עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בוקר ורוד לכולם.. יש לי שאלה קטנה.. למה יש תופעה כזאת בווינדוס שבלי קשר כל חלון אקספלורר שאני סוגר יש לי send don't send בבקשה תשובות רלוונטיות ולא לרשום שאפשר לבטל את זה מה error Reporting אני פשוט רוצה לדעת האם יש דרך לתקן את זה.. :s05: תודה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by dids22,

בחלק שבו מידע מהדיסק מועתק למחשב (אחרי שבוחרים באיזה מחיצה יותקן הwin), מופיעה לי שגיאה: מה הבעיה שלו? 1.אם זה משנה מקודם היה מותקן על המחשב הזה לינוקס. 2.זה לא תמיד אותו קובץ, לפעמים השגיאה מופיעה על קובץ אחר. 3. לפעמים מופיעה לי שגיאה אחרת שאומרת משהו על ביטול ה cache והפלאש של הביוס. תודה!!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by AmitT,

לאחרונה, במהלך השימוש במחשב כל כמה שעות המערכת מבצעת ניתוק (כל התוכנות הפעילות נסגרות כמובן) בלי לשאול את המשתמש או להודיע. האם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן למנוע את התופעה? אני לא מדבר על מצב רגיל של בקשת סיסמא לאחר זמן של חוסר שימוש אלא על ניתוק מלא ותוך כדי שימוש.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. בדיוק 54 תיקוני אבטחה במשך עשרה החודשים האחרונים, והיד עוד נטויה....

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. שלום לכולם כרגיל שיש בעיה אני פונה לטובים ביותר אז ככה זה המקרה המוזר ביותר שקרא לי אתמול אמרתי נעשה ניקוי יסודי למחשב פירקתי אותו כרגיל זה לא פעם ראשונה שאני עושה את זה פשוט לפרק את המחשב כדי לנקות אבק , כרגיל הוצאתי את כל הדיסקים הוצאתי את הכרטיס מסך ופשוט ניקיתי את כל החיבורי וכ"ו בקיצור אחרי הנקוי המחשב שלי נקי מתמיד אני בא להפעיל אותו מחדש שמח וטוב לבב ,בהתחלה המסך לא הופעל בכלל! זאת אומרת לא קיבל אוט מהכרטיס מסך, לא נבהלתי אמרתי אולי יש משהו שלא מחובר כמו שצריך פתחתי את המחשב חיזקתי חיבורים בדקתי שהכל במקום , טוב אני מדליק את המחשב, המחשב עולה מנסה להעלות וינדואז מעלה לי את הטעינה של וינדואז ואז הוא מתחיל להריץ לי צ'אק דיסק כרגיל אני מבטל אותו ואופ המסף שום נכבה לא …

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by fireskill,

שלום אני רוצה לפרמט את המחשב שלי- בפעם ראשונה בחיי ואני קצת פוחד עכשיו מה כדי לעשות בסדר הנכון? כיאלו קודם אני מגבה את הכל ואז למחוק את הקבצים מהכונן ? (ככה הפירמוט יהיה יותר מהיר לא ? ) חבר שלי הביא לי איזה קובץ מהאתר של WD (ה-HD ) שהוא אמר שזה מחזיר את הHD להגדרות הראשונות , משהו כזה (השם: DLGDIAG) מתי לשים את הדבר הזה ? ואז להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהתחל את המחשב וזה ישר יעלה את ההתקנה? כמו כאן: http://format.co.nr/ עפ"י "2.פירמוט עם הדיסק של הווינדוס(עם יש לך מערכת NTFS אז תעשה ככה זה הכי טוב" סליחה על הנוביות שלי המפרט שלי בצד ימין

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by moo2004,

שלום, כשהמחשב שלי עולה (יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro+SP2) הוא מנסה לעשות Check Disk ולא מצליח... האם קיימות תוכנות אחרות בשוק שיכולות לעשות Check Disk לדיסק הקשיח?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by אנדי,

אל שולחן העבודה שלי (win xp) נדבק אייקון של קובץ מסוג לא ידוע. גודל הקובץ הוא 0 בתים. הקובץ הזה הגיע אל שולחן העבודה שלי בעת שהורדתי קובץ אחר מהדוא"ל שלי. כאשר ניסיתי לסלק את הקובץ במחיקה רגילה קפצה לי ההודעה 'אין אפשרות למחוק את הקובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור'. גם שימוש בכלי נקוי (tuune up utlities) לא הועיל. קובץ הרפאים עדיים תקוע על שולחן העבודה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  9. בכל פעם שאני פותח את ה INTERNET EXPLORER נוצר לי על שולחן העבודה קובץ בשם WEBEXCL.אני מוחק אותו אבל שוב הוא חוזר.בדקתי וירוסים,ספיוורים,לא מצא לי שום דבר.איך גורמים לו לעוף ולא לחזור?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. בעת לחיצה על ALT+CTRL+DEL במקום להיכנס למנהל המשימות מופיעה הודעה: "task manager has been disabled by your administrator". העבודה היא תחת חשבון מנהל, בדיקת וירוסים מתבצעת כעת. האם קיים איזשהו SERVICE שאחראי לזה ומשותק כרגע, או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? תודה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by dima1987,

יש לי במחשב שני וינדוסים אחת XP ב C ושני ב D . השני זה שב D יושב לי וינדוס ויסטה אני רוצה למחוק אותו בגלל שאין לי מקום יש לי מלא קבצים שם רציתי למחוק את ויסטה אני מוחק אותו הוא לא נותן לי למחוק בגלל DLL שלו מה לעשות אך למחוק ? בבקשה דחוף ... תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by alex18888,

שלום יש לי סרט מסוים, בפורמט WMV, כשאני מנסה להפעיל את הסרט במדיה פלייר המחשב פשוט נתקע. ניסתי בנגנים אחרים הם מציגים שגיאות שונות, הנה שיגאה מהתוכנה BSplayer BSplayer v2.00.938, Unhandled exception at EIP: 03A30BCD If you click `Close` application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it`s recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 03A30BCD in module `WMVSDECD.dll`. Read of address 128E1320 EAccessViolation Call stack: 00000000,03A30BCD,0040481B,005852D9,0058578F,005859EE,0058F4C9,0058F834,005912A0,00593574,00564CEC,005…

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by yarivot26,

hi I'm currently in USA and using a friend laptop I can see hebrew but I can't write in hebrew and I don't have the windows xp install disc how can I add hebrew? thx.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  14. Started by Aviv C,

מה זאת בדיוק דחיסת הקבצים הזאת ב- Windows? היא טובה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. יש לי מחשב: פנטיום 4 3000 מגה הירץ חצי גיגה פנימי עכשיו הוא לאחר פירמוט כולל, אך מאז שקניתי את המחשב טעינת הוידוס ארכה המון זמן כלומר הריבועים הכחולים האלה שרצים מצד לצד? הם זזים אצלי ממש ממש ממש לאט... המחשב עולה מהר כאשר הוא מגיע לWELCOME SCREEN אך הוא טוען את הוידוס ממש לאט מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. בוקר טוב חברה! הבעיה המרכזית בכותרת... ביצאתי חיפוש ולא מצאתי את התשובה לשאלתי. תודה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by 3Dude932,

לאחרונה משום מה כאשר אני לוחץ פעמיים על תיקייה כדי לפתוח אותה נפתח לי חלון החיפוש של ה XP. ניסיתי לשסדר את זה באמצעות Tools->Folder Options->File Types->File Folder->Advanced קבעתי פעולה חדשה OPEN (שמשום מה לא הייתה שם כבר..) שתפתח את explorer.exe עכשיו כשאני פותח תיקייה התיקיה נפתחת בחלון חדש.. מה שמציק לי... מה לעשות? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום... פירמטתי את המחשב לאחרונה ושמתי לב שיש תוכנות (במיוחד אינטרנט אקספלורר ) ש-ALT+SHIFT לא מעביר את השפה... מעצבן להחליף עם העכבר בשורת המשימות... מישהו יודע ממה זה נובע??? בדקתי בהגדרת שפות ומוגדר שמה שALT+SHIFT יעבירו.... באקספלורר של הוינדווס (לא אינטרנט אקספלורר...) זה כן מעביר... תודה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by fuck off,

לפני יומיים התקנתי אתה הWIN הנ"ל. יש כמה בעיות פה ושם אבל זה משו שמזיז לי. הבעיה היחידה שאני לא יכול לפתור היא התקנת המדפסת. אני הורדתי את הדרייבר. התחלתי להתקין, במקום כלשהוא בהתקנה אני צריך לבחור אם זה LPT או USB. כשאני בוחר USB זה אומר שאני צריך לחבר את המדפסת. אני מחבר אותה והוא פשוט לא רואה אותה. קודם לכן הוא ראה אותה. איך אני יכול לגרום לו לראות אותה שוב? כי למשל ב"דוויס מנג'ר" אין אותה בכלל, וב"אד ניו הרדוייר" יש. דיי דחוף. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by dante123,

שלום.לפני כמה זמן התעסקתי ברגיסטרי ובטעיות גרמתי לכך שהווינדוס לא מזהה קבצי EXE.לפי דעתי חסמתי את קובץ הרגיסטרי הזה.שאני לוחץ עליו הוא מלבין (כאילו שאני לוחץ בקליק אחד על קובץ כדי לסמן אותו ולא פעמיים כדי לפתוח אותו), ולא קורה כלום. אני גם לא יכול להכנס לsystem restore =\. יש תוכנה שמשחזרת את קובץ הרגיסרי הזה?או איזה patch? תודה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לבצע התקנת ווינדוס אקס פי מחדש על ווינדוס שמותקן לי כבר על המחשב. אני די בטוח שזה אפשרי.. רק רציתי לדעת, שאם אני עושה זאת, יש לי אפשרות לבצע פורמט לאחד הכוננים שיצרתי לי? נניח אצלי במחשב יצרתי 2 כוננים, C ו-D. אני לא רוצה לפרמט את D אלא רק את C. זה אפשרי לבצע את הפירמוט במהלך ההתקנה נכון? תודה מראש לעונים..

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין לשכפל למחשב אחר בדיוק כמו שמערכת ההפעלה נראית כרגע עם כל התוכנות שמותקנות וכל ההגדרות וכו'. אם אני יעשה IMAGE רגיל אוכל להתקין במקרה הטוב על מחשב עם לוח בעל אותה ערכת שבבים. אני מעוניין ליצור IMAGE של מחשב נייד ולהתקין אותה על מחשב שולחני רגיל. הבנתי שיש איזו דרך למחוק את הHAL וכך ניתן יהיה להתקין את הIMAGE על כל מחשב ללא תלות בערכת שבבים. כיצד מבצעים את זה ? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד עם XP SP2, ולרוב סמל הסוללה לא מופיע על הSYSTEM TRAY... גם כאשר המחשב לא מחובר לחשמל (ולרוב הוא כן). ניסיתי לשנות בהגדרות של צריכת החשמל-הצג תמיד סמל סוללה בשורת המשימות-אך זה עדיין לא מראה את הסמל. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Dan1919,

יש לי זכרון 1 גיגה. כדאי לי לבטל את זה? ואם אני יבטל זה יתרום לביצועים או יוריד מהביצועים? ומבטלים ככה? :מקש ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> מתקדם -> ביצועים -> הגדרות -> מתקדם -> שנה -> הגדרת No Paging File לכל הכוננים הקשיחים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים