עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by menaachem5,

שלום לאחר התקנת BROWSER 6 בחלונות 98 מהדורה שנייה יש לי תופעה משונה כל התפריטים MENU BAR נעלמו אי אפשר להגיע ל- CUSTOMIZE בכדי לסדר את העניין ניסיתי F11 אך לא עזר האם יש לכם פיתרון מודה לכם מאד

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by Xonic,

בזמן כניסה לתיקיה כלשהי במחשב.. :s05: כיצד? תודה

3. במחשב של אימא שלי (בו מותקן חלונות XP), נשמעים תכופות קליקים סתם, גם כאשר אני לא לוחץ על שום דבר במסך. לא לפני הרבה זמן, טכנאי המחשבים החליף דיסק קשיח במחשב של אמי, והתקין ווינדוס XP נקי, ועדיין קליקים אלו נשמעים בלי שום סיבה (מיותר לציין שכאשר משתמשי המחשב התקינו שם את תוכונות שלהם, הם התעלמו לחלוטין מההצעות של ההתקנה של התוכנות שלהם, להתקין Bundled Software צד שלישי כדוגמת טולברים (כמו יוטורנטבאר ו-Ask Toolbar ועוד טולברים ותוכנות חסרות שימוש שאינני מכיר) והסכימו להתקין אותם). האם קליקים שנשמעים ללא סיבה מבלי שלוחצים על משהו עם העכבר, הם סימן לוירוס או נוזקה כלשהי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NI4NI,

שלום לכולם משום מה כונן C הולך ומתנפח לי ולא ברור לי למה. אני אתן קצת רקע כללי: מערכת הפעלה, win 7. מערך הדיסקים שלי כלל בשלב ראשון דיסק SSD בגודל 60GB שהיה אמור להיות מחולק לשני partitions שווים, אחד ישמש למערכת ההפעלה ואחד כ-cache. בנוסף היה לי דיסק מגנטי רגיל של 3TB. המחשב נקנה בתקופה שדיסקים SSD היו מאד יקרים ולכן הנפח הקטן של ה-SSD. בהתחלה הכל היה סבבה אבל אחרי כשנה ה-30GB של דיסק C התמלאו כמעט לגמרי. קניתי דיסק SSD נוסף בגודל 30GB והפכתי אותו ל-cache. כך שעכשיו יכולתי להשתמש בכל ה-60GB של הדיסק הראשון לכונן C. יש לציין שאני לא מתקין אף תוכנה נוספת בכונן C וכל ההתקנות מתבצעות ב-D (הכונן הרגיל). להפתעתי, לאחר כמה זמן ראיתי שגם עכשיו דיסק C הולך ומתנפח ועכשיו הוא כמעט…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. טוען שאינו נמצא במחשב. אני לא מצליח להשיג אותו. ולא יודע מה תפקידו בכלל.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by The-Magician,

שלום, התקנתי את העידכונים האחרונים של הווינדוס והעכבר הפסיק לעבוד חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שזו בעיה ידועה יש למישו פיתרון? עריכה: הסתדר, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Darkone,

קיבלתי לא מזמן את וויסטה Ultimate Edition בעיברית, אני מעוניין בגירסה אנגלית, האם יש דרך להתקין אותה באנגלית או שהגירסה היא עברית בלבד?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  8. שלום יש לי vista עם servise pack 1 rc . יש 2 דברים שהוא נהג להציג ופתאום הפסיק להציג : 1. שנכנסים למחשב שלי הוא היה כותב למטה "קבוצת עבודה : ...." "מעבד : ...." "זיכרון : .... " עכשיו הוא כבר לא מציג את הזיכרון ראם שיש אלא רק את קבוצת עבודה ואת המעבד . 2. בעיה נוספת היא שפתאום שעושים מאפיינים למחשב שלי הוא הפסיק להציג את קטגוריית ה"מערכת" , כלומר את הדירוג במספרים של המחשב ואת הראם והמעבד. (את הראם הוא מציג רק במנהל המשימות ואת המעבד רק במחשב שלי) כיצד מגדירים לו להציג את 2 הדברים האלה שוב? תודה...

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. שלום לכולם. התקנתי מחדש חלונות XP על המחשב (החלפתי HD). מאז ההתקנה אין לי יותר את החלון הקטן של השפה ... וכדי להחליף עברית/אנגלית, אני משתמש בצרוף מקשים שהגדרתי מחדש ולא ב ALT SHIFT זה לא נורא, אבל מעצבן ... תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  10. Started by IlanF,

אני יודע שמישהו פירסם דרך לראות כמה זמן המחשב דלוק, אבל אני לא מוצא את זה בחיפוש. אז מישהו יודע איך אני בודק את זה? ועוד שאלה לא קשורה, XP 32 ביט תומך ב-4 גיגה ראם?

• 15 תגובות
    • 11.3k צפיות
  11. Started by benchmarker,

שלום לכולם לאחרונה שמתי לב לבעיה שגורמת לספריית הtemp במחיצה C להתמלא באופן קבוע. בעת שאני בוחר להוריד קובץ , הקובץ יורד קודם לספריית ה Temp ורק לאחר מכן מועתק לספריית היעד שבחרתי. האם ניתן לשנות זאת כך שהקובץ ירד ישירות לספריית היעד ? תודה מראש, נ.ב. נראה לי כי התהליך מתרחש רק בעת הורדת קבצים גדולים ולא בקטנים

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by PredatorX,

או.קי לפי מה שהבנתי (תקנו אותי עם אני טועה ואני חושב שיש סיכוי שאני טועה) קבצי היוזרים הם כאלה.. נגיד וליוזר שלי קוראים abc אז הקובץ של היוזר הזה יראה כך: abc.pwl עכשיו זה נכון או לא נכון ? עם כן נכון אז זהו...שאין לי במחשב כזה קובץ >< גם ביוזר של האדמין (ADMINISTRATOR) לא מצאתי אחד כזה, ואני צריך למצוא את הקובץ של היוזר שלי...מה לעשות ? נגיד וזה לא נכון איך אני יכול למצוא את הקובץ של היוזר שלי...ואיזה סיומת יש לו ? ואיפה הוא נמצא במחשב...? ובכנות אני חייב לדעת למחר, אז אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי, אני ממש זקוק לעזרה !!!

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה... אני כבר שבועעים מחפש פיתרון ואין לאף בן אדם...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מציק לי איזה שטות םפה הרבה זמן טוב הרזולוציה אצלי אמורה להיות 1280X1024, אבל המחשב חליט שיש לי עוד כמה פיקסלים נוספים שמוסתרים פשוט כי המסך לא רחב מספיק טוב כן אני דעיו לא מבינים מהתיאור הזה כלום הנה מה שקורה כשאני לוחץ פרינסקרין, נכון כשלוחצים על פרינטסקרין אז לוחצים בפוטושופ או פיינט על NEW ואז זה כבר אוטומטית כותב את הרזלוציה שצריך, אז זה לא כותב אצלי כמוש צריך 1280X1024 אלא 2080X1024 הנה מה שמופיע כשעושים פרינט סקרין (כאן אני מראה איך זה נראה כאילו כשאני בפוטושופ) http://img82.imageshack.us/my.php?image=resucm9.jpg וכאן ניסיתי לדמות כאילו מה קורה בפועל כאני מסתכל לי סתם ככה במסך: http://img91.imageshack.us/my.php?image=stupidcompcl7.jpg שימו לב שרק חלק מהתצוגה מועתק…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by yinon21,

אהלן, מי יודע פיתרון לבעיה הזאת שמופיעה ב "סייר" וב "המחשב שלי" ?מעהה"פ מעלימה לרגע ומציגה מחדש את התיקיות והקבצים- לעתים קרובות מדי. יש לי SP3. כל הדרייברים מוקנים.אני יודע דברים נפוצים כי הייתי איש מחשבים תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%94-spartan-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b/

17. בהתקנה עשיתי שתי מחיצות ועכשיו אני רואה שיש כונן C וכונן D אבל הבעיה היא שהוא עשה שגם הכונן D יהיה גם הכונן של הCDROM.. מה לעשות? וגם האינטרנט לא עובד לי יש לי חיבור רשת למישהו יש מדריך איך לעשות שהמחשב יזהה את החיבור שלי?.. תודה!!

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by nehmia,

במשחקים און ליין הטקסט רשום לא ברור ואז אחרי כמה זמן רשום שהקובץ עושה בעיות וצריך לסגור אותו ואז שסוגרים נסגר גם המשחק

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. Started by bluemail,

איך אני משיג תוכנה הזאת??? אם היא באה אם xp אם לא אז מאיפה???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. בוינדוס XP איך אני מעלים את ה Documents מתפריט ה"התחל" או לחילופין מוחק את התוכן של אותה תיקיה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by rander1,

עשיתי פירמוט למחשב וחילקתי כונן c 204800 MB שזה אמור להיות בעצם 200 gb אבל בפועל כנראה המערכת גונבת טיפה בהתקנה ויוצא לי כונן 199 gb כמה אני אמור לרשום שיצא בדיוק 200 ? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום! חבר שלי הביא לי AMD +1800 1.5GHZ עם 256מגה DDR333 או 400. התקנתי עליו XP בעברית עם SP3 (הורדתי גירסה נקיה שSP3 מובנה בה והשתמשתי בסיריאל המקורי שלי). במערכת עובדת יחסית לאט או בגלל שיש הבדל משמעותי בין SP3 שתוכננן למחשבים ל2008 לבין SP1 שהותאם למחשבים של 2002 (כנ"ל IE7 וכל התוכנות האלה 256MB של RAM לא מספיקים להפעיל הרבה תוכניות). או שבגלל שלחתי ממנו HD 80GB IDE (זה שהגיעה עם אותו מחשב) והחלפתי אותו לHD 20GB IDE של חברה ישנה שלא קיימת כיום (נלקח ממחשב פנטיום 866 מותג). השאלה שלי עם אני ימיר לו את המערכת לFAT32 מה שבחיים לא עבדתי עם XP אז המחשב יתחיל לזוז??. עם אני יתקין xp עם SP1 אז המחשב יזוז?? (באותה תקופה זו היתה המערכת הפעלה אני זוכר שעל פנטיום 500 עם 256מגה זה…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  23. פרמטתי עכשיו את המחשב, אני עם ווינדוס 7 ואני לא מפסיק לקבל את השגיאה הזו: בפעם האחרונה שהיה לי משהו דומה לזה, ברגע שעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר והייתי צריך לפרמט... מה אני אמור לעשות? רואים את הדגם של הדיסק הקשיח בשגיאה, אבל בכל זאת: Westen Digital 3200AAKS עריכה: קיבלתי עכשיו את השגיאה בתופסת אפשרות אחת- אני מניח שלהתעלם מהבעיה זה לא פתרון....

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. צהריים טובים לכולם, רכשתי מלפני שנה בערך לפטופ lenovo מדגם y70-70. הלפטופ מגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 8 ושדרגתי חינמי לווינדוס 10. כל תקופה מסוימת אני אוהב לפרמט, ואני רוצה לחזור לווינדוס 7. האם יש משהו שאני צריך לדעת מעבר לפירמוט רגיל? בגלל שהלפטופ מגיע עם מחיצות מיוחדות של lenovo האם קיים חשש שאני אמחוק אותם? אם משהו לא מובן, אני אשמח להרחיב. תודה מראש, והמשך יום נעים.

25. Started by wow,

יש לי את הלוח K8N NEO2 PLATINUM של MSI ויש לי הארד דיסק SATA והפלופי שיש לי עם הלוח לא מתאים להתקנה של הווינדוס (הגירסה שמורידים ממיקרוסופט). מה אני בדיוק צריך להוריד?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.