עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי. המטרה שלי היא שכשהמחשב עולה הוא יעלה ישר בלי בקשות לסיסמא ושטויות כאלו. הלכתי לפי השיטה שעושים Start -> control userpasswords2 אבל שם יש לי 2 חשבונות אדמין- 1 על השם שלי עם הרשאות של אדמין וחשבון שני בשם "אדמין" גם עם הרשאות של אדמין. אני רוצה שיהיה רק את החשבון שלי ולא מצליח. כשאני מבטל את הוי שמסומן שם (שמשתמשים צריכים להזין סיסמא) אז המחשב עולה לי ישר למשתמש אדמין ששם ההגדרות שונות לגמרי ממה שאצלי... עזרה :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by malcolmx9,

המחשב נהיה איטי, והפינגים לשרתים עלו ל-400! אז עשיתי סריקת ווירוסים ב"מצב בטוח" בעזרת האנטי ווירוס Symantec Client Security Corporate Edition v3.0.1.1000 שהוא כולל גם פיירוול מובנה של נורטון. התוכנה לא גילתה כלום וחשבתי שהאיטיות היא דבר זמני! אבל זה לא עבר, אז נכנסתי ל-TASK MANAGER וראיתי ששם מופיע ברקע שירות שאני לא מזהה: lsass.exe לפי גוגל מדובר בסוס טרויאני שיש לו את היכולת לבטל את הפיירוול גם! http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/isass/ לפי חיפוש שעשיתי מצאתי כלי מבית סימנטק שבעזרתו אפשר להסיר את תוכנת הריגול הזאת, FxSasser. אבל גם במצב בטוח הוא לא מצא את הווירוס! איך אני אוכל להסיר אותו?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  3. יש לי משחק שאני רוצה להסיר אך כשאני בא להסירו אני מקבל הודעה שלא מוצא את קובץ INSTALL.LOG מה עליי לעשות...

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  4. היי, התקנתי משחק למחשב החדש שלי C&C red alert 2 yurie's revenge ישן אבל טוב. ההתקנה בוצעה לכונן שבחרתי עם שם סתמי לתיקיה כגון E:\r ולא לברירת מחדל שהמחשב בוחר. כעת אני מנסה להסיר אותו ולא מצליח, דרך הוספה/הסרה הוא לא מוצא את הנתיב... מה אני יכול לעשות??? האם מחיקה פשוטה (מחיקת תקיה של המשחק) תשאיר לי פריטים לא רצויים במחשב ובעיקר ב-registry

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by roeesnir,

אני יודע את הסיסמא, אני מצליח להיכנס. ב-User Accounts, אני לא מצליח להסיר את הסיסמא או לשנות אותה. למה???

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by h_yoav,

שלום יש לי 3 מחשבים בבית שלכולם win 7 rc כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת הוא לא מצליח להתחבר למחשב השני הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא כדי להתחבר למחשב ובאף אחד מהמחשבים אין סיסמא. מישהו יודע מה הפתרון? צירפתי תמונה כדי שתראו בדיוק על מה מדובר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  7. לדוגמא סלולרי או נגן MP4 הוא כותב שהדיסק מוגן בפני כתיבה (מה שכמובן לא נכון..) נראה לי שזה בגלל ששיחקתי עם הservices כי נראה לי שזה קרה די מאז... פתרונות? * יש דרך לשחזר ברירת מחדל של השירותים??

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by assaf990,

יש לי קובץ אחד ששוקל 4.5 GB ניסיתי להעביר אותו להארד דיסק שיש בו 5GB פנויים וקיבלתי הודעה שבכונן היעד אין די מקום פנוי! ניסיתי להעביר להארד דיסק אחר, עם 7.5GB פנויים וקיבלתי את אותה ההודעה. (איתחלתי את המחשב ולא עזר) למה?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by avi333,

שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ולהתקין לו וינדוס ויסטה (למחשב יש את כל הנתונים הטכניים לכך..) אז נכנסתי לביוס של המחשב ועשיתי שהבוט הראשון יהיה מהCD במקום מהתקליטון (פלופי) אבל אני לא מצליח להעלות משם את הבוט של הוינדוס,חשבתי אולי זאת בעיה בוינדוס אז הבאתי וינדוס אקספי וגם ממנו אני לא מצליח להעלות את הבוט ,מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gabig12,

לפני זמן קצר המחשב שלי נפל ניסיתי לעשות SCAN DISK והוא בכלל לא עבד בכל זאת התקנתי עוד הפעם וינדוס XP ובעם בשבועיים אני עושה SCAN DISK הבעיה שהפעם הוא לא נותן לי לעשות וכותב שאני יפעיל מחדש את המחשב והוא יפעיל קבצים מיוחדים למה זה? ובפעם שעברה שעשיתי את זה הוא עשה את ה- SCAN DISK ונתקע בחלון הבא בגלל זה אני מפחד לעשות עוד הפעם כי אני לא רוצה לפרמט עוד הפעם. האם תיהיה לי בעיה אחר כך? השגיאה: לא הייתה אפשרות לבצע את בדיקת הדיסק מכיוון שלכלי בדיקת הדיסק דרושה גישה בלעדית לקבצי ווינדוס מסוימים בדיסק. ניתן להגיע אליהם רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב האם ברצונך לקבוע שבדיקת הדיסק תבוצע בפעם הבאה שתפעיל מחדש את המחשב? דרך אגב יש לי עוד שאלה באמצע שאני משחק במשחקים המחשב יוצא לי מהם …

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by stingeR-,

אנשים , כבר הרבה זמן(כמעט שבועיים) שהאתר www.pch.co.il לא עולה לי , רק הוא! מה הבעיה כאן? כבר פתחתי תארד כאן בעבר ואחרי זה זה הסתדר למשך שלוש-ארבע שעות , אבל זה המשיך! מה הבעיה בידיוק? האם להתקשר לתמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט שלי? מכוון שיש לי שני מחשבים ברשת ובשניהם האתר הזה לא פועל... רק הוא... מה הבעיה כאן? אין פיירוול ואין כלום , גם לא אנטיוירוס...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Bad-Guy,

קצת רקע: הכל התחיל מהשאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.0 שרציתי להעביר 5 גיג'ה מכונן אחד לשני וכאן קיבלתי פתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.msg3480438#msg3480438 אבל אז נוצרה בעייה שהווינדוס מגיע להגדרות האישיות הוא אומר לי שהאקפולרר לא נמצא ואז רושם לי את השגיאות הבאות... כשהוא עולה ומעלה את ההגדרות האישיות הוא לא מעלה לי את הEXPLORER.EXE והוא רושם שגיאות בקבצים הבאים: comctl32.dll drwtsn32.exe מה עושים? המחשב עולה רק בSAFE MODE

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by amit501,

יש לי גם 98 ו-Xp במחשב אחד. אתמול התחברתי לרשת ב-XP והיה לי את הוירוס של ה-60 שניות. נראה לי שתיקנתי אותו כי הוא לא חזר אבל כשעשיתי ריסט לא מזמן פתאום לא יכולתי להפעיל את WINDOWS (לא הצלחתי להגיע למסך של הבחירה בין 2 מערכות ההפעלה ) ובמקום היה לי : invalid boot.ini file booting from c:\windows ובמסך שאחריו: windows could not start because the following file is missing or corrupt <windows root>\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file לא מצליח להכנס ב-SAFE MODE ושחזור להגדרות האחרנות לא עוזרות . יש פתרון ? אולי משהו לשנות ב-BOOT? תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  14. היי . יש לי בעיה בווינדוס מאתמול בלילה לאחר איתחול של המחשב. אני לא מצליח להעלות את מנהל המשימות אני מקבל הודעת שגיאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך". הודעה מפגרת כי אני מנהל המחשב, זה הוונידוס והמחשב שלי . כאשר אני מתנתק ועולה כאדמיניסטרטור אז אין בעיה - מנהל המשימות עולה. אנא עיזרו לי, מה עליי לעשות דרך אגב, אין מצב לשיחזור המערכת משום שאתמול ביטלתי אותו ומחקתי את כל נקודות השיחזור - טעות מצערת אודה לכם על עזרתכם כמו תמיד אני מצטער, שכחתי לעשות חיפוש , אם אני לא אצליח אז אני אפנה אליכם שוב בעריכה. סליחה. לאחר חיפוש הצלחתי לפתור את הבעיה ושוב אני מתנצל שפתחתי סתם ת'רד. "אין מעשה במחשבה תחילה"

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by tora,

בס"ד שלום. העתקתי את חלונות 10 (גרסה אנגלית ארה"ב) על DOK ע"י התוכנות הבאות Windows7-USB-DVD-tool windows_8_usb_installer_maker_v1.0.23.12 Universal-USB-Installer-1.9.5.6 rufus-1.4.10 YUMI-2.0.1.0 ואותה בעיה היתה תמיד שכשאר הוא מנסה להיכנס להתקנה הוא מציג לי את הלוגו כמו של חלונות 8 ולא מתקדם לשום מקום ניסיתי להוריד את הגירסה של אנגלית בריטניה ולא עזר מדובר בכל הנסיונות המערכת של 32 ביט (לא מעוניין בגירסת 64 כי זה יקח יותר זיכרון ויש לי רק 2 ג'יגה) חלונות 8.1 עובד אצלי נהדר, וגם את הגירסה המוקדמת שלו התקנתי ללא בעיות דבר נוסף חלונות 10 רץ אצלי מצויין על VMware (לא דרך DOK) ככה שקובץ ה-ISO תקין תודה רבה תזכו למצוות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היום באמצע עבודה בפוטושופ קפא לי המחשב לא זז, עשיתי ריסטרט המחשב עלה ומשום מה אני לא יכול לעשות כלום, עכשיו אני רוצה לגבות את הקבצים מכונן c לכונן d להעתיק הוא לא נותן לי אני מנסה לצרוב הוא גם לא נותן לי אין לי מושג מה לעשות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, יש לי כונן חיצוני My Book של WD בגודל 500GB כבר מעל שנה מעולם לא הצלחתי להעתיק אליו קובץ הגדול מ4GB. בד"כ מדובר בקבצי ISO ודומיהם. כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ אני מקבל את השגיאה הבאה: Cannot copy [file name] : There is not enough disk space. Delete one or more file disk space, and then try again. To free some space on this drive by deleting old or unnecessary files, click Desk Cleanup כמובן שגם על כונן הC שלי יש די הרבה מקום (7-8 GB לפחות) שלא נדבר שעל הכונן החיצוני יש מעל 300GB פנוי. אולי בעצם אני צריך להגדיר יותר מקום בProfile Storage או משהו כזה? תודה מראש לעוזרים, גל.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס ויסטה ויש כמה דברים שאני לא מבין אז ככה: דבר ראשון אני רוצה להפוך את הויסטה לעברית, הורדתי mui לויסטה אולטיימת ולא הצלחתי להתקין אותו, נכנסתי לאפשרויות שפה, ואז התן שפה, ושמה שהוא כתב בחר תיקיה שהשפה נמצאת שם, אז לא מצאתי את התיקייה כי הקובץ לא היה בתיקייה אלה הוא סוג של קובץ מיוחד כזה, אז מה שאני שואל אי אני הופך את הויסטה לעברית, כי לא הצלחתי עם הmui והלכתי לפי כל מיני מדריכים ועדיים לא הצלחתי. דבר שני: התקנתי את הויסטה ואני רוצה להשים את השעון בצד כמו בכל מיני תמונות שראיתי, כאילו שהשעון יהיה על הדסקטופ. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by kobi_af,

שלום כבר תקופה שיש לי מסכים כחולים פעם הודעה דומה פעם הודעה אחרת במסך הכחול,אין לי מושג מה לעשות. הטמפ' בסדר מה השלב הבא לבדוק זכרונות?איך בדיוק..? דרך אגב צריכים שאני אעלה את קבצי ה DMP שאולי תוכלו לנתח אותם..?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  20. יש לי במחשב כונן וירטואלי מוזר. ב"מחשב שלי" יש לו סמל של CD-ROM וגודל הכונן הוא 2.25 MB. מצד שני אני יכול לעשות לו Safely remove USB mass storage כמו דיסק-און-קי (ואז הוא נעלם), ובחומרה הוא מופיע כ-Harmony USB 1.1 USB Device. בתוך הדיסק עצמו יש רק קובץ אחד בשם autorun.inf והתוכן שלו הוא: [AutoRun] open=explorer http://www.spaceit.co.il בקיצור זה וירוס כלשהו. הקטע המוזר הוא שפירמטתי את הכונן הראשי (C:) והתקנתי ווינדוס מחדש, ולא נפטרתי מהכונן הזה! אח"כ הרצתי שוב את ההתקנה של ווינדוס (XP PRO אגב), מחקתי גם את C: וגם את D: ככה שלא נשארו מחיצות על הכונן הפיזי, ויצרתי את C: מחדש. אחרי התקנה של ווינדוס - שוב הכונן מופיע! לא ברור לי מאיפה הוא בא... חשבתי על boot sectors או usb de…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by digitalseeker,

יש לי שתי צרות כרגע. האחת - אני לא יכול להפעיל את "מנהל המשימות" גם שאני לוחץ קליק ימני על הTASK BAR אז הוא מסומן באפור. השנייה הWINDOWS מתריע לי ש"שירות מערכת האבטחה" שלי לא עובד וכשאני לוחץ הפעל הוא לא מפעיל. יש לי NAV פעיל ומעודכן. וגם בProccess Explorer אני לא יכול לעשות SHUT לדברים זה גם מסומן אפור. HELP

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לאחרונה התקנתי ויסטה ומאז אני מנסה להתקין דריבר לכרטיס מסך שלי (9600GT), אבל כל פעם שאני מתקין צריך לעשות ריסטרט, ואיך שהמחשב עולה המחשב רק מציג צג שחור (ואני יודע שהוא עובד כי אני שומע את הצליל של העליה של הוינדוס), והדרך היחידה שלי לראות משהו היא או להיכנס במצב בטוח או לעשות שיחזור מערכת ללפני ההתקנה ניסיתי להוריד מהאתר שלהם דריבר ולהשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וכלום לא עובד למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. שלום, אני מנסה שהמערכת תופעל מהכונן אז נכנסתי לביוס בדקתי שהאפשרות של BOOT OTHER DEVICE מבוטלת ועשיתי שה-BOOT DEVICE הראשון יהיה OPTIARC DV ועשיתי שמירה ויציאה והמערכת עדיין לא מצליחה... ניסיתי גם SATA CDROM ולא הצליח.. הבעיה היא שיש לי בעיה בהארדיסק והמערכת לא מצליחה לעלות.. היא שואלת אותי איך לעלות אותה... רגיל,פעם אחרונה שהצליח,סייף מוד, סייף מוד עם אינטרנט וכו'... ניסיתי את כולם וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מנסה לעלות את ווינדוס ולא מצליח.. מרסט את עצמו.. עכשיו הכנסתי את הדיסק של ההתקנה של המערכת ועשיתי שיקרא מהכונן כדי לפרמט את המחשב וזה לא מצליח.. מה לעשות? נ.ב... זה מאוד דחוף.. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי אני לא יודע אם מותר לפתוח כמה פוסטים ביום אז תרחמו עלי קצת כי זה בעיה חמורה... הדלקתי את המחשב שלי והיה לי את הסימן של "התראת אבטחה" והוא אמר לי שהעידכונים שלי לא פועלים.... אז ניכנסתי ללוח בקרה>עידכונים אוטומטים>הפעלה>אישור. הפעלתי את המחשב מחדש וההודעה חזרה על עצמה!(שהעידכונים לא מופעלים...) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. אני דואג לסגור את כל התוכנות והיישומים לפני שאני מפעיל מחדש את המחשב. וזה פשוט תקוע, לא מצליח למצוא פתרון לזה. מלא זמן כותב "שומר את ההגדרות שלך.." ולא מצליח להגיע ל"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי...". אני חייב ללחוץ ריסט במחשב כל פעם מחדש. אין לי ווירוסים ולא כלום. המחשב נקי. איך אני פותר את זה??

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.