ! :s05: תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by dvvon,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה כשאני נמצא בשולחן עבודה אז במקום שאני ילחץ על תיקייה פעמים (כמו שאני רגיל מימים ימימה) אז זה רק לחיצה אחת איך אני פותר את זה בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי כונן 250 ג'יגה חדש הבעייה שהוינדוס לא מזהה אותו בלי sp2 עכשיו הבעייה היא כזו..........אני פשוט שונא את sp2 יש בה הרבה יותר מגרעות מתועלת השאלה שלי אם יש דרך אחרת שהוידוס יזהה את הכונן מבלי להתקין sp2 ?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  16. לחלוקת מחיצות אחרי התקנה חדשה של ווינדוס בעזרת הכלים שיש בווינדוס ולא עם תוכנה חיצונים כמו PM תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יכול ליהיות שיש איזשהו ווירוס שנכנס לביוס והורס אותו או שלפחות גורם לו לנזק מזערי אבל מעצבן ואז צריך להחליף את כל הלוח במידה ולא ניתן להחליף את הצ'יפ של הביוס כי הוא לא בסוקט והרי לא מחליפים שבבים של ביוס בלוח אם בד"כ גם אם יש אחריות כי הרי אין לחנויות לספקים וליבואנים זמן לזה ולא מתעסקים בזה[לפחות בארץ אבל אולי בארה"ב כן] וגם ברוב מעבדות המחשבים בארץ לא מתעסקים עם דברים כאלה או עם סריקת לוח אם בעזרת כרטיס טכנאי מקצועי ודברים מן הסוג הזה[במקרה הטוב מבצעים סריקת זיכרון עם MEMTEST ותו לא] ולא יעזור שום פירמוט ואי אפשר להוציא את הווירוס מהג'וק של הביוס. למישהו ידוע אם קיים תרחיש בלהות כזה אבל חוץ מCIH?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. היום הדלקתי את המחשב ושום תוכנה לא עלתה עם הוינדוס ושאני מנסה לפתוח תוכנה זה שואל אותי עם מה לפתוח אותה (כמו שלוחצים על קובץ כפתור ימיני ואז OPEN WITH) :pissed: :pissed: מה עושים??

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  19. יש לי פה מחשב ישן של בן-דוד שעושה קצת בעיות... כשאני מנסה להתקין עליו XP אחרי שהוא מתחיל את ההתקנה אז יש אתה השלב הזה שהוא עושה RR ואז ממשיך את ההתקנה... אז המחשב הזה מעדיף להתחיל כל פעם את ההתקנה מחדש אחרי הRR כאילו שהוא לא מזהה שיש כבר תאליך התקנה מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? יודע איך לעקוף אותה ? נאמר לי שאף פעם לא היה בו XP אלה 98 ... יש מצב שזה בילטי אפשרי ? למרות שזה נראה לי מאוד מוזר כי סך הכל P3 זה לא כזה אנטיקה (או שכן ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by Satlan,

מה זה הקובץ הזה בכלל ? HTTP.sys מה הוא עושה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Satlan,

חברה, מדי פעם אני מקבל מסך כחול ומעצבן שעושה RESTART למחשב הוא אומר beginning dump of physical memory מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. אהלן חבר'ה, נכנסתי לכל התסבוכת הזו כאשר כיביתי את הפיירוול של נורטון למשך כמה שניות כדי לצפות בקליפ מוזיקה באינטרנט (שלא עלתה כל עוד הנורטון רץ). הקליפ עלה ומיד החזרתי את הנורטון לעבודה שוטפת. לאחר זמן מה התברר ששני וירוסים מכוער נטפלו אל מערכת ההפעלה שלי בלי אופציה קלה למחוק אותם ולנורטון מאוד קשה להתמודד איתם (אני לא אכנס להסברים). התזמון נראה לי נכון לפרמט.. מבעוד מועד השגתי שלושה תקליטורי גיבוי שונים של Windows XP SP2 כאשר את כל הפרמוטים הקודמים, בעבר בצעתי עם SP1 (ומעולם לא התלוננתי). התברר לי כי הדיסק (SP2) אינו Bootable ולכן לאחר הפעלה מחדש הכנסתי את SP1, ובשלב מסוים (כשהמחשב ביקש "Insert Disk Labled SP2") החלפתי את SP1 ב-SP2.. משם נשאלתי היכן ברצוני להתקין את המחש…

23. Started by nir567,

שיחקתי במשחק need for speed mw - לא שזה קשור, אבל אחרי זה לא ראיתי את הקבצים על שולחן העבודה שלי. ניסיתי להפעיל מחדש ועדיין אני לא רואה את הקבצים שעל שולחן העבודה אני רואה אותו רק כשאני פותח חלון explorer ועולה איתו למעלה עד לשולחן עבודה. וגם כשאני על שולחן העבודה ומנסה כביכול לגרור משהו (לש שיש) אבל העכבר הופף באותו רגע לסימן נעול כזה שחור. איך אני משנה את זה ?? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by biodome,

היי חבר'ה.. אני מסדר כאן מחשב ישן (פנטיום III של 866MHZ על לוח Asus TUV4X) לחברים של המשפחה. יש שני כוננים קשיחים (20 ו-80 ג"ב) על כל אחד מהם אני רוצה להתקין XP SP2 בנפרד ושתהיה אפשרות לבחור בזמן ה-BOOT בין המערכות. ה-20GB מיועד לשימוש מישרדי נטו.. בעוד ה-80GB הוא לילדים וכל הזבל שמסביב (אייסי, אימיול, משחקים וכו'). איך עושים את זה? האם פשוט להתקין XP על כל אחד מהכוננים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מחפש תוכנות לתחזוק* המחשב כמו ה BUGDOCTOR...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים