עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי למישהו וינדוס על C ואחרי ההתקנה התברר שהווינדוס הקודם שלו היה מותקן על D . עכשיו הבעיה היא שכל פעם בהפעלה של המחשב זה עוצר בדוס ושואל איזה ווינדוס לעלות ? אז ניסתי למחוק את התיקיה של הוינדוס בD מחקתי את כל הקבצים אבל עדיין זה כל הזמן עוצר בדוס מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לעקוף אותה כדי שהמחשב יעלה ישר לווינדוס ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Eden 6600,

בוקר טוב לכולם! אז ככה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש אבל למחשב שאני כרגע משתמש בו יש בעיה קטנה. בכל פעם שאני מפעיל אותו וה-W-XP עולה, גם כמות הזכרון עולה ל-240Mb בערך ואני לא מפעיל אף תוכנה בהפעלה! לעומת זאת אני רואה אצל חברים שלי שבכל הפעלה מופיעים הרבה אייקונים בסרגל הכלים מצד שמאל (במערכת עברית) והזכרון שלהם עובד של 130 מגה בערך. למחשב יש כרטיס זכרון של 128 מגה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  3. כיצד מוחקים ווינדווס XP כאשר מותקנים אצלך 2 ? בבקשה עזרו לי ! היה לי וינדווס מותקן, רציתי להתקין חדש אבל בכונן אחר, אבל מה שיצא זה שהותקן וינדווס נוסף ואת הוינדווס הישן אני רוצה למחוק... מה ואיך עושים??? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by et_gershon,

אם יש לי שני ווינדוסים במחשב ואני יכול לגשת נגיד מאחד מהם לשני דרך המחשב שלי לתיקיה של הוינדוס וכולי, האם אני כול להפעיל מווינדוס אחד קבצים בווינדוס השני, שכאילו הקובץ ייעבוד בווינדוס השני?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by levran007,

שלום לכולם: - אני יודע שאת השאלה שאני עומד לשאול שאלו הרבה לפני ואולי לחלק מחברי הפורום היא תראה מצחיקה ... אבל חיפשתי בהיסטוריה ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי ולכן אשאל אותה ... - קניתי הארד דיסק של חברת WD 160 גיגה SATA וההתקנה של הווינדווס מזהה אותו כ 130 גיגה . פיצלתי את ההארד דיסק לשני כוננים אחד של 40 ואחד של 90 השאלה היא איך אני יכול למחזר את הקיבולת המקורית שאמורה להיות להארד דיסק 160 שזה עוד 30 גיגה שנעלמו לי . ? תודה מראש לכל מי שעוזר !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למחשב להוריד כמה וכמה סוגים של ספייואר ומלוואר כפתרון זמני אפשר לעשות את הצעד הבא: עריכה - יצא פאטצ' חצי-רשמי שמתקן את הבאג, במידה והשתמשתם בשיטה הרשומה למעלה תחזירו את המצב לקדמותו ע"י לחיצה על start > run , תכניסו את הערך הבא : regsvr32 /i shimgvw.dll ותלחצו OK לאחר מכן תתקינו את הפאטצ' בעמוד הזה: http://www.hexblog.com/2005/12/wmf_vuln.html לידיעה המקורית : http://www.f-secure.com/weblog/archives/archive-122005.html

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eo178,

שלום קניתי מחשב שהיה מותקן עליו SP2 , אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את SP1 אבל יש בעיה קטנה אני מכניס את דיסק ההפעלה (מקורי) הוא מעלה את כל הדריברים הנחוצים ואז שהוא מסיים מופיע לי מסך שהוא לא מזהה שיש כוננים קשיחים במחשב ואז מוציא אותי מההתקנה הכוננים שיש ברשותי הם בטכנולוגית SATA נכנסתי לביוס (לוח של אינטל D955-XBK ) ואני רואה שהוא כן מזהה את כל הכוננים גם את האופטים יש לי שני דיסקטים אחד RAID DRIVER sata controller והשני RAID DRIVER matrix storage technology נאמר לי כאשר מע' ההפעלה מעלה את הדריברים יש ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט הדיסקט sata controller לא מבצע כלום ודיסקט matrix storage technology כן מבצע אבל הוא נותן לי לבחור ידנית מה להתקין ואני לא י…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by ido-nava,

יש ברשותי windows xp pro sp2 ... עשיתי ריסט למחשב .. ואחרי שהוא נפעל צצה לה מן הודעה בשם: מניעת ביצוע נתונים (מצורף תמונה מס 1 ex.jpg) כל פעם שאני לוחץ על סגור הודעה .. מופיע לי ההודעה הבאה: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר ...... (מצורף תמונה מס 2 ex2.jpg) ואי אפשר ללחוץ על אתר באגים כי זה סוגר את explorer.exe ומפעיל אותו מחדש ושוב אותה הודעה מרגיזה(מניעת ביצוע נתונים) ... כנל גם אל תשלח. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ??? ואיך מבטלים את זה ?? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by irav,

כהפעלתי BATTLFIED2 אז התקנתי דריברים לכרטיס מסך(דרך המחשק) אבל הם לא תואמים , המחשב עולה אבל לא רואים כלום ניסית להפעיל את כל האפשרויות דרך F8.... אבל זה לא עובד מה לעשות? אני צריך איכשיהו לבטל את הדריבר הזה?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים עם רשת... איך אני משתף את הקבצים ביניהם? לדוגמה במחשב א' אני יכול להיכנס לכונן C של מחשב ב' די ברור מה אני רוצה..... תודה

11. אהלן אנשים תודה על הרצון לעזור אם הצלחתם וגם אם לא.. יש לי Win XP Pro עם SP2 מחשב P4 2.66 זכרון 256 ודיסק קשיח 80G עם 6G פנויי בכונן C (אני מציין כמה מקום פנויי כי הזכרון וירטואלי זה על המקום פנויי אם אני לא טועה תקנו אותי אם טעיתי) ומלא פעמים שהמחשב בכלל לא כבד..בלי אמיול בלי שום תוכנה כבדה..פתאום מופיע לי שיש לי זכרון וירטואלי נמוך....מה עושים בנידון?? זה מוגדר לי כרגע בצורה כזאת drive C: Intial size 200MB maximum size 1500MB Drive D: אין כלום מישהו יודע למה זה קורה ההודעה הזאת שהזכרון וירטואלי נמוך?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הכפתור כי המקלדת בכלל לא מגיבה...ממה זה נובע? המחשב פועל מעולה חוץ מזה שהרבה פעמים ובאופן רנדומלי כשהוינדוס נטען (כשיש את הקווים האלה שרצים) אז פתאום מופיע מסך שחור והמקלדת לא מגיבה בכלל (לא עוזר שום ctrl+alt+delete) וחייבים לרסט דרך הכפתור...למה זה קורה? גם בעבר זה קרה ומאז המחשב עבר כמה פירמוטים ושום דבר לא עזר זה מעצבן אני עוד שנייה בועט במחשב חח מה עושים?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  13. יש לי תוכנה שעובדת רק בדוס אני יכול להפעיל אותה בXP

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  14. מחשב נייד חדש שהתקינו בו וינדווס XP HOME באנגלית ויש עברית...איך אני יכול להיות שהוא יהיה בעברית מלאה...במקום START שיהיה התחל וכל הבלאגן הזה??

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. Started by hatzhaik,

לעיתים רחוקות אני נתקל במסך כחול שמחייב לעשות ריסט וגם אני מזהה שהדיסק קשיח נכבה (נשמע טק כזה)זה היה קורה לי בעבר במיוחד שההיתי מפעיל את מצלמת האיטרנט. אבל פיתאום זה קרה לי היום סתם ככה . רציתי לשאול האם זה לדעתכם בעייה בחומרה דפוקה או משהו התוכנה. המחשב שלי זה פנטיום 4 3G זיכרון 256X2 לוח של asus עם bios מעודכן והוא בן שנה וקצת (ככה שאין אחריות) צרפתי צילום של המסך הכחול [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  16. שלום צריך עזרה 1-כאשר אני גולש באתר מסוים ורוצה לפתוח אתר אחר אז הוא מחליף לי את האתר הראשון שאלתי היא אך אני פותח כמה אתרים יחד על המסך מבלי שהם יחלפו אחד את השני אגב אני משתמש בMIC EXPLORER 2- לפעמים אני רוצה להמליץ במייל על אתר מסוים .אך אני יוצר קישור לאתר

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by irav,

אני לא יכל להתקין WINDOWS עם SP2 מובנה למה? איך אני יכל לשדר את זה?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by miki891,

שלום אני עובד מחשב אחד , ומשתמש בחלונות XP. היתקנתי כמה תוכנות לא הרבה. הכל בסדר. יש לי מעבד 3.2GHZ זיכרון 512X2=1024G כרטיס מסך AGP - 256MB 1 דיסק קשיח IDE-160GB מחולק 2 מחיצות ניפרדות יש בפנים חלונות XP באנגלית והשני עברית. הבעיה אחרונה כשאני מתקין אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. בפעם ראשונה בעליה לחלונות שמגיע למצב כתוב "ברוך הבא" תוך 60 או 70 שניות רואים שחור ועכבר ועולה לי לאט שולחן עבודה. ואילו חלונות XP בעברית מגיע למצב "ברוך הבא". ואחריו תוך שנייה מיד רואים שולחן עבודה נסיתי לבדוק התקנה מחדש זה לא עזר עדיין אותו דבר רק בחלונות XP באנגלית. בחלונות XP באנגלית שמתי לב כשאני לוחץ מקשים ALT + CTRL + DELETE מופיע לי חלון ביצועים מראה לי PF USAGE מספר כבוהה מאוד מגיע לסביבו…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה שאני לא מצליח לעלות על הגורם: אחרי כמה זמן שהמחשב עובד פתאום איזשהו תהליך מתחיל להשתמש בכ50% מכוח המעבד ופשוט לא מפסיק התהליך נקרא SYSTEM (מן הסתם חלק ממערכת ההפעלה XP) ופשוט פועל ברקע ואוכל חצי מכוח המעבד אפילו שהמחשב לא מבצע שום פעולה נראית לעין הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא כמובן איזשהו סוס טרויאני או MALWARE אחר אז הרצתי סריקות ב5 תוכנות שונות לגילוי רוגלות והכל בסדר אפילו הרצתי את HIJACKTHIS ניתחתי את הלוג ב www.hijackthis.de והסרתי את כל מה שהיה חשוד או מיותר וזה עדיין קורה. הבעייה נפתרת לאחר הפעלה מחדש אבל חוזרת אחרי כמה דקות\שעות ומאלצת אותי לעשות עוד פעם REBOOT עקב השימוש הקבוע בחצי מכוח המעבד הוא נורא מתחממם (55-60 מעלות p4 3.0ghz pr…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  20. אהלן חבר'ה . לאחרונה כאשר אני מבצע על תמונת JPG מסויימת ברשת "שמור יעד בשם" , הוא שומר את התמונה כקובץ BMP מפאת חוסר מקום על המחשב וכיו"ב אני שואל אותכם , איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? ( כלומר שהמחשב ישמור את התמונה כקובץ JPG ) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  21. שאני נכנס לאתר כמו כאן לדוגמא כל פעם אנ י צריך לרשום מחדש את השם משתמש והססמה.. עד לפניי יומיים זה עבד לי.. ועשיתי באקספלורר בתוכן שם השלמה אוטומטית זה מסומן בוי לשמירה ובכל זאת זה לא שומר.... יש עוד פתרון לבעיה? תודה :s05:

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by 111111,

שלום פתאום כל קבצי התמונות שלי קיבלו אייקון כזה ג'נרי ובמאגר האייקונים שלי נעלם האייקון הכתום הזה ש קבצי התמונות אז אם מישהו יכול לשלוח לי תקובץ אייקון הכתום של קבצי התמונות אודה לו מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. יש לי WIN XP SP2, התקנתי את כל סוגי הפונטים שרוסית ועברית שיש ברשימה של "הגדרות שפה..." (המערכת מותקנת על הלפטופ שלי... הווינדוס בילט אין...) אבל בכול זאת יש לי בעייה נורא מעצבנת עם פונטים ברוסית באופן כללי, ופונטים בעברית, בד"כ כשאני שומר קובץ עם שם בעברית מהgmil (קיבצי DOC בד"כ...) יש משהו שאני יכול לעשות כדי לטפל בבעייה? תודה.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by TimoTy,

טוב אני חוזר הביתה ופתאום כלום לא עובד ! כלום ! זה מטורף על כל דבר שאני מנסה להפעיל הוא אומר שה-DLL שלו לא עובד ... מה לעשות ? ??? ??? אהה שחכתי להוסיף ... אי אפשר לכבות את המחשב ... בשום דרך שהיא :'( :'(

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by MasterM,

אני לא ממש בטוח שהדיון שאני אעלה הוא אמור להיות בפורום הזה אבל אני לא יודע מה הבעיה. אז ככה : כבר בערך חודש שיש לי בעיה מאוד מוזרה ... כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות את הווינדוס (כלומר מגיע לשלב שבו רואים WINDOWS וחלון קטן כזה שמתמלא ....) ולאחר מכן הוא פשוט עושה ריסטרסטים ... וכל הזמן מגיע לאותה נקודה ושוב עושה ריסטרט .. ובשלב כלשהוא הוא מצליח לעלות .. למישהו אולי יש רעיון מה הבעיה .. אגב יש לי מערכת הפעלה windows XP Pro

• 5 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים