Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך אפשר לבטל את האופציות של, (1) CTRL+ALT+DEL (2) ALT+TAB (3) CTRL+X כידוע הקשה על מקשים אלו ביחד מבצעת פעולה בחלונות , איך אומרים לחלונות להתעלם מהפקדות האלו? עבור מערכת הפעלה של: 2000 ו XP כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו יודע מהן הדרישות של Windows Vista - של המינימום והמומלצות(של הגרסת בטא האחרונה שיצאה), ובקשה שנייה אני צריך בבקשה מאמרים בנושא בעברית. תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מהו הקובץ הזה? גם שאני צורב הוא מופיע במוסתר ואני מוחק אותו. מה זה הקובץ הזה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי חזר מתיקון (תיקון עקום,חובבני וביזיוני,העיקר שלוקחים 45 דולר על שעת טכנאי..מצטער הייתי חייב לפרוק את זה) ובין היתר התקינו מחדש את מערכת ההפעלה. רק מה,עכשיו עברית שמוצגת על המחשב שלי וגם בכל מיני אתרים מוצגת הפוכה או כג'יבריש. דוגמאות, במסנג'ר לא יכול לכתוב עברית,הכל יוצא ג'יבריש (באיי סי קיו דווקא יכול לכתוב בעברית אך שמות האנשים ברשימת החברים מוצגים הפוך. לינקים בעברית ברשימת הפייבורטיס מופיעים הפוך. לא יכול ליצור תיקייה עם שם בעברית. באתרים קורא עברית בסדר. מערכת ההפעלה לפני ההתקנה מחדש הייתה enabled ,האם הטכנאים האי****** התקינו לי את הגירסה האנגלית? (למרות שאמרתי במפורש מה אני רוצה). איך אני בודק את זה אצלי במחשב?איפה זה אמור להיות כתוב? …
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
נחשף בנדל חדש בשיתוף שתי החברות. זו תשווק כידוע את מערכת ההפעלה החדשה שלה העונה לשם ויסטה, והשניה תספק ממחשבי העל שלה שיהוו דרישת מינימום להרצת המערכת. כמו כן תהיה אפשרות שדרוג למערכת שתעבוד טוב יותר ותוכל גם להריץ את מערכת ההפעלה בצורה מלאה. עדיין לא ידועים פרטים מלאים על החומרה המדוייקת, אך דובר החברה אומר שהבנדל הבסיסי שאמור להפעיל את המערכת יתחיל מ-29999$ (כמעט שלושים אלף דולר) והבנדל המורחב שיוכל להריץ את המערכת בצורה המלאה שלה (אפילו סרטים, מוזיקה ומשחקים) יוכל להגיע עד 200000$ (מאתיים אלף דולר). בכך שתי החברות מציעות בנדל אטרקטיבי שיוכל להריץ את מערכת ההפעלה החדשה. ועכשיו ברצינות: הם החליקו על השכל? מישהו ראה את דרישות המינימום?...פשוט לא נורמאלי! ! ! זו ממש…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בכל פעם שאני ניכנס לתיקיה שיש בה קבצים של סרטים מופיע לי error של ווינדוס שאומר או לדווח או לסגור. אלו הפרטים של הבעיה.... http://img212.imageshack.us/my.php?image=error0kr.jpg ואני מצטער מראש אם זה לא קשור לפה פשוט לא הייתי בטוח...
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
הוינדוס הותקן בהצלחה על הארד דיסק חדש. אבל בהארד דיסק הישן (איפה שהיה מותקן הווינדוס הקודם) היו לי קבצים חשובים על שולחן העבודה עכשיו אני מנסה להכנס לתיקיה F:\Documents and Settings\Administrator אבל הוא לא נותן לי... איך אני מגיע לקבצים שהיו לי על השולחן עבודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדי ואפשר לעשות בעצם עוד העתק של הווינדוס במחיצה נוספת? אם למשל קובץ מסויים נדפק בווינדוס, או כל בעיה אחרת כדי שאני אוכל לשחזר קבצים ממחיצה זו או אחרת, בלי צורך של התקנה נוספת. בפעם הבאה שאני מפרמט איך עושים את זה? כי אחרי הפירמוט הווינדוס מכין את עצמו על המחיצה וכבר אין לי אפשרות לחזור למסך הכחול הזה...
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חזרתי מאימון כדורסל לחדר ופתאום אני שומע מלמולים מהרמקולים בקיצור אני מתחיל לחפש ולראות מה השארתי דולק בחדר ואני קולט שהווינדוס מדבר ... וכמה חלוניות פתוחות ותאמינו לי זה דבר שלא נתקלתי בו אף פעם הקטע הוא שאין לי שמץ של מושג איך היישום הזה נפתח .... בקיצור אם מישהו יודע איך נכנסים להגדרות של הדבר הזה או לחילופין איך מסירים את זה אני מאוד יישמח ..... דרך אגב וואלה עכשיו אני נזכר שפעם חשבתי שהיה לי מין באג כזה כשהייתי צופה באיזה סרט עם תרגום הייתי שומע את המחשב מקריא לי את התרגום וכל הזמן חשבתי שזה תולעת .. נראה לי קוראים לזה אינדיור ( נשמע כמו ) ...
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קיימת תיקיה (לא מערכת, תיקיה רגילה), אני עושה לה גזור, הולך למקום הרצוי מבצע הדבק. הוא מדביק\מעביר למקום אך משאיר באותו מקום ההתחלתי את התיקיה ללא תוכן הקבצים. ואם מנסים למחוק את התיקיה שנשארה ריקה הוא לא מאפשר. ככה זה לא בכל הקבצים וכל התיקיות במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, חבר קרא לי לבוא אליו כדי לבדוק את המחשב שלו - הוא נורא איטי. עשינו בדיקות עם התוכנות הבאות: Ace Utilities Ad-Aware Spybot - Search & Destroy Spyware Doctor Registry Mechanic avast! - Through virus scan יש לציין שכל הגרסאות מעודכנות, הדיסק הקשיח מאוחה לגמרי ויש בוא המון מקום פנוי, ולא נמצא הרבה זבל (מה שכן נמצא, כמובן מחקנו) - המפרט לא רע: Intel P-4 2.66GHz HT 256MB 400MHz HDD 80GB 7200RPM Gigabyte Radeon 9550 256MB המשחק Command & Conquer: Generals Zero Hour פועל נורא לאט עכשיו - עד כדי לא מזמן הוא עבד מעולה גם ברזולוציה של 1600x1200 על High detail, אבל עכשיו הוא מגמגם על 800x600 על low detail... אשמח לתגובות מהירות (ואנו משתדלים להמנע מפירמוט!), תודה מראש.…
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קיצר בזמן שאני משחק gta פתאום נתקע לי המחשב ... זה אף פעם לא קורה ... והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ... קיצר כשאני רוצה להיכנס לווינדוס מופיעה לי שגיעה שאומרת שהקובץ הזה (windows\system32\winload.exe) פגום או חסר . טוב עכשיו אמרתי אין לי כוח לפרמט וזה אזז אני יעביר את ההארדיסק שלי למחשב אחר ויעתיק את הקובץ משם ... מסתבר שאין כזה קובץ בכלל ? לא מצאתי שום קובץ בשם הזה בשני ההרדיסקים (של שלי ושל המחשב השיני ? ) קיצר בסופו של דבר פירמטתי אבל השאלה שלי היא מה הייתה הבעייה פה ואולי היה עוד דרך לפטור אותה ?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שמעתי שSP2 גורם לאיטיות מחשב רבה ולתקיעות רבות... איזה גרסאת ווינדוס מומלצת למחשב ביתי אשר מעלה אפליקציות רציניות כגון פוטושופ וכד' ומשחק גם במשחקים כבדים... מה היתרונות והחסרונות של SP2.?כי היא נראית לי על פניה ככבדה ביותר..
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לאחר תקיעות רבות ו"נפילות" מחשב חזרתי לSERVICE PACK 1 האם יש הבדל עד כדי כך משמעותי בינו לבין 2??? והאם כדאי להישאר עם 1 או לעבור ל 2 שוב?? אנא עזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום! מאז שיש לי WINDOWS XP, אני סובל מבעית העומס של EXPLORER.EXE. ומידי פעם גם אחד מקבצי ה SVCHOST.EXE תופסים יותר מידי זכרון: (אל תשימו לב לפוטושופ) האקפלורר הוא גם אחת הסיבות העיקריות לתקיעות מחשבים (מזל שהמחשב שלי חזק). אולי יש תוכנה אחרת שמחליפה את האקפלורר? כי זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב שלי נקי מוירוסים וספיי, אין בעיה עם זה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המתזמן יודע שיש לו 2 מעבדים? ועוד שאלה קטנה: צריך איזה פאץ' או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
כשאני מתקין את הWindows בהתחלה אז אני צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט ואני לוחץ F6 וזה מתעלם זה לא עושה כלום זה ממשיך בהתקנה ואז בשלב מאוחר יותר של ההתקה הוא רושם לי בעיה זה בגלל הדיסקט אני לא יודע מה לעשות הלוח אם Epox 8RDA3+
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים עשיתי פרמוט למחשב בגלל שבעיות שונות שהיו במערכת הפעלה עכשיו אחרי הפרמוט אני יתחלתי לקבל מסכים כחולים זה עכשיו בה לי פעמים בזמן שאני משחק NFSMW אני בקושי שיחקתי 15 דקות וזה הופיעה לי מה שחשוב לצין שלפני הפרמוט היתי משחק שעות ולא היה כלום מה שעוד חשוב שהמחשב די חזק ואמרו להריץ את המשק בלי שום בעיה הינה המפרט AMD 64 3000+ 1024 6600GT מה זה יכול להיות? לפני הפירמוט לא היה לי אף פעם את המסך הזה(כמעת שנה) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חסרים לי קבצים בלוח הבקרה שלי בוינדוס. הנה תמונה: http://www.razdotcom.be/upload/uploadFiles/cp.JPG כמו שאתם רואים, אין כמה וכמה אייקונים בלוח הבקרה (כמו בקרת משתמשים וכו'...) מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה ושבת שלום, רז.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמרו לי שיש בעיה של עידכון חלונות החדש שעושה צרות למי שאין מקורי. הבעיה שבהתחלה היה לי לא מקורי. אך קניתי רשיון של סטודנט ב-125 שקל שכולל גם אופיס לא עידכנתי אותם מחדש מה אתם מציעים ? למנוע את הבעיות?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, הקדמה: היתה לי הבעיה שמתוארת בעץ הבא: (lsass.exe ארעה שגיעה % הועבר פרמטר....) http://www.alegsa.com.ar/Visitas/i81/Lsass%20exe%20file%20system%20error.php עריכה -----בקיצור שחזרתי עותק קדום של: sam security system------------------ ההודעה של Sean Byrne עכשיו הבעיה היא : אני לא מצליך להגדיר את הרשת, הוא נותן לי הודעת שגיאה מיסוג: "אין לך הרשאת גישה" גם כאשר אני מחובר כadministrator תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
בהתחשב בזה שזה פורום windows, וגם נפתח אתר רשמי למערכת הפעלה! מישהו בבקשה יכול לפתוח, אני מוכן לעזור עם הלינקים!
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה הקשר בין WINDOWS VISTA ל NVIDIA ? http://www.nzone.com/object/nzone_vista_home.html http://www.nvidia.com/page/technology_vista_home.html אני לא יודע כל כך טוב אנגלית אז מי שהבין מה כתוב ומה הקשר שיסביר לי...
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מודם TNN (PPPOE) מה אני אמור לעשות כדי להעביר מידע מהארדיסק במחשב הישן (ווינדוס98)) לארדיסק במחשב החדש (אקספי)
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-