Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש - E7500 , זיכרון 2GB התקנתי על המחשב XP (מחשב של סבא, בגלל זה לא 7 בשביל לא לסבך סתם) המחשב עבד בסדר למשך כשבועיים עד היום. ניסיתי להפוך את החייגן לאוטומטי ( היה צורך ללחוץ על החייגן בשביל להתחבר והוא רצה שזה יעבוד אוטומטי) מסיבה מוזרה מאז שעשיתי את זה לוקח למחשב הרבה יותר זמן לטעון את התוכנות הראשוניות (רק אנטי וירוס, ווסת רמקולים ודרייבר של הכ.מסך של אינטל) לוקח משהו כמו 2-3 דקות עד שהוא מגיב למשהו. החזרתי את החייגן שיהיה לא אוטומטי וזה נשאר ככה תקוע. אתה לוחץ על הכפתור של הפייפוקס ולוקח לו דקה שלמה עד שהוא בכלל מגיב, ולחייגן לוקח אפילו יותר זמן להגיב בשביל להתחבר. האופציה האחרונה שלי היא עכשיו לפרמט, ניסיתי להשתמש באיזה תוכנה של ווינדוס שאני לא זוכר את …
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
למחשב חדש: מה להתקין ויסטה 32ביט או 64ביט? מה ההבדל? האם לאחר התקנת גירסת 32ביט ניתן לעבור ל64ביט? האם פירמוט של 32ביט שונה מ64ביט? בכמה ביט עובד xp? האם כדי להתקין על מחשב חדש xp ואח"כ עם התבססות הויסטה בשוק, מבחינת עידכונים ותיקוני תקלות המאפיינים את מוצרי microsoft, לשדרג ההתקנה לויסטה? מה החסרונות בשדרות התקנת מערכת ההפעלה, ללא פירמוט?
-
- 55 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
למחשב שלי לוקח 20 דקות להידלק וכל ה20 דקות האלה הוא נימצא כשכתוב starting windows. מה לעשות? המחשב שלי: מעבד- core i7 920 לוח אם- asus p6t זיכרונות- 10gb kingstone 1333mhz ספק- hec 550 כרטיס מסך- bfg gtx 280 oc מערכת הפעלה- windowws 7 ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חבר אמר לי שזה קרה גם לו ואחרי עדכון של הווינדוס זה נפתר. אבל כשגיגלתי את הבעיה גיליתי שזה עדכון שבא עם SP1 ולי יש SP2, אז כנראה שהעדכון כבר מותקן. בינתיים אני מתקין את כל העדכונים שיש (לא עדכנתי בכלל מאז שהתקנתי את הווינדוס - יקח קצת זמן ). אז יש משהו לעשות בנוסף? עדכון אמור לתקן לי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מבלי לנתק את החוט פיזית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש בסיסי ולא כבד במיוחד (ביתי/מדיה). מפרט בסיסי: I5-2500K - 8G DDR3 - 128GB SSD לוח אם ASUS עם ביוס UEFI אין DVD למחשב ואין לי חיצוני. על הנייר ברור לי ש-8.1/64BIT הוא המועמד הטבעי אבל יש לי ניסיון מר עם מפרט דומה עם WIN7/64BIT כשתקיית ההתקנה מתנפחת עם הזמן לעשרות גיגה בלי יכולת לנקות אותה (winsxs, Installer) וה-SSD נסתם. * האם זה נפתר עם WIN 8.1 או נעשה גרוע יותר? * אני יכול להסתדר בלי בעיה עם 4G RAM מבחינת ביצועים - האם מערכת הפעלה 32BIT תפתור את הבעיה? * יש בעיה להתקין מ-USB על לוח UEFI? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קורה לפעמים שאין לי חשק לסגור את הדפדפן ואת כל התוכנות שפעילות במחשב, לכבות אותו ואז, כאשר אני צריך את המחשב, להדליק אותו ולפתוח את הדפדפן מחדש. אז בדר"כ אני מכניס את המחשב שלי למצב שינה. כמו כן, המחשב שלי מוגדר כל 30 דקות להכנס למצב זה. מכיוון שהאופצייה "שינה היברידית" בחלונות 7 שלי מופעלת, המחשב שומר תחילה את תוכן הזיכרון בדיסק הקשיח ואז עובר למצב Sleep שבו הזיכרון ממשיך לקבל מתח כך שהמחשב מוכן מיד לשימוש כאשר אני מחזיר אותו לעבודה. קורה לפעמים שכאשר אני רוצה לגשת למחשב, אני בטעות מכבה את מכשיר האל פסק שלי, ואז המחשב צריך לטעון את תוכן הזיכרון מהדיסק הקשיח (כלומר תוכן הזיכרון נמחק מהזיכרון, ומצב Sleep נהפך ל-Hibernate). נוכחתי לשים לב, שבמקרה והמחשב שלי טוען את תוכן הזי…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי עותק אבל אני צריך את ה - CD Label כדי שאוכל לצרוב כ - Bootable CD תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
נעלם לי סל מיחזור מהמסך..איך אני יכול להחזיר אותו....? כל פעם כשאני גולש באופרה ניפתח לי חלון קטן של אקספלורר אם פרסומת...מה זה יכול להיות....?? מה זה וירוס...??? האם כדי להתקין וינדואס מחדש...?? וגם מי יכול להציע אנטי וירוס טוב...שלא לוקח הרבה כח וקל לשימוש...? תודה מראש....
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מי שלא יודע, Media Center כבר לא חלק מ- Windows 8 ומי שמעוניין בו צריך לרכוש אותו בכ- $70. MS יצאו במבצע עד סוף ינואר 2013 לבעלי Windows 8 Pro, תוספת ה- Media Center בחינם. אפשר לקבל כאן את הקוד והסבר להורדה - http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006406784&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם שאלות!! למי שיש וינדוס לא חוקי יכול להוריד SP2??? ומה עם סתם עדכונים קרטיים?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
גיליתי שאפשר להעביר את השעה בין המסכים (ע"י גרירת ה TaskBar), אבל למה פשוט אי אפשר לראות אותה בשניהם, כמו שאת האייקונים הרגילים אפשר...
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היום נתקלתי בסרטון ה youtube הזה: ואז התחלתי בעצמי לשחק בזה, אני חייב לציין שאם אתה רוצה לנווט במערכת ההפעלה, זה דווקא נוח. אבל כשאתה בא להכתיב משהו למחשב, הוא לא מבין חצי ממה שאתה אומר לו, חשבתי אולי יש לי ביטויי לקוי בשפה האנגלית, אבל גם בסרטון עצמו יש לו קצת בעיות מה שכן, זה דבר מאוד נחמד ושימושי, אני מאוד מקווה שייפתחו את זה גם לעברית.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני זוכר נתנו פה פעם מדריך אבל אני לא מוצא!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הבנתי שזה חינמי ולכן אני משער שניתן לבקש כאן , מצאתי המון הורדות אבל כולן ספאם אחד גדול . כרגע אני משתמש בגרסא 14 , אשמח לקבל קצת רקע על החידושים שיש ב15.2 ובכלל , לינק להורדת ה15.2 יהיה מעולה תודה לעוזרים , יקיר .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה שמביאים מהאתר של מייקרוסופט זה הבטא ... למישהו יש את המלא שהוא בטוח שהוא מלא ? תודה אני ממש חייב ...
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות גירסה מצומצת של וינדוס XP, ואני רוצה לראות אם הכל עובד טוב קודם לכן. אשמח למדריך לתוכנה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
ישלי הרדיסק שמפוצל לשניים בC מותקן המע' הפעלה winxp בD הותקנה בטעות אחת נוספת. איך אני מעיפה אותה ? פעם נתקלתי בבעיה הזו וחיפשתי תשובה באתר של Microsoft ונתקלתי בתשובה ארוכה שאני זוכרת שלא התחלתי להבין וגם חשבתי שהיא לא נותנת פתרון (לא זוכרת למה) יש פתרון אחר לזה שהוא לא של מיקרוסופט ?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש ולא מצאתי.... אולי למישהו יש מושג.....?? תודה מראש!~!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
נכנסתי כרגע לפי סי טיפ : http://www.pctip.co.il/#newsitem1054634784,94849, וגיליתי שיצאה תוכנה חדשה שבעצם הופכת את האקס פי ללונג הורן, לי יש ווינדווס אקס פי פרו בעברית, האם כדאי להתקין? למישהו יש ניסיון עם זה? דרך אגב תינסו ללינק למעלה תגידו לי מה אתם אומרים על זה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת חותם מוכרת מוצרי מיקרוסופט לעובדי הוראה במחיירים נמוכים מאוד, למשל OFFICE2013 עולה שם רק 80 ש"ח וגירסת שידרוג ל WIN7 או WIN8 עולה רק 60 ש"ח. הבעיה היא שזמן האספקה לא סביר. הם מוכרים רק באמצעות האתר ושולחים את הדיסקים בדואר בלבד (אין אפשרות לאיסוף עצמי) הזמנתי מוצרים לפני למעלה משבועיים וטרם התקבלו. מישהו התנסה בהזמנה מהחברה ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה ליראות אותו ליפני שאני מקבל אותו כי לדוד שלי בחול יש אותו והוא שאל אותי אם אני רוצה הוא עדיין לא התקין אותו אז אני רוצה לדעת אם שווה מישהו יכול להראות לי תמונות מימנו יעני את סרגלי הכלים את הdesktop וזה והאם הוא תומך רק במעבדי amd?
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-