Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי פשוט נכבה היום, ורק אחרי שניקיתי אותו הוא נדלק מחדש. הבעיה היא שעכשיו ווינדוס לא רוצה לעלות. ניסיתי להתקין אותו מחדש, אבל אחרי העברת הקבצים הוא פשוט נלדק מחדש וחוזר למסך התקנה או מציג את ההודעה הבאה: windows could not start because of computer disk hardware problem. could not read from the selected boot disk. check boot path and disk hardware. ואז אומר לי לבדוק מסמכים לגבי חומרת הדיסק או משהו. מוזר שהוא כותב את זה, כי בכל זאת הוא מצליח לקרוא את הדיסק ולהפעיל את מסך ההתקנה של ווינדוס. ההודעה הנ"ל מוצגת גם כאשר אני מוציא את הדיסק מהכוננים. דבר מוזר נוסף הוא שבמסך התקנה/תיקון של הווינדוס הוא מציג רק מחיצה אחת. יש לי עוד 2 מחיצות על דיסק אחר שהוא כותב שהוא רואה ש…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחקתי את כונן C ואני מכניס את דיסק הבוט של וינדוס אקס פי הוא שואל איזה כונן להתקין אני עושה C ואז שזה מתחיל את התקנה הוא מפעיל מחדש את המחשב ואז אתם יודעים הוא מתחיל להתקין את הווינדוס בעברית שהוא מראה בצד 39 דקות לסיום וכו' אז מה שקרה שתמיד נתקעת לי ההתקנה בדקה ה- 34 העכבר קפוא וגם ההתקנה וניסיתי מיליון פעם ולא עובד מישהו יודע מה התקלה ודרך אגב זה קרה לי לפני חודשיים ובסוף הצלחתי בפוקס פתאום זה המשיך להתקין? תעזרו לי זה וונדוס אקס פי SP2
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם בכללי מה אתם יותר נהנים מויסטה או XP וגם האם יש בויסטה הרבה באגים?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום...כשאני מנסה לעדכן את הווינודס שלי אז מופיע לי באתר את ההודעה הבאה: מות של Windows מקורי כדי לקבל עדכונים, עליך לאמת תחילה את החוקיות של תוכנת Windows שברשותך. פעולת אימות החוקיות מבטיחה שאתה משתמש בעותק מקורי ומורשה כדין של Windows. מה אני אמור לעשות כדי לעדכן את המחשב
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם קיים איזה add in שאוכל לגרור קבצים ברימוט דסקטופ קונקשיין ברצוני לעשות למשרד רחוק drag n drop לקבצים
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מחשב HP COMPAQ DC7800 CONVERTIBLE MINITOWER ולאחר התקנה של ויסטה אולטימייט, המחשב לא מזהה לי את הכרטיס קול (שהוא מובנה על הלוח אם) ועוד רכיב שנקרא SM BUS הורדתי והתקנתי את כל הדריברים הדרושים מהאתר של HP וזה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
"אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך." זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין משהו, או להכנס לעורך הרישום (regedit) זה התחיל לפני כשבועיים בערך... אני משתמש ב Windows XP pro sp 1. אני המשתמש היחידי במחשב ואני גם ה Admin. אשמח לעזרה....
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
תקשיבו זה דחוף מאוד,כנראה שהסרתי תכנית לא טוב-לא משנה אל תשאלו עכשיו,ואחרי שהפעלתי מחדש קיבלתי ת'הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows\system32\config\system\ you can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup cd-rom. select 'r' at the first screen to start repair. זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בשגיאה הזאת ואני בשופ פנים ואופן לא מוכן לפרמט שוב! ניסיתי לעשות מה שהם אמרו אבל זה פשוט ביקש לבחור התקנה ואז מוציא אותך למצב של דוס שם אני לא יודע מה לעשות עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין על אותו מחשב גם וינדווס XP וגם VISTA אז ככה איזה מהם צריך להתקין קודם?
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום... היום פירמטתי את המחשב והתקנתי windows server 2003 ומשום מה נראה לי ש 3D בwindows הזה לא פועל... למה??? האם יש אפשרות לאפשר לwindows להפעיל אפלקציות בתלת-מימד??? כמו משחקים וכדומה??? או שעדיף להחזיר את המחשב ל XP הישן והטוב? תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי לאחרונה בעיה של windows שנתקע ללא סיבה (נראית לעין) או עושה ריסטרט לבד. האם יש דרך לדעת למה הוא נתקע או מאתחל עצמו? אולי קיים איזה קובץ לוג ששומר את כל הדיווחים על תקלות במערכת ההפעלה? כשהמחשב נתקע (לעיתים קרובות אחרי כמה שעות עבודה, כאשר הוא במנוחה ואף אחד לא עובד עליו) יש צורך לעשות לו ריסטרט ידני. האם גם אז יש דרך לדעת למה הוא נתקע? תודה למי שיפתור לי את השאלות .....
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב לאחר שהוא מעלה את הwindows לוקח לו די הרבה זמן עד שאפשר להתחיל לעבוד בו. עד שמתחברים למחשב שלי וכו' האם יש פתרון? כמו כן לוקח זמן עד שעולה האינטרנט האם יש סיבה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום! יש לי HD של 120 GB ורציתי לדעת איך הכי מומלץ לחלק אותו בשביל להתקין וינודס ויסטה? עד עכשיו היה לי XP וחילקתי 40\80 כשב- 40 היה מותקן XP וה-80 בשביל הורדות וכו'... רציתי לדעת איך מומלץ לחלק את לויסטה מכיוון שהבנתי שהיא דיי כבדה.. או אם בכלל כדאי לחלק את ה- HD.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בwindows xp sp2 הופיעה לי בעיה שאחרי זמן מסויים שהמחשב דלוק פתאום הממשק של הווינדוס הופך מהרגיל כחול ירוק שלו לפשוט אפור של הקלאסי, לפעמים לכל הזמן, לפעמים לשנייה וחוזר ואז פתאום האינטרנט לא עובד, אם אני מקליק על הסמל של המחשבים (חייגן של ווינדוס) זה מופיע לשבריר שנייה ונעלם עשיתי ipconfig /release וזה לא עושה כלום כי הוא כותב ש rpc service is unavailable זה קרה לי פעם ראשונה שלשום לפני פירמוט כי היה לי איזה וירוס או משהו עכשיו אחרי הפירמוט זה שוב חזר לפרמט עוד פעם? אני אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הנה סקרינשוט : הבנתי שצריך להסיר איזה עדכון של מייקרוסופט איזה בדיוק? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אי אפשר. מיקרוספט לא רוצה UPGRADE אבל אפשר לאכוף עם POWERISO לפתוח קובץ ISO של התקנה בספריה Source לשנות בקובץ cversion.ini את HostBuild ל 7000 : [HostBuild] MinClient=7000 MinServer=7000 לעשות SAVE ב WINISO לצרוב קובץ ISO עכשיו מתוך W7 אפשר לשדרג ל RC1 . (אני עוד לא ניסיתי לשדרג.)
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
Hello I got 5 years old PC with windows xp pro sp2 installed on it and freezes every couple hours When i was checking event logs i got this alerts ACPI_ERR_AMLI_ILLEGAL_IO_READ_FATAL Anyone can help me with this here can it be something with motherboard BIOS Regards
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש לי שלושה קבצים בשל מיחזור שמסרבים להימחק. אני עושה Empty זה זה כביכול מנקה אבל הם עדיין שם! למה?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יצאה גרסה סופית למוצר?? אם כן איך היא נקראית?? והאם גם לה יש SP1 או SP2 ..?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מחשב לפטופ: נכנסתי ללוח בקרה- POWER OPTIONS - לשונית HIBERNATE .. סימנתי -ENABLE HIBERNATE ועבד יפה כמה ימים. לאחר כמה ימים משום מה כשעשיתי כיבוי--> כיבוי במצב שינה(HIBERNATE).. הפעולה לא נעשתה ומה שקרה זה כאילו השולחן עבודה "עבר" רענון וזהו. מה לעשות כדי שאוכל שוב להשתמש במצב שינה ? ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית שעברו פרמוט, ואני לא יודע כמה זיכרון וירטואלי להגדיר. מחשב 1 - זיכרון פנימי - 512 מחשב 2 - זיכרון פנימי - 384 כמה להגדיר לכל מחשב?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי יש ברשותי נייד מהעבודה, שחבר ברשת מבוססת דומיין. כרגע אני נמצא בחו"ל ורציתי לקשר אותו לרשת פנימית וורקגרופ, לכן שיניתי מדומיין לוורקגרופ. לאחר האתחול אינני מצליח להתחבר כלל ולכנס למערכת ההפעלה! ניסיתי את כל הסיסמאות האפשריות כברירת מחדל, כגון Admin, Administrator וכו'. דרושה עזרה בפריצה/שחזור סיסמא בדחיפות שכן כל החומר הקריטי נמצא שם -יש רק חשבון מנהל אחד, לכן לא עוזר להכנס דרך מצב בטוח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
במחשב שלי אין כונן DVD, אז התקנתי ויסטא דרך הDeamon Toolz כמה שזה מצחיק, כן .. התקנתי אותו על כונן C, פתחתי מהויסטא החדש פרטישן חדש והתקנתי בו וסיסטא [כונן W] אני נמצא בויסטא של כונן W ורוצה למחוק את הווינדוס בכונן C [הויסטא הישן] אני מנסה את כל הדרים האפשריות אפילו ניסיתי format c גם del c ניסיתי פשוט הכל כל מה שאני לא עושה הוא אומר לי שאין לי גישה למחוק קבצים אלו השאלה היא: אני רוצה להפוך את כונן W לפריימרי [הכונן הראשי] ולפרמט את כונן C לגמרי, או שפשוט למחוק את כל הכוננים לגמרי ולהשאיר כונן אחד עם ויסטא [תחשבו על זה שאין לי כונן DVD ככה שזה צריך להתבצע דרך מעכרת הפעלה שתתמוך ב Daemon Tools].. אשמח לעזרה אני חייב אתכם!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים, 1 של 1TB והשני של 500GB בכונן של ה500 שמתי קבצי גיבוי ופירמטתי את ה1TB ועל גם התקנתי את הווינדוס 7 וביחד עם הכונן של הווינדוס יצרתי עוד כונן. אחרי שהעברתי את הקבצים שרציתי מה500GB פירמטתי גם אותו ועשיתי כונן של 500GB ממנו. אז רק רציתי לשנות את האות של הכונן השני ב1TB. C - system (מחיצת מערכת מה1TB D - one of the 500GB HD (שפירמטתי אותו) E - (המחציה השניה מה1TB) F - אחת מהמחיצות של ה500GB (פירמטתתי אותו) G - אחד מהמחיצות של ה 500GB (פירמטתתי אותו גם כן) ואז מה שנוצר לי זב ככה C - system E - 1TB F - 500GB אז פשוט שיניתי את האות של הכונן E ל D ועכשיו חלק מהתוכנות האייקון שלהם לא מוצג חלק מה file associations לא עובדים.. יש פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-