עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם..קניתי ככבל hdmi חיברתי הכל עובד סבבה בהתחלה היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו התקנתי 7 ובזמן שהhdmi מחובר תמיד אותה בעיה:כשאני מגדיל לדוגמה את חלון הicq למסך מלא הוא פשוט נתקע ועד שאני לא יוצא ונכנס מחדש הוא לא עובד... וגם מידי פעם נהפך לי כל הסדר של הסמלים בשולחן העבודה כאילו זה מרענן לי אותם ומסדר מחדש וזה מעצבן כי יש לי מלא סמלים וכל פעםאני צריך לשבת ולסדר אותם מחדש איך שאני רגיל... למישהו יש הצעות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב, לפני שהוינדווס עולה, המקלדת שלי מנוטרלת. מז"א- אם אני מכניס דיסק ווינדוס להתקנה, המערכת רושמת לי: לחץ על מקש כלשהו להתקנה, אני לוחץ אבל המחשב לא רואה את זה. כמו כן כשיש את תפריט ה SAFE MOD אני לא מצליח לרדת, לעלות או ללחוץ על אנטר לבחור את המצב. החלפתי את הסלוט USB של המקלדת לא עזר, וליתר בטחון החלפתי את המקלדת, גם כן לא עזר. איך אפשר לפתור את הבעיה? נ.ב יש לי ווינדוס XP

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by shimshon58,

הורדתי קובץ מוסיקה מהאינטרנט וצבע הגופן, שמציג את הקובץ בסייר, ירוק $$$ :s05: איך הם עשו את זה?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by צםא,

גיגלתי הרבה בנושא ולא מצאתי פתרון... גלשתי לי לתומי בYNET ולפתע קיבלתי מסך כחול עם הרבה דברים שהראה לי באחוזים dumping phisycal memory 0-100 שם זה היה תקוע, כיביתי את הנייד והדלקתי, והוא פשוט היה מסך שחור, ואחרי כמה דקות ללא ניסיונות, הוא עולה, ואחרי ממש דקה-שתיים נהיה מאוד איטי וקורס(פשוט העכבר כבר מאט והמחשב נכבה מיד) הסתכלתי על הTASK MANAGER כשזה קורה, הCPU התרחפן, ולא מצאתי PROCESS שמתפרע, וזה כשרק הטאסק מנג'ר פועל. אני לא מבין מה גורם לקריסות, בעליה של המחשב יש לי אופציות start windows normally locate startup problems הLOCATE קורס, מחשב נכבה, הפעלה רגילה עולה סבבה ואחרי שתי דקות נכבה במקום. מישהו מכיר את הנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. 1. מתי תגיע לארץ גירסאת שידרוג מויסטה אולטימייט ל7 אולטימייט וכמה היא תעלה? 2. מה ההבדל בין גירסאת הפרופשיונל של ווינדוז 7 לגירסאת האולטימייט?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. בוקר טוב שידרגתי את מע ההפעלה לווינדוס 7 האם צריך להתקין קודקים כדי לראות סרטים בווינדוס 7 ? ווידוס 7 התקין לי דרייברים,האם צריך לעשות עדכון של הדרייברים ידנית? יש לי כרטיס מסך 4850 של ATI בווינדוס XP היה לי מרובע קטן אדום של ATI ליד השעון למטה בקטן כרגע הוא לא מופיע בווינדוס 7,האם זה תקין? עוד שאלה קטנה: לגבי הדרייבר של הכרטיס קול של הלוח אם,היה לי בווינדוס XP בנוסף לציור של הרמקול למטה ליד שעון גם את הדרייבר של הכרטיס קול למשל שאפשר לבחור בPOP,ROCK ועוד כאלה.כרגע בווידוס 7 אין לי את זה,יש לי רק את הציור של רמקול רגיל ובודד האם זה תקין? אשמח לעזרה תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by matan5165,

אהלן. מה ההבדלים בין מערכות ההפעלה ? מה יש בביזנס שאין ברגיל ? אני צריך את המחשב לעסק שלי ובו זמנית לשימוש בייתי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by DarkMoh,

אני רוצה לעבור לוויסטה שכבר מותקנת אצלי במחשב, אבל הבעיה היחידה שמונעת ממני לבצע את המעבר היא העובדה שהאינטרנט לא עובד שם. יש לי רשת ממש מסובכת עם כל מני הגדרות טיפשיות ואני לא מצליח להעביר אותם ידנית ל-Vista. אשמח לתוכנה \ דרך חלומית שפשוט "תשמור" את ההגדרות ותגרום להם להיות אותו דבר בוויסטה. Windows Easy Transfer - לא יכול להשתמש בה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  9. שמעתי שהביצועים של דיסק און קי מהירים יותר מדיסק קשיח רגיל (תקנו אותי אם אני טועה או תלוי אם זה SATA וכו..) נשאלת השאלה האם כדי לקנות דיסק און קי בנפח של X GB ולהתקין עליו את המערכת הפעלה (ויסטה)? האם אני יקבל ביצועים גבוהים יותר?

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  11. Started by pergola,

I got now Vista Without SP, and i got CD with X64 SP2. When I try to boot from the CD, from some reason it not start installing the new vista. I got the same problem with my X86 SP2 Vista. (I couldnt install it on my XP) But now when I got X86 without SP, I can install the X86 SP2. So its mean i need to get X64 sp1? and only after to install the SP2? btw, i did mistake and when i install the vista i change the language writing to English. how can I change it to hebrew aswell?

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  12. שלום לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד HP Pavilion עם vista home Premiun ומהיום בערך בבוקר התחילה לי בעיה במערכת שבה הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד שגיאה קוד 43 במנהל ההתקנים וגם למרות שניסיתי להוריד דרייבר חדש יותר וגם ניסיתי לשחזר את המערכת (שלא הצליח) מה ניתן לעשות ?? תודה

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  13. היי! היה לי בעיית מסך כחול בווינדוס 7 שתמיד עשה ריסטים לבד אז חשבתי שפירמוט יפתור את הבעיה וזה עשה אתזה יותר גרוע! השולחן עבודה כלל לא עלה הוא ישר עשה לי ריסט אז עברתי לווינדוס XP וגם כאן יש את הבעייה של הריסטים האלה. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי הווינדוס כלל לא עולה הוא שוב עושה ריסטים בלופים... מה יכולה להיות הבעיה פה? אהה וכשהמחשב עולה (לפני שהווינדוס עולה איפה שהוא מראה את הנתונים של המחשב שלך לדוג' איזה מעבד וכו') הוא מראה לי אותיות מוזרות והרבה קווים לא קשורים.. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  14. אז ככה, בימים האחרונים, המחשב שלי הדרדר לעברי פי פחת. הכל התחיל לקרטע והיום זה כבר עבר כל גבול. פשוט אי אפשר היה לעשות כלום. עד שכל דבר נפתח, נולד לי ילד חדש, זה ממש כמו לחכות למשיח. הקיצר, אין לי מושג למה זה קרה, אבל החלטתי שאני צריך לפרמט ולהתקין מחדש. לאחר שהכל גובה למקום המתאים, הפעלתי דיסק התקנה של xp. זה xp pro sp3. ההתקנה עברה כמו שצריך, אך עדיין, לאחר שההתקנה נגמרה, נשארה תקיעות כל כמה שניות. הכוונה היא שהעכבר לא זז ושום דבר בעצם לא פועל למשך כמה שניות, לפעמים יותר, ולפעמים פחות ואז חוזר למצב סביר וחוזר חלילה. הקיצר, מעצבן ביותר. כמו כן, ניסיתי להחזיר את התיקיות של ה- outlook express שגיביתי מבעוד מועד, אך עד שהייתי מצליח להעביר את הכל(4 ג'יגה) היה לוקח לי יותר מש…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by idofr,

הי, שנה שעברה קניתי לפטופ והוא הגיע עם דיסקים של ווינדוס עם הכותרת הנ"ל, עכשיו אני רוצה לפרמט. האם אני יכול לפרמט רגיל? כלומר להכניס את הדיסק לDVD לעשות ממנו BOOT והלאה באבאללה? או שיש איזה מגבלה בגלל סוג הדיסק? תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. Started by PCguy,

האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  17. Started by Snufkin,

how can I deny acces to folders if the person doesn't have administrator rights? I have 3 profiles on my comp and i don't want the other 2 people entering the windows folder! can i block this folder? perhaps from the registry?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  18. אני מתפקד על תקן הטכנאי מחשבים של החברים שלי בפקולטה, ונותן תמיכה עד כמה שאני יכול ומבין. לפני כמה ימים פנתה אליי בחורה מהפקולטה שהמחשב של בעלה לא עלה. מדובר במחשב נישא של Dell. אמרתי לה לעשות Repair עם הדיסק של XP. בטלפון היא אמרה לי שאין לה אפשרות (אחרי שלחצה על r) לגשת לכונן. ניסינו כמה דברים נוספים אך זה לא עלה יפה והפנתי אותה למעבדות גלאקסי, שמטפלים במחשבים של Dell. היום ניסיתי להתקין מחשב של מישהי אחרת בפוקלטה. אותו סיפור - המחשב שלה לא עלה. היא אמרה לי שאחיה כבר פירמט את ה-HD. אני חשבתי שמדובר בהתקנה סטנדרטית. לאחר ההתקנה (עדיין לא בוצע עידכון מהאתר של מייקרוסופט, המחשב לא מחובר לאינטרנט), ניסיתי להתקין norton antivirus 2003 אבל הוא סירב להתקין לי אותו. לאחר ניסיון…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by asichen,

יש לי ווינדוס xp האים אני יכול לימחוק את הקבצים שבתיקיית temp ב c:Documents and Settings שתופסים לי 600 מגה... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by pooowa,

היי אחרי שהרצתי PCMARK04 העלתי את הדף אינטרנט וכל התמונות לא עלו! במקומן יש מן "תמונה" שבתוכה יש ריבוע עיגול ומשולש (איזה פירוט ), עכשיו אני לא יודע מה הבעיה? עשיתי ריסטרט ולא השתנה, אין במחשב וירוסים למיטב ידיעתי... מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  21. היו לי על המחשב 2 מערכות הפעלה מסוג WinXP, פירמטתי את הכונן שעליו היתה אחת ממערכות ההפעלה. כשאני פותח את המחשב, עדיין יש לי את המסך שבו אני צריך לבחור בין 2 המערכות. איך מבטלים אותו? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by Real_Me,

טוב, לא התבלבלתי בפורום. מה שאני רוצה לדעת זה משהו הפוך ממי שמעלה כאן בעיות של עברית שנראית כמו ג'יבריש. יש לי XP ואין בעיות עברית אבל אני צריך, כמו הדוגמה בכותרת, את הצירוף הג'יברישי הנכון שהייתי מקבל אילולא היתה לי עברית. יש למישהו רעיונות איך ניתן לקבל זאת? תוספת:אחרי ששלחתי ההודעה התברר לי שהכותרת משובשת ולא מראה בדיוק את האותיות שהתכוונתי אליהן אבל מקווה שהבנתם את כוונתי.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by giri71,

Hello I got 5 years old PC with windows xp pro sp2 installed on it and freezes every couple hours When i was checking event logs i got this alerts ACPI_ERR_AMLI_ILLEGAL_IO_READ_FATAL Anyone can help me with this here can it be something with motherboard BIOS Regards

24. Started by RomaDev,

שלום!!! הנה אתר שיש בו אינפורמציה על כל שמות קוד של מערכות הפעלה של מיקרוסופט! הנה: http://www.phm.lu/Documentation/Windows/Codenames.asp מקווה הנהנתם!!! תגובות???

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. היי, הורדתי את התוכנה REDLIGHT, ואני ממש מרוצה ממנה, אז רציתי שכל קובץ AVI יפתח אוטומטית בתוכנה ולא בWMP. כרגיל עשיתי FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ושיניתי ב-AVI נפתח ע"י REDLIGHT. אבל זה לא שינה דבר, ההגדרות נשמרו ועדיין הכל נפתח ב WMP. למה?? ד"א יש לי XP PRO. חוץ מזה מישהו יודע איזו תוכנה מבין השניים מציגה סרטים יותר יפה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.