עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, מאתמול בערך יש לי פתאום תופעה מאוד מוזרה במחשב. כל פעם שאני נכנס ליוטוב למשל, או סתם אתר עם איזה סרטון הדפדפן קורס (גם אופרה,גם כרום וגם IE ) , הסקייפ לא נכנס, הספוטיפיי קורס כשאני מפעיל שיר, וכשאני מפעיל סרט מהמחשב הנגן קורס... ניסיתי לעדכן גאוו'ה , פלאש, ודרייבר של כרטיס מסך. אין לי מושג מה עוד אפשר לנסות... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by asypeer,

הי קנינו בחברה מחשב נייח של HP, והוא הגיע בטעות עם VISTA BUISNESS, אני מניח שהיא OEM. החזרנו את המחשב לספק והוא החזיר לנו אותו עם XP PRO כפי שהתכוונו. נותרו לנו הדיסקים של הויסטה, האם ניתן להתקינם על מחשב כלשהו ? חשוב לציין שלא חיברנו את המחשב כלל לרשת. בתודה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by J0n1,

הורדתי את הדרייורים מהאתר של Abit לכרטיס קול Realtek AC97. בהתחלה הורדתי לויסטה והוא לא הפעיל, ואז התקנתי לXP אבל עדיין הוא לא מאפשר לי 6 ערוצים. כשאני נכנס לתוכנה של הדרייור יש פחות אפשרויות ממה שהיה בXP וכשאני בוחר 6 ערוצים הוא לא משמיע כלום בבדיקה. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by ag43,

החלטתי לנסות את האופציה הנ"ל עם מחשב כף היד שלי. סה"כ נראה אפשרות חביבה רק עם בעיה קטנה - כמעט ולא נכתבו תוכנות לתכונה הזו. באתר של מיקרוסופט יש משהו כמו 40 גאדגטים לא משהו וזהו. אם מישהו משתמש ויכול להמליץ על תוספים מסוימים (במיוחד לניטור טמפרטורות מעבד וכרטיס מסך) או אתר שמתמחה בעניין זה יוכל לעזור לי מאוד.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. כיצד ניתן להתקין WIN 98 על מחשב שמותקן בו WIN XP

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קורה לי מידי פעם שאחרי ריסט הרזולוציה שלי יורדת מ-1680X1050 למשהו קטן יותר או שהיא נשארת כמו שהייתה אבל המסך כאילו זז הצידה מעט ואז יש לי בצד אחד פס שחור ריק. אני עם כרטיס חדש של ATI עם הדרייברים האחרונים ואחרי שאני מחזיר את זה בעזרת ה-CCC זה תמיד חוזר לאחר ריסט.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by ocb,

יש לי אופיס 2013 מותקן באנגלית על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT גרסה אנגלית. אני נתקל בהרבה בעיות ספציפית באאוטלוק ובסקייפ, כאשר באאוטלוק, קודם כל, הכיתוב מתחיל מצד שמאל. העברית מתחילה עם פונט אחד ועוברת לשני באמצע הכתיבה. כאשר עוברים כמה שורות אחרי הכתיבה הראשונית הכתב יכול פתאום להיכתב הפוך. אני מקבל מיילים בעברית כשהאותיות הפוכות. אין לי אפשרות להעביר את הכיתוב לצד ימין, CTRL+SHIFT פשוט לא מגיב לבקשה וגם לא הכפתור המיועד לכך באאוטלוק. שפת ברירת המחדל שלי באאוטלוק היא אנגלית. הנחתי שזו בעיה עם ווינדוס ולא עם אאולטק ספציפית כי גם סקייפ עושה לי בעיה דומה. בסקייפ לפעמים קורה שאני לא יכול לשנות לעברית אלא אם כן אני לוחץ על ALT+SHIFT כך שALT הוא ראשון מה שמוזר לי כי אני רגיל שזה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי, חבר ביקש שאסדר לו את המחשב. המ"מ היא Win XP SP3 . הבעיה היא שאחרי ה Log in המחשב פשוט נתקע ולא מגיב. כשנכנסתי ב Safe mode הכל עבד חלק... יש עצות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. נניח שלמחשב ותיק (בן כמה שנים) יש ווינדוס 10 פרוץ ולא חוקי, או סתם לא מופעל לצורך העניין, בגרסה מסוימת. המטרה היא לאקטב אותו ללא פרמוט. ניתן לרכוש מפתח מוצר ולהפעיל אותו? מה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת? ניסיתי לעבור על הרבה אשכולות בפורום אך לא הסקתי מסקנה חד משמעית. אשמח מאוד להסבר, תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 17.1k צפיות
  10. Started by dyn,

שלום לכולם, לפני כ-שבוע קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforce 8800 ultra 4gb ram עכשיו לאחר כמה ימים שכבר התקנתי עליו כמה דברים המחשב ניהיה קצת איטי ולא מהיר כמו שהיה בהתחלה... ניסיתי לעשות איחוי, שחזור מעי אבל זה לא עזר... הדבר גם מתבטא בירידה של FPS במשחקים כבדים שאני משחק... אני משתמש במע' הפעלה: Windows Vista Ultimate 64bit חשבתי לעשות REPAIR ל windows או משהו אבל אם יש למשהו רעיון אחר אני אשמח לשמוע עריכה: עשיתי בדיקה ב 3dmark 2006 ויצא לי 9360.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by מחסל האגדות,

שלום, יש WINDOWS XP ויש לי "הוצאת חומרה באופן בטוח" ליד השעון, איך אפשר להעיפ אותו משם בלי לפגוע בתקינות המדפסת שקניתי ? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום רב, מחפש תוכנה לשליטה על תוכנות שנפתחות בהעלאת XP. על חלק אפשר לשלוט בעזרת MSCONFIG, אבל רבות אחרות אני רואה רק בתור פרוצסים שרצים לי על ידי קונטרול אלט דל. למשל תוכנות עזר של סוני אריקסון או דיסק קיפר. אני הרי יכול להפעיל פעם בשבוע, אני לא צריך שתגנוב לי משאבים כל הזמן. אז מה התוכנה החינמית שתאפשר שליטה ישירה על כל אלו ולא דרך כניסה קבועה לרג'יסטרי? בברכה קומפ13

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by MoMo-P,

קניתי מחשב חדש (מפרט מימין), ואני חושש שה-XP PRO לא מנצל את כל המערכת... אני צריך לשדרג ל-64 ביט ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yoav1000,

1. לאחר המעבר משעון קיץ לשעון חורף (הויסטא מעבירה אוטומטית) המדיה סנטר ממשיך להוסיף שעה לשעון של הוינדוס. (ניסיתי לשנות את השעה ולהחזיר ולבטל את השעון קיץ האוטומטי) 2. בבוט של הויסטא מופיע לי כל מיני פקודות אוטומטיות בדוס לפני הבוט איך אני מסתיר את זה חזרה. (לדעתי הפקודות הם כדי לטעון את הBOOT של הויסטא)

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

התקנתי משחק ישן אחד ואז ראיתי ש WIN דורש MAC98 בשביל להפעיל את המשחק. איפה אפשר להשיג אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by big foot,

אני מתחיל להתקין משחק אחרי שאני אומר לו היכן להתקין ואך הוא יופיע במחשב ממש לפני תחילת ההתקנה עצמה הוא זורק לי הודעה של שליחת תקלה ונאמר שם משהוא על Electronic Arts AutoRun עזרה בבקשה

17. Started by omerha,

יש לי WIN XP וכאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה ממש מהר אך המחשב בחצי דקה הראשונה לא מגיב , הוא לא משייך כל יישום שרץ עליו ב TASK MANGER ל USER המתאים ורק אחרי שהוא משייך כל ישום אז הוא מעלה את התוכנות הנוספות והדריברים השונים ( אנטי וירוס , דרייברים של NVIDIA ומאפשר לי להפעיל את החייגן להתחבר) מעבר לזה המחשב עובד מעולה . ואם אני מנסה לבצע את הפעולות הללו המחשב זוכר אותם ורק לאחר שהכל עולה ומשוייך ל USER המתאים הוא מעלה את הפעולות המבוקשות למה זה קורה ??

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. Started by e-d-a,

היי משום מה התווסף לאייקונים שלי בשולחן עבודה רקע ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להחזיר את זה למצב הקודם שרואים רק את הכתב, יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  19. שלום. יש לי בעיה, כאשר אני לוחץ על קובץ כלשהו בשולחן עבודה, מקש ימיני=> מאפיינים. מתקבלת שגיאה ''אל תשלח'' של explorer.exe ולאחר מכן drwst32.exe המחשב לא מגיב עד שהexplorer מופעל מחדש. בבקשה, תעזרו לי לפתור ת'בעיה.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by itayze,

בבית יש את המחשב שלי ,של אבא שלי ושל אחי וכולם מחוברים ברשת . לי יש windows 2k וwin2k2 ואבא שלי ואחי ב98 אז בxp אבא שלי ואחי לא מצליחים להיכנס למחשב שלי עשיתי שיתוף על הכל והם רואים את c ככה=c?© וכל שאר הכוננים אותו דבר חוץ מהצורב אליו הם יכולים לגשת ואני יכול לגשת למחשב שלהם בזה אין בעיה אין לי את אותה בעיה ב2000

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. השאלה בכותרת ,צריך עזרה בישום הגעתי "בחלונות" לגדרות של window firewall , ששם ניתן להוסיף תוכנות שיתקשרו עם הרשת או לבטל אבל זה לא נותן לי להוריד את ה V מהריבועים בצד ימין אלה רק להוסיף או שזה בכלל לא הדרך ? *מצורף תמונה המחשה איפה אני תקוע. בנוסף יש לי תוכנה שבכלל לא מופיעה ברשימה ועדיין היא כל הזמן מנסה להתחבר לרשת.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yaloner,

הי לכולם, בכל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב אני צריך ללחוץ על Start > Turn Off Computer > Turn Off לפחות פעמיים עד שהמחשב מסכים להכבות. יש לזה פתרון מוכר כלשהו ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by jgrab,

במנהל המשימות>> ביצועים יש חלונית שימוש בcpu עכשיו לפעמים כשזה קרוב ל 100% (הפסים עד למעלה) יש פסים אדומים ולפעמים יש ירוקים . מה זה אומר שזה אדום או ירוק? תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by Slavikik,

במנהל ההתקנים התהליך הזה תופס בין 80 98 ב CPU..הנה: אך אני יכול לעשות שהוא לא יקח הרבה כל כך?ולמה הוא בכלל? ועוד שאלה יש לי תהליך שקוראים לו PnKBstre.exe של SYSTEM מה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. השאלה מתי (באיזה מקרים) הוא יציג YES NO ומתי הוא יכנס .. (אני מחפש דף שהוא ישאל אותי YES\NO)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.