עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב חדש, התקנתי איזה רכיב מהדיסק של האקס פי, ואח"כ מחקתי אותו כי לא הייתי צריך אותו בשביל הרשת שעשיתי. (אני חושב שקראו לזה netware או משהו...) עשיו כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מבקש ממני יוזר ופסוורד. היוזר כבר כתוב, והפסוורד זה כלום, פשוט לוחצים OK. אני רוצה להיפטר מן המסך הזה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by rtr,

WTF ? מי יתקין את זה ? http://www.theinquirer.net/?article=30128 מה הקטע בוינדוס שהורג לך תביצועים של המחשב ? מחיפוש קל ניראה שלא הביאו את זה עדיין, אם כן אני מיצטער...

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  3. כשההורדה באינטרנט אקספלורר מסתיימת אז יש מין רעש חלש כזה. ברצוני לשנות לרעש יותר חזק\אחר... איך אני עושה זאת? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  4. יש לי הארד דיסק SATA 2 , ברצוני להתקין ווינדוס 64 ביט ואין דרביירים להארד דיסק (אני מדבר על ההתקנה שלוחצים F6 בהתקנת דוס של הווינדוס) חיפשתי באתר של החברה Giga-Byte שיצרה את הבורד Nvidia Nforce שיצירה את הצ'ף באתר של Giga Byte יש דרביירם רק ל 32 ביט , כאשר שלחתי להם אי מייל בקשר לנושא הם אמרו לי שהם לא אחראים באתר של Nvidia יש רק RAID ולא SATA ניסתי לא עובד... (אין לי RAID) האם למישהו יש עצות? השם של הדרייבר של 32 ביט הוא Promise 20779 SATA driver לוח אםGiga Byte GA-8N-SLI Royal

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by QQQ,

יש לי במחשב שני HDD, אני צריך להעביר קובץ מסויים מHD אחד לשני, הקובץ שוקל 4.3G, ובתוך הHD שאני רוצה להעביר את הקובץ אליו יש 7 ג'יגה פנויים, כשאני מנסה להעביר את הקובץ הWINDOWS אומר שאין לי מספיק מקום, ויש לי מספיק... עשיתי ריסט למחשב וזה לא תיקן את זה אגב, אני משתמש בWIN XP SP2 תודה. ועוד משהו קטן: הקובץ הוא קובץ RAR, אם במקום להעתיק אותו אני לוחץ עליו קליק ימני, וגורר לHD השני, ואז לוחץ EXTRACT HERE זה כן עובד

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. היי,, לאחרונה הבחנתי כי המהירות שלי היא ממש איטית, בסביבות ה-60 שזה מאד איטי יחסית לחיבור 1.5 מגה. ידוע לי כי אין בעיה מהספק וכל התשתית עובדת בסדר. (מחשבים אחרים ברשת עובדים מעולה...) הרצתי סריקה עם האנטי וירוס שלי (NOD32) והוא גילה מספר וירוסים ומחקתי אותם. הרצתי סריקה עם SpyBOT וAd Aware ומחקתי את מה שהם מצאו. (באמצע הסריקה האנטי וירוס קפץ לי כי כניראה הspybot הגיע לאיזה קובץ חשוד ...) לבסוף עדיין המהירות איטית מאד, וזאת אחרי כל מה שעשיתי. יסיתי להריץ סריקה עוד פעם והאנטי וירוס סימן לי באדום את הקבצים האלו: אין לי מושג אם האנטי וירוס מחק את הוירוסים הללו, למרות כי ממה שראיתי הקבצים האלו שהוא סימן לא חזרו לתיקייה. (מחקתי אותם ידנית.) הבעיה עדיין נמשכת והרוחב פס…

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by gilgula,

אני עובד על מחשב שמחובר ברשת ביתית (חוטית) כשאני המחשב המשני . יש לי בעייה בטעינת דפי אינטרנט , כלומר , הדפים מוצגים אך היכן שיש תמונות אייקונים קטנים , מופיע איקסים עד לרענון מלא של הדף . כנ"ל לגבי מעבר בין דפים . הטעינה מאוד איטית . ככל שיש יותר תמונות בדף , הטעינה המלאה של העמוד יותר איטית.הבעייה גם כשהמחשב הראשי מחובר אך לא בגלישה או הורדה , ככה שלא נראה לי בעיית עומס . הורדתי קובץ המחשת מהירות מבזק בינלאומי ואני רואה שאני במהירות הורדה תקינה מקסימלית. סרקתי גם את המחשב עם NOD32 ו-AVG לבדיקת וירוסים \ תולעים ולא היו ממצאים . ניסיתי גם דפדפנים אחרים כמו AVANT ו- FIREFOX ואותה בעייה . בפתיחת חלונות או אפליקציות אחרות במחשב ,הכל עובד מהר ללא בעיות (המחשב חדש עם 512 זי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מתכוון לקנות (כן לקנות... ) win xp home,להתקין אותה על המחשב הנוכחי וגם על המחשב החדש שמתכוון לקנות מתישהו. זכור לי משהו על הגבלה של ווינדוס לגביי מספר הפעמים שאפשר להתקין אותה על מחשבים שונים. מישהו יכול להזכיר לי במה בדיוק מדובר? ושאלה טיפה לא קשורה אבל בכל זאת, בחנות ממנה אקנה את המחשב החדש יסכימו להתקין לי את מערכת ההפעלה למרות שלא נקנתה אצלהם? תודה

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  9. שלום יש לי בעייה בזמן כיבוי הוא לא מגיב ולפעמים אחרי זמן ממושך הוא רושם מתנתק ושם הוא ניתקע קראתי דברים שרשמו אז בדקתי את נושא APM/ACPI זה עוזר מה עושים כדי לתקן זאת ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. את אותה שגיאה בידיוק אני מקבל גם על IE ACROBAT HELP- IEXPLORE. מישהו יודע מה זה ואיך נפתרים מההודעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by shaidope,

שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by gigi,

שלום... ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה...אחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז יש לי הודעה מהבהבת על המסך שאני צריך לבדוק את החיבור וזה אומר לי שמוניטור עובד... ואני לא יכול לגשת למחשב אלא רק ריסטרט ואחרי שאני עושה ריסטרט אז מופיעה לי התמונה הבאה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by coorva,

i've got win xp pro service pack 2. suddenly i'm having problems to write in hebraw when i'm online. if i'm trying to write in hebraw insted of letters i'm getting ???? from some buttens of the keybord. when i'm writing in hebraw on the messanger or I.C.Q the problem is gone. it happens only when i'm trying to write in hebraw in israeli web sites, forums, search line and more.... i tryed to switch to adiffrent keybord but the the problem stay. never had somthing like this before i'll be thakful for any help i can get.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  14. שלום לכולם, אני עובד בסביבת windows xp pro sp2 (+ תמיכה בעברית) ועד לימים האחרונים צפיתי בדפי web באמצעות אקספלורר 6 sp2 (הודעה זו נכתבה תוך שימוש ב'שועל', להלן ההסבר). ביממה האחרונה גיליתי שמסיבה לא ברורה איני יכול להקליד טככס עברי בשדות טכסט (כדוגמת זה שבו רשומה הודעה זו, מנועי חיפוש וכיו"ב) בדפים שנפתחו באקפלורר. כל מקש נותן לי פתאום תו אחר לגמרי מזה שהוא אמור לתת. בדיקה של עורכי טכסט שונים (word, notepad, וכו') הראתה כי הם פועלים כשורה וכך גם שימוש בדפדפנים חליפיים כדוגמת אופרה וה'שועל'. לא נמצא כל שינוי בהגדרות איזור ושפה ובדיקה מקיפה של וירוסים לא העלתה דבר. גם נסיון לשנות הגדרות תצוגה של האקספלורר לא ביטל את התופעה. יש למישהו הסבר לגבי מקור התקלה וכידצ ניתן לתקנה (…

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  15. אבל לא אני!! זה במחשב המשרדי של אחותי - כשהווינדוס עולה, יש הודעת שגיאה של קובץ msnp32.dll (או שהוא לא נמצא או שהוא בעייתי, אני לא זוכר). מישהו יכול להגיד לי על מה הוא משפיע, ואיך אפשר להפטר מההודעה הזו כל פעם שווינדוס עולה? ועוד משהו, הסיבה היחידה שיש לאחותי ווינדוס 98 היא שהיא עדיין משתמשת בתוכנות דוס מסוימות ובמדפסת סיכות (לא יאומן, אני יודע). יש מניעה להעביר אותה ל-XP?

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לבטל/להחליף לחיץ Stand By . ב Power options properties רשמתי Never ל System standby וגם ניסיתי Enable Hibernation אך אין שינוי. יש לי Win XP SP2 ולוח אם Gigabyte K8nsc-939. תודה מראש למשיבים.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by BandiT,

שלום. יש לי מחשב פנטיום 4 3000 זכרון 512 לאחרונה מתרחשת תופעה ממש מוזרה. מופיע לי מסך כחול וכתוב שיש בעיה באקספי. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחימום יתר של המחשב. ניקיתי את המאוורר והתקנתי עוד מאוורר. כמה ימים המסך הכחול לא היה מופיע. אבל מאתמול זה שוב קרה לי פעמיים. מה זה יכול להיות? רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by Aviram,

לא בטוח אם זה הפורום המתאים, היום הייתי באיסיקיו ופתחתי שיחה עם מישהו שאני מכיר שלא דיברתי איתו הרבה זמן.. קיצר הוא עונה לי באנגלית ואומר לי שהוא רואה ג'יבריש, אז שאני גם אכתוב באנגלית. אמרתי בסדר. דיברתי איתו באנגלית, פתאום הוא אומר לי "i dont know you, this icq is hackjak" או משהו כזה... אחרי זה הוא אומר לי "you are a jew" וכל מיני שטויות, קיללתי אותו בחזרה ובקיצור אחרי זה הוא אמר לי שהוא רואה את כל מה שאני עושה במחשב. עכשיו אני ממש לא מאמין לשטויות האלה... אבל אני מצד שני לא בטוח... אז התנתקתי מאיסיקיו בכל מקרה ושמתי אותו באיגנור... עכשיו אני לא יודע אם הוא עבד אליי או שזה באמת אפשרי. ומה אני צריך לעשות? יש לי נתב שפועל בו הפיירוול למיטב ידיעתי, ויש לי גם את הפיי…

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by kurt80,

מה ההבדלים בין שתי הגרסאות ומה מומלץ למשתמש ממוצע כמוני? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שמתי לב לאחרונה שהרבה מחבריי ומקרובי משפחתי קיבלו הודעה זאת במסך ההתחלה של וינדוס... היום כמו כולם "נפלתי קורבן" למקרה זה... אני לא יודע אם זה חוקי לפתוח ת'רד על נושא אבל אני חושב שכמו כולם זה מעצבן לראות שאם הודעה זאת עולה גם סמל מעצבן ב-Tray Icon... אם מיש'ו יודע איך לפתור בעיה זאת, או רק יכול להגיד איך להעלים את אותו סמל מעצבן מהשורה אני יודה לו מאוד... תודה לכל העוזרים והתומכים...

• 18 תגובות
    • 9.5k צפיות
  21. Started by Aviv C,

למה אין לי את האפשרות להשתמש במסך כפול? (טלוויזיה או מסך מחשב)

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. Started by PsyGhost,

המחשב לא עולה במצב רגיל, לא ידוע לי על שום דבר חדש שהותקן שם אבל העידכונים האוטומטים פועלים אז יכול להיות שבגלל זה. במצב רגיל הוא עולה ומקבל מסך כחול כשכל מה שאני רואה זה את ההודעה FILE_SYSTEM במצב בטוח הוא כן עולה בדרך כלל למרות שהוא גם התרסק לי פעם אחת במצב בטוח. ניסיתי שחזור מערכת בלי הצלחה, גם chkdsk לא פתר לי את הבעיות. המחשב מריץ windows xp יש לו 256 RAM (שכנראה תקינים כי עשיתי בדיקה לא מזמן והוצאתי את הסטיק הפגום) המעבד יושב על קצת חום (51 מעלות) זה אמנם לא נשמע לי קריטי אבל זה לא הכי קר בעולם אז אולי זה קשור, למרות שקשה לי להאמין. בכל אופן, מצורף DUMP [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by kurt80,

מה הכמות המקסימלית של זכרון sdram ש-win98se תדע לנצל בצורה אפקטיבית? תודה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. הדבר קורה כאשר נעשה שימוש בדיסק שנעשה עליו כלון ע"י גוסט 2003 הדיסק המקורי הוא Maxtor 80GB 2MB IDE 7200 הדיסק החדש שאליו אני מנסה להעביר את המערכת הפעלה (כולל כל התוכנות שלה): Maxtor 250GB 16MB SATA 7200 MAXline 3 כאשר אני מעתיק DISK TO DISK ומוציא לאחר מכן את הדיסק הישן הוא עולה מהדיסק החדש ומגיע למסך הפתיחה. שם אני מקיש את היוזר והסיסמה והוא מנסה להכנס למערכת אבל במקום זאת הוא מייד עושה לוג-אף. כשהדיסק הישן מחובר יחד עם החדש (אבל עולה מהחדש) הוא כן מצליח לעלות. (אבל זה לא הפתרון כי אני רוצה לפרמט את הישן...) הדיסק הישן עובד בצורה מלאה. אם למישהו יש הצעות אני מאוד אשמח.. הדבר הזה פשוט משגע אותי

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by spotash,

כשאני מנסה להכנס אל הווינדוס, זה נתקע במסך הטעינה(המסך בו יש מן פס כחול כזה שעובר).זה לא נתקע אלה שהפס הכחול עובר אז זה לא נפסק וממשיך לעבור עד זמן בלתי מוגבל. אני מצליח להפעיל את המחשב רק במצב בטוח (כרגע אני במצב בטוח עם אינטרנט). בבקשה תגידו לי מה הבעיה ומה ניתן לעשות!.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים