Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לשנות את מיקום תיקיית users, ובמדריכים שראיתי נאמר לאתחל את המחשב מהדיסק של win7 ואז לאחר השלב של בחירת השפה אמור להופיע לי החלון הבא (כמו בקובץ המצורף) ואז לבחור windows repair הבעיה היא שכאשר אני עולה מהCD ובוחר שפה ישר מופיע לי המסך של partintions ובאיזה אני רוצה להתקין ולא מופיע לי המסך שאני צריך? מה אפשר לעשות בנושא?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה ב-WIN XP, שאני פותח חלון MY COMPUTER ואני רוצה להיכנס לכונן C, אני לא מצליח אני מקבל את החלון "OPEN WITH" אבל אם אני נכנס דרך WINDOWS EXPLORER ישירות לכונן C אני מצליח להיכנס אליו והכל עובד כרגיל. איך אני יכול לסדר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס באיזה מחשב למנהל המשימות (CTRL+ALT+DEL) והוא רושם לי שנחסמתי משהו כזה ושאני לא יכול להכנס לזה איך אני מבטל את זה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מנסה ללחוץ על כפתור F8 עם אתחול של המחשב , זה מגיע לי למסך של priority בין הדיסק הקשיח לCD-ROM.. ניסיתי ללחוץ גם על F5 אבל זה לא הולך.. אולי מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי להגיע למסך של בחירה של מצב בטוח? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן וידוס ויסטה אלטימיט ואני לא יודע למה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה המחשב כותב באחד מתוך האפשרויות של המחשב שלי שהתקן מסוים מפריע למחשב להיכנס למצב שינה ביררתי מה ההתקן והוא כרטיס הרשת אז מחקתי את הדריור ניסתי להיכנס למצב שינה לא הצלחתי התקנתי אותו חז\חזרה ועדין לא חייב עזרה מה לעשות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS 8.1 ואני עובד עם 2 הארד דיסקים - האחד זה SSD והשני זה WD BLACK. ב-WD יש לי תקיית הורדות שאני כבר עובד איתה שנה פלוס שלא עשתה לי מעולם בעיות. אתמול הכי שסרקתי את המחשב עם AVAST (ב-BOOT) אני לא מצליח להיכנס לספרייה של ההורדות. למעשה אני מצליח להיכנס ליתר הספריות ב-WD אבל לספרייה הספציפית הזו אני לא צליח ומקבל הודעת שגיאה. כל הדיסק של WD עובד מאד מאד מאד לאט. ברמה של 2MB לשנייה וגם אז הוא צריך לעשות הפסקות בכדי להמשיך במהירות ההעברה הזו. ובנוסף, כאשר אני מסתכל על הארד דיסק ב-DISK MANAGEMENT או במחשב שלי אני רואה שהגודל של כל הדיסק WD הוא כמו שהוא היה. כלומר האינפרומציה עדיין שם אבל משום מה הוא לא נותן לי לגשת אליה או להיכנס אליה. אודה מאד אם מישהו יכול לע…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד במתן תמיכה ללקוחות בשטח. במלון שיש בו דומיין יש לי תחנה אחת שהיא בדומיין עם משתמש שהוא מנהל במחשב המקומי ובדומיין הוא "domain user". כך כל התחנות מוגדרות בדומיין הזה. על אותו מחשב יש מדפסת משותפת וגם תיקיה משותפת עם הרשאות "full controll" ל"everyone". בשכנים ברשת אני רואה את שם המחשב ובלחיצה עליו אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה... גם מהשרת כ"administrator" אני לא מורשה להיכנס לשם המחשב הזה... ניסיתי להוציא את התחנה מהדומיין ולהכניס אותה שוב וזה לא עזר. יש לציין שישנם מחשבים אחרים שיש בהם שיתופים ויש לי אפשרות להיכנס אליהם מכל תחנה. כמו כן מהתחנה הבעייתית אני יכול להיכנס לשיתופים של אחרים אך לא להיפך... השרת הוא Server 2003 Standard Edition. לא נראה שהבעיה היא …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא סגור שההודעה מתאימה לפורום הזה... בכל אופן שאני נכנס להוטמייל אני קודם כל מזין את השם משתמש והסיסמה שלי ובדף הבא איפה שרשום "תיבת הדואר שלי" אני לא מצליח להיכנס... ס'תומרת אני לוחץ על תיבת הדואר שלי אבל זה לא נכנס...זה יעני עושה ריפרש ואני נשאר באותו העמוד... חשוב לציין שהיתה לי את הבעיה הזאת לפני שפירמטתי....אחרי הפירמוט בדקתי אם עדיין יש את זה וזה לא היה... אבל אתמול שוב פעם בדקתי והבעיה חזרה... עשיתי סריקה לרוגלות עם שלושה תוכנות (Ad Aware SE. Spy Sweeper, Spybot S&D) והעפתי את כל הרוגלות שנמצאו... והבעיה עדיין קיימת...אנשים אין לי כח לפרמט שוב ולעשות את כל התהליך מהתחלה... תעזרו לי למצוא פיתרון לזה... - - -
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להיכנס לתקייה הזאת אבל משום מה מופיע לי ההודעה שבתמונה יש לי חלונות XP SP2 ואין לי משתמשים אחרים חוץ מאורח וניסיתי לעשות משתמש חדש עם מנהל מחשב ועדיין מופיע לי ההודעה ניסיתי גם להיכנס במצב בטוח ולא הצלחתי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל כמה שניות דקות קופצת לי הודעה כגון אלו: http://photos.walla.co.il/natim90 אני לא מצליח להיפטר מהם גם אחרי שאני מריץ ADAWARE ו SPYBOT למישהו יש מושג מאיפה הן מגיעות? (יש לי WIN2000) תודה.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום רב, אני לא מצליח להירשם לשירות XBOX LIVE ואני לא מבין למה. אני מקבל כל הזמן את הודעת השגיאה למטה. אני מנסה ע"ג חלונות 8 פרו (חוקי) עם חשבון הmicrosoft שלי. מה יכולה להיות הבעיה? (ניסיתי הן עם IE והן עם firefox) כשאני לוחץ על support זה גם זורק הודעת שגיאה (השניה למטה) האם זה ספק האינטרנט? אני ב012 סמייל מחובר ע"י superbox (ראוטר + טלפון) והמחשב מחובר לראוטר קווית. האם זה בגלל שחלונות מוגדר בעיברית? האם זה בגלל שאני בישראל? חשבתי שMS תומכים עכשיו בשירות XB בישראל... לצורך העיניין זה קורה לי גם במחשב אחר בבית (אלחוטי עם חלונות 7 starter) ול2 שאלות קצת פחות קשורות, בישראל ניתן לשחק משחקי X360 על חלונות 8 (אני יודע שאמור להיות משהו כזה)? יש דרך בגרסת פרו לא על כל שטות שע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. לא היה כפתור אחד שלא לחצתי עליו באתחול - אבל אני לא מוצא את התפריט לכניסה למצב בטוח. זה יכול להיות ? במקרה הצלחתי להכנס לרשימת הדרייברים כדי לבצע BOOT - האם זה קשור ? האם יש מישהו שראה כבר מקרים כאלו ויתן לי עצה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא מצליח למצוא,בדוק איות,בלה בלה בלה...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי אם זה שייך לפה או לתמיכה טכנית. בכל מקרה, התקנתי WIDOWS 7 אבל לא שמתי לב שהברירת מחדל של ההתקנה ומערכת ההפעלה היא בעברית. רציתי לפרמט שוב אבל משום מה פתאם המחשב לא מזהה את הדיסק ומעלה את המערכת הפעלה רגיל. עשיתי חיפוש בפורום וגוגל וכל השרשורים מדברים על זה שצריך שבBIOS צריך לעשות את הסדר עדיפויות של CDROM כונן קשיח וכו. וכבר יש לי את זה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לגרום למחשב לזהות שוב את הדיסק? אציין כי אני משתמש בדיוק באותו דיסק כמו הפרמוט הראשון, לא שיניתי שום דבר בהגדרות הBIOS וכמובן שהCDROM מחובר למחשב והוא מזהה אותו. ואני ממש לא מעוניין להשאיר מערכת בעברית : )
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש ברשותי נייד מהעבודה, שחבר ברשת מבוססת דומיין. כרגע אני נמצא בחו"ל ורציתי לקשר אותו לרשת פנימית וורקגרופ, לכן שיניתי מדומיין לוורקגרופ. לאחר האתחול אינני מצליח להתחבר כלל ולכנס למערכת ההפעלה! ניסיתי את כל הסיסמאות האפשריות כברירת מחדל, כגון Admin, Administrator וכו'. דרושה עזרה בפריצה/שחזור סיסמא בדחיפות שכן כל החומר הקריטי נמצא שם -יש רק חשבון מנהל אחד, לכן לא עוזר להכנס דרך מצב בטוח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אהלן. עדכנתי ל8.1 מ8 ועקרונית לא הייתי צריך שום סריאל חדש, אך מכיוון שעדכנתי לגירסה עם MEDIA CENTER, המערכת מבקשת ממני לגשת לאופציה בשם Add features ולרכוש דרכה. אופציה זו לא מופיעה לי בחיפוש ולכן אני כרגע עם מערכת הפעלה שמחקה ל ACTIVATION.... מה אני יכול לעשות והאם יש אפשרות אחרת לקנות את הסריאל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חלונות XP , המערכת נכנסת למשתמש היחידי המוגדר במחשב אך מיד יוצאת ואז מתקבל מסך הכניסה למשתמשים. אני שוב בוחר במשתמש ושוב יש כניסה וממש מיד יוצא שוב וחוזר חלילה. נסיתי להיכנס במצב בטוח וקורה אותו הדבר וכן ניסיתי להכנס עם משתמש ADMINISTRATOR אך אין שינוי.מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום חברים קודם כול חבר'ה אתם עושים עבודה נפלאה ולבעיה: לדוד שלי יש בעיה במחשב מוכרת אני יעתיק את ה ציטוט שלו אם תוכלו לעזור אני אשמח הוינדוס שלי נהרס, לא היה אפשר להיכנס אליו, ניסיתי לעשות תיקון דרך הBOOT אבל לא הצליח. התקנתי חדש. ואני מנסה לגשת לC:\Documents and Settings\ofir שזה בעצם המיקום של ההגדרות ומסמכים של המשתמש(יוזר) במערכת הפעלה הראשונה (שעשתה לי בעיות) הוא לא נותן לי גישה לשם. יש איזושהי דרך לעקוף/לבטל את החסימה הזו?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מצורפת הודעת השגיאה. השגיאה קוראת שאני לוחץ פעמיים על כונן D שהוא מחיצה בארדיסק שלי (לC המחיצה השניה אין בעיה להכנס). אציין שאני מצליח לגשן לכונן בעקיפין , למשל כתיבה בסייר, או דרך הסייר עצמו. משיטוט באינטרנט הבנתי שמדובר בסוס טרויאני או תולעת, סרקתי עם קרספרסקי מעודכן, מצא הרבה זבל אבל לא פתר את הבעיה. כמו כן כלי הסריקה של מקריסופוט (שמגיע בעדכונים) גם אל עזר. כמו כן בעצה שראיתי באינטרנט ניסיתי גם לעדכן את ההגדרות של IE ואפילו הורדתי IE8. גם זה לא עזר. בנוסף לכל אלו עשיתי גם שחזור אבל לצערי אולי לתאריך קרוב מידי, עכשיו הוא כבר לא נותן לי לשחזר לתאיריכים לפני הבעיה... מצורפת ההודעה, מקווה שתחסכו לי פירמוט, תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי SP2 ואני לא מצליח להכנס ללינקים של אתרים. הוא מראה לי הודעת שגיאה: שגיאה של תחביר לא חוקי לפי מה שהבנתי, זה איזה עדכון אבטחה באקסלפורר שמיקרוסופט שמו. כמו כן, הבנתי שיש איזה טלאי שמתגבר על זה. מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה Win-xp , עד לפני שבוע היה ניתן להכנס לצ'אט של Walla וכעת מצליח להכנס לצ'אט של תפוז אך לא לזה של walla . נסיתי כמה פעולות שלא הועילו: 1 - התקנתי jvm של Sun 2 - הסרתי את ה jvm של Sun והתקנתי את ה jvm של מיקרוסופט 3 - עשיתי Windows Update והתקנתי את Service Pack 1 מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להכנס לכל אתר אני מקבל את ההודעה הבאה: Cannot find 'http://Address'. Make sure the path or Internet address is correct אבל, אם אני נכנס לאחד מהאתרים במועדפים או באתרים השמורים מתחת לשורת הכתובת אין שום בעיה להכנס. יש למישהו מושג ? עריכה; עוד משהו ששמתי לב אליו עכשיו הוא שכאשר אני נכנס לאתר בעזרת ctrl+enter, גם אין בעיה. תודה מראש. *אין לי FireWall ואני עם Windows XP.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי דיסק און קי MEMO 16GB של סמסונג. הדיסק מגיע בפורמט של FAT32 ולכן ברצוני להמירו ל- NTFS, בכדי שיהיה ניתן להעביר קבצים בנפחים גדולים. פעלתי בדיוק לפי ההנחיות שנתנו לי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 אבל אז קיבלתי את ההודעה שמצורפת. מה הבעיה? למה אין אפשרות לבצע הפעם את ההמרה, שהצליחה באופן מושלם בכל הדיסקים האחרים שברשותי? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן.. ויש לי בעיה..): באמת שאני חושב שניסיתי כל תוכנה אפשרית שקיימת להעיף את הסקייפ הזה וזה לא עוזר! (יש לי גם סרגל מעצבן, וגם אתר שכל כתובת שאני מקליד הוא נכנס אליו!!!) בבקשה תעזור לי! תודה, נדב!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להסיר מתיקייה מסויימת, את הV של "מוסתר", הבעייה היא שזה חסום מה ניתן לעשות ? מישהו יודע? ??? תודה לעוזרים.. הנה תמונה המסבירה יותר את הבעייה:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-