עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by X-It,

http://img140.imageshack.us/img140/6971/1hv1.png http://img291.imageshack.us/img291/9316/2mf7.png http://img140.imageshack.us/img140/9199/3uh6.png יש לי intel pentuim 4 3.2 ghz 64 bit 1024 MB זיכרון Geil ASUS P5ld2-deluxe geforce 6600 gt לדעתכם VISTA פרימיום תפעל אצלי חלק? או שצריך לשדרג משהו?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

למצלמה הנוכחית שלי אין דרייברים מתאימים אז חשבתי לרכוש אחת חדשה, מישהו יכול להעיד על דגם ספציפי שעובד יציב עם ויסטה x64 ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by eli.elfasi,

שלום אני מנסה להתקין ווינדוס 7 ובאמצע ההתקנה המחשב מבקש מנהל ההתקן ואין לי את הדיסק דרייברים של המחשב וגם לא איך לבדוק סוג חומרה של המחשב מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  4. היי אחרי התקנת WIN7 מסתבר שיש כמה דברים מעצבנים. הסרת המייל היא אחת מהן. כעת צריך להתקין את הלייב מייל והבעיה היא שאי אפשר להתקין את זה באנגלית ומסנג'ר בעברית. שניהם חייבים להיות באותה שפה וזה מאד מעצבן. יש אפשרות להוריד קובץ התקנה למסנג'ר בלבד בעברית ולא כחלק מחבילת הלייב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by NuNaTaK,

אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בערך פעם ביום בלי שאני מצליח למצוא קשר למה שאני עושה באותו רגע והיא גם לא משפיעה על המחשב. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני רק רוצה לציין שיכול להיות שהודעת השגיאה שכתבתי היא לא מדוייקת כי בטעות סגרתי עכשיו את החלון של ההודעת שגיאה לפני שהספקתי להעתיק אותה אבל זה היה משהו כזה. אני מצרף עוד מידע שהיה בקובץ שלפי הודעת השגיאה אמורים להיות בו פרטים נוספים: <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="SYSTEM INFO" FILTER="CMI_FILTER_SYSTEM"> <MATCHING_FILE NAME="kernel32.dll" SIZE="857088" CHECKSUM="0xD602DD12" BIN_FILE_VERSION="6.1.7100.0" BIN_PRODUCT_VERSION="6.1.7100.0" PRODUCT_VERSION="6.1.7100.…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  6. במהלך הרכבת 5 מחשבים והתקנת מערכת ההפעלה נקלטה בעין העדשה Uploaded with ImageShack.us

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום יש לי שתי עמדות שמחוברות לאותו מחשב, אחת המסך מחשב ב-DVI + רמקולים ב-3.5 AUX. עמדה אחרת היא הטלוויזיה בחדר השני שמחוברת בכבל -HDMI. אני רוצה שבעת שאני בוחר נניח רק את "מסך1" המערכת תתחלף אוטומטית ליציאת הסאונד של הספיקרים של ה-3.5. וכשאני בוחר בהצג רק "מסך2" שיציאת האודיו תהיה ה-LG TV אוטומט. זה מציק כל פעם לשנות ידני את ה-DEVICE PLAYBACK - אפשרי?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  8. כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה (ממצב שינה) אני מקבל מסך לבחור משתמשים (השם שלי ). איך אני מבטל את המסך הזה ומגדיר שהווידוס יעלה ישירות?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by ycltdycltd,

יש לנו אינטרנט רימון (~אינטרנט מוגן). לפני שבועיים בערך הם הוציאו אפשרות חדשה: צנזורה ל-ssl. בעברית, הם הוסיפו רשות מאשרת חדשה וכל פעם שאני נכנס ל-ssl העניין עובר דרכם. הבעיה שלי פה זה בעיקר הבטיחות (מה שווה כל ה-ssl שלי אם הוא עובר בדרך אצל כמה ליצנים שחושבים שהם יכולים לעשות אינטרנט... וכבר היו דברים מעולם.) להסבר מדויק יותר: http://www.danielkatz.net/post/d7a4d7aad7a8d795d79f-d794d790d7aad7a8d795d792-d791d790d79ed7a6d7a2.aspx הסרתי את הרשות המאשרת שהם הוסיפו מהרשויות המאשרות אבל מאז כל פעם שאני נכנס ל-ssl אני מחכה כמה שניות ומקבל את האזהרה של הרשות המאשרת. לפי מה שהבנתי בעצם הסרתי מהמחשב רק את ההרשאה שלהם ולא את העובדה שכל פעם שאני מתחבר ל-ssl אני עובר דרך הרשות המאשרת…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום.. לאחרונה יש לי בעיה מוזרה ביותר שהווינדוס פשוט לא מאפשר לי ללחוץ לחצן ימני על כל קובץ כלשהו סתם ככה.. (הוא אמור לפתוח חלון קטן עם אפשרויות, הדבר הרגיל בקיצור). ובמקום זה הוא נותן לי הודעת שגיאה בכל פעם. לא משנה אם זה בשולחן עבודה או בתיקיות. כל קובץ. יש לי את הווינדוס כבר שנתיים ורק היום פתאום צצה הבעיה (אומנם התקנתי דברים חדשים כמו תוכנות מDriver Genius למי שמכיר אבל לא משנה). זה מה שהוא רושם לי בשגיאה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BEX שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.17514 חותמת הזמן של היישום: 4ce796f3 שם מודול התקלה: StackHash_0a9e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 00000000 קוד החריג…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by biggie,

זאת ההודעה שאני מקבל לפני שהוא טוען את הווינדוס. לפני זה היתה לי הודעה system is running in fail safe state please recheck BIOS CMOS SETUP אז חבר שלי אמר לי להוציא את הסוללה אז הוצאתי ועכשיו אני מקבל את ההודעה שכתובה בנושא.. יש לי עוד בעיה המעבד שלי הוא amd athlon 2800+ ועכשיו הוא מראה לי שיש לי 800 מג"ה פחות ממה שאמור להיות לו 1250 במקום 2000. יש לי ווינדוס XP amd athlon 2800+ Abit GURU 1 G kingstone בקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tamir245,

שבוע טוב. יש ברשותי מחשב נייח עם מעבד P4 HT 2.8GHZ שמריץ ווינדוס HOME EDITION ומחשב נייד HP6515EJ שמריץ ויסטה הום פרימיום 32 ביט OEM שהגיע עם המחשב. השאלה שלי ככה,אם אני נכנס מחשב->מאפייני מערכת->הגדרות מתקדמות->משתני סביבה המעבד שם מוגדר בX86 בשני המחשבים. השאלה שלי כזו,האם אחד מהם לפחות לא אמור להראות לי שהוא X64? ככל שאני יודע שניהם משתמשים בליבה כפולה למרות שהלפטופ מצוייד במעבד חדיש יותר C2D T7300. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by amitey,

ברצוני לקנות ויסטה בגלל המדיה סנטר והאפשרות להקלטה מהממיר של סרטים. אני שוקל איזה סוג ויסטה לקנות???? האם יש טבלה המפרטת את התכונות של כל ויסטה(ביתי , עיסקי וכדומה?) האם אין אפשרות לקנות מדיה סנטר לXP?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  14. היא תעבוד על מערכת הפעלה בעברית ? אני מודע לכך שאת הגופנים בעברית אני אצטרך להכניס לה אחד אחד..... היא תתמוך בגופנים בעברית, נכון ?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by amit501,

פתאום עשיתי ריסט יום אחד וראיתי שאי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר לשנות רזולוציה(מהכי נמוכה) ויש רק 16 ביט איכות צבע וגם אי אפשר להכנס למוד בטוח. שאלתי היא איפה בדיוק ב-AIDA32 או במחשב בכלל ניתן לראות את שם הדרייבר שלי . יש לי מערכת הפעלה WIN 98 ,פנטיום 3 ומסך FLATRON של LG. תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. אחרי קריאה של המון מאמרים בנושא , כולי מבולבל יותר ממה שידעתי לפני כן. כל מאמר שונה בהמלצתו לגבי גודלו של הזיכרון ומיקומו. הנה המפרט הצנוע (ביותר) של הלפטופ עליו אני רוצה לקבל עצה לגבי הזיכרון הוירטואלי. פנטיום II מעבד 400MHZ זיכרון - 224 RAM . הרדיסק אחד בנפח 30GB אשר מחולק ל C ו D מחולק ל שליש ו 2 שליש כאשר מערכת ההפעלה (XP) יושבת ב C שנפחו 8.39G . זהו, כמה להקצות ? האם ב 2 מחיצות או רק במחיצה שבה לא נמצאת מערכת ההפעלה? תודה...

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by KoDkOd,

איך עושים בווינדוס 2000 שיהיה יוזר אדמינסרטור, ועוד יוזר אחד פשוט כזה שיש לו גישה לספריות שאני אגדיר לו ואיך אני מגדיר לו ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  18. שלום יש לי בעיה עם הורדת קבצים מהאתר של מיקרוסופט.. לאחר שאני בוחר את הקובץ אותו אני רוצה להוריד.. אני לוחץ על "הורד" ואז זה מציג לי פשוט דף שגיאה של אינטרנט שאומר שאין גישה לשרת בלה בלה בלה.. פשוט דף שגיאה רגיל של אינטרנט... עכשיו אמרתי אולי זה בעיה קטנה.. אתחלתי את המחשב ועדיין אותו דבר.. חבר אמר לי תנסה לעדכן את המחשב... נכנסתי ללוח בקרה כדי להפעיל את העידכונים שלעולם לא עבדו אצלי מאז התקנת הוינדוס... בקיצור הפעלתי אותם... והעידכונים לעולם לא נפתחו...... כבר עבר שבוע מאז שהפעלתי ובשביל מחשב שלא עידכן מאז ההתקנה של הונדוס (יותר משנה) זה אמור למצוא עדכונים.. אבל זה לא ניסתי את האפשרות השניה לעדכן דרך האתר של מיקרוסופט אבל משום מה שאני נכנס לwindows update באתר של מיקר…

19. אני יודע שהדיון עובר על חוקי הפורום. אני שואל את השאלה כי נשאלתי אתמול (אני לא מגזים) בערך ע"י 20 לקוחות אם ניתן לבצע שדרוג מ-XP לא חוקי ל-Windows 7 חוקי בלי בעיות ופשוט לקבל Windows 7 חוקי שעובד 100% ומקבל את כל העדכונים. אני מבקש לא לסגור את הדיון כי לדעתי התשובה תעזור להפיץ מערכת הפעלה חוקית בארץ.

20. שלום צריך עזרה 1-כאשר אני גולש באתר מסוים ורוצה לפתוח אתר אחר אז הוא מחליף לי את האתר הראשון שאלתי היא אך אני פותח כמה אתרים יחד על המסך מבלי שהם יחלפו אחד את השני אגב אני משתמש בMIC EXPLORER 2- לפעמים אני רוצה להמליץ במייל על אתר מסוים .אך אני יוצר קישור לאתר

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by yoxo,

כשאני נכנס לאייקון בחלון אז אני רואה תמונה של קובץ ולא את התמונה של האייקון למשל שאני נכנס לתוכנה אז אני לא רואה את האייקון וזה קורה בכל תוכנה חוץ מMEDIA PLAYER ותיקיות רגילות. איך מסדרים את זה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. האם שווה לקנות רשיון ל-windows 7 באיביי? יש לי לפטופ שאני רוצה לשדרג ל-7 וראיתי שאפשר לקנות רשיון שדרוג ל-Home פרימיום ב-75 דולר בערך (יש גם פחות, אבל מפוקפק יותר) במקום ב-120. מה דעתכם? שווה לקנות רשיונות דרך איביי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shahar07,

ברצוני להתקין מערכת הפעלה נוספת על הארד דיסק מישני איך אני עושה את זה ? כאשר ניסתי לעשות התקנה רגילה הוא לא זיהה את הארד דיסק השני, מדוע ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני בא ללחוץ Alt+Ctrl+Del כדי להיכנס למנהל משימות וזה כותב לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" חשוב לציין שהמחשב שלי זה המחשב היחיד בבית... ואני משתמש בוינדוס XP.. יש למישהו מושג איך מחזירים את זה?!?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.