עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by פאף,

שלום קניתי מחשב נייד g6-1130sj hp שאלתי עם יש מדריך או משהו לתפעל את המחשב מי התחלה ממש מהקופסה?????? תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  2. Started by barlevi321,

שלום לכולם איך אני יודע איזה גירסא של win 7 מותקן לי במחשב ??? הכוונה היא: 7600 , 7100

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  3. שלום WINXP HOME הותקן ויש לו ADMINSTRATOR ו-3 USERS למרות שיש SHARED FOLDER למעבר חומר בן כולם, כולם רואים FOLDER ספציפי של אחת ה-USERS כ-FOLDER הפרטי שלהם. כיצד לשנות זאת? לא הצלחתי למצוא את הבקרה על כך בתודה, יהודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

מה אני כותב לקובץ WINNIN.SIF (או איך שלא קוראים לו) כדי שיעשה פירמוט מלא אוטומטי מסוג NTFS ? ואם אני שם תוכנות כמו ICQ, SKYPE, COMPLETE REGISTRY CLEANER וכאלו בדיסק של הווינדוס ואני רוצה שהם יותקנו עם הווינדוס אוטומטית איך אני עושה את זה ? תודה, וסליחה על השאלות המרובות

5. Started by chuny,

שלום לכולם אני יודע שנמאס לכם לשמוע על מסכים כחולים אבל אשמח אם תוכלו לעזור. אז ככה המחשב שלי בן חצי שנה ומאז שקיבלתי אותו היו לי בעיות של מסך כחול שקפץ לי פתאום כל 3 שבועות אבל זה נגמר כי זה היה קשור לכרטיס מסך וטפלתי בזה. בחודש האחרון אני מקבל מסכים כחולים עם הודעות שגיאה משתנות תוכנות קורסות לי, זת'ומרת הודעות שגיאה שבגללה התוכנות היו צריכות להסגר או שפשוט הם נסגרו ככה סתם. גם במהלך השימוש במחשב מופיע מסך שחור לשניה ושוב חוזר למצב רגיל. קראתי שיכול להיות שזה קשור לזיכרון הוירטואלי ושלא נעשה איחוי וצריך להחליף אותו. ועוד מצב מוזר. אם המחשב נתקע במסך כחול ואני עושה ריסט אז המחשב לא עולה ונתקע שניה אחרי שאני לוחץ ריסט. אבל אם אני מנתק את החיבור של המודם למחשב הוא עולה …

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by FresH-MeaT,

אני רוצה ש F יהיה D ועוד... עשיתי חיפוש ומישהו אמר לעשות בRUN את הפעולה diskmgmt.msc אבל כשאני עושה את זה זה כותב לי ACCESS IS DENIED אותו דבר עם אני עושה Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management יש אולי איזושהי דרך אחרת? או תוכנה שתעשה את זה תודה נ.ב.. WINXP PRO

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

אני לא מתקוון לאטיות במשחקים וכאלה אלא כשאני למשל מקלק על הכפתור השמלי של העכבר זה לוקח כמה שניות על שתפריט צץ!! אני יודע זאת אולי לא הבעיה הכי רצינית אבל למה זה???

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by htpc,

באמצעות מודם פקס, וא"כ היכן החלון, לשליחת פקסים כמו שהיה בXP. בכבוד HTPC

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. Started by iPsych,

היי, אני מחפש מצגות (עברית\אנגלית, לא באמת משנה) בנושאי Windows Infrastracture. בשביל הרצאה שאני מעביר אני צריך מצגות שמסבירות על ההבדל בין רשתות managed (ז"א עם DC וכאלה) לunmanaged. בתכלס- הסברים ברמה סבירה על 2003 server, DFS, TS, GPO וכדומה. חפרתי בגוגל ולא מצאתי משהו מתאים. יש למישהו כיוונים? (קורסים שעברתם, דברים בסגנון?) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. כמו שהיה בתפריט התצוגה באקס פי

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by AnTiSh0ck,

התקנתי XP SP2 באנגלית על אחד המחשבים ואי אפשר לכתוב בעברית, הלכתי להגדרות השפה.. ואי אפשר להוסיף עברית.. אין לו ברשימה =\ יש איזה פאטץ' שאפשר להוריד שיסדר את הבעיה ? או שיש אפשרות אחרת ?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by o.k,

שלום לכולם! יש ברשותי דיסק התקנה מקורי של windows xp proffessional מישהו יכול להסביר לי איך מבצעים התקנה ראשונה למחשב.. תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  13. Started by HellBoY,

לא ידעתי אם לשים את זה פה או בתוכנה אבל ביגלל שזאת יכולה להיות וסביר להניח שזאת בעיה בווינדוס אז שמתי את זה פה,אם לא טוב אז תעבירו. טוב אז ככה זה הארור: http://img138.imageshack.us/my.php?image=011020062010328zc.jpg ניסיתי לעשות כל מה שעלה לי בראש שיחזור מערכת איחוי רגיסטר בדיקת וירוסים ורגולות איחוי דיסק התקנה מחדש של SP2 התקנה של windows installer ובדיקת ארורים לדיסק. ועדיין אותה הבעיה אין לי כבר מושג מה לעשות אם למישהו יש הצעות או פתרונות בבקשה תעזרו.. 10x

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  14. התקנתי את XP PRO ומשום מה עם כל כניסה למערכת אני מקבל "found new hardware", אבל הרצה של אשף ההתקנה נכשלת ובמנהל ההתקנים נוסף לי כל פעם "unknown device" לקטגוריית ה-"other devices". זה מאד מעצבן ואין לי מושג איזה התקן מזוהה כביכול כי לא חיברתי שום דבר חדש. אם יש למישהו עצה, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by DDDDPJ,

SANI ROSM BAVRIT ZA ROSM ??י?י??????????????? י?י?ג????ג?????ו??‗ AIH ANI MSDR AT ZA? MA LIRSOM BCOTRT?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by galCool,

תראו: תמונה מצורפת... איך אני מסדר שיראו את האייקונים נורמלי? תודההה!!!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by creative,

המחשב שלי נכבה כל 30 דקות בערך ליתר דיוק עושה RESTART מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה??

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. כאשר אני לוחץ על כיבוי אז רשום לי ש "המחשב מוכן כעט לכיבוי" ואני צריך לכבות ידנית וזה מעצבן! זה בגלל הSP2 אני מניח כיוון ובSP1 המחשב היה מתכבה אוטומטית. איך משנים את זה?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  19. פתחתי אותו בדיימון טולס ותראו מזה רושם ....(ושאני פותח את ה- 32 ביט זה לא רושם) http://img515.imageshack.us/img515/5076/64244995.jpg מזה אומר ? לצרוב בכל זאת ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. Started by T-Flash,

איך אני יכול למחוק את המשתמש שלי? אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להטעין את ה WINDOWS כל פעם כשאני מפעיל את המחשב, ואני לא רוצה לעשות את זה - אני רוצה שה WINDOWS יטען בצורה אוטומטית. תודה : :-*

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. Started by yossik17,

שלום,התקנתי לפניי כשבוע את וינדוס 7,בגלל שזה סתם גרסא למפתחים ויש לו באגים מחקתי אותו לגמריי(פורמט לכונן בו היה)אך הבוא עדיין נשאר במסך הבחירה. בקובץ הboot.ini לא מופיע שום דבר מיוחד כי העתקתי את מה שכתוב ממחשב שיש בו רק XP. אבל עדיין נשאר הוינדוס 7 במסך הבחירה. ולפי מה שהבנתי לוינדוס 7 זה בקובץ שונה אז איך מוחקים אותו....?

22. שלום נתקלתי בבעיה הבאה, כל אשפי פעולה (WIZARDS?) רצים ללא עצירה. בכל הפעלה של אשף (התקנת תוכנה, הגדרת ODBC?, ביצוע ייבוא דרך SQL Server? וכו') האשף רץ ללא עצירה - כאילו מתבצעת מעין לחיצה אוטומטית על כפתור ה- Next?. במידה וברירות המחדל שהוגדרו באשף אינן מתאימים או לחילופין אם צריך למלא נתונים בטופס, מוקפצת הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה משונה זו ? למישהו יש פיתרון ? נ.ב. מערכת הפעלה בשימוש - Windows XP תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  23. אני יודע, נושא טחון, אבל אין מה לעשות, כל יום יש משהו חדש! בקיצור, ככה: יש לוח asus K8V, דיסק WD80Gb SATA. מנסים להתקין ווינדוס, ומה רואים? נכון, אין לכם הרדיסקים המחשב, על מה אתה רוצה להתקין?? כמו ילדים טובים, מכניסים דיסק שבא עם לוח אם, בתקווה למצוא שם דרייוורים ומגלים שהוא non-bootable. כמה נחמד... טוב, יש אינטרנט של השכן, מורידים דרייוורים SATA אורגינל, עושים דיסקט כמו שצריך. מפעילים שוב התקנה של וינדוס, לוחצים F6, בוחרים איזה דרייוור להתקין ו... שוב אותה הודעה: אין הרדיסקים המחשב... WDF??? עריכה: תשובה נכונה לפתרון החידה: מסתבר שלוח אם מאוד מתוחכם ובנוי למזוכיסטים! זוג אחד של SATA עובד דרך VIA (שעליו יושב ההרדיסק, כך התגלה) וזוג אחר דרך PROMISE ושניהם תומכים בRAID. ב…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.