עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Make_Party,

program c:/windows/system32/svchost.exe this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way please contact the applications support team for more information זה שגיעה שיש לי כול 5 דקות ואני לא מבין מה רוצים מימני מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. XP PRO? HOME? VISTA? CORPORATE? באיזה מהם? וגם איזה גרסה בדיוק ? שמתי יצאה זאת אומרת תודה

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  3. רציתי לשעת אם זה אפשרי להסתיר תוכנית (לא משנה איזה) בטולבאר אני מתכוון שכשנגיד פותחים חלון באינטרנט אקספלורר נגיד אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יופיע בשורת הטולבאר? עריכה: בהתחלה כתבתי טולבאר אבל בעצם התכוונתי לטסקבר

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by naoriko,

המחשב שלי הכל טוב ויפה בו רק מה יש תיקיה אחת שאני נכנס אליה במחשב תיקיה שאני פתחתי שאני נכנס אליה אחריי שנייה זה עושה לי שלח ואל תשלח ולא משנה מה אני עושה זה סוגר לי את האקספלורר

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  5. אני כבר סרקתי אנטי וירוס ,ניקוי מזיק ועוד כלום מה בעיה אינטנרט?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by cold fire,

קראתי כתבה באינטרנט שלduo core אין תמיכה ב64bit אבל vista רץ יותר טוב עם תמיכה של 64bit האם בכל זאת המעבד (קונרו) יהיה מהיר בVISTA ועד כמה הא יהיה יותר חזק ביחס למעבדים שיש כיום בשוק (pentium 4 D,amd athlon x2...)

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. אני לא רוצה לקנות עכבר שלא יתמוך מבחינת דרייברים...וסמסונג לא תומכים בדרייברים של 64 ביט...אז זה או מיקרוסופט, או לוגי'טק...

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. אני מתכוון לעשות פורמט עוד מעט, ואין לי כח לחכות לכל העדכונים. אין איזה תיקייה ששם נמצאים כל קבצי ההורדה של מייקרוסופט ? ראיתי בתיקייה של PROGRAM FILES תיקייה כזו אך אין בה שום תוכן. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by intel suck,

זה הטרד השני כבר בטרד הראשון אמרתם לי להסיר את התוכנה PATRIATION MAGIC 8 כדי שהבדיקה תפסיק להופיע אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס

10. עשיתי חיפוש אחר הבעיה שלי , ומצאתי את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=69628.0 בתגובה הבאה: האם רשמת במקום הנכון? את צריכה לרשום את זה בחיבור של הכרטיס רשת לא בחייגן כנסי ל start>settings>network connections לחיצה ימנית על Local Area Connection לחצי על properties ולחצי פעמיים על Internet Protocol (TCP/IP) ושם תגדירי את זה סמני "use the following ip address" IP Address : 192.168.0.1 Subnet mask : 255.255.255.0 של רון...לא עזר לי... הוא נותן לי רק מ-223... מה לעשות ?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by סער_שי,

אני קונה מחשב חדש ומנסה לברר איזו גרסא של חלונות הכי יהיה כדאי לי לרכוש. ייקח זמן שייצא הויסטה, ולכן אני מעוניין במערכת טובה שגם תאפשר לי בקלות לשדרג. אני ממש לא בקיא בגרסאות הקיימות. לפני כן היה לי XP PRO. עכשיו אני מבין שיש XP עם גרסאת 64 ביט. הבנתי גם שיש גרסאת SERVER אך האם היא נחוצה לי? יש לציין שאני הולך לקנות מחשב חייתי במיוחד: E6400 עם OC לא קטן ו-2GB זכרון 800, ככה שמבחינה זו הוא יכול לסחוב כל מה שתזרקו עליו. אז יאללה - הצעות.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  12. אז ככה.. אני מנסה להפעיל סרט ולראות אותו באמצעות תוכנה מסוימת אז עשיתי פתח באמצעות באפשרויות אבל זה בכל זאת לא פתח באמצעות התוכנה ואפילו לא ראו את האייקון ברשימה שם ... אם יש דרך לסדר את זה אז תודה. ניסתי גם למחוק ולהתקין שוב את התוכנה וזה לא הלך..

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by em28,

צריך להעביר את ה-HD למחשב אחר. החומרה שונה לחלוטין (לוחאם ומעבד ). האם ניתן להפעיל את ה-XP כמו שהוא או שרצוי להתקינו מחדש ? (מעבר להיבט החוקי )

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  14. אני קונה תכף מחשב חדש ואני מתלבט מה להתקין אם אתם ממליצים לי על ויסטה אז איפה אפשר להוריד (שמעתי שהבטא בחינם) וכיצד הופכים דיסק לBOOT

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by sharonhart,

מישהו יודע מה יהיה עם ה Speech Recognition בגרסה העברית של ויסטה??? אני כבר חושב על זה יומיים ולא מוצא תשובה... מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by idov,

היי האם בווינדוס יש קובץ שמתעד את הזמנים שבהם הווינדוס הופעל או נכבה? אם לא, האם יש תוכנה פשוטה שיכולה לתעד את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. משום מה הייתי תמיד בטוח שזה המספר שמופיע לי אם לוחצים על "המחשב שלי" ועושים "PROPERTIES". אז זהו שלא . . . מוזר, אבל איני יודע כיצד לבדוק עם איזה קוד התקינו לי פעם את ה WINDOWS :s05: תודה חברים.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום ! יש לי מחשב XP פנטיום 4 פשוט כונן D נעלם מה אני אמור לעשות ! אודה לכם על העזרה ! ממני: FALKON5

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  19. דף הבית שלי הוא walla כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט או נכנס לוואלה עולה לי האתר הזה : http://www.safetyhomepage.com/ ורשום שיש לי וירוס אבל נראה לי שהאתר הזה הוא הוירוס הרצתי סריקה של Ad-Aware ו- NOD32 ד"א NOD32 גם מוחק את הוירוסים שהוא מוצא ? כי אחרתי שעשיתי סריקה והוא מצא כמה ויורסים עשיתי שוב בדיקה והוא מצא את אותם קבצים תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, במחשב שלי רצים המון המון Processes. אני רוצה לאסוף את השמות של כל ה Processes לקובץ Excel ואח"כ לבדוק ב google מה עושה כל Process ו- Process. איזה פקודה יכולה להציג לי רשימה של כל ה Process בחלון Comand Prompt או לייצא רשימה של כל ה Process לקובץ TXT או Excel?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. הוא קשור לפקס ב-XP ותמיד שאני מסיר אותו הוא חוזר לתחייה מחדש. (פעם בחודש אני שולח פקס דרך המחשב ולכן לא רוצה להסיר את הפקס לגמרי)

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by QQQ,

הכונן פלופי שיש לי במחשב גורם לי כל מיני בעיות: אני לא יכול לכבות את המחשב, לא ריסט ולא מצב שינה (אני דיי בטוח שזה בגללו כי הWINDOWS מראה שגיאת מערכת: "לא נמצא דיסק בכונן A:, אנא וודא כי הוכנס דיסק והדלת סגורה" - משהו כזה. אז מה שרציתי זה לנתק את הכונן מהמחשב. הבעיה היא שהאות של הכונן פלופי היא A:, שני כוננים קשיחים C: וF:, צורב DVD זה D:, וצורב CD זה E:. זה לא עלול ליצור בעיה אם אני אנתק את הכונן מהמחשב? מה הווינדווס יעשה? אם הוא ישאיר את כל הכוננים אותו דבר זה בסדר מבחינתי, אבל אם הוא יזיז כל אחד מהם אחד אחורה (הפלופי הוא A:) אז זה יצור לי בעיה בקשר לקיצורי דרך וכל זה... תודה מראש. וד"א יש לי WIN XP PRO SP2

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  23. במקרה שלי הוא F... יש דבר כזה? דרך הרג'סטרי אולי ?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב הוא פשוט נכבה לבד מתי שבא לו החלפתי הארד דיסק במחשב חדש 160 גיגה יש לי עוד הארד דיסק 40 גיגה סלייב החלפתי ספק חדש וונידואס מקורי מותקן! אין וירוסים ספייס או כל דבר אחר שיכול להזיק המחשב מתוחזק כראוי מצורף ההודעה לאחר ההדלקה המחודשת מצורף קובץ מינידאמפ!!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  25. Started by shuky123,

שלום לכולם, בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב חדש (בן חצי שנה) שבו המחשב קופא. המחשב מותקן ומוגדר כהלכה. בשבוע האחרון הוא החל לקפוא פתאום באמצע העבודה, ורק ריסט דרך הכפתור משחרר אותו. כפתור האלט+קונטרול+דיליט לא עובד למעשה כלום לא עובד. שיחזרתי את הגדרות המחשב מלפני כחודש דרך system restore ועדיין הבעיה חזרה פעם אחת. בevent אין התרעות שיכולות להעיד על בעיה כלשהי בנוסף, איני יודע אם זה קשור, הופיע הבעיה המעצבנת באקספלורר - הדף נטען אך הוא אינו מציג אותו. כשבודקים בקוד המקור - הדף מופיע. לאחר ה-system restore הבעיה נעלמה. אשמח לכיוון של פתרון שאינו כרוך בהתקנה מחדש

• 11 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים