Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
טוב, לא התבלבלתי בפורום. מה שאני רוצה לדעת זה משהו הפוך ממי שמעלה כאן בעיות של עברית שנראית כמו ג'יבריש. יש לי XP ואין בעיות עברית אבל אני צריך, כמו הדוגמה בכותרת, את הצירוף הג'יברישי הנכון שהייתי מקבל אילולא היתה לי עברית. יש למישהו רעיונות איך ניתן לקבל זאת? תוספת:אחרי ששלחתי ההודעה התברר לי שהכותרת משובשת ולא מראה בדיוק את האותיות שהתכוונתי אליהן אבל מקווה שהבנתם את כוונתי.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות את ההתקנה של הווינדוס לBOOT בלי שום תוכנות לדוגמא אם אני מחלץ את כל מה שיש בISO IMAGE שהורדתי לתוך תיקייה וצורב את כל התיקייה הזאת לדיסק האם כשאני אעשה ריסטרט הוא יעשה לי בוט? תודה רבה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי כונן של 500GB שעליו מותקנת ויסטה. אני רוצה לעשות מחיצה של 100GB שבה הויסטה ועוד 400 ריק. הPartiotion magic לא עובד בויסטה, ועם הShrink הוא לא הביא לעשות דבר כזה. איזו תוכנה פשוטה יכולה לעשות לי את זה? תודה :] עריכה: עוד משהו, האיכות תמונה נורא ירודה, התקנתי דרייורים ועדיין רואים מעפן בתמונות ובוידיאו (לאגים בעיקר) מה אפשר לעשות? יש לי בעיה בסאונד, הכרטיס שלי הוא AC 97 והתקנתי דרייורים, ולא שומעים סראונד, הרמקול הקדמי השמאלי והמרכזי לא עובדים. (המרכזי עובד בבדיקה של הויסטה אבל לא בתכלס) מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Pavilion zt3000 שברצוני להתקין עליו את מערכת ההפעלה Windows XP מחדש. ביצעתי בוט כרגיל מדיסק ההתקנה, קבצי ההתקנה עולים ולאחר שהוא נכנס להתקנה הוא מציג מסך כחול דיי מוזר (מצורף). יש למישהו מושג מה פשר השגיאה? יכול להיות שדיסק ההתקנה פגום או שאין קשר לשגיאה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את הצורב שלי שיהיה כתוב בלייבל שלו CDRW ולא cd drive? או לתת לו איזה שם מווינדוס שאומר שהוא צורב ולא כונן דיסקים רגיל... ואותו דבר גם לגבי הדיוידירום שלי, איך אפשר לשנות אותו במקום שיהיה כתוב cdrom drive שיהיה כתוב dvd drive? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB, אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות?? ==> עדכון - מצטער, נראה שפרסמתי בפורום הלא נכון. יש פורום לאמעצי אחסון - מעביר לשם
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, תופעה שנתקלתי בה: כשאני מנסה לגשת ל-REGEDIT המערכת הפעלה (אקספלורר) מבצעת לעצמה מהן איתחול קל, כלומר מעלימה את שולחן העבודה לכמה שניות ואז חוזרת להציג את האיקונים ושאר הדברים. גם במצב בטוח לא ניתן לגשת לתוכנה. כל ניסיון לתקן את הרג'יסטרי על ידי השתלת קובץ REG קורה את אותה תופעה של האתחול. שמתי לב שמדובר במשתמש ספציפי במחשב שלא יכול לגשת לתוכנה. השאלה היא איך אני מתקן את המצב הזה עבור המשתמש הזה ? ? ?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי על המחשב win xp 32 רגיל לפני כמה זמן התקנתי win7 RC 32 bit במחיצה חדשה נפרדת מהכל [המחשב נותן לבחור איזה מערכת להעלות כשמדליקים אותו]. נניח ואני רוצה להתקין גירסת 64bit של וינדוס 7 [ולמחוק את הקודמת] על אותה מחיצה- האם זה אפשרי מבחינת הXP32 ?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הווידוס המחשב נותן לי איזה שגיאה בקשר ל REGISTRATION ואני לא יכול להיכנס למשתמש שלי... איך אני נכנס ל SAFEMODE???
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לכמה לשנות כדאי שהסדר לא ישתנה לבד ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם XP שאני פותח יישום משום מה הוא לא מופיע למטה בשורת משימות ושממזערים אותו הוא פשוט נעלם ולא מופיע ואפשר לחזור אליו שוב רק עם המנהל משימות או ALT TAB
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אוקי אז ככה. אני מוריד תוכן מתוכנת P2P, וכשאני נכנס לתקיית היעד - האקספלורר טוען שהיא ריקה. ניסיתי להכנס דרך האקספלורר בוינאמפ, והופ - הנה הקבצים. למה באקספלורר הרגיל התקיה מוצגת כריקה? ת'נקס.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איך אני יכול למחוק את המשתמש שלי? אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להטעין את ה WINDOWS כל פעם כשאני מפעיל את המחשב, ואני לא רוצה לעשות את זה - אני רוצה שה WINDOWS יטען בצורה אוטומטית. תודה : :-*
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
רציתי לעשות upgrate למערכת ההפעלה שלי,ולהתקין עותק חדש יותר אך בתחילת ההתקנה,הוא מראה לי שגיאה זאת: http://img139.imageshack.us/img139/4779/untitled1sj7.jpg (סליחה על הרזולוציה הגדולה) אף פעם זה לא קרה לי אולי אם אני אעשה boot from cd ואפעיל דרך ככה זה יתסדר?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני רוצה להעתיק לאיזה תיקיה עכשיו השם שלו ממש ארוך אז זה לא מביא לי זה רשום לי רק 3 אותיות ראשונות ואז ~ את הסמל הזה איך אני עושה שלא תיהיה מיגבלה? זה קורה רק שאני מעביר את הקובץ לתיקיה שהשם שלה גם דיי ארוך
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
משום מה, כשאני סוגר את המחשב, ה-NumLock נשאר דלוק (ואם הוא היה כבוי, אז הוא נדלק)... מישהו מכיר/ יודע למה/ יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
רכשתי לפני שנה מחשב עם מערכת הפעלה חלונות 7, אני מעוניין לפרמט, השאלה היא אם זה משנה אם אני מוריד חלונות 7 home premium מהרשת ומשתמש בסיריאל שמודבק לי מתחת למחשב (לפטפופ) יעשה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
זה קרה לי אתמול ואני לא יודע איך... http://up49.siz.co.il/up1/aguonm3j1uw4.jpg תסתכלו על מה שמסומן באדום לדוגמא בולטת ... איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות 1.בזמן האחרון המחשב שלי נהיה איטי ושמתי לב שהמקום באחד הכוננים הצטמצם, בדקתי מה יש שם ומצאתי ספרייה שאני לא מזהה שקוראים לה pchealth היא בגודל של 350 mb ויש בה מלא קבצים שקוראים להם svchost.exe.20050716-215519-00.hdmp שההבדל בשמות שלהם זה רק המספר, ניסיתי לחפש על זה בגוגל ולא הבנתי בדיוק מה זה ה pchealth הזה חוץ מזה שזה יכול להוות פירצה בווינדוס, השאלה אם זה מסוכן ומה עושים עם זה ואם אפשר למחוק את הספרייה הזאת בכלל? 2. אני משתמש ב automatic windows update ולפני כמה זמן הוא כל הזמן מתעקש להתקין עידכון של התוכנת אנטי ספייוור שלהם ולא משנה אם אני מתקין את העידכון או לא אחרי כמה ימים זה שוב פעם רוצה להתקין את זה וזה לא מציע לי שום עידכונים אחרים ומה שמוזר זה שבכ…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי כבר עכשיו WIN XP אבל אני לא משתמש בדיסק שאיתו התקנתי את המערכת שלי כי אני לא מוצא אותו אלא בדיסק אחר.. אני רוצה להתקין מחדש כי יש לי כל מיני בעיות במחשב שאני רוצה לנסות לפתור עם התקנת הWIN מחדש לפני שאני יפרמט (רק אם לא תהיה ברירה) עכשיו, שאני פותח את הSETUP זה כותב שאי אפשר לעדכן ולכן האופציה הזאת לא תופיע, ומופיעה רק האופציה של NEW INSTALLATION )ADVANCED( ולמטה כתוב: Important: Existing files May be lost...... blah blah blah... השאלה שלי היא אם אני יתקין את הWINDOWS בצורה הזאת, איזה קבצים יאבדו?.. כי המטרה שלי בזה היא רק להתקין את הWIN מחדש בלי לאבד קבצים! מישהו יודע? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום זה, וזו ההשתתפות הראשונה שלי בו. יש לי שאלה לעניין windows xp: לאחרונה קניתי ממישהו רשיון ל- windows xp חוקי. ידעתי כי מדובר ב- windows xp באנגלית ללא תמיכה בעברית, אך חשבתי לעצמי שבטח ניתן להוסיף את השפה העברית. והסתבר שזה לא נכון. כאשר נכנסים להגדרת השפה, שם מופיעות השפות שניתן להוסיף למערכת (שפת כתיבה במקלדת), לא מוצאים שם עברית בכלל. יוצא שאני לא יכול להקליד עברית במחשב שלי. לעומת זאת יש בוודאי תמיכה בעברית לצורך האינטרנט. האם למישהו יש רעיון איך ניתן להוסיף את השפה העברית למערכת, כך שיהיה אפשר אחר כך להוסיפה לשפות ההקלדה? ??? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן את תוכנות מותקנות לי ועולות לי בהרבה יותר מהירות העיצוב שלו נפלא ויפה מאוד קצת צריך להתרגל יותר להתחל שלו והמערכת מאוד קלה עובדת לי בהרבה יותר טוב מאשר אקס פי.... כל התוכנות והמשחקים עובדים לי טוב לא ניתקלתי בשום בעיה או בשום תוכנה שלא התאימה את עצמה אפילו כשהתקנתי את הוינדווס חצי מהדריבירים הישנים נשמרו לי מאקס פי והמערכת לא דורשת בנתיים דרייברים חדשים... האינטרנט נטען לי בהרבה יותר מהר האקפלורר פתאם עובד לי יותר מהר מפיירפוקס.... הקיצור מערכת בת זונה.... מומלץ בחום לכולם
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP SP3. הכל עבד כמו שצריך עד שהיום לפתע הופיע לי התראה שהמחשב עשוי להימצא בסיכון מפני שהעדכונים האוטומטיים לא עובדים. ניסיתי להפעיל אותם ידנית אך קיבלתי תגובה שאין אפשרות להפעיל אותם. ב-SYSTEM בCONTROL PANEL העדכונים האוטומטיים כן מסומנים כעובדים. עכשיו מופיע לי מגן אדום ב-SYSTEM TRAY שכל הזמן מתריע שהמחשב נמצא בסיכון. המערכת היא: pentium 4 , 512 RAM, AVG FREE ANTIVIRUS. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המחשב נותן לי כל הזמן הודעה ובה מופיע משהו שרשום שם (RPC) אבל זה לא וירוס הבלאסט ולא הצלחתי לתקן את זה הורדתי פאטשים וברגע שאני מנסה להפעיל את העידכונים הוא פשוט יוצא לי מהעדכון כאילו ביטלתי את הפעולה... אין לי מושג איזה וירוס זה עזרה בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום -רציתי לדעת אם ידועה כבר תאריך מדויק ליצאת ה-Vista לחנויות ומתי אתם חושבים היה אותו בישראל -האם תהיה ל-Vista גירסא בעיברית או שזה לא ידועה עדין אם כן מתי היא תצא -האם יש ל-Vista גירסא 64 ביט ואם היא תהיה יותר מוצלחת(מבינת תמיכה) מ-XP64 -ותהיה אפשרות לשדרג מXP ל Vista תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-