עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by n_aviv1,

אני לא כ"כ יודע להסביר את עצמי כי אני לא מאוד מתמצא בתחום הזה של ווינדווס וירטואלי... יש לי מחשב עם xp pro 32bit ואני כבר יותר מדי זמן רוצה לשדרג מערכת הפעלה לwin7 64bit אבל לא מתחשק לי לגבות את המחשב בחלקים. יש אפשרות להפוך את כל המערכת הפעלה וכל מה שיש במחשב לקבצים של מחשב וירטואלי (למשל VirtualBox או xp mode), להעתיק לכונן חיצוני, לפרמט ולהתקין 7 ואז להעביר את המערכת הפעלה הישנה לתוך המחשב ולהשתמש בxp כמחשב וירטואלי? אם כן אני אשמח להדרכה/ לקבל קישור למדריך.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. התקנתי לאחרונה במחשב ווינדוס 98 והוא באנגלית איך אני יכול להפוך אותו לעברית?????

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by galedri,

ניכנסתי ל-windows updates ושמה התקנתי את העברית לאחר ההתקנה המחשב עשה לי ריסט התקין לי את ה-updates והויסטה לא הפכה לי לעברית ..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה ההבדל המשמעותי (WINDOWS XP) ומה זה נותן בכלל ומה ת'כלס עדיף? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365106.0 הפנו את הדיון הקודם שלי לפה

5. Started by alex15,

יש לי מחשב שיש בו 2 GB RAM ואני לא יודע האם להתקין את ויסטה או לא ... והאם הויסטה טובה כמו שכולם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  6. שמעתי שיש אפשרות להריץ כל חלון בחלונות כתהליך נפרד , כך שיש בעיה מסויימת והאקספלורר נוטה להתרסק אז שלא כל החלונות יתרסקו אלה רק החלון הבעייתי, חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי איך עושים את זה. אם למישהו יש מושג אז זה יהיה ממש טוב.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by MODY69,

שלום חברה, ברשותי מחשב כזה: P4 3.0GHZ 915P 2*512 400MHZ HD 160GB SATA 7200RPM 7800GTX ה- XP שלי כבר גוסס אחרי שנתיים ללא פירמוט ורציתי לדעת אם לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש (פעולה שאני עושה פעם בהמון זמן) או להתקין וינדוס ויסטה. כמו כן, שמעתי פעם שלא חובה לעשות פורמט ל- XP ואפשר לעשות ריפייר ואז אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש. האם באמת יש דבר כזה? אם כן, איך עושים את זה? אני מבקש שלא תגידו לי "למה לא קראת את הפוסט מאתמול?" או דברים בסגנון כי אין לי יותר מדי זמן לשוטט בפורום. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  8. יש ברשותי מחשב של דל שהגיע עמו windows10 מובנה, והנני רוצה להחליפו במחשב אחר שאין בו windows כלל. האם אפשרי ע"י recovery tool של דל שלי להשימו במחשב אחר (שאינו דל)? וא"כ, מה לגבי האקטיבציה? תודה.

9. Started by RonCohen,

אני רוצה להשתמש בסריאל של גרסת השידרוג למערכת חדשה מקום לקנות עוד רישיון של ווינדוס 8 זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני צריך עזרה בדבר הבא : כרגע יש לי במחשב השני כונן 40GB המחולק לשלוש מחיצות כאשר במחיצה הראשונה מותקן וינדוס 98SE ובכונן השני מותקנת וינדוס 2000PRO, הוינדוס 2000 הותקן מתוך הוינדוס 98SE כדי ליצור תפריט דיוא ל בוט מה שאומר שקבצי הבוט נמצאים בוינדוס 98SE. כעת קיבלתי הארדיסק חדש לשם ואני רוצה לחלק אותו גם ל-3 אבל לשים בו וינדוס 2000PRO( להעתיק את זה מההארדיסק הקודם) ובמחיצה השנייה לשים וינדוס XP, ככה שבעצם לא יהיה וינדוס 98SE ואת הוינדוס XP אני אתקין מהוינדוס 2000PRO כדי ליצור תפריט בוט. אם אני סתם אעביר ואעתיק בעזרת GHOST את המחיצה של הוינדוס 2000PRO ללא המחיצה של הוינדוס 98SE הוינדוס לא יעלה כיצד אני אוכל לגרום לכך שהוא יעלה ללא וינדוס 98SE ?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by DJO,

טוב יום דיי משמעותי בחיי בתחום המחשב הגיע. אלה שעותיי האחרונות עם WIN ME. יחסית הסתדרתי איתו למרות הביקורות הקוטלות והוא איתי אני מעריך כבר איזה שנה וחצי אבל הגיע הזמן לעבור הלאה. בזמן האחרון יש לי הרבה קריסות ובעיות עם הרשת בבית והחלטתי להתקין WIN XP. פירמטתי והתקנתי מערכות הפעלה בעבר אבל טרם WIN XP. יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתענו עליהם לפני שאני מסיים לצרוב את כל השירים והפורנו שלי (זה כמה דיסקים ויש לי צורב X4 אז יש זמן :>). 1) כשאני מפרמט להשתמש בדיסקט אתחול של WINDOWS קודם? ובאיזה פרמטים של פירמוט להשתמש? 2) מה עדיף לי FAT32/NTFS.. יש לי עוד 2 מחשבים בבית שלהם יש FAT32, אם אצלי יהיה NTFS האם זו תיהיה בעייה? 3) מתי ואיך אני מגדיר את הכונן שלי בתור NTFS? 4…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by oritush,

חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by Kurt,

יש לי קובץ תמונה של ויסטה על המחשב ואני רוצה לעשות שידרוג מXP. הקטע הוא שבמהלך ההתקנה ישנם כמה ריסטים שלא מסתדרים עם העובדה שההתקנה מתבצעת מתוך אמולציה בDaemon tools בעיקרון, המעקף המאוד לא יעיל שלי הוא להעביר את התמונה למחשב אחר שיש לי שמחובר ברשת, לעלות אותו שם ולהתקין למחשב הנוכחי בעזרת Virtual PC, מה שנראה לי יאט את ההתקנה פי 3-4 אם בכלל יעבוד. יש פתרונות אחרים? עריכה: חשבתי גם על לעלות את האמולציה בstartup אבל נראה לי שהשידרוג בכלל לא יגיע לשלב הזה אחרי ריסטרט כי זה מצריך את הממשק של XP.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by new!!!!,

מחר אני עושה פורמט להתקין SP 2 כן הוא לא? או לחקות לאיזה עידכון של SP2?

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by sabpa2,

להתקין SP 2? מומלץ להתקין או לא?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד של DELL LATITUDE מדגם D830. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core2Duo T7100 1.8GHZ זיכרון: 1X1024MB DDR2 667MHZ כ.מסך: Intel 965 Express כ.קשיח: Hitachi HTS541680 80GB וזה נראה לי מספיק פרטים על המחשב... יש לי ווינדאוס 7 על 4 מחשבים שיש לי בבית והייתי רוצה להתקין windows 7 גם על המחשב הזה. עכשיו השאלה שלי היא האם המחשב יעמוד בעומס של win7 ויריץ אותו כמו שצריך? או שעליי להתקין שוב וינדאוס XP (אני מפרמט אותו)... ואיזה גרסא של המערכת הפעלה להתקין, 64bit או 32bit ? אני יודע שה64 זה בשביל לקבל יותר זכרון (מה שאני לא יקבל) והוא גם יותר מאובטח אך הוא זקוק למינימום 2GB זכרון על המחשב בשביל שיעבוד כמו שצריך ? תודה ושבת שלום !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מאוד אוהב את העיצוב צבעים של העריכים של הWIN8 לכן אני חושב לשדרג עליו. אך מה מונע מימני זה זה : 1.הבנתי שהוא גרועה מאוד ולא מתאים לא לטבלט ולא לPC לפי הסיקור של רועי(קמפיוטר) מהיוטיוב. אבל אני מאוד אוהב את העיצוב וכל מה שהוא הראה שמפריעה לו זה לא מפריעה לי . 2.אני חושב ביגלל שהוא כל כך גרוע וביקורות שליליות ,הוא יהיה בשימוש אצל אנשים מעטים ,והתמיכה שלו תיהיה קטנה מאוד. אז אני רוצה לשמוע מה אתם אומרים על WIN8? תדוה.

18. Started by bv_beaver,

אני רוצה להתקין WIN98 במקום XP בלי למחוק את הקבצים שיש לי בהארדיסק ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by dino,

שלום, יש לי Windows Xp Home Edition מקורי שקבלתי מנטויז'ן שעשיתי את האינטרנט המהיר אז אני יכול להתקין את הערכת שירות הזו בגלל שהמערכת הפעלה מקורית, השאלה האם כדאי להתקין את הערכת שירות הזו, המחשב כרגע טס, כל דבר עולה מהר והכל עובד פיקס בדיוק אין שאני רוצה, אני מפחד להוריד את הערכת שירות הזו והמחשב יתחיל לעשות בעיות ויהיה איטי, מה אתם אומרים? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

לא מזמן התקנתי ווינדוס מחדש ואני לא יודע אם כדאי. עצתכם המשכילה תתקבל בברכה בנוסף לסקר שימו פה גם טיעונים בבקשה

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

שלום כרגע מותקן אצלי Vista בכונן D וממש נמאס לי ממנו אני מרגיש שיש לי גור של פיל בתוך המחשב שאוכל את כל המשאבים שיש אז אני רוצה כרגע להתקין בנוסף לויסטה XP שיהיה בכונן C אם אני יתקין רגיל XP אז תהיה לי אפשרות לבחרו עם איזה ווינדווס אני רוצה לעבוד ? תודה מראש לעוזרים [=

22. Started by wraithLord,

די מסביר את עצמו. אני רוצה להתקין XP על דיסק קשיח בשביל הלפטופ. עשיתי image על דיסקונקי אבל זה מסרב להגיב. ניסיתי גם על שני מחשבים ושניהם לא קוראים את הפלאש. חשבתי לחבר את הדיסק של הנייד למחשב ולהתקין מתוך חלונות אבל האופציה מחוקה באוטוראן. יש דרך לעקוף את זה? ניסיתי להוציא את הHD המרכזי ולהשאיר רק את הפלאש והדיסק המפורמט אבל כלום לא קורה. עצות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Tal14,

יש לי מחשב DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz 2GB RAM Gigabyte GA-P35-DS3L nVIDIA GeForce 8800 GTS אני שוקל להתקין VISTA, כדאי ? אני ארגיש האטה ? אם אני מתקין כבר אז אני להתקין 32BIT ולא 64BIT,נכון?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, לפני כמה זמן, ראיתי איזה טכנאי מתקין Windows במחשב ע"י Ghost (כמו שצריך לעשות), עכשיו מה שסיקרן אותי היה שהוא למעשה העביר התקנה שלמה של ווינדווס, עם כל מיני אפליקציות חיוניות, אבל שהוא הפעיל את המחשב אחרי הGhost, זה עלה לו כאילו הוא עדיין לא הקיש CD-Key, שם וחברה, ורק אז הווינדווס עלה, עם כל האפליקציות שהיו מוכנות לו, ואז הוא עוד נדרש להתקין דרייברים וכו'. בכל מקרה, אני רוצה להכין משהו כזה, איך שלא עושים את זה, ואודה על כל עזרה שתעזרו לי. בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  25. שלום, אני קונה מחשב חדש ובוא נגיד שהטכנאי בחנות חבר שלי שחייב לי טובה לא קטנה בקיצור אני יכול לבחור איזה מערכת הפעלה הוא יתקין בלי לשלם שקל... אז מה כדאי לי? XP 32BIT או ויסטה 64BIT *הם האופציות על פי שיקולים שלי (שאני חושב שאין צורך לפרט עליהם) מפרט המחשב: (מה שחשוב-רלוונטי) כרטיס מסך 8800GT מעבד Q6600 זיכרון 4GB כונן קשיח 250GB החלטתי לעשות את זה סקר כדי שיהיה לכם יותר נח להביא את דעתכם (לעצלנים ביניכם ) אבל אשמח (יותר נכון צריך) הסברים ונימוקים תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.