עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by iz,

שאני לוחץ עליו ומנסה להפעיל אותו רשום לי: Due to an unidetified problem, Windows cannot display windows firewal settings למה זה ? ומה אפשר לעשות כדי להפעיל אותו ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  2. כמו שאמרתי קופץ לי מסך כחול עים מלא כתוביות והוא סופר עד 100 ועושה ריסט למחשב שמתי לב שרשום למטה stop 0x0000000d1(0x00007ff והיה כתוב עוד כמה דברים אבל זה מה שהצלחתי להעתיק תודה רבה לעוזרים אלי.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by kobi_af,

במחשב של אחותי(98( רשום להכניס דיסקט בוט הבעיה שבמחשב שלי נהרס כונן a מה אפשר לעשות?להכניס תדיסק של windows 98 ולשנות שיקרא ראשון cd ?

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by fuichtva,

הכנסתי תקליטור DVD המדיה פלייר נפתח אני שומע נגינה אך לא רואה תמונה. מה עלי לעשות? תודה מראש?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  5. שמעתי שיש תוכנה כזאת היכולה ליצור ארבעה דסקטופים במחשיר אחד אני רוצה לשאול אם מישהו יודע על זה...

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by dandisc,

אני מת כבר לפרמט את המחשב הוא לא זז מלא רוגלות השתלטו ופופ אפים עפים(ולא שום דבר לא עזר) בקצב רצחני הווינדוס עולה אחרי פולל זמן בקושי יש ביצועים במשחקים...אז אני עומד להתקין אקס פי SP2..ואחרי שאני יתקין אני רוצה קצת המלצות לתוכנות הגנה מוירוסים/רוגלות/שאר זבל אינטרנטי כככה שאני אוכל להתקין לפני שאני מחבר את האינטרנט כי כל החרא הזה ישר משתלט.. נ.ב אני מתכוון להשאיר את כונן D בתור כונן גיבוי ורק לפרמט את C בתקווה שהזבל לא חדר לD.. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by dor-eli,

אני יודע שכבר שאלו את זה אבל הפתרון לזה היה לקנות את הדיסק האמיתי אבל אני לא רוצה לקנות אותו אין פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by lokorn,

יש לי 2 שאלות 1.בזמן האחרון המחשב שלי נהיה איטי ושמתי לב שהמקום באחד הכוננים הצטמצם, בדקתי מה יש שם ומצאתי ספרייה שאני לא מזהה שקוראים לה pchealth היא בגודל של 350 mb ויש בה מלא קבצים שקוראים להם svchost.exe.20050716-215519-00.hdmp שההבדל בשמות שלהם זה רק המספר, ניסיתי לחפש על זה בגוגל ולא הבנתי בדיוק מה זה ה pchealth הזה חוץ מזה שזה יכול להוות פירצה בווינדוס, השאלה אם זה מסוכן ומה עושים עם זה ואם אפשר למחוק את הספרייה הזאת בכלל? 2. אני משתמש ב automatic windows update ולפני כמה זמן הוא כל הזמן מתעקש להתקין עידכון של התוכנת אנטי ספייוור שלהם ולא משנה אם אני מתקין את העידכון או לא אחרי כמה ימים זה שוב פעם רוצה להתקין את זה וזה לא מציע לי שום עידכונים אחרים ומה שמוזר זה שבכ…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by @guitarsuite@,

לילה טוב אח שלי עבד על המחשב והוא העלים לי את הקיצור דרך של ה-show desktop איפה הקובץ המקורי נמצא? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. שלום, במחשב שלי ישנן שתי מחיצות - C ו-D. תיקיית My Documents נמצאת במחיצה C ואני מעוניין להעביר את היעד שלה למחיצה D. תודה רבה על העזרה, מתחילון.

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by joni,

^^^^^^^^ ???

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. איך אני יכול להפוך את Explorer לדפדפן הראשי שלי במקום Mozilla Firefox??

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by thegame998,

אני בא להסיר תService Pack 1 וזה רושם לי ככה:

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום לפני פחות מחודש פרמטי ומאז מופעים לי מסכי המוות בלי שום סיבה אני אפילו לא ליד המחשב עשיתי בדיקת וירוסים ספיאוור הכול אין שום תוצאה משמעותית! זותי ההודעה שאני מקבל Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini040406-06.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\Programs\Symbols For WinDbg Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: Win…

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  15. שלום לכולם אני מנסה להכנס לאפשריות של הוינדוס XP לאפשריות של הפייר וואל המובנה של הוינדוס וזה נותן לי את הבעה הזו?? יש לי את כול העידכונים עד היום לשעה זו מוזר לא יודע כבר מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. Started by shmos,

שלום לכולם. אני צריך מדריך לאיך לעשות פרמוט וכל מה שבא אחריו למחשב,לא עשיתי את זה אף פעם אז... תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by revach,

אני מכניס תקליטור שמע CD , ומדיה פלייר 10 לא מפעיל את השירים, מודיע שלא יכול להפעיל את הקובץ, בעבר לא הייתה בעיה, יעקב

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by kinggil,

ויסטה יפעל רק עם מעבדיי 64?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  19. Started by ronny_1982,

שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע תוך כדאי עבודה שוטפת ועושה לי מסך כחול עם הקוד הבא 0XC000021A WINDOWS SUBSYSTEM מצורף הקובץ DUMP בתודה המפרט של ASROCK K8UP NF3 AMD 64 3000+ 754 1024 ADATA DDR 400 MSI 9250 128 MB [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  20. Started by unkown7,

שלום לאחר קצת בעיות עם המשתמש השני (המערכת החליטה שהאיימיל לא נכון) יצרתי משתמש חדש בשביל לכתובלכם אז ככה יש לי בעיה עם הכונן קשיח, יש לי מחשב חדש יחסית חודשיים שלוש כונן WD WD1600JS 120GB עכשיו אני יודע שהכונן בכלל לא מגיע 6% או 3% , קראתי על זה בפורום של ה"איחסון" אבל עדין חסרים לי 17 ג'יגה מהכונן ! כלומר שאני עושה ימני על הכונן ומעודפים זה מראה שאני מכתב ב-87 ג'יגה ביט מתוך 100 (הכונן הזה מחולק לשניים) ובשאני מסמן את כל התיקיות וסריקה זה מראה שזה 70 ג'יגה...סליחה אבל WTFFF אני רוצה את הג'יגה בייטים שלי חזרה ! ]:

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. Started by Eden 6600,

כשאני מחבר את הנגן שלי למחשב הנגן מופיע במחשב שלי ואני מצליח להעביר שירים והכל... אבל הנגן לא מופיע ברשימה של החומרות באיקון הירוק הזה למטה של הוצאת חומרה באופן בטוח. מה עלי לעשות כדי הוא כן יופיע? תודה!

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  22. הWINDOWS כותב שהוא אינו חוקי. איך מעלימים את זה? זה בשורת משימות תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  23. שלום לכולם יש ל לי בעיה לא מצליח להתקין win xp home על מחשב נייד dell inspiron 1300 ומערכת הפעל 98 כן הצלחתי מה יכולה להיות הבעיה ? לא מתאים לי לעבוד עם 98 מעדיף xp וקניתי מערכת הפעלה xp home תודה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by QQQ,

טוב אז תראו, אחריי שהשארתי את המחשב שלי דלוק בלילה, הדלקתי את המסך והכל הלך כל כךךךךךךךךך לאט לא, לא הכל איטי, בכל מה שנגוע לEXPLORER(פתיחת תיקיות, התחל, העברת קבצים, מחיקת קבצים, וכו') זה איטי רצח, אינטרנט לא לוקח כ"כ הרבה זמן, גם מנהל המשימות נפתח דיי מהר ניסיתי לעשות ריסט, אך זה עוד פעם קרה אחריי בסביבות ה10 דקות ושום דבר לא היה דלוק ברקע, רק FIREWALL הנה תמונה של מה שקרה אחריי שיצאתי ממשחק(משחק שצורך ממש קצת משאבים, בסביבות ה20,000K): http://img115.imageshack.us/img115/4743/zxz6ru.jpg במקרה הזה הEXPLORER צרך 133,000K אך היה לי מצב שהוא הגיע ל493,000K(אפילו יותר מFEAR) הינה עוד משהו שניסיתי לעשות: סיימתי את הEXPLORER.EXE ואז עשיתי קובץ>משימה חדשה(הפעלה...) ואז הEXPL…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by homart,

אהלן חבריא..... כמו שכולנו יודעים בXP שמכניסים דיסק אפילו ריק ישר עולה לנו תיבה ששואל תאותנו מה לעשות, וגם אנחנו מעלים משחק ייש המסך של המשחק עולה ששואל אותנו מה אנחנו רוצים לעשות..... יש מצב שמחקתי את הקובץ הזה?? כי הדברים האלו כבבר לא קורים לי......

• 2 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים