Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לי יש WINDOWS 2000 כאשר יש לי רק 512 זיכרון אני אישית לא רואה איטיות מסוימת אבל קורה שהמחשב איטי לפעמים מצב הזיכרון שלי לרוב הור להלן "הזיכרון" physicasl memory total 522988 available 192646 system cach 332600 kernel memory total 96755 paged 80712 nonpaged 16289 totals hanfles 9012 therds 403 peocesse 40 commit charge total 345496 limit 1275044 peak 450728 איך אפשר לדעת אם זה נורמלי ? ומה כל אחד אומר ואיך הוא משפיעה שה מה שרץ אצלי ברגע זה השמנים).. להלן "התוכנה" צומח ל 100 ו יותר מכאן מתחיל הבעיות fire fox 40M emule 27M Mcshled 23M Itunes 18M Vsmon 11M services.EXE 7M rundll32 6M zclient 6M ipodService 3M explorer 3M taskMNGER 3M svchost 2M asus prob 2M SCR…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני משדרג את המחשב (מעבד,לוח,זיכרון) אני יאלץ להתקין מחדש את הווינדוס (XP-PRO) או שיש דרך להימנע מכך?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מחשב בלי כרטיס קול, וכל פעם שיש אישזהי שגיאה בווינדוס, אז יוצא BEEP מהרמקול שנמצא בתוך המחשב איך אפשר לבטל את ה BEEP הזה בלי לנתק את הרמקול הקטן הזה?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
טוב ככה אני מנסה לפרמט את המחשב אני מגיע כבר לשלב אני צריך לעשות הסכם רשיון אחרי זה אני לוחץ ENTER כדי להתקין ואז באה לי הודעה ענקית במסך כחול.. a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your comuter the problem seems to be caused by following file:partmgr.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is first time you'ue seen this stop erorr screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these stop:check to make sure any new hardware or software is properly in stalled.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need If problems continue,disable or remove any ne…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כמה זמן אחרי שאני מפעיל את הווינדוס קופצת לי הודעה שVirtual memory running too low ושתוכנות לא יפעלו ובלה בלה.. בדקתי מה משתמש בהרבה Virtual Memory ומצאתי שsvchost מנצל לי יותר מג'יגה.. איך לתקן את זה? תמונה http://www.free4up.com//Image/64/149229081096027.jpg
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי יש לי משתמש מוגבל והאמיניסטרטור במחשב עם סיסמא שאני לא יודע מה היא איך אני עוקף את זה ? מבטל את הסיסמא או משהו ?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנת 8 Partion Magic על מנת ולחלק את כונן D שלי ל2 חלקים. גודל הכונן הוא 160GB,יש לי את כונן C עם 20GB ואת כונן D לבד ששוקל 130GB ורציתי כאמור לחלק את D ל-2 חלקים שווים. השתמשתי בתוכנה כמו צריך,חילקתי כמו שצריך ועשיתי APPLY על מנת לבצע את השינוים. התכונה עבדה וחשבה כמה דקות ובסופו של דבר קיבלתי את ההודעה כי התוכנה אינה מגיבה ולאחר מכן ראיתי כי D נעלם ונשאר רק C.איתחלתי את המחשב והמצב נשאר אותו דבר. נכנסתי שוב ל-8 Partion Magic וראיתי כי רק כונן C קיים ואת גודל הכונן של D לא מנוצל ולא מצוי תחת אות כלשהי. עשיתי Create שהגודל הלא מנוצל יהיה תחת שוב D אבל כל המידע שהיה על D פשוט נמחק. ניסיתי לבצע שיחזור אך קיבלתי הודעה שכל השינוים שנעשו בD אינם הפיכים מאחר שהכונן לא…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם שווה להוציא תעודת A+ של החברה CompTIA בארץ? איך מסתכלים על זה במקומות עבודה? תודה מראש נ.ב לא מצאתי פורום נכון לכתוב עליו את זה אבל מבחן A+ מורכב מחלק של מערכות הפעלה של וינדוס אז נשים פה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצטער שאני מפרסם את השאלה שלי פה פשוט אין מדור יותר מתאים בפורום יש לי במחשב קובל של WINDOW XP PRO 64 אבל כאשר בדקתי אותו לא היה שם BOOT מה אני עושה כדי להוסיף לשם BOOT כי בלי איאפשר להתקין את הWINDOWS??? :s05: תודה ושוב סליחה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שאני לוחץ על מספר אותיות במקלדת של המחשב הישן שלי הוא מקשר אותי למחשב שלי, המסמכים שלי וכדומה... נגיד אני לוחץ על המקש E הוא מקשר אותי למחשב שלי, שאני לוחץ על המקש N הוא מזיז לי את כל האיקונים בשולחן העבודה הצידה. איך פותרים את הבעיה הזאת??
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היתקנתי מערכת הפעלה מחדש אישרתי אתמפתח המוצר במיקרוסופט ניכנסתי לאתר של וינדוס לעידכונים והוא נותן לי את ההודעה הבאה...מישהו יודע אוליי למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בעיה. אני מנסה לעשות פירמוט למחשב אבל המחשב פשוט לא מעלה מהדיסק. וניסיתי שני דיסקים מקוריים, וגם בשני כוננים שונים, וכלום. זה פשוט לא מתייחס לדיסקים ומעלה מההארד דיסק. יש וירוס שמסוגל לגרום שהבוט יהיה רק מההארדיסק כדי שאי יהיה אפשר לעשות פורמט? מה דעתכם?מה אני צריך לעשות? אני כבר לא זוכר איך עושים דיסקט איתחול עם הF disk וכול העסק. אגב, וינדוס XP פרופשנל, לא 64 ביט.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפרמט ומתקין מחדש תוינדוס הבלו סקרן מופיע כבר שנה שאני עם אותו בלו סקרן הוא רושם לי bug usb driver והוודעה הרגילה שלו ניסיתי לעדכן להתקין מחדש תדרייברים לא הולך עדיין בעיה צריכים קבצי minidump ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
שאני נכנס להתחל , הפעלה ומקליד gpedir.msc ומאשר הוא עושה לי את השגיאה שיש בתמונה , אפשר לסדר ? ואם כן , איך ? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני יודע שישום םעולה כזאת היא למתקדמים בלבד , אבל אני רוצה לסנן קבצים ברגסטרי בגלל בעיות מקום איכסון. נכנסתי אל "registry editor" לחצתי file ואחרי זה export מכאן נובעת השאלה, האם יש קשר בין סיכון המחשב לגיבוי הרסטרי,? אז רציתי להעזר בכם, היכן כדי לגבות ואם כן, איך אני מגבה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לפני כשנה הWINDOWS עשה לי עדכון אוטומטי והפך חצי מחשב לאנגלית (במקור עברית) ומאז שניסיתי להתקין SERVICE PACK 2 הווינדוס רושם שהשפה במחשב לא תואמת לשפת הservice pack, ניסית את הגירסה האנגלית וגם את העברית ובשתי הגירסאות מופיעה אותה שגיאה ובעצם אני חושב שגם service pack 1 לא מותקן אצלי. מה אני עושה?! לפחות אני יכול להתקין את הסרביס פק 1? אפשר קישור?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מותקנת אצלי win98se. מאז שהמחשב חזר מתיקון שכלל פירמוט יש לי בעיית עברית שבאה לידי ביטוי בכל מיני עניינים. לדוגמא, שם של תיקייה בעברית נראה כג'יבריש והתיקייה לא ניתנת לפתיחה. גם לא ניתן ליצור תיקייה בעלת שם בעברית (כשמנסה לכתוב בעברית נוצר ג'יבריש). באייסיקיו שמות בעברית של אנשים ברשימה שלי נראים כג'יבריש אבל לכתוב בעברית מסוגל. במסנג'ר לא יכול לכתוב בעברית (נכתב לי ג'יבריש) אבל יכול לקרוא עברית ואם אני כותב עברית בוורד ועושה קופי פייסט לחלון ההודעה במסנג'ר העברית נראית בסדר (אבל כמובן שזה לא פתרון). אתרים בעברית רואה לרוב בסדר. איך אני מסדר את הבעיה? למקרה שזה רלוונטי,אם אני הולך לקונטרול פאנל ואז נכנס ל- regional settings שם מסומנת אנגלית כשפה הנבחרת. אם נכנס לקונ…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הבעיה היא כמו שמוזכר בכותרת היא רק בקבצי וידיאו,בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וידיאו בעזרת המדיה פלייר או הווינאפ או נרו פלייר או כל נגן ווידיאו הסרט נתקע לפני שהתחיל,נסגר וסוגר איתו את התיקיה שבוא הוא נימצא.דבר זה קורה בכל קובץ וידיאו שאני פותח.פעם זה היה קורה לי אך ורק בתיקיה מסוימת והבעיה היתה מסתדרת אחרי ריסטרט,עכשיו היא פשוט לא מסתדרת. אשמח אם תוכלו לעזור לי,תודה! (אני מקווה שזהו הנושא המתאים לפורום)
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ה-Internet Explorer נתקע לי בכל פעם שאני פותח אותו (לא פותח את דף הבית ולאחר זמן ארוך מאוד מציג הודעת שגיאה) בדקתי כמה אתרים וזו בוודאות לא בעייה של דף הבית ספציפית. מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אתמול משום מה המחשב שלי נתקע כיביתי אותו כמה שעות אחרי זה כשהדלקתי אותו המחשב הגיע ללוגו של הווינדוס לא הציג את הלוגו הוא הציג סתם מסך שחור התקנתי מחדש את הווינדוס עכשיו יש לי מסך בחירה בווינדוס שאני לא יודע איך לבטל
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב ויש לי מספר בעיות: windows xp sp2 בעברית 1-יש אייקונים מיותרים במחשב שלי ליד הכוננים כמו: לוח בקרה מדפסות ופקסים 2-איך אני משנה את השם Adminisrator לשם אחר גם שיופי במנהל המשימות וגם בחלון של ההתחל? 3-בכל פעם שאני עושה ריסטרט או לפעמים באמצע היום פתאום השעון זז שעה אחורה וצריך לכוון מחדש,מה עושים? תודה מראש (וכל תשובה תעזור)
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום!!! שמתי WINDOWS XP PRO 64BIT באנגלית ואני רוצה להפעיל את מאחה הדיסק. מישהון יודע לאיפה נכנסים כדי להפעיל אותו אני לא מוצא
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קודם כל-סליחה אם הנושא לא שייך ולשאלה..בדקתי בביוס והWIN שלי (XP PRO SP1 באנגלית) עושה קודם כל : Firsr Boot-Removable Seconde Boot-CD-Rom Third Boot-Hd ה-WIמ עצמו עולה מ-HD כמובן..אבל כשמפרטים צריכים לעשות את זה מהדיסק..(אני עושה את זה לפחות) אז אני יכול לעשות ראשון מCDROM ושני HD ושלישי לבטל? מזה הכוונה REMOVEABLE בכלל? מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
SS: http://img376.imageshack.us/my.php?image=untitleddz6.jpg help me please
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-