Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי גם XP וגם VISTA ובהפעלה של המחשב אני בוחר לאן להיכנס. אני רוצה למחוק את הויסטה ושלא יפגע לי בהפעלה שיכנס לXP ישר איך מוחקים? פשוט נכנסים דרך ה XP ומוחקים את התיקייה של הויסטה?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הקאזהה וDC++ לא מתחברות לי ואי אפשר לבצע חיפוש, עכשיו ניסיתי לעשות כמה צעדים בשביל לראות איך אני יכול לתקן את זה ונתקעתי כאשר בADVANCED של החייגן חיוג שלי מופיע הודעה Windows Managment Instrumentaion corrupted (בקיצור). גם אם אני מנסה להכנס בלוח בקרה לכל העסק של הפיירוול של ווינדוס אני מקבל הודעה שהservice שקשור לזה לא פועל לכן אני לא יכול להכנס, הוא שואל אם אני רוצה להפעיל אותו אני אומר כן ומקבל הודעה שאי אפשר בלי סיבה. אם אני מנסה להפעיל את הסרביס מהservices.msc אז אני מקבל eror 1068 - the dependency service or group faild to start בקיצור אני חושב שהדברים הנ"ל קשורים אחד לשני ואין לי מושג איך לתקן את זה. לא מזמן עשיתי התקנה מחדש של הווינדוס ואין לי כח עכשיו להתעסק עם זה…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חברים ברצוני שתוכנה אחת תעלה לפני הכל, איך אני עושה את זה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה יותר טוב?ואם שווה לי לעבור ל2000 כי אני ממש לא מרוצה מי XP.. מה יתרונות של 2000 ומה החסרונות..כנל לXP? ומה יותר טוב בעיקרון חח ?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים עשיתי אופטימיזינג עם הרגיסטרי מכניק5 בעקבות המלצה של מישהו,עשיתי ריסטרט,ולאחר מכן הווינדוס לא עולה! כנ"ל המצב בטוח! המחשב מגיע למסך שכתוב ווינדוס אקספי ולמטה יש תדברים הכחולים האלה שזזים,ואז מסך שחור..אין כלום! בקשה תעזרו לי! אני אובד עצות.. יש דרך להציל את המחשב ללא פירמוט? (אני כרגע כותב מהמחשב הישן שלי עם המעבד דורון). ובמידה ואצטרך לפרמט,יש לי כונן קשיח אחד והיה לי כונן סי ודי ,המערכת הפעלה הייתה על סי,אפ אני יתקין מחדש הוא יתקין על כונן סי ולא ימחוק את די? בתודה מראש,דן.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש דרך לראות אייקונים של תיקיות וקבצים רגילים בתור סמלים וקבצי תמונות בתור תמונות ממוזערות בו זמנית... יש דרך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תתקינו את הwin installer 3.1 v2 תעדכנו את הwin עם העידכון 3.1 תאתחלו את המחשב מחדש עדיין יופיע הblack screen אבל חכו בערך כדקה והwin יעלה למי שיש WIN XP PRO פרוץ שיכנס לאיסיקיו שלי להוראות נוספות
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אפשר להתשמש כבר בבטא 2 בילט 5384 .. אני רוצה לדעת אם אפשר להתקין רק אותו על המחשב ולהשתמש רק בו .. האם זה אפשרי ? לא יהיה לי חסר כלום בו ? כי תכף הוא הולך לצאת להמונים ..
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רואה כתבות שזה שילוב לא מוצלח ולא עובד ואפילו גורעה השאלה שאני רואה שני מעבדים במערכת . במערכת שלי אז למה זה לא טוב ו האם זה באמת גורע .? :s05: מצחיק
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום כדי להעלות דף html כולל שורות ssi ב win xp iis עלי לאפשר הרשאה לכך בקונפיגורציה של iis. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ? ,usv !
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך מסדרים שיראו עברית במקום הג'בריש הזה. זה אומנם ICQ אבל מופיע לי גם בתוכנות אחרות. Windows XP pro SP2 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בWIN, קניתי WIN חדש מהחנות כי רציתי לראות איך הוא עובד אם יותר טוב או יותר רע מהצרובים . בקיצר עשיתי את הWIN והכול הכול סבבה אבל אני בא מוריד את CPU וכול התוכנות ומחשב לא יכול לקרוא אותם בקיצר ממציא לי תירוצים ממה הדבר הזה נובעה ואיך לתקן את הבעיה? וכשקניתי אותו הוא לא היה בקופסא אלה היה בשקית תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני משתמש בXP..ואינני כל כך מרוצה מיממנו..וברצוני לעבור ל2000 האם הוא משתלם יותר מבחינת בטיחות,עבודה. וכו'.? ואם שווה לעבור אליו.
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי מחשב חדש ללא כונן דיסקטים, הווינדוס מבצע בדיקה ביציאה מהווינדוס ומציג את ההערה: כיצד מבטלים את בדיקת הכונן הלא קיים כדי להעלים את ההערה בכיבוי? ???
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
נתקע ושום דבר לא עוזר חוץ ממלחוץ על הreset דרך המחשב עצמו...זה קורה לי פעם ב....פעם זה היה קורה לי המון ואז זה הפסיק להרבה זמן ופתאום זה חזר לי בנתיים זה קרה פעמיים...אני זוכר שגם לחברים שלי יש את הבעייה הזאת אבל לעיתים ממש נדירות..מישהו יודע למה זה קורה??
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים, במחשב אחד אין אינטרנט עד שיצליחו לסדר את זה. הוינדוס הוא XP PRO חוקי בעברית ואם זה נחוץ אז יש לי את הדיסק ההתקנה המקורי פה. יש אפשרות להוריד בקובץ ולצרוב לדיסק את כל העדכונים הכי חדשים של וינדוס (סרויס פאק 2 וכ'ו)ולהתקין במחשב ללא האינטרנט? אם כן איך ואיפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי הוינדוס עובר את החלון הראשון- שהוא כאילו נטען ואז נתקע במסך הכחול ניסינו לאפש ביוס או אפילו ניסינו להפעיל את דיסק הפעלה של ghost 9 אבל גם שם הוא נתקע בשלב מסויים מה יכול להיות הסיבה לכך לא הותקן שום תוכנה פשוט אתמול הוא כיבה את המחשב והיום הוא לא עולה תודה ???
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
איך אני מתקין ווינדוס 98 תחת ווינדוס XP בלי לדפוק את ה-BOOT של XP ?? בכדי שיהיו לי 2 מערכות הפעלה...98 זה בשביל הילד...קומפי
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן אנשים! קראתי בכל מיני מדריכים שמומלץ להגדיר את שמירת הזיכרון הוירטואלי לא בהרד דיסק הראשי אצלי במחשב ההרד דיסק הראשי הוא SATA2 וההשני ATA רגיל , השאלה שלי היא אם אני אגדיר את הזיכרון הוירטואלי בהרד דיסק המשני שלי (שהוא הATA האיטי) לא ירדו לי הביצועים בגלל שזהו הרד דיסק איטי יותר מהSATA2... תודה מראש על התגובות...
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
פתאום אני רואה שיש לי סימן קריאה בתוך משושה אדום בstart bar איפה שהשעון. ניסית ללחוץ עכבר ימני, שמאלי וגם להעביר עליו את העכבר- לא קרה כלום. לא התייחסתי לזה ממש. עכשיו אני פותח את המחשב שלי ופתאום זה נותן לי error מוזר "document complite Type mismatch" והסימן קראיה הזה בתןך משושה. WTF? בינתיים הכל עובד כרגיל אבל... Help PLZ
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
יש לי HD 120GB ואני לא רוצה שהכל יהיה בכונן C אני רוצה שלכונן C יהיה 30GB ככה ו90 ב-D איך אני עושה את זה? אני יודע שיש איזו תוכנה שעושה את זהף אבל אני לא יודע איך קוראים לה, וגם אני מעדיף לעשות את זה בדרך המלך (בלי תוכנה מיוחדת). תודה מראש לכל העוזרים!!! נ.ב עשיתי חיפוש לא מצאתי, ואני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה.
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הורדתי מהאימיול את הקובץ Windows Xp Professional Corporate Vlk Sp2 Hebrew ,והורדתי אותו כ winrar , עכשיו איך אני יכול לצרוב אותו בנרו כimage כדי שיעלה כדיסק איתחול ל xp ? האם אני קודם מחלץ את הקבצים מה winrar , אם כן מה אני עושה אחרי זה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני לא ממש יכול לראות חלק גדול מהסרטונים באינטרנט, רובם פשוט מופיעים בצבעים פסיכודליים. זה נראה ככה: דוגמאות לסרטונים בהם יש את הבעיה הזאת: http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77041&bz=11 http://news.walla.co.il/?w=//914224 סרטונים מסויימים דווקא עובדים בלי בעיה, למשל אלה: http://video.craveonline.com/video/comingsoon/?showVideo=1512&statsid=26&pid=1 בסרטון הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3255883,00.html דווקא קורה משהו מעניין. בפרסומות של טושיבה ושל YNET הבעיה מופיעה, אבל הסרטון עצמו פועל מצויין. נראה לי שהבעיה קשורה למדיה פלייר, באתר מסויים אני אפילו זוכר שאפשר היה לבחור אם לראות את הוידאו בQUICKTIME א…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-