עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gator_play12,

יש לי 2 התקנות של וינדוס XP במחשב ואני רוצה למחוק אחת איך אני עושה את זה ??

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  2. במחשב שלי בבית אני מקבל Blue Screen כשאני מדליק אותו: ב Blue Screen רשום: STOP: 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA חיפשתי ב Knowledge Base של Microsoft ומצאתי מאמר שאומר שהדבר נגרם בגלל דרייבר חדש של USB שהותקן. הדרייבר מסוג USB האחרון שהתקנתי היה של ה IPOD. איך אני מסיר את הדרייבר? (ניסיתי לעלות ב Last Known good Configuration אבל גם אז אני מקבל Blue Screen)

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. מה דרישות המערכת של וויסטה מינימום? מה הדרישות הרצויות שיעבוד כמו שצריך? ומתי זה יוצא?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  4. שלום חברים , אם זהו לא הפורום הנכון אנא להעביר. פס הטעינה באספלורר למטה נעלם לי פתאום.. איך אני מחזיר אותו? תודה. (נ.ב דפדפן אחר לא בא בחשבון).

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  5. ה7 פשוט גרוע ואני רוצה לחזור ל6.ניסיתי לראות אם אפשר להסיר בלוח בקרה ואי אפשר :-\ מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by alonpartuk,

שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. יש לי WINDOWS XP SP2 בעיברית למישהו יש רעיון אולי מה אפשר לעשות? בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  7. ביטלתי את תהעדכונים האוטומטים של מיקרוסופט ועכשיו זה מופיע לי בשורת התחל: אתם רואים את האדום המציק שליד ההחיבור לאינטרנט? זה זה. עכשיו שאני פותח אותו זה נראה ככה: איך נפתרים מזה? זה אפשרי בכלל? האופציה של להחזיר את העדכונים ממש לא באה בחשבון. תודה ענקית מראש, זה פשוט כל כמה זמן קופץ וזה ממש מפריע. swg

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  8. חברה מה מצב? לפני כמה ימים לחבר שלי היתה הפסקת חשמל (המחשב לא היה דלוק), אחר כך כשהוא הדליק את המחשב והכניס סיסמא וכו" אז אחרי 3 שניות המחשב שלו עושה ריסטרט, אז אתם יודעים אולי מה הבעיה אצלו? חשבתי אולי זה הביוס תודה רבה

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  9. בעיה מוזרה מאוד: בעת כניסה לתיקיית Games תחת כונן D יש קפיאה של משהו כמו 3 שניות ורק אז ווינודס נכנס אליה. כניסה לכל תיקייה אחרת במחשב (גם לתיקיות עמוסות בקבצים גדולים) מתבצעת מיידית כמו בכל מחשב נורמלי. מפרט המחשב הוא: Pentium 4 3.4Ghz 2X256mb ddr2 400mhz GeForce 6600Gti 128mb Windows XP SP2 english יש למישהו רעיון מה גורם לתופעה הזאת? ???

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by ZaKeN17,

בוקר טוב ושבוע טוב, קניתי מחשב חדש וכאשר אני מעלה אותו הוא רושם לי insert boot disk האם אני צריך להכניס איזשהו דיסקט או את הדיסק ל הווינדוס תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by בזיק,

הנפח בדיסק שמכיל את מערכת ההפעלה הולך וגדל כל יום באיזה חצי גיגה עשיתי סריקה עם מקאפי ואין לי וירוסים. כנ"ל לגבי רוגלות. כנראה שהנפח הזה נתפס ע"י הsystem restore.כשאני מוחק את restore points הנפח חוזר לגודל נורמלי. זאת תופעה חדשה שהתחילה רק בחודש האחרון, בגללה אני צריך למחוק את הנקודות שיחזור כל שבועיים. בזמנו היו מתווספות נקודות שיחזור אבל הנפח לא היה מתפוצץ. יש לכל זה הסבר? ומה לעשות כדי שההתנהגות תחזור להיות נורמלית?

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  12. שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזו, כאשר אני מאתחל את המחשב בפעם הראשונה, הוא מוצא את הכרטיס קול אבל לא ניתן להשתמש בו=כל יישום זוער על כי הוא לא פעיל. הסרה של הכרטיס מרשימת ההתקנית וחיפוש התקנים מחדש מפעיל אותו מחדש ואז הכל תקין.... האם משהוא נתקל בתופעה כזו או יש לו איזה רעיון כיצד לפתור את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  13. Started by yonik,

אני מנסה להתקין xp sp2 על פנטיום 3 500 מ"ה שהיה עליו כבר אקס פי,הוא עושה את השלב הראשוני של פירמוט הדיסק והעתקת קבצים חיונים ואז בא הריסטרט,ומה הוא עושה אחרי הריסטרט??? שוב מעלה תמסך הכחול של ההתקנה במקום להתחיל עם מסך הבוט למה הוא עושה את זה? כאילו הוא עושה בוט מסי די כל הזמן גם בלי press any key to boot from cd יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by nimrods,

יש לי את ההתקנה של xp ואני רוצה לפרמת את המחשב ונעבד לי הקוד של ההתקנה מה אני יכול לעשות יש איזה שהוא קוד שיכול לעבוד על כול ההתקנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

מצורפת תמונה... מחקתי אותו דרך תוכנה [REGCLEANER] לאחר שסירב להימחק בהוספה\הסרה... מחקתי אותו ידנית מC:\ ועדיין הוא נמצא באקספלורר בסרגל למעלה... נ.ב איך זה הגיע בכלל ?! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  16. Started by avi2014,

כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא רושם לי בכיבוי "שומר את ההגדרות" ופשוט לא נכבה. הבנתי שזה קשור איכשהוא לadsl, יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. Started by Jeka90,

מישהו יכול לתת לי קישור להורדה של ווינדוס XP PRO באנגלית? חיפשתי ולא מצאתי. אם אסור לתת פה קישורים להורדות לא חוקיות אז תתנו לי בבקשה אתר הורדות גדול באנגלית (משהו בסגנון של להלה). תודה.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  18. האם יש קובץ שידרוג עצמאי?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. שלום לכולם, בWINDOWS 2000 יש אפשרות לכניסה אוטומאטית של יוזר עם הסיסמא שלו בהפעלה של WINDOWS. רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת גם בWINDOWS XP, לא מצאתי את האופציה הזאת בלוח בקרה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by gabig12,

איך אני מבטל את השגיאה של הווינדוס שמבקש ממני לשלוח נתונים או לאתר באגים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by eliav-peretz,

יש לי בעיה עם העדכונים האוטומטיים.. כבר כמה פעמים שניסיתי להתקין אותם וכל פעם יוצאת לי הודעה שהעדכונים לא הותקנו בהצלחה. מה לעשות? תודה מראש.אליאב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  22. שלום, עוד כמה ימים מגיע אלי המחשב החדש, AMD 3500 ATHLON 64. ורציתי לדעת איזה ווינדוס כדאי לי להתקין? האם את הרגיל או את הגרסא החדשה של 64? אני לא יודע איזה דרייברים יגיעו עם המחשב אבל מבחינת הגיון אני חושב שהדרייברים המקוריםם של הלוח יגיעו עם תמיכה ל64 כי לזה המעבד מיועד.. עוד משהו רציתי לדעת אם על התוכנות שאני עובד איתם ביום יום לא יעשו לי בעיות תוכנות כמו : KASPERSKY,BITLORD,BINTORRENT,TRILIAN,MIRC ומה עם משחקים? הם יהיה לי בעיות במשחקים? תודה רבה מראש על תשובה קובי.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן. האם ובאיזה מקרים ניתן/לא ניתן להעביר מע' הפעלה הל כונן?כלומר בואו נגיד שמה במחשב אני מחליף ומחייב התקנת WIN חדש?אני יודע(אבל זה משום מקור מוסמך) שאם מחליפים לוח אם חייבים התקנה חדשה,אלא אם הבקר זהה. בהחלפת זכרונות אין צורך.בהחלפת מעבד..יש/אין צורך? ואם אני לוקח את ה-HD שמותקנת עליו מע' למחשב אחר,הוא יעלה?או שצריך לשנות לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by penny1,

אני מקווה שזה לא שאלה שכבר נשאלה אלפי פעמיים... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב אבל את הHD אני משאיר רצית לדעת האם יהיה בעיה עם ה-XP (הבנתי שעלולות לצוץ כמה) ואיך אפשר לפתור אותם .. כלומר שהמחשב ימשיך לעבוד אותו דבר, רק על מחשב חדש (מעבד+לוח+זיכרון+כרטיס מסך)

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  25. יש לי בעיה בוינדוס שכשאני מכניס את הMP3 שלי הוא מראה שהוא מתקין את מנהל ההתקן(כל פעם שאני מכניס זה מראה מחדש שזה מתקין)אבל זה לא מראה לי את הכונן ב"המחשב שלי". ניסיתי לחבר את זה למחשב של אח שלי או כשהוינדוס השני שלי פועל(vista 64 bit)וזה פעל כרגיל והכל היה בסדר כך שהבנתי שהבעיה היא בוינדוס איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים