Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום רק התקנתי את ה-WINDOWS מחדש, בגלל איזה שהי בעיה. ועכשיו אני שואל את עצמי למה לא עשיתי את זה עד עכשיו... הWINDOWS טס!!! בכל מקרה ההתקנה היא של Windows SP2 והורדתי את העידכונים הקריטים והדריוורים החדשים. בנוסף יש לי עוד 77 עידכונים להוריד, שבעיקר מסוג: Security updates, כמה של comulitive updates, ועוד שאר דברים אחרים. ממש לא בא לי להתקין אותם כי המחשב עובד טוב. מה ההמלצה שלכם? ועל פי מה להחליט מה כן ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש משהו די מעצבן בחיפוש בוינדוס אני מנסה לחפש קבצים שהתוכן שלהם מכילים מילה מסויימת בספריה מסויימת הבעיה היא שהחיפוש המעפן הזה מחפש רק במספר סוגי קבצים אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע בקובץ עם סיומת txt זה יפעל בלי בעיות אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע באותו קובץ אחרי שינוי הסיומת לסיומת לא מוכרת לדוגמא abc הוא לא ימצא גם אם אני מגדיר שה-notepad יפתח קבצים מסוג abc זה עדיין לא מוצא יש איזה דרך לקנפג את החיפוש הזה שיחפש בכל סוגי הקבצים? בוינדוס 2000 לא היתה לי את הבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי התקנתי 2003 ואני רוצה לשחק בו warcraft3 מה אפשר לעשות? ב NVIDIA יש רק 64 ביט, ולי יש 32 ביט אז זה לא יעבוד וניסיתי את הדרייבר של XP וגם הוא לא עובד - אומר שזה לא מתאים יש לי כרטיס מסך 7100GS יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא איכפת לי להעיף ת 7100GS ולהשתמש בו - אבל גם בשבילו אין דרייברים... זה לוח 915G
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות? והאם יש ל HOME EDITION תמיכה מלאה בSIDE WINDER (הגה רוטט)? כיוון שב PRO הוא לא יכול להתקין את הדריבר. נ.ב ההגה בלי כניסת USB אלא GAME PORT.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המחשב לאחר שהוא מעלה את הwindows לוקח לו די הרבה זמן עד שאפשר להתחיל לעבוד בו. עד שמתחברים למחשב שלי וכו' האם יש פתרון? כמו כן לוקח זמן עד שעולה האינטרנט האם יש סיבה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקול אוף דיוטי 5 אני לוחץ על resume game ואז המשחק בא להתחיל ואז הוא יוצא לי מהמשחק וכותב DIREXT EROR האם אני צריך לעדכן את הדריקט הנוכחי הישן שלי? ואם אפשר הורדה לדירקט הכי חדש ומעודכן.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הויסטה לא נותן לי להתקין דמון טולס מישהו יודע איזה גירסה תופסת או מה עושים להקוף את ההגבלה ?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP SP3. הכל עבד כמו שצריך עד שהיום לפתע הופיע לי התראה שהמחשב עשוי להימצא בסיכון מפני שהעדכונים האוטומטיים לא עובדים. ניסיתי להפעיל אותם ידנית אך קיבלתי תגובה שאין אפשרות להפעיל אותם. ב-SYSTEM בCONTROL PANEL העדכונים האוטומטיים כן מסומנים כעובדים. עכשיו מופיע לי מגן אדום ב-SYSTEM TRAY שכל הזמן מתריע שהמחשב נמצא בסיכון. המערכת היא: pentium 4 , 512 RAM, AVG FREE ANTIVIRUS. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
מערכת הקבצים בxp היא NTFS מהי בויסטה?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום , אני משתמש בויסטה HOME BASIC בנייד שלי , הגדרתי בעבר חייגן ל ADSL שיש לי במקום העבודה ויום בהיר אחד כל החייגן הזה נעלם מרשימת האופציות של הרשתות שאפשר להתחבר אליהם. כרגע , גם החיבור הזה לא מופיע וגם אם אני מנסה להגדיר חייגן חדש הוא נותן לי שגיאה. מה שיותר מוזר זה , שמדיי פעם אני כן רואה את החייגן שהגדרתי ברשימה. (לא , הרשימה לא מסוננת שיראה רק חיבורים אלחוטיים אני סימנתי שם שיראה את כל אופצ' החיבור). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ההודעה הזאת צצה לי רק כאשר אני ניכנס למחיצה ספציפית. בכל שאר היישומים היא לא קיימת.. האם מדובר בוירוס כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שאני פותח תוכנות כמו ICQ WINAMP ועוד כמה אז הם נסגרות עם האפשרות הזאת של הסיים משימה סרקתי בקרספסקי וזה לא פתר אני מניח שיש כלי נפרד שעושה את זה מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום חברים . התקנתי היום VISTA 64BIT על המחשב שלי . רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את קבצי הREGESTIRATION של הOFFICE 2007 PRO בREGEDIT ??? כי כאשר הייתה לי גירסאת ה32 BIT יכלתי להגיע לזה בצורה אחרת ! קצר אני רוצה להגיע לPRODUCT ID מתוך הנ"ל איך זה ? תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב סלרון 766 עם 256 MB זיכרון . איזו מערכת הפעלה רצוי להתקין. המחשב מיועד לשימוש ביתי -אופיס ,אינטרנט. תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה שמביאים מהאתר של מייקרוסופט זה הבטא ... למישהו יש את המלא שהוא בטוח שהוא מלא ? תודה אני ממש חייב ...
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווז מחדש בלי לפרמט את המחשב בנסיון למחוק את התיקיה של הווינדווז הישן שני הקבצים הנ"ל ממאנים להימחק מישהוא יודע איך למחק אותם ?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בקרוב אשיג וינדוס ויסטה ,את הבטא כן וריציתי לדעת אם שווה להתקין אותו והאם הוא יכול לעבוד יחד עם האקס פי? וגם האם שאני אתקין אותו הוא יזהה את תוכנות והמשחקים שלי ואני אוכל לשחק דרכו ? בקיצור האם כדאי להתקין או שזה סתם מלא באגים? דרך הגב אל תגידו שזה ווארז כי זה לא!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לא רוצה לעבור לויסטה בנתיים, אבל לא אכפת לי להשתמש בה בנוסף ל XP, כך שיהיה לי גיבוי
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים התקנתי את הבטא של ווידנוס 7, בכונן אחר, בנוסף לווינדוס אקס פי שהיה לי. בזמן האחרון עברתי מהאקס פי ל7, ועכשיו אני לא מצליח למחוק את התקייה של הווינדוס בטא שבכונן האחר. ניסיתי כבר כמעט הכל - במצב בטוח, עם תוכנה (lockhunter), כאדמין, הגדרות גישה ושום דבר לא עזר. אשמח לעזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב התוכנה הזאת קופצת לי. איך אני מסיר אותה לגמריייייייי??
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מתכוון במערת רגילה שעובדת כמו שצריך כאשר מכניסים CD של משחק או תוכנה הוא מריץ ישר את ה AUTORUN שלו ומשנה את שם הכותר במסר הסייר נכון עג כה . עכשיו אצלי יש את הבעיה משהתקנתי את win XP pro הוא לא מעלה את בריצה האוטומטית ולא משנה את שם הכותר אלה לאחר איתחול המחשב עכשיו אולי אנשים כאן יצליחו לענות לי על השאלה הפשוטה שלי (:
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&sid=127 יש אפשרות להתקין את הויסטה בלי סיריאל,ואז זה גירסת ניסיון שניתן להאריך עד ל120 יום באמצאות הדיסק. בכתבה הזאת יש דרך איך לעקוף את המגבלה של מספר הפעמים שניתן להאריך בצורה חוקית.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול 2 דרים: 1. האם ניתן להתקין באיזו שהיא דרך את גסרת הדרוג של XP HOME על חשב נקי? 2. אם השתמשתי בתוכנה לפני כמ השנים במחשב אחד ועכשיו אני מתקין אותה במחשב אחר היא עדיין חוקית נכון?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-