עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, בעת הפעלת המחשב,ה WIN7 עולה ''רגיל'', בעת שה- DESKTOP מנסה לעלות המחשב ממשיך לחשוב (העיגול מסתובב), ופשוט לא מופיע אף איקון של שולחן עבודה, המחשב פשוט נתקע ואין אפשרות לבצע ctrl alt del - יש פתרון לדבר הזה (העיגול פשוט ממשיך להתסובב לנצח ושולחן עבודה לא עולה) ? עשיתי שחזור מערכת אבל לאחר יום זה קרה שוב - ועוד הפעם הייתי צריך לבצע שחזור מערכת. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Chamuelm,

Error SU-0013 Setup could not create files on your startup drive and cannot set up Windows. If you have HPFS or Windows NT file system, you must create an MS-DOS boot partition. If you have LANtastic server or SuperStor compression, disable it before running Setup. See SETUP.TXT on Setup Disk 1 or the Windows CD-ROM. זה אחרי פרמוט הדיסק הקשיח לFAT32

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by david86,

http://img188.imageshack.us/img188/2826/085icm.jpg אייזה שגעיות המסך הכחול הזה אומר?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  4. יש לי 2 יוזרים במחשב אחד שלי אחד של אחי אני משתמש בשלי כמובן.המחשב פתאום סתם נתקע והצלחתי איכשהו להגיע למנהל משימות ראיתי תEXPLORER.EXE על 100 אחוז בCPU עשיתי ריסטרט למחשב ועכשיו כל פעם שאני בוחר תיוזר שלי הוא נכנס אבל לא מפעיל הרבה כי האקפלורר כידוע פועל ראשון ותוקע תמחשב (זה קורה אחרי הריסטרט !!) מה אני יכול לעשות ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. שלום יש לי בעיית מסכים כחולים באחד המחשבים בבית. זה קורה לא בהכרח בזמן פעולה מסוימת כמו משחק אלא יכול להיות גם סתם ככה בעבודה בוינדוס. צירפתי להודעה זו קובץ טקסט המכיל את ניתוח המידע של הminidump שיצרתי לאחר שימוש בdebugging tools for windows. מפרט מחשב: AMD Athlon 3500+ GA-K8N51GMF-9 GeForce 8800 GTS 2*1GB RAM WinXP SP2 תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by alons126,

אם אני יתקין WIN 7 על ויסטה מה יקרה לכל הדרייברים של הלפטופ שלי?? יש לי לפטופ של HP מסידרה DV5 תודה לעוניםP:

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  7. מנשמע אנשים 8) יש לי XP Pro, דרייברים מותקנים, הכל עובד מצויין. אני מתכנן על Dual Boot עם Vista Ultimate 32Bit. לאיזה רכיבים צריך להוריד דרייברים? בחיים שלי לא התקנתי מערכת הפעלה, אז נא להסביר לי כמו לילד מפגר. אני בטוח שצריך לכרטיס מסך, כרטיס קול... גם ללוח אם? ומעבד? ו BIOS? (מה זה בכלל) אם תראו את המפרט, יש לי לוח ע?ם nForce 4. אז השאלות: 1. האם יש תהליך כלשהו שצריך להעביר את הוינדוס? Optimization משהו? האם זה נחוץ / מומלץ / אם אתה נוב אז עדיף שלא? 2. לאיזה רכיבים נחוץ להוריד דרייברים? 3. האם להוריד דרייברים ללוח אם מהאתר של DFI או מהאתר של NVIDIA? 4. התקנת דרייברים של NV מסירה את הצורך להוריד דרייברים לכרטיס קול? כמו שאתם רואים, יש לי בלאגן עצום. תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by nsxr51,

יש לי מחשב חדש ומותקן עליו ווינדוס XP הווינדוס שהגיע הגיע ללא עברית אני מעוניין להוסיף עברית אך לא לשנות את ההתקנה שאני יפעיל את המחשב ויופיע לי כאילו הפעם הראשונה שאני מתקין את ווינדוס האם אפשרי?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by bariko,

שלום רב, אני מנסה למחוק קובץ מסוים מסוג (VIDEO CLIP (AVI אך משום מה הפעולה לא מצליחה ואני מקבל את ההודעה הבאה: -דרושה לך הרשאה כדי לבצע פעולה זו- אני מוגדר במחשב שלי כמנהל , ועד עכשיו מחיקה של קבצים מאותו סוג, כמו גם קבצים מסוגים אחרים, התבצעה בצורה חלקה. מה פשר הבעיה, ואיך בכל זאת אוכל למחוק את הקובץ, שאין לי בו שום צורך? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בWindows 2000 אם רושמים בRun או בCMD Ping -a "Ip Address" -t, המחשב מבצע פינג לכתובת IP הנ"ל ומראה גם את שם המחשב. בXP, זה לא עובד, כלומר לא רשום בCMD את שם המחשב. יש איזושהי פקודה אחרת שדרכה זה יכול לעבוד בXP? תודה.

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Electric Boom,

הולכת ליהיות כאן מגילה. לפני כמה ימים הווינדוס לא עשה BOOT,אמר שיש איזה DSIK ERROR בסוף עשיתי REPAIR והכל חזר לקדמותו(האמת שעשיתי כמה פעמים REPAIR). טוב הכל טוב ויפה,היום אני עושה ריסטרט למחשב ואותה בעיה צצה,אז ניסיתי את אותו פתרון רק שהפעם הוא לא עובד! אני כל פעם מנסה לעשות REPAIR וכל פעם מחדש הכל עובר בהצלחה אבל במקום שהוא יעלה את ההתקנה עצמה(הגרפית הזאת) הוא חוזר לי למסך הכחול!!! ניסיתי להתקין על מחיצה אחרת,לגבות ואז לפרמט(אין ברירה כנראה) ונחשו מה?!הוא עוד פעם מביא לי את המסך הכחול אחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים במקום להעלות את חון ההתקנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 הוא אפילו לא זיהה התקנה חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 מה אני עושה עכשיו??? :…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by zozoo,

יש לי ויסטה שבאה עם נייד HP חדש יש איתה בעיה שלפעמים לוקח לה 10 דקות או יותר לעלות ולפעמים צריך כמה ריסטרטים עד שהיא עולה יש לציין שהיא עובדת די טוב כשהיא מחליטה לעלות במצב שינה היא עולה ישר מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by WarNet,

היי,האם אפשרי לעשות דבר כמו זה:-http://www.howtogeek.com/howto/ubuntu/sync-your-system-clock-with-internet-time-servers-in-ubuntu/ ב-Win7 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  14. vista 32 ביט עברית הום פרימיום. לאחר התקנה של האנטי וירוס של מיקרוסופט ומחיקה של AVG ואדוור וסריקה של האנטי וירוס החדש ומציאה ומחיקה של שני וירוסים שהוא מצא, לאחר איתחול מחדש של הוינדוס אחרי מסך "ברוך הבא" רואים מסך כחלחל (העכבר פעיל) וזהו ככה זה נתקע ולא עובר לשולחן העבודה. רק אחרי שאני עושה קונטרול-שיפט-דילט ועושה סיים משימה ל-explorer ואז טוען שוב את ה-explorer זה נכנס לי לשולחן העבודה. מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  15. Started by אנדי,

שלום חברים ומועדים לשמחה, עשיתי ניסוי והתקנתי חלונות 7 בנוסף על לחלונות XP. כל מערכת הותקנה על דיסק פיזי אחר. לאחר זמן מה אירעה תקלה בדיסק הפיזי שעליו ישבה מערכת חלונות 7, ונאלצתי להסיר אותו מהמחשב, אולם גם לאחר שהסרתי את הדיסק, בכל פעם שמתבצע אתחול של המחשב מוצגת לי האפשרות לטעון גם את חלונות 7. כיצד ניתן להסיר את השורה הזו מתפריט האתחול? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום קיבלתי מחשב חדש עם וינודס 7 הבעיה שהמחשב לא שומר לי שום הגדרה אחרי כיבוי - למשל את דף הבית הוא כל הזמן משנה ל MSN בהפעלה מחדש למרות שכוון אחרת קבצים שאני יוצר ושומר על שולחן העבודה נעלמים לי ואין זכר להם כאשר אני פותח וורד מחדש.. יש למישהו מושג מה קורה ? אני די בטוח שזה לא וירוס כי עשיתי סריקה מלאה עם כמה תוכנות לי יותר נראה שיש תוכנה שמותקנת - או הגדרה בווינדוס שגורמת לזה. המחשב הגיע מותקן מהעבודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by computer_freak,

1. כשאני מנסה לשחזר מערכת לא משנה למתי כשהמחשב מאתחל את עצמו הוא רושם שהאיתחול לא הצליח והווינדוס עולה כרגיל 2. פעם היה לי בתפריט התחל קיצור דרך לתיקייה תמונות שלי אבל היא נעלמה כשמחקתי את התיקייה אחרי שהחזרתי את התיקייה מסל המיחזור הקיצור לא חזר איך אפשר להחזיר אותו ניסיתי כבר להיכנס למאפיינים של התחל תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by ofrine,

אני רוצה לפרמט לגמרי את המחשב שלי (נייח) שעליו מותקן כרגע וינדוס 7 32 ביט. החלטתי שאם כבר אני מפרמט, אני אעבור ל-64 ביט על הדרך. לא קיבלתי עם המחשב דיסק עם דרייברים אבל כן יש לי קבצים בכונן שעליו לא מותקן הווינדוס (ווינדוס נמצא ב-C, ספרייה עם הרבה קבצים שקשורים לאודיו, מאדרבורד וכו' בכונן נפרד F). אני מניח שאלו הדרייברים. השאלה היא כזאת, אם אני אפרמט את המחשב, אתקין וינדוס 7 64 ביט, מה יקרה? אני אכניס לבוט דרך CD, אפרמט, אתקין, ואז מה יקרה? המאדרבורד ידע לעבוד? המעבד? הכרטיס מסך? אינטרנט? אם לא, הדרייברים שיש לי בכונן F יעבדו עם ה-64 ביט? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. טוב מכיוון שהחשמל מחובר וגם ה IDF לכונן הצורב וה DVD שלי, וגם הם מזוהיים בביוס, נתקלתי בבאג לאחרונה והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני משתמש במערכת הפעלה WINXP SP1. מסיבה לא ברורה שני הכוננים האלו נעלמו. גם דיוויס מנג'ר אין עונה ואין נראה. אחי אמר לי שזה באג בוינדואז שהיה גם לו והוא בעבר מצא לזה פתרון בכיוון הרג'יסטר של וינדואז. חיפשתי רבות בגוגל אך לא מצאתי פתרון לתקלה. בבקשה התוכלו לעזור לי ? האם פירמוט הוא הפתרון היחיד ? כי עשיתי התקנה בריאה ל WINDOWS עם מלא טוויקים ומלא תוכנות והתקנים, ככה שפירמוט הוא לא אופציה שבילי ! אשמח לקבל תגובות ועזרה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון - בתודה, עודד.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by hedva,

המחשב החדש הגיע עם ויסטה. ניסיתי להתקין XP, אבל המחשב לא נותן לי כיוון שזאת תוכנה ישנה יותר. האם עלי לפרמט את המחשב, אם כן איך? מצאתי את המדריך הזה http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 ההתחלה היתה קצת צולעת, אבל עכשיו הוא מפרמט. (אולי כדי להכניס אותו לסטיקי של מדריכים)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by leebanami,

יש לי שאלה , מה יותר טוב? עד עכשיו השתמשתי ב ULTIMATE וקיבלתי המלצה לעבור ל ENTERPRICE

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by fwWW,

אני יודע להתקין את הWINDWOS והכול. שקניתי את המחשב החדש(SATA) רציתי להתקין את הWINDWOS אז רשמתי סיסמה וזה כיבה את המחשב. ואז זה ירד למצב דוס הזה שבצבע כחול שנייה לפני שזה נכנס לדוס הכחול זה נכנס לדוס כחול אחר ורשם שייש איזה בעיה(אני לא יודע מה הייה רשום כי אני לא יודע אנגלית) ועם אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור זה עושה כיבוי והפעלה של המחשב (זה אולי קשור ל SATA?) כי אף פעם לא התקנתי SATA. ומה זה דיסקט הצלה/אצלה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by Sikamikanico,

איזה עדיף לי להתקין? יש להם בעיות עם דרייברים כמו שהיה פעם ל2000?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Alfasi,

שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולא מצליח, חיפשתי תשובה במדריכי הפורום אך לצערי לא מצאתי. הבעיה היא כזו, פירמטתי לא מעט מחשבים בעבר אבל את המחשב הנוכחי שיש לי עדיין לא פירמטתי וזו הפעם הראשונה שרציתי לעשות את זה. שיניתי בBIOS את ההגדרות כך שהמחשב יתחיל את עצמו מהCD-ROM ולא מהדיסק הקשיח, אבל הוא פשוט מסרב לעשות זאת, הוא ממשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל (הוא כותב לי Press any key to boot from disc אבל שום מקש לא מגיב). ניסיתי לאתחל בערת דיסקט וגם אליו הוא לא מתייחס/אומר לי להוציא אותו ורק אז ממשיך את עליית הווינדוס. גם כשהוא מגיע למסך שבו אני יכול לבחור אם לאתחל בתור Safe Mode, שום מקש לא מגיב ואני לא באמת יכול לבחור, הוא פשוט סופר לאחור וממשיך בעליית הווינדוס. אני ד…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  25. http://img363.imageshack.us/my.php?image=49657687yo7.jpg הנה תמונה שתמחיש את התופעה (כבר הרבה זמן ששמתי לב שה- TASKMANAGER נפתח פעמיים או שלוש למרות שפתחתי אותו פעם אחת ) ה-NOD מצא 4 וירוסים [אחרי הרבה סריקות איתו], מעניין . הבעיה הסתדרה אני חושב הבעיה ממשיכה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.