Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום..כשאני מפעיל את המחשב שלי שום תכונה שפועלת ברקע אז האקספלורר עובד גבוה מאוד מגיע מעל ל-50 וכשאני לוחץ על סיים תהליך אז זה מעלים לי את שולחן העבודה.. והמחשב שלי לא מתחבר לאינטרנט לבד ואני גם לא מתחבר ישר אז זה עובד גבוה בלי שום סיבה..
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה בקשר למערכת ההצפנה הזאת של הוינדוס הבעיה היא הרי אתה מצפין את הקובץ וכל עוד אתה עובד עם אותו הוינדוס אז אין בעיה הוינדוס קורא את את אותם הקבצים אבל אתה מחליף וינדוס אז אתה בבעיה אז מה שקרה לי אני הצפנתי תמונות ברוב טיפשותי סתם ליתר ביטחון אבל אז עשיתי פורמט ושכחתי מהתמונות כיאלו החלפתי וינדוס אבל התמונת נשארו ואני לא יכול לקורא אותן אז רציתי לדעת אם יש אולי איזה תוכנה שפורצת את זה למה אני כבר נואש אני מחפש בכל האינטרנט ולא מצאתי וזה חתיכת אוסף, של תמונות שלי יש שם אם אין תוכנה אז זה לפחות אפשרי בכלל לפרוץ כזה דבר ? יעני יש לי בכלל תקווה? תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שאם הוא מחובר כ SLAVE הוא פועל ואם הוא מחובר כהארד דיסק יחיד הוא לא פועל בכלל. ההארד דיסק הוא IDE של סיגייט זתומרת אם הוא מחובר בנוסף ל SATA שלי אז אני יכול לשים בוא מידע ולהוציא ממנו אבל אם הוא מחובר כ MASTER יחיד אז המחשב לא עולה (מן הסתם יש עליו וינדוס והוא כבר פעל לי כיחיד בעבר) מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת דיסק SP2 ולהכניס עליו את כל התוכנות שיש לי בין עם זה את הקבצים של הדיסטק "SATA" שמחייב הכנסת דיסקט בפירמוט אני רוצה להכניס לשם תוכנות שזה יתקין לי אותם אוטומטית אחת אחרי השנייה אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בהקדם האפשרי והמהיר ביותר בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
תכתבו לי
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בממשק רוסית.איך אני עובר לממשק בעיברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בהחלט אחד מהדרברים המרגיזים ביותר שיש במחשב. אני מנסה למחוק קובץ ששלחתי להדפסה אבל הוא לא מוכן להמחק מה לא ניסיתי ריסטרטי את המחשב ניסיתי אפילו למחוק את המדפסת אבל אותה בעיה מרגיזה , זה לא נמחק !! מה הבעיה למחוק בסך הכול למחוק !!! מישהוא יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
הינה התמונה: איך אני יודע מזה?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מבקש ממני לבחור לאיזה חשבון משתמש אני רוצה להיכנס ובעצם יש לי רק חשבון אחד.... מישהו יודע איך אני מעיף את הדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום המחשב נתקע בהודעה starting freedos לא ממשיך לעלות אנא עזרו תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
התקנתי לצערי MESSENGER PLUS והוא שתל לי מועדפים באקספלורר ואני לא מצליח למחוק אותם!!! צריך דחוף פיתרון !!!!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היום בבוקר שבקשתי להדליק המחשב, ממש לפני ש WIN עולה סופית קופץ לי ריבוע קטן ובו כתוב: lsass.exe-System Error Object name not found ומאז אני בגהינום! SAFE MODE שוב ההודעה, תיקון WIN באמצעות CD מקורי לא עוזר, אתחול - שוב חוזרת ההודעה. קרעתי את האם אמא של גוגל, עברית אנגלית אפילו בספרדית, החלפתי קבצי DLL - ושוב lsass.exe-System Error לא בדובר בתולעת סוסר בוודאות. בסוף התקנתי WIN חדש ליד הישן כך שיש לי גישה אליו. בבקשה עזרו לי חברים טובים! אם אין פתרון אז לפחות דרך להעביר את הרג'סטרי מה XP הישן לחדש.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המחשב לאחר שהוא מעלה את הwindows לוקח לו די הרבה זמן עד שאפשר להתחיל לעבוד בו. עד שמתחברים למחשב שלי וכו' האם יש פתרון? כמו כן לוקח זמן עד שעולה האינטרנט האם יש סיבה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה , Xerox. שאני מדפיס מתוך אתרים מסויימים אז נחתכים השוליים מצד ימין ונחתכות אותיות ומילים. יש משהו שאפשר לעשות בעניין? ניסיתי לעשות הגדרת עמוד אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש סיבה כלשהיא לדעתכם שיכולה לגרום לדבר או שזה נורמלי ? אני מדבר על משחקים כמו BF2 וF.E.A.R, נגיד כשהBF2 עולה אז כמסתיימת הטעינה של המסך ונותר ללחוץ על JOIN GAME אני לוחץ ואז יש תקיעות בסאונד (כמו איזה דיסק שרוט שניתקע) זה קורה גם לכם ?? אני מניח שלא .... ממה זה יכול להיות ? עשיתי TEST SPEED לH.D תגידו לי אם זה בסדר לדעתם. ואיך אני יכול עוד לבדוק, אולי משהו בVIRTUAL MEMORY ?! לא יודע.... תודה כל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
דיסק ההתקנה של הווינדוס לא עולה בהתחלה .. אני מת לפרמט את המחשב הזה כבר.. בבקשה מי שיכול לעזור מבורך.. ד"א בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עולה וגם בדקתי בביוס שהסידירום מפעיל ראשון את הבוט.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפני כמה שעות עליתי לחדר, ופתאום אני רואה על מסך כחול עם ההודעה הבאה: Stop: c0000221 {Bad Image Checksum} The image gdi32.dll is possibly corrupt. The header checksum does not match the computed checksum. ניסיתי להפעיל מחדש, וההודעה חזרה. ניסיתי להפעיל את הווינדוס ב-safe mode וגם אז ההודעה עלתה. ממש אין לי שמץ של מושג מה לעשות עכשיו. נ.ב. אין לי דיסק של ווינדוס, אז אם יש אפשרות לתקן את הבעיה בלי דיסק של ווינדוס אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי תמיד אזהרה שהאנטי-וירוס לא מעודכן למרות שהוא כן ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני ניכנס לאתר (http://www.colman.ac.il/) האתר עולה ואז קופץ הבעיה הזאת. "אירעה שגיאה ב-script בדף זה". מה עושים?! תודה
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. באופן פתאומי, ללא כל פעולה או לחיצה על המקדלת/העכבר, נעלם לי ב-XP חלון "משימות קובץ ותיקייה" (TASK PANE). זה מרגיז !! גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה, ואין שום מידע על דבר זה באתר של מיקרוסופט, באתר הזה או באתרים אחרים. אפילו חיפשתי איזשהוא קיצור דרך שאולי נחלץ בטעות, אבל - כלום !! מישהו יודע מה קרה? האם זה וירוס ? (כאמור יש לי XP,גרסת HOME, וכן NORTON ANTI VIRUS). תודה.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד 3 ג'יגה 64 ביט וזיכרון של 1 ג'יגה קינגסטון הארד דיסק של מקסטור SATA וכרטיס מסך של ATI RADEON 9200SE לוח אם אסוס תואם. הבעייה היא שאני מנסה להתקין ווינדוס 64 ביט ההתקנה עוברת חלק אני לא שוכח בתחילת ההתקנה ללחוץ F6 ולהוסיף התקן 64 ביט אבל לאחר שההתקנה מושלמת כשאני רואה את הלוגו של הווינדוס בזמן הטעינה המחשב עושה לי רסטרט........לא מבין מה הבעייה אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אחרי שזה קורה בפעם ה-1000, האזהרה הזאת מתחילה לעלות על העצבים! צירפתי תמונה, שתבינו על מה אני מדבר. הגדרתי את ההגדרות הנכונות כדי שהאזהרה תפסיק לעלות (כמו שאפשר לראות בתמונה), אבל זה לא עוזר והן ממשיכות להשתנות לברירת המחדל כל פעם מחדש. איך אני יכול לסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שבהתקנה הוא יבקש ממני להתקין את ה SP2 או להוריד בכלל את ה SP2 מהדיסק ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ואני רוצה לפתוח FTP.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-