Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום . נעלם לי האייקון הלחיץ שולחן עבודה מהמחשב שלי (נניח ואני רוצה לנתב מהמחשב שלי לשולחן עבודה בלחיצת כפתור) איך אני מחזיר אותו ? ניסתי לגרור אבל הוא נותן לי רק להכניס אותו בתוך קטוגריה פנימית תמונה מצורפת תודה
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אם תוכלו לפרט לי לגבי המושגים הבאים, לגבי האקטיבציה שלהם ובכלל מה שאפשר VLK VLM Enterprise Edition OEM תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני זוכר פעם שהייתי בכיתה ה' או ו', ואמרתי בחדר מחשבים ש-Windows גרוע וזה... אז אחד מי"ב אמר: "לא, אתה פשוט לא יודע להשתמש בו נכון ולשמור עליו.". עכשיו אני בכיתה ט' (לכל המעוניין בדבר), וחשבתי על זה די הרבה.... רציתי לדעת, מה אתם עושים כדי לשמור על המחשב שלכם, שימשיך לפעול כמו חדש/כמו אחרי פירמוט? הרעיון מאחורי הת'ראד הזה הוא בעצם לנסות להסביר לאנשים כיצד לשמור על המחשב שלהם חלק. 1)אני אישית שומר על המחשב שלי בכך שאני לא מתקין תוכנות שידועות בכך שיש להם Spyware, כגון Kazaa וכו'. אני משתמש בקאזה לייט ושאר ירקות. כמו כן, אני מחפש בגוגל ביקורות על תוכנה מסוימת לפני שאני מתקין אותה. Google search: Program Name + Spyware - זה המבחן הכי טוב לדעתי. 2) הרבה(!) מקום בכונן C:…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום,אתמול התקנתי WIN 7 ULTIMATE FEB 2010 ENGLISH 32BIT המחשב שלי: intel core 2 duo e6550 2.33Ghz 2GB ram 667MhZ AsrocK Conroe 1333 GeForce 8500 GT 512MB dx 10 לפני כן הייתי שנתיים וחצי רצוף עם WIN XP .. עבד לי מהיר מאוד המחשב ותמיד נהנתי להשתמש במחשב.. לאחרונה שמעתי תגובות טובות על הWIN 7 שמפיק ביצועים יותר טוב והחלטתי לנסות.. בדקתי את הדרישות המינימליות והמומלצות וראיתי שהמחשב שלי עומד בשניהם.. אח"כ נסיתי איזה בדיקה של MICROSOFT שמראה עם WIN7 יעלה לי טוב על המחשב וזה עבר בהצלחה.. כשהתקנתי את הווינדוס המחשב התחיל לפעול מה זה לאט..וזה קרא בהדרגה..אחרי כמה שעות המחשב כבר היה איטי לגמרי.. עכשיו אני מרגיש כאילו אני גולש על הPentium4 הישן שלי.. המחשב בקושי זז..יש תמיד יותר שי…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בווינדוס שאני לא יכול לעשות restart.הייתי יכול לעשות לפני שבוע אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על הresatart המחשב לא נסגר. אני יכול לסגור אותו ידני אבל אני רוצה שהוא יסגר דרך הווינדוס.אני לא זוכר שהתקנתי משהו לאחרונה שיפגע בזה. יש לי אנטי-וירוס טוב וחוסם אדוורס\ספפיוורס.צריך עזרה בבקשה בקשר לסגור אותו דרך הווינדוס. השאלה שלי היא- איך להגביר את התפוקה של הזיכרון\איך להוריד את השימוש של הווינדוס בזיכורון? תודה על התשובות
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים יש לי בעיה כזאת: כאשר אני לוחץ עם העכבר על קובץ של סרט (בלבד!) , explorer.exe נסגר: לדעתי זה נגרם בכלל התנגשות של קודקים או משהו. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?[br]פורסם בתאריך: 2.04.2007 בשעה 18:10:40 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
להתקין את המודם כבר בפתיחת דיסק ההתקנה הוא נותן לי שגיאת SCRIPT. חיש קל, חייגתי לבזק ונאמר לי כי הסיבה לכל היא הWIN 7 וכי עדיף להשתמש ב XP.לטעמי זו תשובת נפנוף שאינה מקצועית.רבותיי מה עליי לעשות? אני מחובר לאנטרנט באמצעות קו בזק ספקית ברק 013. תודה
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט xp על מחשב שיש עליו חלונות98 הוא רושם לי שמותקן כבר על המחשב שלך,שיניתי את הביוס שיעלה מה-cdrom הוא עולה אבל כנראה שאני מפספס משהו תקליטון איתחול? הלכתי לפי הוראות מדריך והכל אני רוצה לציין שה-xp חוקי . האים ביגלל שיש 98 אז צריך למחוק ? או שאני צריך תקליטון איתחול אם כן איזה? תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המערכת: חלונות XP פרו עם SP3 וכל העידכונים. גרסה עברית במקור. המצב הרצוי כפי שניתן לכאורה לבחור בהגדרות אפשרויות הכונן, בלשונית הפעלה אוטומטית: א. בהכנסת CD עם קבצי מוזיקה, בין אם MP3 ובין אם CDA וכיוב"א, שעם סגירת מגש הכונן תתחיל הנגינה, כלומר הנגן יופעל ויתחיל להשמיע בלא התערבות נוספת. כך גם בהכנסת CD ועליו קובץ WMV או AVI למשל. ב. בהכנסת DVD הנגן יופעל ויתחיל להציג אוטומטית בלא התערבות נוספת. ג. בהכנסת חומר מעורב יופיע החלון הרגיל והמקובל לבחירה. אבל כרגע: כל הגדרה שמתבצעת דרך אפשרויות הכונן להפעלה אוטומטית, לא נשמרת ולא מתבצעת אחרי כן. יש צורך להכנס לכונן ולהפעיל קובץ המוזיקה, או לפתוח נגן ולפתוח בו את הסרט. זה גם אם מגדירים במצב בטוח כאדמינסטרטור. הצעות? עצות? …
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב אז אחריי המסכים הכחולים שהיו לי ביצעתי פירמוטט ובנתיים אין מסכים כחולים אבל עכשיו בעיה היא.. יש לי מעבד 3.06 וג'יגה ביית ראם ואת האשאר אפשר לראות במפרט, ועכשיו שאני מפעיל תוכנה למשל לוקח לזה שעה עד שהוא מפעיל אותה או שאני ניכנס לאקספלורר, אני יודע שיצא לזה פיקס- נתנו אותו כאן והורדתי אותו והתקנתי וזה לא עזר, רציתי לישאול אם יש עוד פיקס או האם יש דרך לעשות שזה לא יקרה? בנוסף גיליתי שהפיקס מתקן את הקובץ: ntdll.dll השגתי את הקובץ הזה אבל לא הצלחתי להעתיק אותו לתקיית ה- SYSTEM32 כיוון שהוא בפעולה, האם יש דרך להעתיק את הקובץ? אני יודע שזה אפשרי דרך דוס השאלה איך אני עושה את זה..? שוב תודה מראש לכולם :'(
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
כתוב Crash Dump ואני אף פעם לא מצליח לקרוא מה כתוב.. זה עושה מסך כחול ולמטה כתוב משהו על זיכרון פיסיקלי, ואחר"כ המחשב נכבה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
התופעה מרגיזה ואחרי שנה עם החלונות זה עדיין מבלבל איך אני מבטל את החלונות הקטנים ואיך הם נקראים? מצרף תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיקרוסופט חושפת את שמו הרשמי של Project Spartan, הדפדפן שיחליף את האקספלורר הזקן וינסה לשמור על רלוונטיות מול כרום, פיירפוקס וחברים לכתבה: http://hwzone.co.il/edge-%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%9e%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/
-
- 44 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
יש לי חלונות XP. פתאום אני לא מצליח להעלות את המערכת, רק דרך SAFE MODE. כשאני מנסה להעלות בדרך רגילה אז עולה לי המסך שמאפשר לבחור אחד מ-2 משתמשים (אני או אשתי) ולא משנה איזה משתמש בוחרים מופיע לאחר מכן מסך כחול עם תקלה 0x0000008E. בדקתי הכל כבר, זכרונות, כולל עם MEMTEST, כרטיס מסך, שהוחלף לאחר כ-3 פעמים, ועדיין התקלה חזרה על עצמה. נסיון העלאה ב-DIAGNOSTIC MODE באמצעות MSCONFIG לא פתרה את הבעיה, והיא נשארה על כנה. נסיון לעשות REPAIR עם דיסק ההתקנה ללא הצלחה. מחיקת קובץ ה-Pagefile גם כן לא עזרה. נסיון סריקה עם אנטי-וירוס לא מצא וירוס הבעיה היא, שאם אני אתקין את חלונות מחדש על הספירה אז קרוב לודאי שכל התוכניות שלי לא יעבדו, נכון? אני מחפש, אולי למישהו יש פתרון. תודה
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם צצה לי לאחרונה בעיה מוזרה-כשאני כותב בשורת הRUN את IPCONFIG החלון קופץ ומיד נעלם למה זה קורה ואיך פותרים את זה (יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צירפתי תמונה... מאיפה השגיאה הזאת מגיעה ? עשיתי סריקת וירוסים, AD-AWARE, SPYBOT ושום דבר חשוד לא נראה.. הכל היה תקין ! יש למישהו טיפ לתת לי? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המחשב נועד לגלישת אינטרנט בעיקר וקצת עבודה על פוטושופ. אשמח לעצתכם
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
זה אפשרי להתקין ישירות מכונן USB (בלוח חדש שאמור לתמוך בזה) במקום לצרוב כל פעם לדיסק?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום... פירמטתי את המחשב לאחרונה ושמתי לב שיש תוכנות (במיוחד אינטרנט אקספלורר ) ש-ALT+SHIFT לא מעביר את השפה... מעצבן להחליף עם העכבר בשורת המשימות... מישהו יודע ממה זה נובע??? בדקתי בהגדרת שפות ומוגדר שמה שALT+SHIFT יעבירו.... באקספלורר של הוינדווס (לא אינטרנט אקספלורר...) זה כן מעביר... תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. האם אני יכול להוריד SP2 , לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב אחר? אם כן, אפשר לינק? תודה !
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
דפדפן פירפוקס כמובן מעודכן , מגמגם , ,איטי יותר , וידאו מגמגם גם רק בפירפוקס בכל גרסאות ווינדוס 8/8.1/10 אין בעיה עם אקספלורר או כרום למשהו זה קורה ?
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שכנראה הכילה וירוס ניקתי את המחשב בעזרת אנטי וירוס אבל המחשב עדיין מקפיץ לי הודעה ש mcxsvc הפסיק לעבוד מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-