עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שמעו אני כרגע משתמש בוינדוס XP, על כונן C אין לי הרבה מקום ב D פנוי אבל אם יש צורך אני ישיג ת 16 GB + האלו אבל השאלה שלי האם אני יכול להתקין 2 מערכות הפעלה, וכשאני מפעיל את המחשב הוא שואל אותי לאיזו מערכת הפעלה להכנס וכול' ? האם זה יאט את המחשב? כי בסה"כ אני לא רוצה ששניהם יפעלו בו זמנית או זה או זה. והאם זה שווה לי כי המחשב יחסית איטי גם ככה אבל בא לי תוינדוס 7 הזה אין אני חייב !!!! מה אתם אומרים ואם שווה לי אז איך עושים 2 וינדוסים והכל? תודה!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. אחרי ההתקנה של XP שבה כבר פרטים אלה נכתבו?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  3. XP PRO SP1 נכנסתי ל CONTROL PANEL - USER ACCOUNTS - CHANGE THE WAY USER LOG ON OR OFF שם הורדתי את הV שבתמונה כדי שלא יופיע לי המסך הגרפי המצוייר אלא מסך שמאפשר הקלדת שם משתמש וסיסמא (בניגוד למסך הגרפי בו כבר מופיעים השמות ועל המשתמש להקיש סיסמא בלבד). כעת ניתן ללחוץ מקש ה WINDOWS + L ואז מופעלת אפשרות נעילת המחשב ומופיע חלון בו ניתן להקיש שם משתמש + סיסמא. והנה אנחנו מגיעים לבעיה שלי: כאשר עובר הזמן המוגדר להפעלת שומר המסך הוא לא מופעל (לאחר 3 דק'), כמו כן גם הגדרות צריכת החשמל לא פועלות(כיבוי המסך לאחר 10 דק' ללא שימוש). חשוב לציין כי בזמן עבודה על המחשב בזמן ממושך ללא הפעלת הפונקציה של WINKEY + L הגדרות שומר המסך וצריכת החשמל עובדות כראוי ללא שום בעיה. [attachment del…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  4. ועוד שאלה, מישהו יודע איפה יושב הREG במחשב עצמו? באיזה צורה הוא ממומש בHD?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  5. שלום. יש לי ויינדוס XP פרו. מותקנת מדיה פלייר 11. משום מה אין לי סאונד בסרטי וידאו מאתר YNET או NRG. ורק בסרטים שלהם. במאפייני הסרט נטען כי מדובר בקודק אודיו של WMP שמותקנת אצלי. מישהו יש מושג איך מתקנים את זה? אין לי שום בעיה עם סרטים ביו טיוב, או כל פורמט אחר שניסיתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by Shortboarder,

יש לי בעיה ממש רצינית לדעתי ואני לא מצליח לפתור אותה, אני משתמש ב WinXp PRO התקנתי לאחרונה (לפני חודש) תוכנה,עכשיו כנראה שלא הסרתי אותה טוב,ועכשיו אני מנסה להתקין אותה שוב,אבל התוכנה רק מנסה לעשות לה Uninstalling וללא שום הועיל. בכל פעם שאני בא להתקין זה מה שקורה. ניסיתי לחפש ב רגי'סטרי רשומות שלה ולמחוק וזה מה שעשיתי,וזה לא עזרה,כמובן שמחקתי גם ספריות מה תוכנה על הכונן הקשיח. מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה ממש חשוב,תודה.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  7. Started by Ashand,

האחת: כמו שאמרתי מקודם אני מקבל מלא מסכים כחולים וה-EVENT מראה לי: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts Event ID: 4226 איך אני פותר את הבעייה? השנייה: איך אני מבטל את ה-UAC ? האם זה בטוח לבטל אותו?

8. Started by Vortex,

כחלק מתהליך הרכבת מחשב נוסף, שמרתי על הדסקטופ שלי בתמימות את הקובץ SMARTDRV.EXE. העתקתי אותו לאן שרציתי, ועכשיו אי אפשר למחוק אותו! הווינדוס אומר שהוא בשימוש! (XP PRO) אותו דבר במצב בטוח. הוא לא מופיע בprocess..מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  9. שלום לכולם..קניתי ככבל hdmi חיברתי הכל עובד סבבה בהתחלה היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו התקנתי 7 ובזמן שהhdmi מחובר תמיד אותה בעיה:כשאני מגדיל לדוגמה את חלון הicq למסך מלא הוא פשוט נתקע ועד שאני לא יוצא ונכנס מחדש הוא לא עובד... וגם מידי פעם נהפך לי כל הסדר של הסמלים בשולחן העבודה כאילו זה מרענן לי אותם ומסדר מחדש וזה מעצבן כי יש לי מלא סמלים וכל פעםאני צריך לשבת ולסדר אותם מחדש איך שאני רגיל... למישהו יש הצעות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. כשהיה לי XP 32 ביט צרבתי דיסק מוזיקה של קבצי MP3 מאז פרמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה 64 ביט כשבאתי להעתיק את השירים חזרה למחשב כל השמות בעברית מופיעים בגיבריש לדוגמא : -223F~1.MP3 וככה כל הקבצים מופיעים בשם עם מכין מספר סידורי שכזה אני מניח שהבעיה היא המעבר מ32 ל64 השאלה איך אפשר לפתור את הבעיה ולשחזר את שמות הקבצים שיופיעו בצורה נורמלית בעברית...

11. Started by amit123,

שלום! תמיד כשהוינדווס עולה מופעלות איתו תמיד כמה תוכנות וזה מאט אותו ולוקח לו הרבה זמן לעלות...אני רוצה לדעת איך אפשר לבטל את העליה של התוכנות מיד כשהוא מופעל(גם איך ב-xp וגם איך בויסטה). תודה!

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by Spider1,

שלום רב, לאחר FORMAT והתקנת WINDOWS XP (SP2( חיבור לאינטרנט וכו...נתקלתי בבעיה שקובץ הSVCHOST פשוט "תוקע" את הCPU ל-99-98 אחוז וגורם לאיטיות בלתי נסבלת של המחשב. יש לציין שלפני הפורמט מצב זה לא היה. האם ניתן לפתור הבעיה? הרצתי ADAWARE ותוכנת MCAFEE IS2006 לא פתרה \מנעה הבעיה. תודה רבה מראש SPIDER1.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by thebenjamin,

בטעות נגעתי במארז של המחשב ועשיתי ריסט באמצע שהמחשב עשה שחזור... עכשיו המחשב עולה המסך של ווינדוז נטען אבל אז המחשב עושה ריסט... מה אני עושה? אם צריך להתקין את הווינדוז מחדש יש אפשרות לעשות את זה ללא פרמוט של כונן שלם?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  14. זה יהיה ארוך כי אני צריך להסביר את הבעיה.... סליחה מראש... דבר ראשון, יש לי ויסטה הום פרימיום 32bit מקורי.. אני אספר את הסיפור מהתחלה כדי שלא יהיו אי הבנות בהמשך.. הייתי צריך להקין IIS במחשב לצורך פרוייקט בניית אתרים בבית הספר שלי... אני זכרתי לפי וינדוס xp הקודם שלי, שכדי להתקין IIS צריך להתקין אותו דרך הדיסק של הוינדוס.. הייתי בטוח שככה עושים את זה גם בויסטה.. הכנסתי את הדיסק והאפשרות היחידה היתה "install now" אז זה מה שעשיתי.. הוינדוס התחיל להתקין את עצמו למרות שכבר יש לי אחד מותקן על המחשב (זה שאני משתמש בו כרגע), באמצע שהוא מתקין את עצמו הבנתי שעשיתי טעות ולא ככה אמורים להתקין את הIIS אז ביטלתי את ההתקנה... אך כעבור כמה ימים הוא רושם לי שאני צריך לעשות אקטיבציה למערכ…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by menashe,

שלום לאחרונה בנוסף לבעיות אחרות שיש לי במחשב ועם מערכת ההפעלה, כגון : איטיות בפתיחת המחשב, לוקח הרבה יותר זמן לכל התוכנות לעלות, ואפילו זה מחמיר כל יום (עד 5 דקות לפעמים) שפעם זה לקח דקה. עכשיו יש לי בעיה עם סגירת המחשב, דרך הפעל....הוא פשוט מסרב להסגר, סוגר את התוכניות אבל לא את המחשב, המחשב נשאר פתוח. לגבי אתחול זה כן עושה לי. מישהו יודע מה הבעיה שלי, האם אפשר לעזור?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. אני מנסה להתרגל לOS אחרי מעבר מ XP ויש מספר שאלות 1.מדוע גם כאשר קיים רק USER אחד שמוגדר כADMIN,ה GUEST הוא DISABLE עדיין בחלק מן הפעולות עדיין יש בעיית הרשאות,לדוגמא אחרי התקנת תוכנה אני רוצה להוסיף SKIN אז קופצת הודעה בדבר הרשאות וכ' איך אפשר לבטל זאת? האם ביטול יוביל למערכת פחות מאובטחת? 2.מה חשיבות של ה UAC ועל איזה מוד אתם ממליצים שזה יהיה? 3.ה ULTIMATE עושה רושם כתוכנה ענקית ואני די בספק אם באמת אני צריך את כל החבילה הזאת,מה אפשר להוריד לשנות בכדי למקסם ביצועים? 4.האם יש תוכנות חילוץ שיודעות לעבוד טוב עם מעבד בעל 4 ליבות?עושה רושם שהביצועים נמוכים משמעותית בויסטה. 5.האם יש אפשרות לשפר את העברת הקבצים או לפחות לקצר את זמן ההודעה שהקובץ יסתיים(יש DELAY משמעותי)? תודה …

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. לפי התמונה הזאת.. איך אני יודע בכמה זיכרון אני משתמש כרגע?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי אני בא לפרמט את המחשב שם את הדיסק של הווידוס ואז יש לי שם את ההסכם הזה של מייקרוסופט שצריך ללחוץ F8 בשביל להסכים ואני לוחץ וזה לא מגיב למישהו יש מושג מזה?!?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by kfirkb,

האם כבר יצאה הגרסה הסופית של חבילת בשירות לויסטה?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  20. אמרו לי שכשאני משתמש ברקע לשולחן עבודה המחשב (בכללי אני מתכוון) עובד לאט יותר... זה נכון?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  21. מה הגירסה הכי טובה של windows xp??

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום בזמן התקנת SP3 על המחשב מופיע לי שגיאת פנימית וזה קוד השגיאה 0x87FF054F לפי מיקרוסופט. חיפשתי בגוגל אחר פיתרון ראיתי באתר מיקרוסופט 3 פתרונות לפי 3 לוגים בקובץ לוג בתוך התיקייה WINDOWS שלושתם לא מופיעים לי בלוג לכן אני לא יודע מה הפיתרון מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  23. אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by SHAY951,

אני מחפש איזה אתר עם CURSORS ו-ANIMATED CURSORS יפים ל-WINDOWS XP (סמנים וסמנים מונפשים לעכבר), כי נמאס לי מהמכוערים האלה שיש בוינדוס. תודה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  25. 1. מתי תגיע לארץ גירסאת שידרוג מויסטה אולטימייט ל7 אולטימייט וכמה היא תעלה? 2. מה ההבדל בין גירסאת הפרופשיונל של ווינדוז 7 לגירסאת האולטימייט?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.