Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום! אז הכנסתי את הדיסק של וונדוס, איתחלתי איתו את המחשב, ופירמטתי את הכונן שבו היה מותקן וינדוס מקודם. אחרי זה המחשב עשה ריסטרט, והגעתי למסך הכחול ההוא שממנו אמורה להתחיל ההתקנה של ויונדוס. אבל אני תקוע במסך הזה! אני פשוט רוא מסך כחול ועכבר באמצע ושום דבר לא מתקדם. המחשב שלי בעצם חסר שימוש כי בכל פעם שאני מדליק אותו הוא מגיע למסך הזה. ניסיתי לפרמט שוב את הכונן ולהתקין שוב, אבל בדיוק אותה בעיה. יש לכם רעיונות? אה כן, לפני זה בטעות התקנתי את וינדוס על מחיצה אחרת בHD,זה עבד טוב, אבל אז רציתי להתקין מחדש במחיצה שבה רציתי להתקין מההתחלה, ואז קרתה הבעיה. יכול להיות שזה קשור? תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית! אתמול קרס לי ההארדיסק (SATA 120GB) במחשב ואני חייב לשחזר את הנתונים שעליו. בנוסף להארדיסק הזה יש לי רק עוד הארדיסק USB חיצוני, וחשבתי לעצמי שאני אתקין את הוינדוז על ההארדיסק החיצוני ואז על ההארדיסק החיצוני הזה אני אתקין תוכנה לשיחזור נתונים ואני אשחזר את החומר הרגיש שאני חייב לשחזר מההארדיסק SATA שקרס לי אתמול. אבל כשהתחלתי להתקין את הוינדוז אז הוא זיהה את הההארדיסק החיצוני USB אבל הוא אמר לי שהוא לא מוכן להתקין עליו את הוינדוז. האם זה אפשרי להתקין וינדוז XP על כונן USB חיצוני?? האם יש דרך פשוטה ונוחה יותר לשחזר את הההארדיסק SATA שקרס?? אני מודה מראש לכל מי שינסה ויעזור לי כי אני ממש אובד עיצות וממש נכנס פה לדיכאון אם ילך לי כל הפרוי…
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שאלה כמו ששאלתי לפני שבוע וחצי כיצד להגיע לadress בעזרת המקלדת ... אמרו לי f4 עכשיו יש יש לי עוד שאלה ברשותכם אפשר לתפוח תיקיה בעזרת?ליחצה על משהו מהמקלדת? ועוד קיצור שיעזור לי המון אני אוהב רכבים הגדלתי תמונה נמשל והתמונה גדולה . אז שאני בקישור של התמונה במקום ללחוץ ימני בעכבר ואז ''שמירה תמונה בשם '' יש לזה ? איזה קיצורים בעזרת המקשים .. תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בגרסת הpro יש מתמש שנקרא Admin כשאני רוצה ליצור עוד משתמש אבל מוגבל זה דורש ממני ליצור עוד משתמש אדמיניסטרטור. הרי כבר יש אדמיניסטרטור אחד, למה צריך עוד אחד?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
העתקתי קובץ לתיקייה מסויימת. באותה תיקייה היה הקובץ עם אותו שם ומאותו סוג. אז דרסתי אותו (החלפתי את הישן בחדש) אחר כך הסתבר שמחקתי ממ"ן מושלם שאני חייב להגיש דחוף, בממ"ן ישן שיש עוד כמה שעות לעבוד עליו. איך אני משחזר את הקובץ? נ.ב הקובץ היה .JAVA
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
טוב אז אחריי המסכים הכחולים שהיו לי ביצעתי פירמוטט ובנתיים אין מסכים כחולים אבל עכשיו בעיה היא.. יש לי מעבד 3.06 וג'יגה ביית ראם ואת האשאר אפשר לראות במפרט, ועכשיו שאני מפעיל תוכנה למשל לוקח לזה שעה עד שהוא מפעיל אותה או שאני ניכנס לאקספלורר, אני יודע שיצא לזה פיקס- נתנו אותו כאן והורדתי אותו והתקנתי וזה לא עזר, רציתי לישאול אם יש עוד פיקס או האם יש דרך לעשות שזה לא יקרה? בנוסף גיליתי שהפיקס מתקן את הקובץ: ntdll.dll השגתי את הקובץ הזה אבל לא הצלחתי להעתיק אותו לתקיית ה- SYSTEM32 כיוון שהוא בפעולה, האם יש דרך להעתיק את הקובץ? אני יודע שזה אפשרי דרך דוס השאלה איך אני עושה את זה..? שוב תודה מראש לכולם :'(
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
האם יש למייקרוסופט גרסות נסיון? אני מתלבט האם לרכוש VISTA או XP (וכמובן מתלבט האם זה יהיה 32 או 64ביט), והייתי רוצה להשיג גרסת נסיון, לפני שאני רוכש רשיון בסכום גבוה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה עכשיו יש לי בעייה במיקרופון למי שיש ויסטה ומיקירופון שעובד שיגיד בבקשה ואולי יסביר גם איך הוא סידר את זה
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ולא יודע פתאום לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות נכון יש את הקטע הזה שיש את הסמל של הווינדוס ומסך שחור וכמה ריבועים כאלה זזים יעני זה טוען אז שם זה נתקע מלא זמן ולפניי כמה זמן זה היה מהיר וזה קרה פתאום
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי וינידוס ויסטה אולימטט X64 עכשיו הקבצים שהיו לי בכוננים הקודמים, שאני בא לפתוח אותם מוציא לי הודעת שגיאה כזאת: The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect. עכשיו זה קורה לי רק על קבצי התקנה, תמונות, קבצי סאונד אפשר לפתוח. ואת ההודעת שגיאה ניסיתי על מספר קבצי התקנה ותוכנות שונות ככה שלדעתי אין קשר שהן לא תומכות ב 64 ביט. והשם של הכוננים אחרי ההתקנה לא השתנו. תודה לעוזרים. עריכה: אם אני מעתיק את הקבצים לכונן אחר אז הוא כן מאפשר לי להריץ אותם. אבל אם אני מעתיק אותם חזרה שוב לאותו כונן הוא מוציא לי את ההודעת שגיאה
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
תיקיות מין הסתם , אנחנו משנים להם את השם , והכל , רציתי לדעת עם אפשר לשנות את הכתב של שם התיקיה או כל קובץ אחר ששמו יראה כ bold ובגודל שאנ רוצה , זה יהיה נוח יותר לקריאה מרחוק , כרגע אני עובד עם win7 , הצלחתי לשנות את הגודל של הכתב באקספלור לא יותר , מי זה תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי יש לי את שגיאה 1719 כל פעם שאני מנסה להתקין או למחוק תוכנה או משחק כלשהו הנה התמונה : מה לעשות ? יש לי ווינדווס אקס פי 64 ביט אם זה משנה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם! איך אני מגדיל את הרזולוציה של המסך? כרגע הרזולוציה היא 1280X1024 וזה הכי הרבה שאני יכול כרגע. אפשר יותר מזה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה מותקנת על כונן C. אפשר לעשות שקובץ ההיברידציה (ששוקל כמה ג'יגות טובות) יישמר על כונן אחר? 10x
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
כל האייקונים ב-Tray ליד השעון נעלמו. לא מופיע שם שום דבר,הדלקתי את המחשב מחדש והבעיה נשארה. איך אני מחזיר אותם??
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום! לפני זמן מה הופיעה במחשבי בעייה קטנה,גדולה. כאשר אני מכבה את המחשב, הוא מתחיל את תהליך הכיבוי אבל נתקע כאשר הוא רושם:windows is saving your... הוא נשאר תקוע כך עד שאני מכבה אותו ידנית. ממה הדבר יכול לנבוע תודה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, הפירוט רשום למטה... התקנתי לו Windows XP - Home Edition, זה מה שיש לי (אני יודע ש- Pro יותר טוב)... מאז שהתקנתי את ה- Windows יש המון בעיות... אני רוצה לפרמט שוב, אך בצורה נכונה... הבנתי שיש וירוסים שלא יורדים בפירמוט רגיל, משהוא שקשור לחלוקה מחדש של הדיסק הקשיח... אם תוכלו להדריך אותי בפרמוט נכון + התחברות בטוחה לאינטרנט אני יודה לכם... יש לי גם אנטי וירוס נורטון 2004. הבעיה העיקרית היא וירוסים + SpyWare. בעיות נוספות: המחשב לא מצליח להכבות כאשר אני מחובר לאינטרנט אם אני מתקין SP2 אני בכלל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... תודה מראש, שי ויצמן
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה מקורי 64BIT Ultimate, והאפשרות של ה- DreamScene לא מופיעה לי, למרות שעידכנתי את כל העדכונים כולל SP1. כשאני לוחץ לחצן ימני על השולחן עבודה אמנם מופיעה לי שורה "הפעל את DreamScene" בצבע אפור, אבל אי אפשר ללחוץ עליה. מישהו יודע מה הבעיה עם המערכת הפעלה שלי? יש לי מחשב חדש, ככה שלא נראה לי שזאת בעיה של מערכת. כ.מסך - HD4850.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום WINXP HOME הותקן ויש לו ADMINSTRATOR ו-3 USERS למרות שיש SHARED FOLDER למעבר חומר בן כולם, כולם רואים FOLDER ספציפי של אחת ה-USERS כ-FOLDER הפרטי שלהם. כיצד לשנות זאת? לא הצלחתי למצוא את הבקרה על כך בתודה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איך מפסיקים את ההתראה הזו שחוזרת על עצמה בכל איתחול של המחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי חברים רכשתי אתמול את המערכת הנ"ל מפרט: מעבד q6600 לוח אם ep42 ds3l זיכרונות a-data 2*2gb 800mhz cl5 ספק crossair 550W כרטיס מסך gigabite hd4870 ddr5 512mb ויש לי בעיית יציבות בחלונות XP , אני מתקין משחק דרך דימון טולס המחשב נתקע לא זז צריך לאתחל דרך הכפתור, יש עוד כל מיני תקיעות, פירמטתי את המחשב פעם נוספת והתקנתי חלונות מחדש ועדיין יש בעיות יציבות, לפעמים סתם נמאס לו אז הוא קורס ומאתחל את עצמו. יכול להיות שיש איזשהו צוואר בקבוק או כשל מערכתי בין הרכיבים הנ"ל? תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 חשבונות משתמשים, אחד מנהל המחשב והאחר חשבון מוגבל. אני התקנתי משחק בחשבון של המנהל, ואני לא יכול לשחק בו בחשבון המוגבל. מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשחק בחשבון המוגבל?? אותה בעיה יש לי עם תוכנה שהתקנתי בחשבון של המנהל והיא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב, ובחשבון המוגבל אני לא יכול להיכנס לתוכנה והיא לא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב... מה אפשר לעשות כדי שהיא תופעל אוטומטית כשאני נכנס לחשבון המוגבל? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום יש אחרי שיש את המסך של הWIN נטען(הפס הזז) אני מקבל את ההודעה שיש בתמונה. ההודעה הזאת באה לפני "ברוך הבא" מה הבעיה ואך אני פותר אותה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור להורדה של ווינדוס XP PRO באנגלית? חיפשתי ולא מצאתי. אם אסור לתת פה קישורים להורדות לא חוקיות אז תתנו לי בבקשה אתר הורדות גדול באנגלית (משהו בסגנון של להלה). תודה.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-