Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק 11in1 של windows xp ויש שם כל מיני גרסאות... מה ההבדל בינהם?...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני פותח לדוגמא חלון של תייקיה או מחשב שלי או דף אינטרנט, ומידי פעם החלון פשוט נתקע\קופא וצרילך לעשות לו סיים משימה בשביל שהוא יסגר ואי אפשר להתשמש בו... מה הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני מקבל לחיכי 3800X2 שהוא כאמור 64 BIT. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לעבודה עם ווינדוס 64? אני יודע שמבחינת דרייברים למשל צריך להתקין את ה64 BIT, אבל רציתי לשאול מה לגבי כל התוכנות שאני עובד איתם כיום כגון: MIRC,ICQ,NERO7,FIREFOX,BINTORENT,NOD32 וכל מיני משחקים שיש לי יעבדו כרגיל? זאת אומרת שלא יהיה איתם בעיות וכל מיני מסכים כחולים והפעולה תהיה כמו בווינדוס הנוכחי? ועוד שאלה אחת אחרונה, לדעתכם הלוח ASUS M2N-E מגיע כבר עם דרייברים ל64 BIT? כי הוא מיועד לA64 בלבד.. תודה רבה קובי
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
תראו היה לי משתמש בווינדאוס אחר כך היה איתו בעיות והיה לי דברים חשובים בו. עשיתי עוד חשבון בשביל למחוק את הקודםושאני ישתמש בחדש אבל עם הקבצים של הקודם. אבל זה לא שמר לי על השולחן עבודה אבל יש את זה ב C:\Documents and Settings וכתוב את המשתמש אבל שאני בא להיכנס לתיקה כתוב ''אין גישה ל C:\Documents and Settings\name הגישה נדחתה'' איך אני יכול לעקוף את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מחזיר את הסרגל למטה מעל ההתחל .עשיתי שיחזור מערכת אני מאמין שיש פקודה כל שהיא .מצרף תמונה. תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם מעבד Intel Dual Core 820 2.8 איזה WINDOWS אני צריך להתקין כדי להנות ממקסימום ביצועים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב של ידידה שלי יש בעיה מוזרה- כל פעם שהווינדוס עולה- נפתחת תיקיית "My Documents" לבד. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? o_O
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לפתוח תיקייה מסויימת במחשב ולוחץ דאבל קליק או ENTER, התייקיה לא נפתחת ובמקומה עולה חלון חיפוש של הווינדוס. כאשר אני לוחץ לחצן ימני אופציית החיפוש מופיעה ראשונה, ורק לאחריה מופיעה אופציית "פתח". מצ"ב תמונה. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להוסיף לעצמי קיצור במקש ימני בעכבר של הcommand line אז עשיתי את זה: http://img86.imageshack.us/my.php?image=openyu8.jpg כמו שאתם רואים, כרגע הFind מוגדר כדיפולט - מה שאומר שדאבל קליק על כל תיקייה שמכילה קבצים תפתח את חלון הfind באותה תיקייה, ולא את התיקייה עצמה! הבעיה היא שמשום מה כפתור הedit לא עובד, ואין לי אפשרות שם של open או explore , אז אין לי מושג איך לתקן את הבעיה :< בבקשה עיזרו לי, זה הורג אותי =/
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות (ושתי הארדיסקים- לכל אחד מחיצה). על אחת מותקן XP ועל השנייה יש כל מיני קבצים. עכשיו השאלה היא האם אני יכול להשאיר את המחיצה שלא מותקן עליה הXP, למחוק את המחיצה שמותקן עליה XP ולהתקין עליה XP x64? המחיצה עם הקבצים שלא קשורים לווינדוס ימחקו?... או שיקרה להם משו?.. כי לא בא לי להתחיל לצרוב 80 ג'יגה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מעבד Amd Athlon 64 3500 האם אני צריך להתקין ווינדוס 64 ביט בשביל לנצל אותו עד הסוף או שהוא יעבוד טוב גם על ווינדוס רגיל xp pro
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היום (יום שלישי) ניסיתי לפתוח דרך ''המחשב שלי'' את הכוננים שלי (כולם) והמחשב רשם ש"הגישה נדחתה" עכשיו לקיצורי דרך שנימצאים על השולחן עבודה אני יכול לגשת וכמו כן גם לאינטרנט ולסאב תיקיות על הכוננים וקבצים בודדים אך לא ניתן לגשת לקבצים דרך המחשב שלי (בצורה ישירה) בראשונה בדקתי האם הבעיה קשורה לווינדוס חיברתי את הכונן למחשב אחר( גם בכדי לגבות מידע) וגם שם הגישה לא התאפשרה מה הבעיה??? אני במבויי סתום כמובן שלא ניסיתי לפרמט את הכננים כיוון שיש עליהם מידע אשר אין באפשרותי לחלץ ולשמור- כונן C הוא הכי פחות חשוב אבל לא מצאתי טעם לפרמט אותו כיוון שזה לא יפתור את הבעיה בD&F עוד נקודה תכנית ישנם שני כוננים פיזיים (200G (C&D ן120G :F עזרה בבקשה עומר
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כשאני מבצע ניתוח לכונן אז הוא מראה לי שיש קבצים מפוצלים וכמה מהם הם הורדות שלי, אז השאלה שלי היא מה הוא יעשה איתם? האם הוא יעביר אותם או ימחק אותם? כי אלה קבצים חשובים שלי.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
איך להגדיר בחלונות שהמחשב ישתמש קודם בזיכרון הפיזי ורק אחרי זה יטחן את הדיסק הקשיח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שאני לוחץ על שילוב המקשים ctrl+alt+del אז מופיע לי הודעה שכתוב ככה "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע''י מנהל המערכת שלך" מה אני עושה? מדובר במערכת וינדוס XP תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הווינדוס ואז רשום לי insert system boot disk עכשיו אני לוחץ אנטר וזה חוזר על עצמו ועכשיו עוד בעיה שאני מנסה לפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הווינדוס המחשב נתקע ולא זז יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה ובשתי הכוננים(D,c יש ווינדוסים אחד 98 והשני xp טוב בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט מחשב ולשמור את המועדפים של האקספלורר איך אני עושה את זה?(לפרמט אני יודע)
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
שלום הסמלון של השפה בשורת המשימות נעלם. אין אפשרות לשחזרו :'( ניסיתי דרך קליק ימני - toolbars - הוא לא שם ניסיתי לוח בקרה -אפשרויות שפה - אך הlanguage bar מופיע באפור ואי אפשר לפתוח את אפשרויותיו. מה עושים< :-[
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איך לכבות את המחשב דרך השולחן העבודה.דבר ראשון קודם כול לסגור את כול החלונות במחשב יופי. קדימה לעבודה.. 1. לחצו על הקליק הימני בעכבר ולבחור את "חדש" ולאחריו ללחוץ על "קיצור דרך" יופי 2. עכשיו יפתח חלון "יצרת קיצור דרך" 3. עכשיו בשורה הריקה יש לרשום את זה " shutdown -s -t 0 " ולחצו על "בא" 4. לפנכם יפתח מסך "בחירת שם עבור התוכנית" והיה רשום בשורה בחירת "שם עבור קיצור דרך" ושנו אותו ל. "כיבוי מחשב" 5. ועכשיו יופע לכם ב"שולחן עבודה" את הקיצור הדרך ובלי סמל ואם אתם רוצים לאוסיף סמל ל "קיצור הדרך" אז עכשיו תעשות את הפעולה הבא תלחצו קליק ימני על הקובץ "קיצור הדרך" (כיבוי המחשב) מאפיינים 6. לאחר הלחיצה של ה "מאפיינים" יפתח לשונית ולחצו על הלשונית "קיצור דרך" ובלשונית …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה היום אז ככה כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו עם העכבר אז המחשב חושב שזה דאבל קליק וכשאני גורר דברים אז פתאום אחרי כמה שניות זה כאילו "עוזב" את זה.. כאילו המחשב עושה REFRESH או משהו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אה וסרקתי ספייוורים וכל זה ומחקתי הכל אבל אין כלום וגם סגרתי את כל מה שפתוח עריכה: חח איזה דפוק אני זה העכבר נדפק החלפתי עכשיו והכל עובד מצויין
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
WIN XP PRO SP2 1. שחזור מערכת: משום מה נקודות השחזור שיצרתי או שנוצרו אוטומטית נמחקות , ותמיד נשארת לי נקודת שחזור אחת (האחרונה). כנראה לאחר כיבוי. 2. משימות מתוזמנות: כשמנסה להוסיף מזימה מתוזמנת נדרש להקיש סיסמת ADMIN , למרות שלא הוגדרה סיסמה. ניסיון לעקוף הדרישה לסיסמה מבהיר כי ללא סיסמה המשימה לא תופעל לפי התזמון. הצעות ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1)איך אני מעיף ווינדוס מסנגר? 2) איך אני מעיף את הודעת ווינדוס computer at risk כי לא משתמש שם באוטומטיק אפדייטס? 3) איך אני מעיף את האייקון של security alerts? 4) האם עדיף פיירוול של סיגייט או של ווינדוס (SP2 XP PRO )
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-