עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by chuny,

שלום לכולם אני יודע שנמאס לכם לשמוע על מסכים כחולים אבל אשמח אם תוכלו לעזור. אז ככה המחשב שלי בן חצי שנה ומאז שקיבלתי אותו היו לי בעיות של מסך כחול שקפץ לי פתאום כל 3 שבועות אבל זה נגמר כי זה היה קשור לכרטיס מסך וטפלתי בזה. בחודש האחרון אני מקבל מסכים כחולים עם הודעות שגיאה משתנות תוכנות קורסות לי, זת'ומרת הודעות שגיאה שבגללה התוכנות היו צריכות להסגר או שפשוט הם נסגרו ככה סתם. גם במהלך השימוש במחשב מופיע מסך שחור לשניה ושוב חוזר למצב רגיל. קראתי שיכול להיות שזה קשור לזיכרון הוירטואלי ושלא נעשה איחוי וצריך להחליף אותו. ועוד מצב מוזר. אם המחשב נתקע במסך כחול ואני עושה ריסט אז המחשב לא עולה ונתקע שניה אחרי שאני לוחץ ריסט. אבל אם אני מנתק את החיבור של המודם למחשב הוא עולה …

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by Mr_Kevin,

כרגע יש לי 3 מחשבים על כולם מותקן WIN 7. על המחשב נייד מותקן WIN 7 מקורי ועל האחרים לא. אני רוצה לפרמט אחד אבל ל64BIT [יש את הדיסק המקורי] יש אפשרות לפרמט דרך הדיסק? יש אפשרות להשתשמש בקוד מספר פעמים?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  3. אני רוצה לפרמט תמחשב אבל אין לי ראש אחר כך להתקין את כל עדכוני האבטחה אז רציתי לשאול אם עכשיו אפשר להוציא מהרגיסטרי תעדכוני אבטחה בקובץ ראג ואחרי הפרמוט להתקין תקובץ ראג ויחזרו לי כל עדכוני האבטחה?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  4. למשל באתר שבו בודקים את הציוני אני רואה ג'יבריש, ניסיתי לשחזר את ברירת המחדל באפשרויות אינטרנט ולנסות קידודים שונים כולל Hebrew (windows), אין זה לא עוזר? מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by POD,

מה עושים ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. איך להפוך את רקע המילים של האיקונים על הדסקטופ לשקופים בווינדוס XP? כמו כן, איך אפשר להוסיף לטקסט צל?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  7. יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר יומיים: יש לי לפטופ LG LM50 שמריץ XP. כל שינוי ב-TouchPad למהירות הסמן מתאפסת ל-default לאחר boot. אותו דבר בתוכנה של ניהול הבטריה. לא מבין למה.. אשמח מאוד לכל רעיון. תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by Etus,

שלום, (אני מתנצל מראש אם זהו הפורום הלא נכון לנושא זה.) בזמן האחרון יש לי בעייה מתמשכת ב- Internet Explorer 5/6, הפועל על מערכת ההפעלה Windows 98. הדפדפן נסגר בכל כמה דקות של עבודה עם שגיאה של "יישום זה ביצע פעולה לא חוקית", לרוב בקובץ Kernel32.dll או בקובץ User32.dll. הבעייה מתרחשת בעיקר כאשר פותחים יותר מחלון דפדפן אחד. ניסיתי לעשות פעמיים פורמט ולהתקין מחדש את Windows, אך זה לא עבד. למחשב המדובר יש רק 64MB RAM, אך אני מאמין כי הדפדפן היה אמור לעבוד כראוי גם עם כמות כזו של זיכרון. ב- Google או באתר הראשי של מיקרוסופט לא מצאתי פיתרון - האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעייה זו? בתודה, יובל

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  9. לפני זה עדכנתי תלוח אם עם הקול והכרטיס רשת ואחרי זה עדכנתי תכרטיס מסך וחשבתי שזהו... עדכנתי הכל... אבל אז גילתי עוד משהו... לא ברור אתם יודעים אולי מה זה או איך אני יכול לגלות לפחות מה זה...?

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  10. בוקר טוב. התקנתי על אחד מהמחשבים בחברה אצלי את הXP מחדש לאחר פרמוט, משום מה הדיסק שהיה משויך למחשב היה גרסא עברית של הXP PRO. לגבי מעבר מאנגלית לעברית אני יודע שיש את MUI. אין בעיה. מה לגבי המצב ההפוך ? שבו אני רוצה לעבור מעברית חזרה לאנגלית(ההתקנה הייתה בשפה העברית). בתודה, אסף.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  11. Started by Shtupel,

* Vista Home Basic: $199 (או $99 לחבילת שדרוג) * Vista Home Premium: $239 (או $159 לחבילת שדרוג) * Vista Business: $299 (או $199 לחבילת שדרוג) * Vista Ultimate: $399 (או $259 לחבילת שדרוג) מה הבדל ביין כל אחת? תודה! נ.ב רשמתי הודעה בעוגן של Vista אבל לא ענו לי!

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by בן1,

רציתי להבין קצת יותר על המצב הבטוח. מה זה בדיוק ? מתי משתמשים בזה ? ואיך למשל שעולים ב safe mode אני יכול למחוק וירוסים שלא יכולתי במצב רגיל? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  13. Started by tvrui11,

המחשב מודיע על הרד דיסק מלא, כל התיקיות עליו לא תופסות יותר מ 20% מנפחו, מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  14. היי. האם יש דרך להסיר לחלוטין את החומת האש של ווינדוס XP SP2 ? היא משגעתי אותי,מדי פעם היא מופעלת ויש לי כבר firewall. תודה מראש

15. Started by Iron~Chef,

האם יש דרך ב windows2003servr לקחת דיסק שממופה כדיסק רשת ולמפות אותו כדיסק מקומי?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  16. יש לי בעיה אם ההתקנה של ווינדוס XP אחרי שהוא סורק את כל מה שהוא עושה בהתחלה ואז שאני לוחץ אנטר בפעם הראשונה הוא רושם שהוא לא מוצא שום הרד דיסק ורציתי לשאול איזה גירסה אני אמור להתקין שיש בה תמיכה לSATA2 ? או איך אני מתקין תמיכה של SATA2 כרגע אם אין לי שם ווינדוס ? (יש לי לוח אם של ASROCK)

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  17. פתחתי אותו בדיימון טולס ותראו מזה רושם ....(ושאני פותח את ה- 32 ביט זה לא רושם) http://img515.imageshack.us/img515/5076/64244995.jpg מזה אומר ? לצרוב בכל זאת ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  18. Started by fuichtva,

1. מחשב P4 כשאני נותן הוראה לכיבוי הוא סוגר את המחשב אך בסופו של דבר הוא לא כבה אלא מתחיל להעלות את מע' ההפעלה מחדש. 2. מחשב P3 700MH כשאני נותן הורא הלכיבוי הוא סוגר את מע' ההפעלה אך לא מכבה את המחשב אלא נותן הודעה "עכשיו ניתן לכבות את המחשב" ורק ע"י לחיצה ממושכת בכפתור הכיבוי המחשב נכבה. האם משהו יודע מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  19. איך אני מבטל אותו? ^ תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by lo_toda,

האם באמת החיפוש הסטנדרתי של VISTA יכול לחפש בתוך מסמכים ?ואיך ...ולמה לא כתוב אפשרות כזו?

21. Started by haim652,

שלום, התקנתי את הווינדוס 7 באנגלית, יש בו עברית, אני יכול לקרוא ולכתוב בערבית באינטרנט ובתוכנות מסרים. אבל תוכנות כמו לדוגמא וונטרילו וכאלה, כשאני כותב העברית אני רואה אותם בסימני שאלה ולא בעברית. חשבתי שזה אולי בעיה בווינדוס 7 שאין לו תמיכה מלאה בעברית או משהו כזה. למישהו יש בבקשה פתרון? תודה רבה!.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי אני בא לפרמט את המחשב שם את הדיסק של הווידוס ואז יש לי שם את ההסכם הזה של מייקרוסופט שצריך ללחוץ F8 בשביל להסכים ואני לוחץ וזה לא מגיב למישהו יש מושג מזה?!?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by idofr,

הי, שנה שעברה קניתי לפטופ והוא הגיע עם דיסקים של ווינדוס עם הכותרת הנ"ל, עכשיו אני רוצה לפרמט. האם אני יכול לפרמט רגיל? כלומר להכניס את הדיסק לDVD לעשות ממנו BOOT והלאה באבאללה? או שיש איזה מגבלה בגלל סוג הדיסק? תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. Started by KoDkOd,

איך עושים בווינדוס 2000 שיהיה יוזר אדמינסרטור, ועוד יוזר אחד פשוט כזה שיש לו גישה לספריות שאני אגדיר לו ואיך אני מגדיר לו ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים