Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו win xp sp2 את אותו דיסק שהיה מותקן על המחשב הקודם. במחשב הזה יש לי בעייה כשאני מחבר התקנים כמו נגני mp3 diskonkey מצלמות דיגטליות, חלק עובדים בלי בעייה וחלק מקפיצים לי את החלון הכחול של האקס פי.. הwin קורס בעצם והמחשב תקוע עד לאיתחול... הבעייה היא לא בכניסות usb כי ניסיתי מכשירים אחרים על אותן כניסות ולא הייתה שום בעייה, והבעייה היא גם לא במכשיר כי במחשבים אחרים אין בעייה לחבר אותו כנראה הבעייה היא איפשהו בwindows... השאלה היא איפה ואם אפשר לסדר את זה או שצריך להתקין win אחר?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ואני רוצה לפתוח FTP.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קבלת את הדיסק והתקנתי אותו עכשיו השאלה איך אני מתקין עברית האם אפשר להשתמש ב- Mui כמו ב- XP הישן? תודה רבה על העזרה זאביק.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בוינדוס ואני לא זוכר איך או ממה פשוט יום אחד זה קרה לא זכור לי שום דבר מיוחד אני מפעיל את הדיימון טולס לדוגמא וזה עושה את העכבר לשעון לרגע אחד כאילו זה מפעיל אותו אבל אחרי זה פשוט לא קורא כלום וגם הטאסק מנגר משום מה נדפק...
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית שעברו פרמוט, ואני לא יודע כמה זיכרון וירטואלי להגדיר. מחשב 1 - זיכרון פנימי - 512 מחשב 2 - זיכרון פנימי - 384 כמה להגדיר לכל מחשב?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש סיבה כלשהיא לדעתכם שיכולה לגרום לדבר או שזה נורמלי ? אני מדבר על משחקים כמו BF2 וF.E.A.R, נגיד כשהBF2 עולה אז כמסתיימת הטעינה של המסך ונותר ללחוץ על JOIN GAME אני לוחץ ואז יש תקיעות בסאונד (כמו איזה דיסק שרוט שניתקע) זה קורה גם לכם ?? אני מניח שלא .... ממה זה יכול להיות ? עשיתי TEST SPEED לH.D תגידו לי אם זה בסדר לדעתם. ואיך אני יכול עוד לבדוק, אולי משהו בVIRTUAL MEMORY ?! לא יודע.... תודה כל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי האינטרנט אקספלורר לא עולה- לחיצה כפולה וכלום. עד לא מזמן הכל היה בסדר... כנראה איזה וירוס או תכנת ספייוור?? בכל מקרה, הוא עובד עם XP SP2 ויש לו את הגירסה העדכנית של אינטרנט אקספלורר ככה שלא ניתן לעדכן. (הכנסת כתובת דרך תיקייה כלשהיא כן פועלת) מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר לי קנה כונן קשיח של WD 250gb 7200 16mb buffer בהתקנה של מערכת ההפעלה של win xp במסך הראשון הכחול הוא מציג לי רק 131gb מה הבעיה ואיך פותרים זאת ? החיבור הוא sata 2
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אחרי שזה קורה בפעם ה-1000, האזהרה הזאת מתחילה לעלות על העצבים! צירפתי תמונה, שתבינו על מה אני מדבר. הגדרתי את ההגדרות הנכונות כדי שהאזהרה תפסיק לעלות (כמו שאפשר לראות בתמונה), אבל זה לא עוזר והן ממשיכות להשתנות לברירת המחדל כל פעם מחדש. איך אני יכול לסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי השפה של מע' ההפעלה. מה הקטע של הגרסה העברית? במה היא שונה מהאנגלית? האם זה רק בתפריטים / קבצי help ? או שיש גם משהו בקשר לתמיכה בשפות וכו' ? אני רוצה מע' הפעלה עם תפריטים והכל באנגלית, אבל כמובן שאני חייב תמיכה בעברית. פעם היו גרסאות באנגלית עם Hebrew enabled או משהו כזה, אבל לא שמעתי על זה ב-XP. אשמח להסברים בנושא. למה אני שואל? אני שוקל לקנות winXP נוסף בשביל מחשב נוסף, אז חשוב לדעת שאני קונה את המוצר הנכון. וגם, בקרוב (חצי שנה?) תצא ה-Vista, אז רציתי לדעם האם לרוץ ולקנות אותה איך שהיא יוצאת, או שצריך לחכות מלא זמן עד לגרסה העברית. שאלה נוספת - בקשר ליישומי office (אופיס) - אם זה לא המקום, אז תגידו לי איפה לשאול למעשה זו בדיוק אותה השאלה... יש לי גרסה אנ…
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כנראה משעמם לו, הינה קישור למלחמה תהנו... http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=16553&smsMsg=
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום! טוב, הכל כתוב בכותרת... אני משתמש אחד במחשב, אני גם ADMINISTRATOR, וכל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי את מסך ה LOGON. אני רוצה לבטל אותו, כדי שפשוט יתחבר אוטומטית, ישר למסך ה WELCOME. איך עושים את זה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מקווה שתבינו אותי כאן, לאחרונה התקנתי VPN של CheckPoint והוא הרס לי את כל איך ש XP נראה ואני אסביר. כשמבצעים login פעם היה לי מסך יפה כזה עם התמונה של כל יוזר ואז הייתי לוחץ על האייקון והיה עולה ה account הוא שהייתי מתבקש להכניס סיסמא. כרגע יש לי רק תפריט כמו שהיה ה NT הישנים. כמו כן כשלוחצים shut down היה מתקבל מסך עם שלושה כפתורים צבעוניים כאלה ל כיבוי, אתחול ומצב שינה. כעת שוב, מופיע תפריט מגעיל כזה כמו ב NT. \ איך אני מחזיר את זה למצב הקודם. תודה , אופיר
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לדעת אם יש דרך, או תוכנה שבעזרתה אני יכול להסיר כל מיני אופציות לא רצויות/מיותרות בתפריט קליק ימני על קובץ... וכשאני מוחק קובץ לצמיתות, איך אפשר לבטל את חלון הAre you sure you want to delete XXX?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל רשימה מסודרת של השירותים (services.msc) שניתן לסגור ב XP בכדי לשפר את ביצועי המחשב חשוב לציין: אני מחובר במודם אלקטל ובנוסף (בכרטיס רשת שני) לרשת ביתית (שאינה משתפת אינטרנט אלא רק תיקיות) אני לא עשוה שימוש ברשת אלחוטית וגם לא במדפסת או סורק עוד משהו שחשוב לציין בכדי שאוכל לסגור כמה שיותר שירותים ?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, לאחר שניסית מספר פעמים בלתי מבוטל לתפעל את הבעיה הנ"ל אני פונה אליכם. כחודש שהמחשב שלי עושה RESET לעצמו ללא הודעה מוקדמת ומופיע מסך כחול ועליו ההודעה BEING DUMPED OUT OF PHISICAL MEMORY עשיתי UNINSTALL לכל התוכנות החדשות שהתקנתי פיניתי מקום ב HARD DISK כמו שההודעה אומרת אך דבר לא עוזר המחשב כאילו אקראית ממשיך בשלו, פעם שניות אחרי ההפעלה ופעם מספר שעות. איני משתמש בתוכנות שלוקחות זיכרון רב או בכלל זולת SKYPE ו MESSENGER. אשמח אם תתדעו לספק תשובה שיכולה לפתור את הבעיה בצורה אלגנטית לפני שאני בחוסר ברירה מתקין WINDOWS מחדש או לחילופין תכירו אתר שבו ניתן למצא תשובה לבעיה. בתודה מראש, ערן
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שעובד על מעבד AMD 64bit איזה windows כדי לי להתקין windows XP 64 bit או windows XP הרגיל אם זה משנה בכלל איזה אני אתקין תודה דולב
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מחר מגיע המחשב החדש שמבוסס על מעבד AMD Athlon 64. איזה windows מומלץ להתקין ? האם יש צורך בxp 64 ? האם הוא עדיף?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לגבות את הקובץ של ההפעלה של הווינדוס (לאחר שהפעלתי אותו,אני רוצה לשמור אותו ע"מ להשתמש בו באותו מחשב בפעמים הבאות שאני מתקין את הווינדוס). אני מעוניין לעשות זאת בגלל שקרה לי כבר שהווינדוס לא איפשר הפעלה של העותק לאחר פירמוט והצטרכתי CD-key חדש.. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני ניכנס לאתר (http://www.colman.ac.il/) האתר עולה ואז קופץ הבעיה הזאת. "אירעה שגיאה ב-script בדף זה". מה עושים?! תודה
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי גירסה 6 של EXPLORE ואני לא מצליח לגלוש באתר GAMER.... כל כתבה אני מקבל רקע כחול/תכלת כזה... הנה תמונה: תודה מראש לעוזרים נ"ב הנה לינק לאתר למי שלא מכיר: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/?skin=0 נ"ב2 אני מקווה מאוד שזה מתאים לפורום הזה...
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני יודע שהיה פה מדריך איך להכין ווינדוס + SP2... אני מעוניין לעשות ככה: ווינדוס + SP3 כמובן שיעשה את ההתקנה לבד +SERIAL והכל... ובסוף יתקין תוכנות שאני יגיד לו + SERIALים.. תמונת BOOT שלי.. ויהיה נחמד לעשות במאפיינים לוגו שלי או משהו.. כמו שראיתי שעושים בכמה גרסאות.... אם יש לינקים לאתרים\מדריכים אני ישמח וני ישמח יותר אם מישהו יסביר לי כאן בסבלנות... תודה רבה מראש!
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מבטלים את תוכנת ההשלמה האוטומטית של WINDOWS
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-