Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום שוב... אז בהמשך לנייד שקניתי אתמול... התקנתי עליו אופיס 2003, וגם open office. בשתי הפונקציות יש אותה בעיה- כשאני באמצע עבודה בקובץ, אחרי שלא נגעתי בו שתי דקות לרוב, הוא פשוט מוציא אותי החוצה מהקובץ למסך של הקוביות (ווינדוס 8). לא מדובר כאן על נעילת מסך שהוא מבקש את הסיסמה, אלא משהו אחר... איך מונעים מזה לקרות? זה מאוד מפריע!
-
- 2 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להתקין דרייבר ל-USB2 מבלי לעדכן את ה- XP שלי עם SP1 ?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר למה אני חייב להתקין את המסנג'ר הכי עדכני כדי שהתוכנה תפעל??? אני לא מעוניין בוידאו [יש סקייפ] ולא בכל השטויות שזה מציע אלה רק לדבר עם כמה חברים.אז למה ברגע שהכל עובד בגרסה 6.2 או 7 ברגע ההפעלה התוכנה אומרת "על מנת שהכל יעבוד עליך להוריד גרסה חדשה".אבל אני לא רוצה גרסה חדשה !!!! . אני רוצה לעבוד עם הישנה.אבל אם אני לא מתקין את החדשה אז התוכנה לא מפעילה את עצמה.. עזרה בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי אני ראיתי שחשבון הWINDOWS שלי הוא על EMAIL של אח שלי במקום האימייל שלי (זה לא השם שלי ולא האימייל שלי) איך אני משנה את זה? תמונה מצורפת;
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, השאלה שלי היא, למה יש חלק גרסאות של ווינדוס שעולים באתחול וחלק לא? למי שלא הבין, יש לי כמה דיסקים של ווינדוס ואין לי דיסק אתחול. אז אני מפרמט ת'מחשב על ידי כך שאני מגדיר בביוס שהבוט יופעל דרך דיסק ומכניס ת'דיסק. עכשיו בכל הדיסקים שיש לי הווינדוס לא עולה ולא כתוב Press any key to start boot או משהו כזה וב 2 דיסקים זה כן כתוב, הבעי'ה היא שהם לא עובדים.. אז איך אני יכול לדעת, לפני שאני מוריד ווינדוס חדש, אם הווינדוס שאני הולך להוריד יפעל ככה או לא? ועוד שאלה קטנה, מאיפה אני יכול למצוא דיסק אתחול שעובד טוב בשביל להתקין איתו XP ואם למישהו יש מדריך או יש זמן להדריך רק בחלק של ההפעלה אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן חברים. קיבלתי את המחשב אתמול עם ווינדוס XP HOME (בעיות תקציב...תאמינו לי שהייתי הולך על PRO בלי שום מחשבה)ושמתי לב שיש ממש הרבה בעיות של ''דוח שגיאות'' וסיים כעת (קרה לי בביטורנט,firefox,והוא אפילו סגר את האקספלורר ) למה זה קורה???ובPRO לא קרה לי בכלל (ניסיון של שנה). אין איזה פאץ' שיתקן את זה?! עוד שאלה:הגרסה הזאת היא 32 ביט,והמעבד שלי הוא כפול ליבה 64,זה אומר שהמשחקים תומכים ב64 ביט למרות שהמערכת שלי היא 32? בבקשה תשובה במהירות. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גם אני עד לא מיזמן נמנעתי והייתי אך ורק ב32bit כי חששתי שיהיה תוכנות שלא תומכות בגירסה הנ"ל ,בכל זאת החלטתי כן לעבור ל64bit ולהפתעתי הכל עובד, גם משחקים כמו AGe of empires 3 וגם תוכנות כמו נרו6. אז רציתי לשאול במה עוד לא נתקלתי? ואגב יש לי 4 ג'יגה זיכרון האם ה64ביט מועיל בישבילי?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לגירסת הבטא , השאלה היא כללית איזה שיפורים מציעה הויסטה למשתמש ביתי ממוצע ? בקיצור למשתמש ביתי , האם כדאי לעבור לויסטה ? , (כאשר מערכת ההפעלה הנוכחית עובדת מצויין)
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 ואחרי כל ההתקנות כונן C שוקל 23 ג'יגה. פתאום יש לי כרגע 18 ג'יגה ולא התקנתי שם כלום. ניסיתי גם לנקום עם TuneUp אבל זה לא מצא שום דבר. לאן נעלמו לי כמה ג'יגות ואיך אני מוצא אותם ? (אגב נראה לי שכבר פעם שאלו את זה אז עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי כלום). תודה.
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה עם מק מה עם לינוקס מה קרה עזבו אותם בצד?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אינני מצליח להבין את זה.. לא ממזמן היה לי מחשב עם וינדוס אקספי, עד ליום שבו עדכנתי אותו לחלונות שבע. היו יוצאים עדכונים כל כמה שבועות ואינני מדבר רק על התוכנה החודשית שבודקת רוגלות אלא עדכוני אבטחה סדירים. אני פשוט לא מצליח להבין איך לתוכנה שיצאה לפני עשר שנים עם צוות פיתוח ענק שישב עליה ועדיין יושב ובודק פרצות אבטחה. איך הם הגיעו למצב שגם לאחר יותר מעשר שנים בשוק עדיין יוצאים עדכונים?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
נ.ב: ההודעה מצורפת למטה, בסוף ההודעה. כל פעם שאני נכנס לאיזהשוא אתר שלא קיים ההודעה [glow=red,2,300]המרגיזה[/glow] הזאת עולה#@!!@ היא עולה אצלי כל דקה בערך בHWzone, ומופיעה פתאומית באקראי בגלישה באתרי אינטרנט רגילים. נכנסתי להגדרות אבטחה והגדרתי שכל סקירפט של ActiveX יאושר או שהוא יבקש ממני. שום דבר לא על Disable אבל זה לא עוזר@!## זה משגע אותי@!# הדפדפן הוא IE/Avant. מה עושים?!? עריכה: עכשיו עשיתי את כל מה שקשור לActiveX לEnable גם בInternet וגם בLocal Intranet וזה לא עוזר! :cwm23:
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
רוב הזמן זה בסדר ולפעמים הוא משתגע ורושם גיבריש וריבועים ריקים כאלה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בד"כ יש שם את הציור הזה של צ'וק שחור שאפשר לראות את המעבד...למה אני לא רואה את המעבד שלי....? :
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
למה כשהווינדווס עולה עם הפעלת המחשב אז נפתחת לי התיקייה C:\WINDOWS\system32 ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין למה המערכת הפעלה לוקח 3-4 דקןת כדי להגיע לWINDOWS [ ויסטה] ניסתי לעדכן את ה DRIVERS ב VMWARE לוקח לWINDOWS לעלות אחרי פחות מדקה תודה על כל עזרה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו את התמונה - איך אני מוסיף את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זה מה שרשום לי כל פעם כשאני מנסה להכנס לאופצייה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הי לכולם יש לי PRO XP מנסה להתקין חלונות 7 בדואל בוט... אני מכניס את הדיסק של 7' מדליק מחשב ועולה לי רגיל עד שלב מסוים בו אני נדרש ללחוץ על כל מקש בכדי לעשות בוט פרום די וי די.. לוחץ.. ווינדו 7 מתחיל להתקין תיקים ואחרי דקה בערך פשוט עובר ל STARTING WINDO מעלה לי מסך כמו בדסקטופ ונשאר שם.. בקיצור כל שלב ההתקנה לא מתבצע ! ניסיתי עם עותק מקורי ועותק צרוב בשני המיקרים אותה תוצאה.. מה לא ב סדר? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה לא ניתן לעדכן את WINDOWS 98 מאתר מייקרוסופט כבר יותר משבועיים ? האים מייקוסופט החליטה באופן דרקוני לחסום את עדכון WIN 98 כפי שעשתה ל-WIN 95 ז"ל, בכדי לכפות עליינו קניית WIN XP ולהגדיל עוד יותר את הכנסותייה ? האים אין זה ניצול לרעה של המונופול של מייקרוסופט על גבם של משתמשי ה-PC?!!! :AR15: האים יש עוד נפגעים שלא מצליחים לעדכן את WINDOWS 98 מאתר WINDOWS UPDATE ? ???
-
התקנתי לא מזמן windows xp במחשב שלי . ישנם שלושה משתמשים במחשב ורק באחד מהם ניתן לפתוח תיקיות, קבצים ותוכנות. אין קשר לכך שהמשתמש מוגבל כי שיניתי את אותם משתמשים למנהלי המחשב וגם זה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה יכול לפתוח את אותה חסימה? תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
לאחותי יש לה חלונות 7 הום פירומיום עברית 64BIT. אני רוצה ליראות הגדרות IP שלי וגם MAC.... אני פותח בדוס בפקודה CMD ואח"כ רושם פקודה : ipconfig ולא קיים.... אני לא מבין למה אין פקודה הזאת? איפה זה נימצא הפקודה הזאת. איפה טעיתי?מה עושים? בתודה מראש עמי [ATTACH=CONFIG]5088[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת:מה ההבדלים בין רגסאת הRetail לOEM?(ויין ויסטא) גרסאת הOEM ממש זולה יחסית לretail על מה המחיר הנמוך יותר בהרבה? הבנתי גם שהOEM מיועדת למכירה עם מחשבים חדשים, האם אפשר לקנות אותה גם למחשב לא חדש?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני חייב להציף משהו, מחשבה כללית כזו... אני יודע שזה נשמע תמוהה אבל אני פשוט לא להוט אחרי ה WINDOWS7 הזה כלל... לא שאני לא שמח שמיקרוסופט הצליחה ליצור מערכת שלא שואבת נתונים, אבל אני עובד בנייד שלי עם ויסטה SP1 ואני חייב להודות שאין לי ולו מילה רעה אחת להגיד על המערכת, יציבה, מקרינה אמינות, פשוט יוצאת מהכלל בכל הנוגע למשחקים (שוב, המחשב חזק כמו שהיא דורשת זה אין ספק...) ושלא נדבר על גלישה ועריכת תמונות.... בקיצור, גם אם היום אני נמצא איפשהו בשלהי ספטמבר 09 אני לא כזה שש למחוק את הויסטה שלי... לא יודע מה איתכם, נראה שכל חבלי הלידה של VISTA חלפו מזמן ומרוב השמצות לא עצרנו להבין שבעצם אין מערכת טובה מזו... אישית, אין לי שום בעיה עם הויסטה שלי... - ההפך אני מקבל את התחושה שעכ…
-
- 81 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
לפחות דקה וחצי עד שהוא פותח את החלון התקנה אחרי שהפעלתי אותו... בXP זה נפתח בשניה,למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-