Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
בכל פעם שאני נכנס לווינדוס המחשב עושה AUTO CHACK בגלל שהקובץ XMNT 2002 לא נמצא מה זה? ואיך לבטל את זה?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את כל המקודדים שלי מהמחשב הישן לחדש איפה אני מוצא אותם? או שאני צריך להתקין מחדש את כל המקודדים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 4 מחשבים שמרושתים ע"י ראוטר אלחוטי. 3 מחשבים מרושתים ע"י WIRELESS ואחד מחובר עם כבל ישירות לראוטר. ב2 מחשבים מותקן WINDOWS 2000 וב2 WINDOWS XP. מה שקורה שכל פעם שאני רוצה לגשת לספריות רשת אני צריך להכניס שם וסיסמא של יוזר לוקאלי של אותו מחשב שבו נמצאת הסיפרייה. רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו בדומיין שיש שרת DC שהוא מזהה עפ"י היוזר שמבקש את הכניסה לספריית רשת - האם יש לו הרשאות ואם כן איזו הרשאות בדיוק. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
http://img124.imageshack.us/my.php?image=1971tp6.jpg תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קיצור פתאום הייתה הודעה שהיה רשום שם שצריך להפעיל את המחשב מחדש טוב אז הפעלתי את המחשב מחדש ומאז הוא לא עובד !!!! זהו תעזרו לי בבקשה הא, וזה דחוף!!!(המחשב לא עובד)
-
- 14 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים..היה לי קשה להחליט איפה לפתוח טרד. בכל מקרה..יש לי תיקית PIC'S ב-"מסמכים שלי"..ואני עושה כל פעם את הפעולה שאתם רואים בתמונה... ואחרי שעה או משהו כזה...זה חוזר שוב לסדר אחר... לפעמים זה מחליט להקשיב לי ולהישאר כמו שאני רוצה..ואז פשוט בRESTART הבא זה קורה שוב.. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בוקר טוב: הבוקר שפתחתי את המחשב כל הדפים נראים כך: ( אני מצרף תמונה ) ניסיתי כמעת הכל: לנקות וירוס/ספיי/תיקון / sfc /scannow /כלום לא עזר. היתקנתי דפדפן עצמאי ( MOZILLA ) ובדפדפן רואים הכל בסדר,הבעיה היא באקספלורר של הוינדוס. האם יש פתרון בבקשה תודה לעוזרים http://www.speedyshare.com/614540520.html [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. היום אני פירמטתי והתקנתי את הווינדוס הכל יופי אין בעיות.. רק שמתי לב שעכשיו משום מה הwelcome לא מופיע וישר רואים את שולחן העבודה? לי זה דווקא יותר טוב כי זה עולה יותר מהר אבל בעיקרון זה לא אמור ליהיות ככה? האם זה יכול ליצור בעיה או שזה לא משנה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להגיד ל באיזה חלק של הפירמוט אני בוחר איזה מיחצה לפרמט, כי אני רוצה להיות בטוח שאני ייפרמט רק את c בתודה,איתי
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הי, מאז שהתקנתי את ווינדוס XP מחדש אני מקבלת מדי פעם מסך כחול עם ההודעה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לאחר restart ווינדוס נותן את המידע הבא: BCCode : 1000000a BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 805093FB OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 כל פעם זה שונה Error code 100000d1, parameter1 0000006e, parameter2 00000002, parameter3 00000000, parameter4 8639d1ff Error code 1000000a, parameter1 00000010, parameter2 00000002, parameter3 00000001, parameter4 80513437. Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 00000000, parameter3 b0445ce0, parameter4 00000000. הרצתי windiagnostic ולא מצביע על שום בעיה זה קורה בעיקר שאני מנסה לפתו…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה קשה ומוזרה באקספלורר מגירסה 6 כל פעם שאני פותח תיקייה של קבצי וידאו ולוחץ על אחד הקבצים אפילו ללא להפעיל האקספלורר קורס זה קורה כמעט בכל הקבצי וידאו שלי וזה מוזר מאוד כי עד לא מזמן זה לא קרה זה קורה בעיקר בקבצים של סדרות שמקודדות ב XVID
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). זה ממש דחוף , בבקשה עזרה. תודה , VL.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום! היום שמתי לב שאיזה משהו מוזר נדבק אלי. כשאני מפעיל את המחשב, לפני הצגת שולחן העבודה יש לי הודעה שבה כתוב שאין לי רשיון ל Genuine. ככה נראה הסמל בשורה מלמעטה: אז ככה. 1. איך קוראים את זה בכלל? איך יותר נכון לאמר, גנויינה או גנויין? נשמע משהו רשע. 2. מה זה בכלל ואיך מעיפים את זה?? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, היה פה פעם הסבר איך אני מוחק או מסתיר את המשתמש ADMINISTRATOR שלא יופיע לי במסך של החלפת משתמשים. היה צריך להיכנס לREGEDIT דרך הפעלה... תודה לעוזרים! עריכה: סודר! יש לי שאלה חדשה, האם כשאני בתוך המשתמש, אני יכול לראות מהי הסיסמא שלי? דרך הREGEDIT או כל דרך אחרת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני חלונות הפעלה מסוג XP PRO במחשב אחד ותהיתי האם אפשר להעביר קבצים ממערכת הפעלה אחת לשנייה ללא צורך בדיסקים אלה העברה ישירה?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
חבר שלי מחק קובץ מההוספה הסרה של עידכון הווינדווז ואחרי הפעלה מחדש זה מציג שגיאה של קובץ DLL והווינדווז לא עולה האם צריך לפרמט או שישנה פיתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://i7.tinypic.com/21l7t4l.jpg לפי התמונה זה 64 או 32? זה intel p 4 3.0 G Presocet LGA775
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לפתע האאוטלוק החליט ש"אין תוכנה המשוייכת לקובץ זה"... ולא פותחת את הקובץ המצורף במייל מסוג WMV. עד כה עבד תקין. כשאני שומר את הקובץ למקום אחר הוא נפתח עם המדיה פלייר כרגיל. איך אני משייך חזרה לאאוטלוק את היכולת לפתוח קבצים אלה? (ניסיתי עם שיוך הקובץ באפשרויות תיקייה...לא עובד) תודה!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש תכונה לWindows XP PRO שאוכל לשנות את השפה לעברית. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום , שכחתי תסיסמא של הכניסה למחשב מה עליי לעשות לגבי זה אין איזשהו דרך לסדר ?? זה די דחוףף בבקשה ממכם. :-\
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לחבר שלי שפירמטתי לו תמחשב לפני יומיים (XP SP2) טוען שהוא רואה לפעמים סימני שאלה איפה שאמור להיות כתוב דברים בעיברית.. למשהו מוכר הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, הותקנו בארגון, שני שרתי Еxchange 2003 על אותו הארגון (Site), בשני השרתים אין בעייה לקבל ולשלוח דואר לעולם ודואר פנימי לעצמם. הבעייה היחידה היא שליחת דואר בין שני השרתים(בינם לבין עצמם), וכל ההודעות נתקעות ב Queue. כנראה הבעייה ב SMTP, השאלה היא מה הבעיה, ואיך פותרים אותה. ה DNS נבדק וההגדרות של ה DNS נבדקו ומצאו תקינים. ב- nslookup וב tracert הכל נראה בסדר. ההודעה שרואים ב Tracking היא: mail was rejected by administration policy on destination server אשמח לקבל פתרונות, תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, הותקנו בארגון, שני שרתי Еxchange 2003 על אותו הארגון (Site), בשני השרתים אין בעייה לקבל ולשלוח דואר לעולם ודואר פנימי לעצמם. הבעייה היחידה היא שליחת דואר בין שני השרתים(בינם לבין עצמם), וכל ההודעות נתקעות ב Queue. כנראה הבעייה ב SMTP, השאלה היא מה הבעיה, ואיך פותרים אותה. ה DNS נבדק וההגדרות של ה DNS נבדקו ומצאו תקינים. ב- nslookup וב tracert הכל נראה בסדר. ההודעה שרואים ב Tracking היא: mail was rejected by administration policy on destination server אשמח לקבל פתרונות, תודה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-