עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tomer_et,

אני חייב עזרה דחופה - מהחזקים שבניכם. המחשב שלי לא מצליח להפעיל את Remote Access Connection Manager service שאחראי (בין היתר) על יצירת קשר לאינטרנט. הדבר גורם לכך שאין אפשרות לצור חייגן מכל סוג. אתמול הגיעו אלי כדי להתקין לי מודם ADSL ואחרי נסיונות של שעה הם נכנעו והלכו כשהם אומרים לי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כשאני בודק ב - EVENT VIEWER אני רואה הרבה הודעות אדומות בזו הלשון: The Remote Access Connection Manager service terminated with the following error: Access is denied. או Remote Access Connection Manager failed to start because it could not create buffers. Restart the computer. Access is denied או The Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sha…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zoyaniv,

שלום שאני גולש בחלק מהאתרים או אפילו בתוצאות חיפוש של כמה תוכנות אני מקבל כתב גיבריש במקום אנגלית איך אני יכול לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. מה קורה לחברה הרצינית הזאת? מדוע הם לא דואגים להוציא דריברים עבור העכברים שלהם למע' הויסטה? העכבר שלי מידי פעם נתקע לחלוטין ונראה לי שדריבר פה היה יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. שלום WINXP HOME הותקן ויש לו ADMINSTRATOR ו-3 USERS למרות שיש SHARED FOLDER למעבר חומר בן כולם, כולם רואים FOLDER ספציפי של אחת ה-USERS כ-FOLDER הפרטי שלהם. כיצד לשנות זאת? לא הצלחתי למצוא את הבקרה על כך בתודה, יהודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by alexei,

ה-Internet Explorer נתקע לי בכל פעם שאני פותח אותו (לא פותח את דף הבית ולאחר זמן ארוך מאוד מציג הודעת שגיאה) בדקתי כמה אתרים וזו בוודאות לא בעייה של דף הבית ספציפית. מה אפשר לעשות???

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  6. לאחר הסרת תוכנה, נשאר ערך מסויים בהרבה מאוד מקומות ברגיסטרי. איזו תוכנה יכולה למחוק בפעם אחת את הערך הזה מכל המקומות באופן אוטומטי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

אני לא רוצה שדיסקים יעלו אוטומטית ואני גם לא רוצה שאני יעשה עליהם דאבל קליק בMY COMPUTER הם יעלו את ההתקנה או את המשחק אני רוצה שהם היו כמו כל דיסק DATA רגיל שאני לוחץ עליהם הם יפתחו את התיקיה.. WINDOWS XP בעברית אפשר גם לקבל הסבר באנגלית אני ינסה למצוא את זה בעברית תודה.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. יש לי Windows Pro אם זה קשור... אני מנסה להכנס למחשב שלי.. לא נכנס מסנג'ר.. נכנס ולא מגיב אייסיקיו אותו דבר.. אינטרנט במזל זה נכנס לי.. זה הדבר היחידי שפועל... הפעלתי את כל התוכנות שבודקות.. הפעלתי במצב בטוח וגם הפעלתי את vCleaner עכשיו אין שום וירוס... וכיביתי את המחשב כל הלילה ועדיין הוא ככה. אפילו הקיצורי דרך לא עובדים.. ולא הווינאמפ... כלום חוץ מהפיירפוקס וה-JetAudio סך הכל עשיתי ריסטרט למחשב, יש לזה פיתרון ? [shadow=red,left][glow=red,2,300]תודה למי שיעזור.[/glow][/shadow]

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by nim901,

מסבר שמיקרובלעכס מתכננת להפוך את xp ל 2000 עם 20 מיליון חבילות הרחבה !מקור http://www.thehotfix.net/comments.php?catid=1&shownews=271 אם יש משהו יוצא דופן, תביאו תמונות

10. לבן מסנוור אותי, בווינדוס XP הייתי משנה לאפור, אבל ב-WIN7 אותה השיטה לא עובדת. ? תודה.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  11. ברשותי WINDOWS XP PRO SP3 שנרכש באופן חוקי לפני מעל 3 שנים . עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה העדכונים והכל נעשה באופן תקין . הערב אני פתאום מקבל הודעה שבגלל שינויים מהותיים בחומרה אני צריך לאמת מחדש את ה XP . לאורך כל הזמן מופיעה ההודעה שאני חייב לאמת תוך 3 ימים . בכל פעם שאני נכנס לדף של מיקרוסופוט שאליו אני מוכוון במטרה לאמת את המפתח אני לא מצליח לבצע את האימות . למישהו יש רעיון מה נפל עליהם ?? נ.ס לא ביצעתי שום שינוי חומרתי כבר די הרבה זמן ואני לא מבין מאיפה יצאה ההודעה הזאת ...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by viper_sb,

שלום ! איך אני יוכל להוריד את הSP3 כקבוץ EXE על מנת שאני יוכל לבדוק אותו בסביבת TEST לפני שאני מתקין אותו ?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by matan13,

האם יש אפשרות לבטל את פעולת כיבוי המחשב לאחר לחיצה על לחצן הכיבוי פיסית או על לחצן הכיבוי דרך התחל->כיבוי ? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gimimix,

שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה XP כשאני מכבה תמחשב הוא נתקה על המצב "מתנתק" ביציאה מווינדווס והוא לא נכבה אז אני סוגר מהכפתור של המחשב לא נראה לי שזה חשוב אבל מפרט מחשב עיקרי: מעבד AMD 3800 DUAlCORE זיכרון RAM 2GB המחשב נקנה לפי 3 שנים +- והאנטי וירוס שלי NOD32 היה פעיל כל הזמן בתקופה האחרונה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by holly man,

שלום אני מנסה להתקין את ה tweak ui במערכת הפעלה 2000 אני לא מצליח פשוט זה לא מגיב לא קורה כלום מה עושים? הוא שואל אם להתקין בשולחן העבודה אבל לאחר שאי לוחץ אישור לא קורה כלום מבקש עזרה כיצד לבצע חפשתי בפורום על הדרכה אבל לא מצאתי תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by ATS,

שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד 3 ג'יגה 64 ביט וזיכרון של 1 ג'יגה קינגסטון הארד דיסק של מקסטור SATA וכרטיס מסך של ATI RADEON 9200SE לוח אם אסוס תואם. הבעייה היא שאני מנסה להתקין ווינדוס 64 ביט ההתקנה עוברת חלק אני לא שוכח בתחילת ההתקנה ללחוץ F6 ולהוסיף התקן 64 ביט אבל לאחר שההתקנה מושלמת כשאני רואה את הלוגו של הווינדוס בזמן הטעינה המחשב עושה לי רסטרט........לא מבין מה הבעייה אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by menaachem5,

שלום זו פעם רביעית שכל הקבצים המתויקים במחשב שהם בעברית הופכים לסימן דולר $$$ באם מישהו ניתקל בבעיה זו אשמח לשמוע פיתרון תודה

18. מודם\פקס אנלוגי מחובר לXP. איך אני חוסם שיחות כך שאי אפשר יהיה להוציא שיחות פקס (רק לקבל פקסים)?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לאחרונה זה עובד רק לפעמים או לא בכלל. יש איזה קובץ תיקון שאפשר להתקין?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by netanel1,

לאחרונה התקנתי עדכון בטעות שבודק אם הווינדוס שלי מזויף או לא וכמובן שהוא כן, אז השאלה שנשאלת איך אני מוחק אותו בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  21. קראתי את הבקורת שיש באתר הראשי על הMedia Center של Vista. ושם נראה שלפי המיקוד וינדוס נתנה למשתמש את האפשרות לבחור את שירות הTV GUIDE של YES. קישור: http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/ עמוד 5 ו-6. עכשיו אני משתמש ב-XP + Media Center 2005 עם כל העדכונים. הגדרתי בכל מקום שמצאתי בוינדוס וגם בMC את ארץ ישראל כמקום שבו אני נמצא, וכשאני מנסה להפעיל את מדריך השידורים, הוא מראה לי הודעה שאין שירות כזה אשר זמין במקום בו אני גר. ניסיתי כל מיני מספרי מיקוד ושום דבר לא עבד. אני כ"כ רוצה להפעיל את האפשרות הזו! האם הדבר אפשר בMC 2005 או שזה דורש ממני להשתדרג לVISTA? משהו שאני לא ממש מעוניין בו בלשון המעטה. אודה למי שיענה תשובות לעיניין עם רעיונות לפתרון הבעיה. *ועוד שאלה כדרך אגב. …

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  22. היו לי על המחשב 2 מערכות הפעלה מסוג WinXP, פירמטתי את הכונן שעליו היתה אחת ממערכות ההפעלה. כשאני פותח את המחשב, עדיין יש לי את המסך שבו אני צריך לבחור בין 2 המערכות. איך מבטלים אותו? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by Lanzar,

אני יודע שיש בווינדוס EVENT LOG, שרושם את הטעויות שהיו, אני מחפש ולא מוצא איפה זה נימצא... מישהו יודע אוליי ?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי נייד עם ויסטה ואני רוצה להיכנס דרך היוזר אדמיניסטרטור. איל עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  25. אני רוצה להתקין ויסטה במקביל ל-XP שמותקן לי כרגע איזה גירסה עדיף להתקין ? שלא תהיה כבדה ותוריד ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.