עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yosi-m,

יש לי WIN XP PROFESSIONAL ואין לי עברית בדוס. מה לעשות ??????? וגם איפה אני רואה את מערכת ה ACTIVATION ??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36148 מתאר כמה זכרון צריך או כמה יתן שיפור - מומלץ ביותר לקרוא!!! אחרון מסוגו - http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36155 וכתבת ביקורת חביבה: http://www.osnews.com/story.php/16620/Review-Windows-Vista-Ultimate והרבה מידע למי שלא מכיר מויקפידיה http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_vista

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by yosid,

בלפטופ שלי מותקנת הגרסה האנגלית של windows xp (וגם וורד2000 אותו הדבר) זה יור כמובן המון בעיות כיוון שהמערכת באופן עקרוני לא מזהה עברית. איך מתקנים את זה???? (אולי להוריד פונטים מאיפשהו ולהתקין...?) האם יכול להיות שאם אני מתקין אקספלורר 6.0 בעברית אז תוך כדי הוא יפתור לי את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Spitted,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ובו יהיה 4 ג'יגה זיכרון ראם בשביל שהוא יעבוד עם כל הזיכרון אני צריך Vista או שגם XP 64bit יספיק? או שאפילו XP 32bit יספיק? באופן כללי אני מעדיף להשאר עם XP כרגע מאשר לעבור ל-Vista, אז בקיצור איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת בשבילי?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  5. לא מופיע אייקון ואני לא יודע איל להפעיל את זה, רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. יש לי מסך של mag וכרטיס מסך של geforse 6600 gt עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד המחשב עובד הכל כרגיל ואחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז מהבהת לי הודעה כזו: self test check your pc and signal kable monitor is working עכשיו ההודעה הזו מהבהבת עד שאני עושה ריסטרט ואין לי שום גישה אחרת למחשב בלי זה... אמרו לי להתקין דרייברים חדשים עשיתי את זה וגם זה לא עזר (החלפתי כמה גרסאות) אחרי שאני עושה ריסטרט מופיעה לי הודעה כזו על המחשב..: אני לא מבין ממה יכולה להיות הבעיה... הכרטיס מסך חדש והוא גם היה בבדיקה שוב ומצאו שהוא בסדר.. יש לי מחשב של intel עם מעבד 2.4 בבקשה תעזרו לי כי זה מחרפן אותי כבר... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב זאת כנראה איזו הגדרה בביוס שאני לא מכיר או משהו. אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש במקלדת בכדי להקיש על מנת לטעון את הוינדוס מהדיסק. יש לציין שלהכנס לביוס כן מתאפשר.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  8. שלום. יש לי 2 מחשבים, במחשב אחד אין אינטרנט עד שיצליחו לסדר את זה. הוינדוס הוא XP PRO חוקי בעברית ואם זה נחוץ אז יש לי את הדיסק ההתקנה המקורי פה. יש אפשרות להוריד בקובץ ולצרוב לדיסק את כל העדכונים הכי חדשים של וינדוס (סרויס פאק 2 וכ'ו)ולהתקין במחשב ללא האינטרנט? אם כן איך ואיפה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום כפי שציינתי, סרטים בFHD-1080P עובדים באיטיות מעצבנת!!! עם דיליי כזה, עצירות.. HD עובדים טוב, בתחילה חשבתי שזה קורה בגלל דיסק קשיח תקול לכן הקריאה איטית ומכאן התקיעות.. כרגע המחשב עובד עם SSD חדש זה שנקנה במכירה הקבוצתית, שוב, כל הכבוד! זיכרון לא חסר, 6GB, WIN 7 Ultimate 64Bit, זוג כרטיסי מסך 9600GT שעובדים בתצורת SLI טמפרטורת עבודה תקינה, של כרטיסי המסך כ-48 מעלות שזה לא הכי נמוך אבל עדיין, לא אמור לגרום לתקיעות כאלו.. כל הדרייבירים מעודכנים כולל של כרטיסי המסך, בקיצור, לא מוצא שום סיבה שזה יקרה! יש רעיון?! כמובן שמותקנת חבילת קודקים ל64bit K-lite הכי עדכנית... רעיונות?! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by דני ביבי,

שלום נתקלתי בבעיה במחשב של הבן שלי . מותקן לו וינדווס 7 והמון תוכנות עבודה למוסיקה כולל DLL שונים. לאחרונה המחשב מרסט את עצמו ללא סיבה והחשד הוא תקלה מתקרבת בדיסק הקשיח הראשי - C מאחר שאין לו אמצעי גיבוי למה שיש לו שם השאלה שלי היא - כיצד לעשות לו גיבוי לדיסק הראשי (אימאג') לדיסק חיצוני USB והאם הדיסק הזה החיצוני יכול לשמש לו כדיסק ראשי להעלאת הוינזווס. אם יש למישהו עצה אחרת כדי לא להגיע למצב שהדיסק יקרוס ואז לא ניתן לשחזר ויעלה המון כסף. אשמח לכל עצה שהיא תודה מראש

11. Started by dorratz,

אוקי חברה, אני אקדים ואומר שיש לי Norton Internet Security 2003 מעודכן לגמרי, וכל מה שיש ב-Windows Update הורדתי. בקיצור, ביצרתי את המחשב שלי בואו נגיד ככה. הכל התחיל ביום ראשון או שבת, כל פעם שאני נכנס ל-Outlock Express שלי, מופיע לי הודעה אחת או 2 הודעות שתוכנן הוא: ציטוט: The message "Re: Thank you!" you have sent to "talie@supersol.co.il "probably containes a virus Scenarios/Virus Manager: 'Data recognised as W32/Sobig.f@MM virus .'. Scenarios/Incoming/Dangerous Attachments: A filename matching the file mask was detected: 'document_all.pif'. Scenarios/Stop Executable: 'ItemLength.GE.0'. והם תמיד מאת MAILsweeper@supersol.co.il כן גם אני כמוכם הבנתי שזה קשור ל-…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by mrraz,

התקנתי תוכנת faststone ומשום מה שמות מחיצות בעברית יוצאים כסימני שאלה שמתי ממשק עברית לחלונות 7 והורדתי עדכונים בכל זאת לא מסתדר

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  13. שלום באתר https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 מציעים תוכנות לעובדי מערכת החינוך במחירים נוחים על פי הסדר מיוחד עם משרד החינוך. האם מישהו מכיר את ההסדר ואת התוכנות המוצעות? מה המשמעות של תוכנה משודרגת = UPGRADE? האם יש תמיכה של מיקרוסופט? מה משמעות ההצהרה שבתחתית טופס ההזמנה ? בברכה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. את ההתקנה של הרחבת שפה בויסטה תעבוד רק על גירסת ULTIMATE ?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. בכל פעם שאני מוריד תוכנה מאתר כלשהו, שקיימת גם בגרסה העברית, תמיד הגרסה העברית תרד כברירת מחדל. אותו דבר לגבי אתרים באנגלית שתומכים בשפה העברית. אני יודע שאפשר לשלוט בזה ב-"שפות" ב-"לוח הבקרה", אבל יש שם הרבה אופציות. איזו אופציה שולטת בזה?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  16. שלום, אני בטוח שכולכם מכירים את הקטע המעצבן הזה שנתקע לכם צבע שתמיד נמצא ברקע של הכיתוב על האייקונים בשלוחן העבודה. איך אני עושה את זה שקוף? כרגע זה לבן אצלי, אני יודע שאחרי פרמוט זה תמיד שקוף... לא מצאתי כלום בחיפוש. תודה מראש לעונים, אדם

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. למה אם אני מתקין במלואו את Visual Studio 2010 אז התוכנה ברוב חוכמתה מבטלת את הכניסה האוטומטית של המשתמש שלי, ובמקום זה אני צריך כל פעם בהדלקת המחשב לחכות כ20 שניות, ואז ללחוץ על המשתמש כדי שימשיך להיכנס למערכת ההפעלה. למה. מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון מאחורי זה? ואיך לעזאזל אני מבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by Zeev86,

אהלן. לכל התקנה של Windows יש את קובץ הbootmanager שלו. אני רוצה לשים מספר התקנות בדיסק USB. העניין הוא שאני לא רוצה ליצור סלט, ולשים כל התקנה בתיקיה משלו. הבעיה נוצרת שקובץ הbootmanager לא מוצא את ההתקנה אם אני לא שם את ההתקנה בROOT של הכונן. בדיסק של HIRENS למשל ראיתי שהוא דחף את הקבצים האלה בתיקיה בשם BOOT אז אני מאמין שניתן לערוך את הקבצים האלה. השאלה איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי מחשב נייד של DELL אינספריון 1525 עכשיו אני רוצה לפרמט אותו לXP ושאני מכניס תדיסק של הXP או כל דיסק של XP הוא מציג לי את זה חיפשתי ביאנרטנט דברים הקשורים לזה ההבנתי שצריך לחפש בביוס לשנות את זה מIDE ל SATA ולהפך הבעיה שבביוס זה לא נימצא אני לא יודע מה עלשות

20. Started by chudik,

ערב טוב לכם ... יש לי מחשב לא בדיוק מהטובים ביותר אבל דיי מספיק . יש לי כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512mb - עד לפני כשלושה חודשים היה לי מערכת הפעלה XP pro sp3 ועבד בצורה מעולה , חבר מהעבודה דיי עניין אותי בהתקנה של Windows Ultimate x86/x64 . בהתחלה התקנתי 32 ביט ונדהמתי לגלות שבעת הפעלת סרט HD התמונה הייתה מאוד איטית (slow motion) , חשבתי שזוהי בעיה בדרייבר של כרטיס המסך והורדתי מחדש אך ללא תוצאה תקינה , דבר הוביל לדבר והתקנתי מחדש 64ביט ואותה תוצאה נתגלתה לפניי . ניסיתי להחזיר מחדש וינדוס XP , ניסיתי להריץ סרט HD ואני מקבל את אותה התוצאה כמו בקודמיו אבל אם תוצאה מאוד מעניינת ... כשאני מזיז את העכבר בעת צפייה בסרט , הסרט רץ בצורה תקינה , אך ברגע שאני עוצר את תזוזת העכבר הסר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הכוונה היא שאני מצביע על קובץ אז שקופץ החלון הצהוב שיהיה בו הסבר שאני אכניס כי לפעמים אני שוכח מה קובץ מסויים פותח (הכוונה לדוגמא להוריד קובץ התקנה של cpu-z ובפתאום אחרי שנה לא לדעת למה הקובץ).

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. רציתי לדעת איזו גירסה מומלצת למשתמש ביתי רוב העבודה על המחשב הינה גלישה/הורדות, צפייה בסרטים+קידוד, משחקים. איזו גירסה תתן ביצועים טובים אל מול יציבות?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by valleyzz,

התקנתי win 8.1 pro באנגלית ושיניתי את השפה לעברית דרך לוח הבקרה וכעת שאני מפעי סרט עם כתוביות בעברית במקום עברית יש לי ג'יבריש תעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eladbu,

יש איזו פעולה משורת הRUN שבודקת אם מקוריות הקבים של XP וגו דורשת את הדיסק וממש ברח לי הצירוף משהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  25. יש לי תיקיה ענקית של קבצי וידיאו בפורמטים שונים (MP4 , WMV , FLV וכו) בחלקם הגדול לא מופיעה לי תצוגה מקדימה של הסירטון, כיצד אני גורם למערכת להציג לכל הסרטים ולכל הפורמטים תצוגה מקדימה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.