עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לכל עידכון שיורד מספר בדר"כ. מישהו זוכר \ יודע מה מספר העידכון לאימות מערכת הפעלה 7 ? לא מזמן זה יצא "וחיסל" את רוב הפיראטיות. תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  2. השאלה שלי נחלקת לשתים. אולי החלק השני לא מתאים לכאן. מצטער מראש. אני צריך רק דיעה בנושא: 1. אני רוצה להתקין WIN 2000 כי שמעתי שהוא ממש טוב ואני רוצה "להקל" על המערכת במחשב השולחני שלי כדי שכל כולה תשמש לאימיול. האם שווה בכלל? [מי מכיר מי יודע...תודה מראש. ):]. 2. כשאני מנסה להתקין (גירסת הפרו\SP4) אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows 2000 is incompatible with this version of Windows. For more information, contact Microsoft. בנוסף אני לא מצליח ליצור קובץ iso (אפשרות שיש ו"כאילו" עובדת אבל לא עושה דבר). וזה מה שיש לי בדיסק: AUTORUN\ ROOT\ W2KA\ W2KP\ (זו הגירסה שאני רוצה) W2KS\ W2KD\ בתיקייה הראשית, מלבד המחיצות למעלה, יש לה קובץ DAT לכל אחת מהמחיצות (שכל אחת מהם היא מערכת הפעל…

3. שלום אני עובד עם XP שאני פותח יישום משום מה הוא לא מופיע למטה בשורת משימות ושממזערים אותו הוא פשוט נעלם ולא מופיע ואפשר לחזור אליו שוב רק עם המנהל משימות או ALT TAB

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by WaRez.,

במחשב של אחי, ברגע שאני מפעיל ת'מחשב, שהוא מגיע לWINDOWS הוא עושה ריסט. עכשיו ניסיתי לשים ת'דיסק של הWINDOWS ולעשות REPAIR... אבל זה לא ממש נותן לי. ( אולי עצות איך עושים אתזה ? ) הוא לא ממש כותב כלום, חשבתי יש בעיה בHD, אבל אני לא סגור עלזה. בSAFE MODE זה לא נותן לי להיכנס.. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by super-MC,

משהוא מכיר את Windows XP Pro Black Edition ???

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by mathan,

במחשב של אחי אין משום מה את הsafley remove hardware ליד השעון. הוא לא ניסה להעלים אותו, הוא היה משתמש בו בקביעות לפני שהוא היה מנתק את הדיסק-און-קי שלו, ורק לפני כמה ימים התכנה הזאת החליטה להעלם משום מה. אז השאלה שלי היא הפוכה ממה שמצאתי פה בחיפוש..אנשים שאלו איך להעלים את זה, ואני שואל איך להחזיר את זה. יש לו התקני USB מחוברים. הכרטיס רשת האלחוטי שלו, והעכבר שלו מחוברים דרך הUSB[ זה מחשב נייד]. למישהו יש מושג איך אני גורם לדבר הזה לחזור?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by gimimix,

שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה XP כשאני מכבה תמחשב הוא נתקה על המצב "מתנתק" ביציאה מווינדווס והוא לא נכבה אז אני סוגר מהכפתור של המחשב לא נראה לי שזה חשוב אבל מפרט מחשב עיקרי: מעבד AMD 3800 DUAlCORE זיכרון RAM 2GB המחשב נקנה לפי 3 שנים +- והאנטי וירוס שלי NOD32 היה פעיל כל הזמן בתקופה האחרונה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by netanel1,

לאחרונה התקנתי עדכון בטעות שבודק אם הווינדוס שלי מזויף או לא וכמובן שהוא כן, אז השאלה שנשאלת איך אני מוחק אותו בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  9. שלום לכולם! נגיד אני רואה סרט עכשיו ... שאני סוגר אותו אני שומע קליק ממש קטן מהרמקולים ! אותו דבר במשחקים.... זה קורה גם סתם ככה לפעמים קליקים ממש קטנים לכמה שניות ומפסיק! מהרמקולים... וגם מהאוזניות... הכרטיס קול מעודכן עם דרייבר אחרון... מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by CASSPY,

שלום ! למרות שביטלתי סיסמא בחשבוןן משתמש בעת החלפת משתמש אני נדרש להכניס סיסמה כשאני מכניס סיסמא יש הודעה שהסיסמא שגויה ואני לא מצליח להחליף משתמש אלא רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב בתודה-כספי

11. ניתקלתי במשהו מוזר ב WINDOWS7, האייקון של הרשת מראה לא מחובר, ולמעשה הכל תקין יש גישה לאינטרנט בתוך מרכז הרשת והשיתוף הכל תקין הוא מזהה שיש גישה לאינטרנט, אבל רק האייקון ב TRAY מראה מנותק. מישהו מכיר את התופעה? אגב לפני כמה ימים הכל היה תקין.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  12. Started by amir85,

ב XP הייתה בעיה שהיא זכרה רק מספר מוגבל של מצבי תצוגה של תיקיות ואחרי מספר מסוים הכול היה מתחיל להתחרבש כלומר אם הגדרת שאת התקיה הזאת אתה רוצה לראות עם DETAILS ואת זאת כ THUMBNAILS תצא ותכנס שוב ותראה שהגדרות שלך לא תפסו ... מסתבר שב VISTA יש אותה בעיה... מישהו מכיר פיתרון שלה? יש את התצוגה של איקונים גדולים ועבור תקיות שמוגדרות כסטים של מוזיקה אז הן מציגות כמה עטיפות מהאלבומים שבפנים בXP היה נוצר פעם אחת קובץ מערכת מוסתר בשם FOLDER שהכיל את התמונה והייתי יכול למחוק אותו כדי לעשות ריענון שיווצר אחד חדש (נוח אחרי שסידרת כדי להעלים את סימן השאלה המעצבן) מישהו יודע איך זה ב VISTA עובד?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  13. יש לי לאחרונה תופעה מוזרה - שחלק מהתוכנות שרצות לי ברקע = לא מופיעות בסקגל התחתון שליד השעון... למשל NOD32 > ולמשל DTOOLS למה זה קורה ? ואיך חוזרים ליראות אותן ? THX

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by igalkr11,

שלום ב וינדוס XP תמיד התקנתי את הדרייברים של שלוח אם בקלות עכשיו התקנתי ויסטה ואני לא יכול להתקין מישהו יש לו מושג איך אני יכול למה בלי זה אין לי קול ב ויסטה ! בלוח אם שלי ASUS P5SD2-X SERIES ! תודה ויום טוב !

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את הצורב שלי שיהיה כתוב בלייבל שלו CDRW ולא cd drive? או לתת לו איזה שם מווינדוס שאומר שהוא צורב ולא כונן דיסקים רגיל... ואותו דבר גם לגבי הדיוידירום שלי, איך אפשר לשנות אותו במקום שיהיה כתוב cdrom drive שיהיה כתוב dvd drive? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by אנדי,

שלום לכם ומועדים לשמחה. בתקופה האחרוני אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם, איני יודע מה גורם לה. ראשית אציין שאני עובד עם חלונות XPsp2. מערכת המחשב איתה אני עובד היא בת חצי שנה בערך, והיא מבוססת מעבד אינטל core2duo בסיסי (מחשב לישומי משרד ותקשורת), 2 ג'יגה-ביית זכרון של יצרן מוכר בשוק (667MH), ודיסק בנפח 255 ג'יגה-ביית. לכאורה לא צריכה להיות בעיית חומרה כלשהי, לבטח לא בעיית משאבי מערכת - המחשב הזה נחשב למערכת מאורגנת ומסודרת, בלי הרבה זבל, בלי תוכנות מיותרות או כל מיני קבצים תועים. מערכת ההפעלה זוכה לטיפול תחזוקה תדיר בעזרת תוכנות התחזוקה המובילות את השוק, ובכל זאת... קורה לי מדי פעם שאני מעביר את המחשב למצב שינה (את המחשב הזה, לצערי, לא ניתן להשאיר פועל ברציפות), ואז …

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by ea666,

שלום. כאשר אני לוחץ מקש ימני על אייקון אז יש לי תפריט עם מלא דברים שאני לא משתמש בהם כמו winzip, winrar וכדומה. רציתי לדעת איפה אני מבטל את האפשרויות האלה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. כאשר אני לוחץ על תיקיות מסוימות הנמצאות על הדסקטופ,הן אינן נפתחות אלא מופיעות למטה על הtaskbar. כאשר אני לוחץ על האייקון של התיקייה בtaskbar היא עפה ונעלמת בצד ימין של המסך (האייקון שלה עדיין מופיע על הtaskbar). יוצא שאינני יכול לפתוח את התיקייה\יות והאייקונים של התיקיות על הtaskbar אינן עוברות למצב של not responding ,אלא בכל לחיצה חוזרת עליהן הן מתעופפות. מישהו יכול לעזור לי דחוף???

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by STM,

בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות כי מחקתי בטעות סרט מהמחשב ששוקל 700 מגה ואני חייב להחזיר אותו ואני לא רוצה לעשות system restore כי יש לי בעיה עם זה . איך אני יכול לשחזר את זה ? יש תוכנה כלשיה ?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כמה חודשים התקנתי את ויסטה על הארדיסק הנפרד שיש לי עכשיו כבר הרבה מאוד זמן אני לא משתמש בו ואני רוצה למחוק אותו ניסיתי ידנית לא הלך ניסיתי לפרמט את הכונן לא הלך... איך אני מוחק אותו ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by mzini,

היי... יש לי בעיה עצבנית באינטרנט אקספלורר בכל פעם כמעט שאני פותח אותו אחרי מספר דקות או אחרי שעה מופיעה לי הודעת שגיאה של WIN וכשאני פותח אותה מופיעה לי השגיאה הבאה... ומיד לאחר מכן אקספלורר נסגר. אשמח אם מישהו יודע במה מדובר.. תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by G!0®@,

תקשיבו אני צריך את העזרה שלכם בבקשה... היה לי ווינדוס אקס פי פרו ואז הוא התמלא קצת בתוכנות ועשה בעיות והתקנתי אותו מחדש בלי לפרמט (התקנתי אותו מאותו הדיסק) ועכשיו חלק מהתיקיות שיש לי בהארדיסק (דווקא עם הקבצים הכי חשובים) לא נפתחות! יעני הכול נמצא שמה וקיים אבל כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא לא פותח לי אותה ורושם C:\........ is not accessible Access is denied תקשיבו יש שמה קבצים חשובים ואני חייב אותם אז תעזרו לי בבקשה... תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. Started by e.s,

איך אני מתקין את חיבורי ה-usb שלי?? דרך האינטרנט כי אין לי שום דיסק התקנה או בכלל מה אני עושה בשביל להתקין את זה? ???

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by erez_levy,

שלום לכולם וערב טוב. כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות (קרוב לשנה). הוא עושה לעצמו ריסטארטים מתי שמתחשק לו ועוד כל מיני בעיות. בקיצור, החלטתי שאני רוצה לפרמט כי אמרו לי שזה כנראה יעזור. (המחשב היה גם בבדיקה במעבדה ולא מצאו שם בעיות עם החלקים) במזל היום בצהריים הצלחתי לגבות את כל הדברים במחשב ע"י כך שהעברתי אותם לכונן שבו הווינדוס לא מותקן. אחר כך באתי להדליק את המחשב, הוא נדלק, קפא, ואז נכבה וכשהפעלתי אותו מחדש הוא כבר קרס והופיעה לי השגיאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to…

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי אני בא לפרמט את המחשב שם את הדיסק של הווידוס ואז יש לי שם את ההסכם הזה של מייקרוסופט שצריך ללחוץ F8 בשביל להסכים ואני לוחץ וזה לא מגיב למישהו יש מושג מזה?!?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים