עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by finish,

היום פירמטתי את המחשב התקנתי את כל הדרייברים שיש בלוח אם אבל את הדריבר של usb לאקס פי הוא לא נותן לי להתקין יש לי לוח של אינטל דגם d845epg2

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by braveheart,

שלום , יש לי בעייה שמאוד מפריע לי כבר תקופה ארוכה : לפעמים תוך כדי שאני עובד על המחשב , או שהמחשב סתם דלוק , מערכת ההפעלה מכבה את המחשב , מבלי שנתתי פקודה לכך. הבעייה מאוד מפריע לי כוון שלפעמים אני עובד על מסמכים כלשהם , ולפני שאני מספיק לשמור אותם , המחשב נכבה. כמו כן , אני משאיר את המחשב דלוק בלילה בגלל שאני מוריד קבצים כבדים , וכשאני ניגש למחשב בבוקר אני מגלה שהוא כבוי אני מניח שהבעייה הזאת מזיקה למחשב כוון שהוא נכבה בפתאומיות , ולא בצורה מסודרת (כמו שמכבים את המחשב) אין לי אפילו קצה של חוט מה יכולה להיות הבעייה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הפיתרון לבעייה הזאת.

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי אני בא לפרמט את המחשב שם את הדיסק של הווידוס ואז יש לי שם את ההסכם הזה של מייקרוסופט שצריך ללחוץ F8 בשביל להסכים ואני לוחץ וזה לא מגיב למישהו יש מושג מזה?!?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by shloosh,

כי אני לא רוצה איזה תוכנה מעצבנת,אלא את הפיירוול המובנה של הווינדוס....

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  5. תוכנה מגוף שלישי (לא SP למיניהם). אני מקבל את הIHP120 שלי ומאוד רציתי להעביר קבצים אליו עם USB 2... ומכיוון שיש לי USB2 במערכת אז זאת לא הבעיה! רק תוכנה שתפעיל את הUSB. לא משהו כבד... רק שיזהה את הUSB2. תודה

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  6. שלום, אני שכחתי איך מתקינים אקס פי ישר אחרי פירמוט! אני זוכר שצריך להכנס לביוס ולשנות את הבוט לסידי שיקרא ראשון אבל צריך לעשות עוד כמה דברים... בבקשה זה חשוב!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה בווינדוס אקספלורר כל פעם שאני מנסה לבחור ספרייה או או כונן בתוך האקספלורר ולוחץ על המקש הימני של העכבר אני מקבל הודעת שגיאה על פעולה בלתי חוקית, האקספלורר נסגר והווינדוס עולה כביכול מחדש , אני מקבל הודעה על קובץ שנקרא shell32.dll או משהו כזה. האם מישהו מכיר תופעה כזו? תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. Started by Electric Boom,

תקשיבו זה דחוף מאוד,כנראה שהסרתי תכנית לא טוב-לא משנה אל תשאלו עכשיו,ואחרי שהפעלתי מחדש קיבלתי ת'הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows\system32\config\system\ you can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup cd-rom. select 'r' at the first screen to start repair. זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בשגיאה הזאת ואני בשופ פנים ואופן לא מוכן לפרמט שוב! ניסיתי לעשות מה שהם אמרו אבל זה פשוט ביקש לבחור התקנה ואז מוציא אותך למצב של דוס שם אני לא יודע מה לעשות עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by yoniby,

hello, I formated my pc yes. I go to control panel, "regional and language options", advanced. i check all the hebrew box, but when i try to change the language at the top of the box.. it doesn't let me change the english to hebrew and writes: "setup was unable to install the chosen local. please contact your system administrator".. any ideas? thx

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by Do As Infinity,

שלום, יש לי בעיה קטנה ב-IE, כל הפונטים גדלו לי פתאום. הדסקטופ שלי על רזולוציה של 1024x768. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by kuku_gril,

יש לי בעיה שמלווה אותי שנים. מוגדרים לי בווינדוס 2000 ערכות שפות באנגלית ובעברית. בממשק של ווינדוס אני יכול לקרוא ולכתוב את שניהם ,הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ תוכנות. למשל באקספלורר בכניסה לאתר שבו בדף מספר תתי חלונות (כמו למשל אתר ניירות ערך -שערים בחלון אחד ,עליות וירידות בחלון אחר וכולם באותו הדף!) קידוד לעברית מונע ג'יבריש רק בתת חלון אחד -בכל השאר הג'יבריש נשאר. או דוגמא נוספת ,יותר פשוטה ,בקאזה למשל אי אפשר לכתוב ולקרוא בעברית בכלל ,האפשרות להחלפת שפה קיימת (סמן מתחלף מסמן שמאלי לימני ולהיפך) אבל התוצאה בכתיבה היא ג'יבריש. רעיונות? תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  12. התקנתי ויסטה X64 על דיסק חדש (wd3200aaks) מאריזה אטומה, בגודל 320MB ויסטה ביצעה ההתקנה תוך מספר דקות כולל פירמוט ראשוני של הדיסק!! הכל תקין אבל לא ברור לי איך ויסטה חוסכת שעה שלמה לפחות של פירמוט הדיסק כמו שהיה ב-XP קרה למישהו?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by LightBlue51,

שלום החלפתי את המעבד 1.5 במעבד 1.8 והכל בסדר בשלבי ה booting אבל בווינדוז יש שוני במהירות ואני הרגשתי את זה למשל תוכנת TuneUp Utilities 2006 היה עושה 1 Click Maintenance תוך 3 דקות מסיים נקיון אבל עכשיו לוקח פחות או יותר 20 דקות כדי לסיים גם כשאני פותח כמה תוכנות כמו Microsoft Word לוקח מה זה זמן וגם כשמפעיל את התוכנה גם יש מראה חלון כמו Not Responding אבל חוזר ועובד גם האקספלורר הפך להיות איטי משהו מוזר לא יודע מה הקטע פה היתכן שאני צריך להתקין ווינדוז מחדש ?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by iem,

שלום ! קניתי מחשב חדש בשעה טובה עם מעבד AMD64 4000X2 D.C AM2 AMD מה יהיה ההבדל בשביל שחקן ממוצע במשחקים די עתירי משאבים gears of war doom3 וכדומה בין מע' ההפעלה XP64 לבין XP ללא ה-64 ? תודה !

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by Melike Pk,

יש חדשות? משהו??

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. שלום רב, בכל תיקיה רגילה ב Windows ניתן לסדר את התיקייה כך שהקבצים יסודרו לפי תאריך הוספתם. (arrange icons by > modified). עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי תיקיה רק של mp3 ומשום מה אין לי את האופציה הזאת, אלא אופציות אחרות המותאמות לתיקייה שמסומנת כמוזיקה - כפי שניתן לראות בתמונה למטה. כמובן שבדקתי והתיקיה היא תיקיה רגילה ואין לה שום סיווג מיוחד. מישהו אולי מכיר את הבעיה ויודע לפתור אותה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by em28,

ככה סתם ביום בהיר אחד התעורר המחשב ובפיו הודעה: windows can not start bcoz the folowing file is missing or corrupt. הקובץ בהודעה: windows\system32\config\system המחשב ממליץ לבצע Repair דרך דיסק ההתקנה , אם היה לי לא הייתי כותב הודעה זאת. השאלות : 1. מדובר בקובץ ספציפי או בספריה שלמה ? לפי ההודעה נשמע כאילו זו ספריה. 2. חלונות הותקנו במחשב ב-2 כוננים פיזיים. האם ניתן להעתיק את הקובץ/ספריה מהכונן הפיזי השני ? הבהרה : חלונות הותקנו בכונן נוסף , לא נעשה מעולם שימוש בעותק זה - האם צריך לעדכן משהו ? WINDOWS XP PRO SP2

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  18. יש לי לאחרונה תופעה מוזרה - שחלק מהתוכנות שרצות לי ברקע = לא מופיעות בסקגל התחתון שליד השעון... למשל NOD32 > ולמשל DTOOLS למה זה קורה ? ואיך חוזרים ליראות אותן ? THX

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by sahargt,

יש לי 3 קשיחים אז השאלה שלי הי אני רוצה לשנות את השמות של D וE אז אייך אני יכול לעשות את זה ב ויסטה

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by compman112,

שלום יש לי 4 כוננים 3 מהם יש עליהם חומר ו1 זה המערכת עצמה שאותה אנ ירוצה לפרמט האם ניתן לפרמט רק את הכונן של המערכת בלי ששאר החומר שעל שאר הכוננים לא ימחקו? אם כן איך איך אני מפרמט בכלל? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by elad-k1,

שלום. יש לחבר שלי בעיה בוינדוס אתמול היה עדכון של וינדוס Windows Update וכרגיל הוא התקין אותו עכשיו אחרי שעשינו ריסטרט אחרי העידכון קפץ חלון שהוינדוס לא חוקי! חבר שלי אמר לי ואמרתי לו שיכבה תמחשב, ואני יבוא יראה. למחרת באים להדליק תמחשב המחשב נידלק והמסך נישאר אור כתום ולא נידלק.(ניסתי מסך אחר). (ניסתי-חיברתי תהארד דיסק שלו לשלי עכשיו מה אני אמור לימחוק מה כונן שלו שהמחשב יעלה?) (ועוד משו ניסתי להחליף כרטיס מסך, זיכרון, וזה לא הבעיה זה משו עם העידכון הזה!!) דחוף דחוף

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  22. רציתי לדעת איך אפשר לבטל את האופציות של, (1) CTRL+ALT+DEL (2) ALT+TAB (3) CTRL+X כידוע הקשה על מקשים אלו ביחד מבצעת פעולה בחלונות , איך אומרים לחלונות להתעלם מהפקדות האלו? עבור מערכת הפעלה של: 2000 ו XP כל תגובה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by Nahum2,

יש לי סידיקי מקורי של וינדוס אבל דיסק צרוב (סיפור עצוב) האם הוינדוס ייעבוד כמו מקורי? אני מתכוון עם עדכונים והכל

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by ShayGTi,

הכוונה שבמקום START יהיה "התחל" וכו'. אפשרי לעשות את זה או שצריך להתקין ווינדוס חדש?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by SmurFin,

מכירים את הENCODING אז נכנסתי לאתר ולא זיהה את העברית , ברור קליק ימני, בוחר שפה סבבה, אני מדפדף לדף הבא והוא חוזר שוב לשפה הקודמת ניסיתי להוריד את הAUTO של הבחירת שפה לא הצלחתי למישהו יש פתרון ? אני משתמש בAVANT ובאקספלורר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.